Влез

View Full Version : здравейте

moisture
12-11-2009, 10:09
Здравейте драги съфорумци,може темата да ви се стори тъпа за това ако е така моля не пишете глупости.
От няколко дни ми е писнало от всичко,всички ми се струват скучни,еднообразни.Искам да се занимавам с нещо,което да ме направи известен и хората да ме познават,да ми се радват и да съм независим финансово..Но знам че няма как да стане,срамежлив съм и нямам смелосттта да се покажа пред камера или да прекъсна това което уча и да ида в Сф..Струва ми се невъзможно.Моля ви помогнете какво да правя!Завиждам на известните хора благородно им завиждам :-# :-# :-# :-# :-#

ameli
12-11-2009, 11:30
поговори с някой, излей си душата :-D вдигни си главата и смело напред :) ходи със самочуствие, да не ти пука какво мислят хората за теб :) разговаряй повече, почни нова работа, излизай, намери и нови приятели ... ако не можеш, просто се примири и бъди себе си :)

moisture
12-11-2009, 11:40
поговори с някой, излей си душата :-D вдигни си главата и смело напред :) ходи със самочуствие, да не ти пука какво мислят хората за теб :) разговаряй повече, почни нова работа, излизай, намери и нови приятели ... ако не можеш, просто се примири и бъди себе си :)
благодаря

SunnyTime
12-11-2009, 14:02
Искаш да ставаш звезда а те е страх от камерите?!?
Оооооооооооооо...Я се стегни бее...
Ако искаш да успееш и да си като известните хора,вдигни глава и да не ти пука от нищо!!Както казаха преди мен,просто бъди себе си :) и покажи на всички какво можеш ;)

Успех!

moisture
12-11-2009, 14:12
и как ще стане това живея в малък град и нямаме много полета за изява

SunnyTime
12-11-2009, 14:21
Когато разбереш,че има някво прослушване за нещо иди и провери няма кво да се страхуваш.Или ако пътуваш към София или някой по-голям град,провери там :)