View Full Version : Женските сълзи
JustAnotherGirl
12-12-2009, 12:28
Въпросът ми е възможно ли е момче да се възбуди от гледката на плачещо момиче? Изобщо такава гледка влияе ли на вас момчетата по някакъв начин и какъв?
Ето и защо питам: наскоро се разплаках пред един приятел които приемах едва ли не като брат. Както и да е плаках за момче и той знаеше това, успокои ме и няколко часа след това се почнаха едни целувки прегръдки и т.н., а аз си играех пас.Не знам дали има някакво значение в случея, но той не ме беше виждал разплакана преди....
И като извод просто не знам какво да си мисля и ако може някой да ми разясни ситуацията... След случката не съм го виждала пък и не искам, не знам как да го погледна...
ef4etyYy
12-12-2009, 12:32
просто се е опитвал да те успокои и да ти върне настроението? що веднага си мислиш, че е искал да те такова :shock: :?
8-) :booooomb:
MagnetiC
12-12-2009, 12:34
Може да е имал чувства към теб и да е решил, че може да се вмъкне в животата ти, когато си наранена и да те утеши...може да му е било кофти, че те вижда така тъжна и ако те е харесвал от преди това да е решил да ти покаже, че имаш него.... нз.. а за възбудата от женските сълзи.. нямам си на идея, но сигурно е възможно..защото когато 1но момиче плаче, то се чувства слабо и незащитено.. и може точно това да му е харесало..(ако е леко по-извратен) :/ мога само да гадая...
JustAnotherGirl
12-12-2009, 12:35
просто се е опитвал да те успокои и да ти върне настроението? що веднага си мислиш, че е искал да те такова :shock: :?
Ми той си ме успокои но после си легнахме(за да заспим), но аз се правех на заспала, просто той не ме остави да заспя...
DevilWish
12-12-2009, 12:36
Извратена работа :# Ще се радваш, че някой страда :?
BlueFace
12-12-2009, 12:38
Ем може този твой приятел да не те възприема само като приятелка ,а ти да тичаш продир другите момчета и да не го забелязваш...Може да е видял удобен момент да ти покаже ,че държи на теб и те харесва като нещо повече от приятелка ... :(
П.П. Има хора които се възбуждат от страданието на другите ,но това е вече психично отклонение ,не вярвам ,че приятелят ти е тякъв 8-)
ef4etyYy
12-12-2009, 12:38
Ми той си ме успокои но после си легнахме(за да заспим), но аз се правех на заспала, просто той не ме остави да заспя... викаш че ти е приятел, нали? е.. с кфа цел е тфа заспиване :shock: нищо не разбирам :( нямате кфо друго да правите ли? 8-) а кво толкова е правил, та да не те остави да спиш?
BlueFace
12-12-2009, 12:39
Ми той си ме успокои но после си легнахме(за да заспим), но аз се правех на заспала, просто той не ме остави да заспя... викаш че ти е приятел, нали? е.. с кфа цел е тфа заспиване :shock: нищо не разбирам :( нямате кфо друго да правите ли? 8-) а кво толкова е правил, та да не те остави да спиш?
Ем както казах момчето може да е в уникално гадната ситуация на "само приятелят" .... :( Тя го ползва като емоционален отдушник ,а той има истински чувства за които тя не знае.... Но все пак незнам какво чувства момчето...Може просто да е извратен :(
JustAnotherGirl
12-12-2009, 12:42
Не знам много общи познати се съмняваха, че междъ нас има нещо, но си мислех, че изглежда така простото щото се разбираме едва ли не префектно и това е защото сме с почти еднакви характери... Не мога да си представя между нас да има нещо както вече казах за мен той е като брат. Баси все едно да се получи кръвосмешение- отврат.
JustAnotherGirl
12-12-2009, 12:45
Еми през ноща реших да остана да спя в тях. А за това кво е правил...ми целувки, прегръдки, опипване....Странното е че на сутринта се държеше все едно нищо не е станало....
BlueFace
12-12-2009, 12:47
Еми през ноща реших да остана да спя в тях. А за това кво е правил...ми целувки, прегръдки, опипване....Странното е че на сутринта се държеше все едно нищо не е станало....
Кое му е странното ???Ти не си отговорила на чувствата му.Станало му е пределно ясно и просто е продължил по старому.Да не мислиш ,че на него му е много приятно? Постави се в неговата ситуация :? :?
MagnetiC
12-12-2009, 12:47
ми явно дълго време е крил чувствата си, накрая те е видял наранена, станало му е кофти, решил е да ти ги покаже, да те утеши.. ти не си показала ентусиазъм.. той се е засрамил, че се е разкрил и нищо... и затова на сутринта се е правил, че все едно не се е случвало...
ef4etyYy
12-12-2009, 12:54
ахам... може да се е надявал, че не помниш кви ги е вършил..
ако предположим, че BlueFace е прав, май трябва да го питаш какво точно изпитва към теб..
JustAnotherGirl
12-12-2009, 12:55
И сега какво да си затворя очите игнорирайки тази вечер/ да поговоря с него на тази тема/ или кво по дяволите?!?
MagnetiC
12-12-2009, 12:56
да, поговорете...и се изяснете...
BlueFace
12-12-2009, 12:57
ако предположим, че BlueFace е прав, май трябва да го питаш какво точно изпитва към теб..
Според мен това е лоша идея.Тя сама каза ,че се възмущава от мисълта да има нещо между тях,защото го смята за "брат" .Само ще му причини повече болка и дискомфорт.. :?
Момичета понякога не оценявате какво имате ;)
П.П. Всички преследваме тези които харесваме ,а бягаме от тези които ни харесват... :(
ef4etyYy
12-12-2009, 12:57
И сега какво да си затворя очите игнорирайки тази вечер/ да поговоря с него на тази тема/ или кво по дяволите?!? поговори с него за точно тая вечер, питай го какво изпитва и тн.. не си затваряй очите?
JustAnotherGirl
12-12-2009, 13:03
И сега какво да си затворя очите игнорирайки тази вечер/ да поговоря с него на тази тема/ или кво по дяволите?!? поговори с него за точно тая вечер, питай го какво изпитва и тн.. не си затваряй очите?
И после кво - ще стане още по неловко щото той е наясно че към него не изпитвам нищо повече от приятелство
JustAnotherGirl
12-12-2009, 13:05
Според мен това е лоша идея.Тя сама каза ,че се възмущава от мисълта да има нещо между тях,защото го смята за "брат" .Само ще му причини повече болка и дискомфорт.. :?
П.П. Всички преследваме тези които харесваме ,а бягаме от тези които ни харесват... :(
По дяволите прав си! Не момичетата обаче, всички хора сме остроени така ,че разбираме кво сме имали твърде късно и гоним недостижимото :(
BlueFace
12-12-2009, 13:06
И после кво - ще стане още по неловко щото той е наясно че към него не изпитвам нищо повече от приятелство
Еми като се замисля е по-добре да му кажеш.Щом си му истинска приятелка ще му кажеш.Може после да не иска да се виждате за известно време ,но това е негово решение ,а ти като негова най-добра приятелка трябва да го приемеш....Хората не избират в кой да се влюбят...И много често са отхвърлени.Колкото по-рано му кажеш ,че между вас няма да има нищо ,толкова по-рано ще спре да живее в илюзия и ще продължи напред. :)
ef4etyYy
12-12-2009, 13:06
По дяволите прав си! Не момичетата обаче, всички хора сме остроени така ,че разбираме кво сме имали твърде късно и гоним недостижимото :( окей, недей да говориш с него 8-)
JustAnotherGirl
12-12-2009, 13:08
Каза го сякаш наи-добре е да хвърлям ези-тура :lol: ама не е лоша идеята да пробвам :razz:
BlueFace
12-12-2009, 13:09
По дяволите прав си! Не момичетата обаче, всички хора сме остроени така ,че разбираме кво сме имали твърде късно и гоним недостижимото :( окей, недей да говориш с него 8-)
Не , не ,трябва да говори с него ...Както казах в предишния пост щом му е истинска приятелка трябва да му каже и да го остави да продължи напред :)
ef4etyYy
12-12-2009, 13:10
Каза го сякаш наи-добре е да хвърлям ези-тура :lol: ама не е лоша идеята да пробвам :razz: бе в момента не мисля особено адекватно, слушай там BlueFace ко ти разправя, на него му вярвам 8-) мани ме мене 8-) 8-) :booooomb:
JustAnotherGirl
12-12-2009, 13:14
BlueFace, мисля че той е наясно че между нас няма да е. Пук в момента аз не искам да го виждам после той няма да иска да вижда мен...баси "якото".И след няколко гдини кат се видим и ще се псуваме за поздрав... И все пак може би наистина трябва да си изясним нещата с него...
BlueFace
12-12-2009, 13:20
BlueFace, мисля че той е наясно че между нас няма да е. Пук в момента аз не искам да го виждам после той няма да иска да вижда мен...баси "якото".И след няколко гдини кат се видим и ще се псуваме за поздрав... И все пак може би наистина трябва да си изясним нещата с него...
Виж изпадал съм в такава ситуация и от личен опит ти го казвам.Харесвах момичето ,не и го казвах,правех и някакви знаци,но тя не отвръщаше на чувствата ми.Аз продължавах да се надявам и да чакам.Самозалъгвах се ,въпреки че знаех ,че няма да се получи.И един ден реших да и кажа какво чувствам.Уви тя си беше намерила друг и ми каза ,че ме обича само като приятел.Болеше ,но когато илюзийте ми се разбиха вече бях напълно сигурен и продължих напред.Точно за това трябва да говориш със него :)
А това за псувните няма да стане ;) Щом сте добри приятели просто трябва да се изясните.Има опастност да спрете да поддържате връзка ,но такъв е света. :) Според мен му го дължиш този разговор :)
Няма какво да си изяснявате. Той ти е направил намек, ти си го отхвърлила, той се е направил на чук и всичко е по старому. Ако искаш да тръгнете, говори с него колкото искаш, обаче ако не искаш от къв зор ще говориш с него и ще го поставяш в неловка ситуация. Смятам, че вече отлично знаете какви са ви чувствата един към друг. Ако продължите да се разбирате добре, като брат и сестра, значи всичко е наред.
BlueFace
12-12-2009, 13:40
Няма какво да си изяснявате. Той ти е направил намек, ти си го отхвърлила, той се е направил на чук и всичко е по старому. Ако искаш да тръгнете, говори с него колкото искаш, обаче ако не искаш от къв зор ще говориш с него и ще го поставяш в неловка ситуация. Смятам, че вече отлично знаете какви са ви чувствата един към друг. Ако продължите да се разбирате добре, като брат и сестра, значи всичко е наред.
Прочети ми постовете нагоре и там обяснявам ,защо е необходимо да говорят!!! Просто е наложително :)
JustAnotherGirl
12-12-2009, 13:52
Хора ся ми хрумна друг въпрос: Ами ако просто е бил загорял?! 8-)
BlueFace
12-12-2009, 13:59
Хора ся ми хрумна друг въпрос: Ами ако просто е бил загорял?! 8-)
Нямаше да налети на най-добрата си приятелка която е плакала пред него .....
sunshinepp
12-12-2009, 16:37
аз не схванах :-o а на теб като толкова не ти е харесвало да беше се преместила от него! и що спиш до него :-o смисъл..разясни ситуацията как така ти ревеш след, което лягате да спите двамата?? :-o :shock:
Gigi1302
12-12-2009, 18:43
Според мен, както и според още някои, трябва да си поговорите много хубаво и да уточните какво точно изпитате един към друг. И защо трябва да се отбягвате. В смисъл, не е като да не съм попадал в ситуацията да обичам приятелка и след като се уточнихме, вече си поддържаме предишните отношения.
ef4etyYy
01-03-2010, 17:50
аз не схванах :-o а на теб като толкова не ти е харесвало да беше се преместила от него! и що спиш до него :-o смисъл..разясни ситуацията как така ти ревеш след, което лягате да спите двамата?? :-o :shock: така е по-шик 8-) и аз като спя при един приятел спиме двамата в неговото легло 8-) :booooomb: