Влез

View Full Version : Тегло

MISkrisinkaaa
12-11-2009, 20:23
здравейте
аз съм на 13 ии съм висока 1.67 ноо тежа 51 кг
нз като чета в форумите всички които са високи колкото мен са 45-48 кг
нз тфа дали ми се отразява на теглото защото трен доста(тенис,лека атлетика)

daru6a1
12-12-2009, 07:24
Килограмите не са само мазнини .. Повечето от теглото (поне 5-6 кг) са ти мускулите, а щом упражняваш 2 вида спорт няма да ти личат ;) :)

digitalgirl93
12-12-2009, 08:05
Килограмите не са само мазнини .. Повечето от теглото (поне 5-6 кг) са ти мускулите, а щом упражняваш 2 вида спорт няма да ти личат ;) :)

Да, а и мисля че така си си много добре. :)

BlackKeys
12-12-2009, 08:07
Виж, теглото ти е супер. Пък не то е толкова важно, колко това,как изглеждаш. Аи щом тренираш, сигурно имаш повече мускули, а те тежат повече от мазнините. Недей да си прецакваш организма, като решиш да станеш 45 кила. :)

aloveyou
12-12-2009, 08:20
Абе нормабна си според мен..

GerYy
12-12-2009, 08:57
Това тегло за ръста ти е най-нормалното....ако решиш да отслабваш имунната ти система също ще отслабне и можеш да си навлечеш купища болести особено през зимния сезон.. :)

Little_Lady93
12-12-2009, 14:42

Да и личат?!?!?!?!Абе вие нормални ли сте като извадиш от ръста и теглото се получава 116 въобще не е хубаво да отслабва повече.
Към авторката: не гледай какво пишат другите, имай впредвид, че повечето момичета които го казват са комплексарки, които просто лъжат за теглото си.Аз съм 45 при 160 и съм се виждала и по-слаба, но всички ми казват че така съм по-добре.Да не говорим че си още на 13.Ханшът ти тепърва ще се разширява и ще ти наедреят бедрата просто тва е женската структура.1000 пъти по-добре да имаш форми отколкото някакво детско тяло.Въобще не е секси :?
Радвай се на живота и не си трови съзнанието с такива неща. :-)

stylo
12-12-2009, 14:54
Абе не ти трябва.Пък и то да не зависи само от това колко мазнини и костите на всеки са различни.Например аз съм по-слаба от една приятелка пък сме еднаква височина и аз съм по-тежка на килограми. :shock: Просто неините кости са по-леки от моите.Сигурно и при теб е така.

DevilWish
12-12-2009, 14:54
Това тегло за ръста ти е най-нормалното....ако решиш да отслабваш имунната ти система също ще отслабне и можеш да си навлечеш купища болести особено през зимния сезон.. :)
Съгласна съм :-)

isthislove
12-12-2009, 15:21

Да и личат?!?!?!?!Абе вие нормални ли сте като извадиш от ръста и теглото се получава 116 въобще не е хубаво да отслабва повече.
Към авторката: не гледай какво пишат другите, имай впредвид, че повечето момичета които го казват са комплексарки, които просто лъжат за теглото си.Аз съм 45 при 160 и съм се виждала и по-слаба, но всички ми казват че така съм по-добре.Да не говорим че си още на 13.Ханшът ти тепърва ще се разширява и ще ти наедреят бедрата просто тва е женската структура.1000 пъти по-добре да имаш форми отколкото някакво детско тяло.Въобще не е секси :?
Радвай се на живота и не си трови съзнанието с такива неща. :-)

и аз съм съгласен :-P