Влез

View Full Version : Нещастна с него

uSmivKaLovE
12-12-2009, 18:10
Ходим от доста време. Отначало беше супер, може би защото не бях така привързана и се опознавахме. Но имахме и лоши моменти. Най-лошият беше когато той ме остави. Аз продължих да го търся, надявайки се че всичко ще се оправи. В продължение на месец се чувствах много гадно, защото той ме отбягваше. Сякаш не искаше да има общо с мен. Имаше моменти, когато имаше проблясъци, но после ми казваше, че не иска да ме вижда. Много пъти го питах как така и какво стана с нас, а той отговаряше, че нямало смисъл, че нямал чувства. Тези реплики ми останаха... и до днес, нищо че въпреки всичко се събрахме. Нещастна съм с него, не защото не го обичам. Точно защото го обичам и мислех, че и той ме обича. Но... щеше ли да постъпи така? Мислех, че чувствата ми ще изстинат с това негово поведение, но не стана. Те са все така силни.
Проблемът е, че не мога да се радвам на хубавите моменти с него, когато ги има. Винаги съм нащрек и се съмнявам в него. Всяка една дума, действие... ме разколебават, че той не е искрен с мен и че ще стане както преди. :cry: Когато говоря с него той по 10 пъти повтаря, че всичко е наред. Но аз осъзнах, че не е. И никога няма да бъде, защото чувствата ми не са изстинали, но няма да забравя онези гадни дни... Често мисля за раздяла. Обмислям как ще ми е без него и не мога да си го представя. Какво да правя? :smt012

sunshinepp
12-12-2009, 18:12
яя се радвай на тва, което имаш и не се вкарвай в някакви филми.. не знам.. :-o

MagnetiC
12-12-2009, 18:15
Бях в същата ситуация... и аз ходех дълго с момчето.. и ние скъсахме 1н път и той ми обясни че не ме обича.. и прочие.. но после се събрахме.. и аз дълго време не можах да забравя.. но с времето от действията му си личеше, че ме обича.. и така това заличи съмненията, но горчилката все още си я има, лошият спомен също... Опитай се да анализираш поведението му, виж как се държи, забележи малките жестове... така ще разбереш дали те обича или не.. не е важно какво говори, а какво прави!

Bellatrix
12-12-2009, 18:15
Ако той продължи да се държи добре с времето ще спреш да се съмняваш в него. Само времето и неговата нежност ще оправят нещата.

chereshkaa
12-12-2009, 18:18
Ако той продължи да се държи добре с времето ще спреш да се съмняваш в него. Само времето и неговата нежност ще оправят нещата.
+ :)

Assshley
12-12-2009, 18:27
Ето това са последствията според мен от това,че сте се събрали пак .. Една връзка има само един и окончателен край.Всяко събиране след това за мен е просто напразна надежда,която ви е останала от това,че сте си спомнялии двамата за хубавите моменти преди.Не,че аз не съм се събирала пак и все пак това ми е мнението ..

sladka_celuvka
12-12-2009, 18:30
ами и аз съм имала подобна ситуация ходихме около 1 месец и ме заряза,но се виждахме защото настоявах... и след известно време всичко се оправи до ден днешен (да чукам на дърво) година и половина сме заедно :) не се притеснявай нормално е... аз още имам съмнения спрямо него въпреки че ходим бая време,но това е смисъла да има тръпка да се бориш за любовта му :P хайде успех :-)

uSmivKaLovE
12-12-2009, 18:34
ами и аз съм имала подобна ситуация ходихме около 1 месец и ме заряза,но се виждахме защото настоявах... и след известно време всичко се оправи до ден днешен (да чукам на дърво) година и половина сме заедно :) не се притеснявай нормално е... аз още имам съмнения спрямо него въпреки че ходим бая време,но това е смисъла да има тръпка да се бориш за любовта му :P хайде успех :-)А кога той ще се бори за моята? Та тя не е даденост. :smt012

hamilcar
12-12-2009, 18:46
Като се съмняваш по-добре го зарежи. Аз лично отдавна да съм забравил. Толкова красиви неща има, толкова неща, които не сме правили. А ти мислиш как той някога ти е казал, че не те обича, а сега пък те обича.
Звучи ми като сапунен сериал. Зарязвай го и си прави кефа. Както казва един приятел важното е на мен да ми е хубаво.

SoulOfJustice
12-12-2009, 18:58
Махай го , как ще си сигурна с него като един път те е оставил и не си щастлива .. ако наистина те обича винаги ще те прави щастлива а не
'' несигурна '' в крайна сметка ти си решаваш , според мен не те заслужава.

BloodyAmy
12-12-2009, 19:07
Твоето съмнение според мен те кара да бъдеш нещастна с него. Може би трябва да си отговориш на въпроса: "Защо той се върна при мен след като няма чувства?"
Аз също се бях разделила с моя приятел за определен период и пак се събрахме, а сега сме много по-щастливи от преди.
Ако продължаваш да се съмняваш и да не му вярваш единственото, което ти остава е да се разделите. Трябва да разбереш обаче, че дори да ти е трудно без него, това не е невъзможно.

VilleBaby
12-12-2009, 19:11
Ето това са последствията според мен от това,че сте се събрали пак .. Една връзка има само един и окончателен край.Всяко събиране след това за мен е просто напразна надежда,която ви е останала от това,че сте си спомнялии двамата за хубавите моменти преди.Не,че аз не съм се събирала пак и все пак това ми е мнението ..

+1111111 !!!!!!!!!!!!!!
Винаги е така! :?

LoveRetroMusic
12-12-2009, 19:12
филмииииииии

ivcheto0o
12-13-2009, 03:04
спри да се съмнява6,а просто изживяваи хубавите моменти....а ако не може6 да преодолее6 съмнението си по добре спри да тормози6 себе си и него с тази връзка