View Full Version : Какво иска от мен?
otkachalchica
12-12-2009, 16:57
Здравейте,проблемът е там,че не мога да разбера едно момче.
Миналата година цяла година го преследвах,тъй де той разбра чак април че го харесвам.Взехме да си пшишем ,но за него това било просто майтап базикаше се и говореше предимно за леглото,както и да е дойде лятото и го забравих.Но когато ръгнах на у-ще отново септември ...започнах да забелязвамм как ме гледа втенчено и всеки път като видя ме зяпаше.Реших,че си въобразявам и не обърнах внимание на това.По-късно ми прозвъня по скайп и се оправда с тфа,че не било нарочно две или три седмици по-късно ми писа водихме нормален разговор,след което следващите дни отново си пишехме тои ми пишеше предимно докато не ми каза,че напоследак си мислел за мен и че ме искал..или 10 мин след тфа,че искал тялото ми.Блокирах го,но тои ме помоли да го разблокирам и го разблокирах.Казах му,че ако ще ме занимава с глупости да не ме пише .Продължаваше да ме зяпа в даскало...Онзи ден ми каза че съм била мн хубава и ме покани да изляза с него.Отказах му.Чудя се възможно ли е да започва да ме харесва по съвсем различен начин...и какво искаот мен
sunshinepp
12-12-2009, 17:00
ако е някой оборотен иска да те изебе.. а ако не може би не е правилно ориентиран как да свали момиче и 3те вариант опитва се да се подиграва с тебе.. не знам ..избери си сама или направо си го питай него за кво се държи като леке?? :-o :-D
otkachalchica
12-12-2009, 17:02
не мисля,че е женакр чесно казано
sunshinepp
12-12-2009, 17:03
тогава оставаг останалите 2 ..или ако някой друг се сети нещо друго? :-o
otkachalchica
12-12-2009, 17:06
Миналата година цяла година го преследвах,тъй де той разбра чак април че го харесвам.Взехме да си пшишем ,но за него това било просто майтап базикаше се и говореше предимно за леглото,както и да е дойде лятото и го забравих.Но когато ръгнах на у-ще отново септември ...започнах да забелязвамм как ме гледа втенчено и всеки път като видя ме зяпаше.Реших,че си въобразявам и не обърнах внимание на това.По-късно ми прозвъня по скайп и се оправда с тфа,че не било нарочно две или три седмици по-късно ми писа водихме нормален разговор,след което следващите дни отново си пишехме тои ми пишеше предимно докато не ми каза,че напоследак си мислел за мен и че ме искал..или 10 мин след тфа,че искал тялото ми.Блокирах го,но тои ме помоли да го разблокирам и го разблокирах.Казах му,че ако ще ме занимава с глупости да не ме пише .Продължаваше да ме зяпа в даскало...Онзи ден ми каза че съм била мн хубава и ме покани да изляза с него.Отказах му.Чудя се възможно ли е да започва да ме харесва по съвсем различен начин...и какво искаот мен
Тоя ясно , кво иска , ама ти дали го искаш ? :-o
може да не иска смао секс...не мислите ли просто да ме опознае не може ли да е така?
' и той ще иска две три 4етири пъти да не спим ще искаааааааа :grin: :lol:
infatuation
12-12-2009, 17:45
пфф.. просто се прави на интересен.. на колко е?
MagnetiC
12-12-2009, 17:46
дам и аз съм на мнение, че сигурно иска секс...
GaBs_BaBs
12-12-2009, 20:21
аз мисля (забележете) ,че момчето е травестит. иска да е жена и много му харесва тялото ти, за това иска да ти го вземе.. ако не е така аз ще стана трамвай.. или метро, че е по-бързо.. :-D
хората ти казаха.. и аз съм на това мнение.. но ти го познаваш повече от нас, така че ти си решавай.. 8)
Иска да ебe, да ръга, да прави сиреч (на), да чука, да клати ТЕБ.
Иска да та ебе
По-ясно мога ли да ти го кажа....
Да те чука, защото е загорял! :D
Luciernaga
12-12-2009, 20:47
може да не иска смао секс...не мислите ли просто да ме опознае не може ли да е така?
Не. Постоянно извъртява разговорът така, че да ти говори за легла и колко си хубава. В това последното няма нищо лошо разбира се, стига да не беше в комбинация с първото. Той е жалък и загорял. Ти пък още го харесваш. Затова и отчаяно се опитваш да се убеждаваш, че блуждаещият му поглед значи нещо повече от това, че му се прави секс. Слез от облаците и ще си спестиш много разочарования занапред.
ivcheto0o
12-13-2009, 02:55
Да спи с теб.
колко си ми тъпичка
ма даже и найвна
иска да си вкара малката пръчка в гъзо ти
тогава оставаг останалите 2 ..или ако някой друг се сети нещо друго? :-o
Просто е поредния дечко,който го тресе пубертета.
Хах тва копеле явно е малко тъпичко :)
но явно само иска секс ..
danyrenesmee
12-13-2009, 05:43
хмм.. не знам какво да ти кажа.. явно иска секс,не само нормална връзкаа.. и все пак.. трябва да си поговрите малко нормално.. ако и тогава не стане,по-добре го остави,че да не си изпатиш... ;-)
DeteNaDiavola
12-13-2009, 06:44
едва ли иска нещо повече от секс.. не се заблуждавай.. пуснеш ли му, ще те остави след това..
Ами.. предимно иска секс.. може да иска и сериозна връзка.. но.. сега му е приоритет секса... Така ,че решавай се.
soul1199
12-13-2009, 10:17
и аз имах подобен случай,не те харесва,просто иска да спи с теб,изобщо го заеби и не му обръщай внимание,ако му пуснеш на другия ден ще те остави :)
ToniStoraro
12-13-2009, 10:20
иска секс.
ме гледа втенчено
Може да е защото имаш по-големи мустаци от неговите.
Чудя се възможно ли е да започва да ме харесва по съвсем различен начин...
Няма друг възможен начин.
и какво искаот мен
Хммм... Колко ти е гръдната обиколка?
ThedramaQueen
12-13-2009, 10:31
абе според мене нещата към ебавка отиват. На колко е тоя? И на колко си ти? Смисъл може да се е комплексирал, че е девствен (примерно ако е 7ми клас е характерно :D ) и да е почнал да се прай на загорелия батко за да те вкара в леглото... кво не ти е ясно ? :-o
soul1199
12-13-2009, 10:36
ме гледа втенчено
Може да е защото имаш по-големи мустаци от неговите.
и какво искаот мен
Хммм... Колко ти е гръдната обиколка? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
GaBiIi__
12-13-2009, 11:02
иска секс :)