Влез

View Full Version : ПОДАРЪК ЗА МОМЧЕ ?!

vesity91
12-12-2009, 16:52
Плсс .. помогнете, дайте спешно идейки!!

Имам си приятел от 2 месеца, а наближава Коледа и Нова година, а в началота на Януари има и Рожден ден и след това след още 3 4 дни правим 3 месеца.
Искам да му направя романтична и същевременно забавна изненада, но за жалост в момента не разполагам с почти никакви средства.
Моля, поногнете ми за идейки за изненади (подаръци) за празниците, които естествено да се събират в рамките на около 20 лв.

sunshinepp
12-12-2009, 16:54
какъв подарък, изненада очакваш без пари?? нарисувай му рисунка където сте двамата..няма да ти струва много 1 лист хартия и моливи! :shock:

PsychologicalDisorder
12-12-2009, 16:55
щом много го обичаш му пусни
т'ва да му е подаръка, няма нужда от други глупости

sunshinepp
12-12-2009, 17:02
може вече да му е пуснала .. :-o тогава направи нещо изненадващо в секса.. :) което да му хареса де :-D а не да остане неприятно изненадан..някоя друга игричка :oops:

britzy
12-12-2009, 17:04
нееееее,стига с тия теми уе-пиши в некоя друга за подаръци,а не пускай нова.аееее уляхте се!

lubata619
12-12-2009, 18:58
постави световен рекорд в леглото :grin:

SoulOfJustice
12-12-2009, 19:05
Най-голямата простотоя да му се предлага в леглото хах ..
В крайна сметка си на 13 нали ? И сте заедно от 2 месеца предполагам още сте в период на опознаване , най - хубавият подарък ще е нещо което харесва , можеш да поговориш със него , като нямаш средства можеш да му оплетеш готина гривна или както споменаха да му нарисуваш нещо с любов , дори и нещо малко да е , ако те обича винаги ще се зарадва и оцени ии най-важното е да сте заедно на Коледа ..
Аз няма да съм заедно с моето момиче и ми е ужасно и единственото нещо което искам е поне да я видя и много искам да сме заедно , но навлизам в подробности :)

BloodyAmy
12-12-2009, 19:13
Хора, защо не проумеете, че ние не сме врачки и не знаем, какво вашия "обект" харесва и обича, и дали избраното ще му хареса. Просто проявете фантазия, има толкова много магазини.
Вече ще почнете да се допитвате и каква тоалетна хартия да използвате..

vesity91
12-12-2009, 19:16
Най-голямата простотоя да му се предлага в леглото хах ..
В крайна сметка си на 13 нали ? И сте заедно от 2 месеца предполагам още сте в период на опознаване , най - хубавият подарък ще е нещо което харесва , можеш да поговориш със него , като нямаш средства можеш да му оплетеш готина гривна или както споменаха да му нарисуваш нещо с любов , дори и нещо малко да е , ако те обича винаги ще се зарадва и оцени ии най-важното е да сте заедно на Коледа ..
Аз няма да съм заедно с моето момиче и ми е ужасно и единственото нещо което искам е поне да я видя и много искам да сме заедно , но навлизам в подробности :)

На 18 съм .. няма как аз да съм на 13, а той на 22 :)

SoulOfJustice
12-12-2009, 19:21
Извинявяй , обърках , нещо гледах друга тема и ..
Поста трябва да е различен.. до някаде.
И пак ти казвам , че най - важното е да сте заедно на Коледа.
:)

fenastz
12-12-2009, 20:18
Ръкавици...

danyrenesmee
12-13-2009, 06:25
На 18 съм .. няма как аз да съм на 13, а той на 22 :)

Ох,повярвай мии.. има 8-) Подарък.. не знам,ама с тези 20 лв май си за никъде.. имаш още малко време,помисли сии.. все пак той е твоят приятел.. ти знаеш какво харесва и какво ще го зарадва най-многоо.. :)

ToniStoraro
12-13-2009, 08:07
колкото и странно да ви звучи, за 20 лева могат много хубави неща да се намерят. Сега, не знам какво харесва той, но мога да дам някакви примери - тениска с надпис, чаша със снимка и други, придружено с картичка. А може и нещо, което ти си направила - виждал съм подарък за Коледа украсено шише от бира с гирлянди и играчки - много яко се беше получило.

kindergarden
12-13-2009, 08:26
мале аз ако имах на кого да го подаря щях да направая един голяяям колаж с коледни нещица и снимки.... :D ама нямаааааааааааааа :( :D

Bellatrix
12-13-2009, 08:30
Облечи се като секси елфче. :) Или секси Снежанка. И му изпълни всички желания :P

vesito0
12-13-2009, 08:57
леле изядохте момичето.. :lol:
не е виновно, че не разполага с много пари-може да не работи и да е спестявала ;)
за 20 лв. може например да направиш ваша снимка в рамка, или чаша със снимка .. абе хиляди идеи предлагат по фотата, къде ли не измислиха да сложат снимка 8-)

chocolatee
12-13-2009, 09:05
мм от къде да знаем ние какво харесва той
разгледай се по магазините, а можеш и да направиш нещо сама
не е важно колко е голямо и колко струва, а важно да е подарено от сърце.. с любов !
изненадай го с нещо, което ще му хареса !

EarthShaker
12-13-2009, 09:12
глътни 8-)

Hilary_
12-13-2009, 09:39
Хора, защо не проумеете, че ние не сме врачки и не знаем, какво вашия "обект" харесва и обича, и дали избраното ще му хареса. Просто проявете фантазия, има толкова много магазини.

++++++

soul1199
12-13-2009, 10:05

hamilcar
12-15-2009, 06:14
По желание на автора темата се заключва.