View Full Version : Не знам какво да правя..!?!?
vilityyy96
12-12-2009, 18:38
Здравейте, аз съм момиче на 13 години. В края на лятото едно момче ми беше давало напразни надежди и после не се получи нищо, е аз доста трудно го преживях (живеем в едни блок)... и така всичко отмина :-o обаче учебната година почна и се започна със скуката. В даскало няма свестни момчета на всичките съм им виждала мутрите :lol: тия от нашия клас са... хвани единия блъсни другия и така аз съм изпаднала в една ....черна дупка :? и нещата са много зле ... депресирам се от всяко нещо и като се сдухам после 2 дена цикля в тавана... не знам какво да правя!?!? Всеки ден е един и същ. Не съм грозно момиче, душата на компанията, всички ме определят като супер земен човек и откровен, но аз не се чувствам по-добре. Имам всичко, само момче си нямам :cry: Моля ви споделям тука за да ме окуражите или нещо такова, защото вече се побърквам ;( Благодаря предварително! :-)
vilityyy96
12-12-2009, 18:40
www.vilityyy96.aha.bg тук има снимки :-)
sunshinepp
12-12-2009, 18:44
не че искам да се зяждам, но ти си на 13 години не е ли малко рано някой да ти е "разбил сърцето" все пак.. :-o може би го приемаш твърде навътре..аа ии ти ли си комплекса "нямам гадже"?? :?
VilleBaby
12-12-2009, 18:45
Стегни се.
vilityyy96
12-12-2009, 18:50
ами да случи се просто момчето в което се влюбих се държеше с мен всякаш и той ме харесва, но после стана една мн голяма глупост и така... а аз просто чувствам, че някак психически съм по голяма от приятелките ми.. :? чувствам се САМА не че имам комплекс, че си нямам гадже :)
SoulOfJustice
12-12-2009, 18:52
Не се притеснявай , всеки си има свойте мигове , моменти , разбити сърца както казваш , но ще намериш някого когото наистина да те обича и когото да обикнеш и всичко ще е различно , научи се да не се доверяваш на хората. За да опознаеш един човек и да го обикнеш истински не са нужни месеци .. а много повече :)
sunshinepp
12-12-2009, 18:52
ами да случи се просто момчето в което се влюбих се държеше с мен всякаш и той ме харесва, но после стана една мн голяма глупост и така... а аз просто чувствам, че някак психически съм по голяма от приятелките ми.. :?
емии ти и изглеждяш по-голяма на снимките.. ноо не знам просто.. не се напрягай толкова гледай по-весело на нещата :)
lubata619
12-12-2009, 18:54
гледай Перла .... :grin: :grin:
sunshinepp
12-12-2009, 18:55
гледай Перла .... :grin: :grin:
Листопад!!! 8) :x
vilityyy96
12-12-2009, 18:55
опитвам се да се радвам на живота, когато съм сред хора съм добре, но например като се прибирам вчер вкъщи сама ми става едно супер гадно и най-често си изливам душата.. просто така се случва :?
vilityyy96
12-12-2009, 18:56
тва за сериалите ще го обмисля :D мерси много наистина се почувствах по-добре :)
:D аз пък съм 2год. по-голяма от теб и съм в същата депресия...но спокс свиква се... :D
Lincheto
12-12-2009, 20:13
Пубертет. И за кво всички тоооолкова много искате гадже?
Всяка втора тема е "как да си намеря гадже"
hotAndColddd
12-12-2009, 20:16
Ех,съгражданке..Я се вземай в ръце.
И без ''гадженце'' можеш 8-)
Като за начало спри да мислиш само за момчета и това как някой "ти е разбил сърцето" ..
DeteNaDiavola
12-13-2009, 07:22
май за всички 13 годишни момичета основен проблем е, че нямат гадже.. повярвай ми, не ти трябва, живей си живота още малко, не знаеш после как ще започнат да ти късат нервите..
стегни се..
ToniStoraro
12-13-2009, 07:28
и си дошла тук да си търсиш гадже, доколкото разбирам.
ами да случи се просто момчето в което се влюбих се държеше с мен всякаш и той ме харесва, но после стана една мн голяма глупост и така... а аз просто чувствам, че някак психически съм по голяма от приятелките ми.. :? чувствам се САМА не че имам комплекс, че си нямам гадже :)
тии... наясно ли си какво значи "влюбих се"?! Или ползваш "Обичам те" като "Здравей" и "Чао" :-o Както ти казаха - живей си живота, докато можеш... ние, момчетата, сме гадно племе и тровим нерви... не е задължително да имаш гадже :)
И аз на 13 години нямах гадже по дяволите,всички са минали през тоя период и са живи,няя страшно,ше се оправиш.Ся се стягай и не мрънкай постоянно.
chocolatee
12-13-2009, 09:45
гледай си живота
не бързай за никъде, не бързай и да пораснеш
ще видиш как след време гаджетата сами ще идват при теб
а пък и си на 13.. гледай уроците има време за гаджета
гледай си живота
не бързай за никъде, не бързай и да пораснеш
ще видиш как след време гаджетата сами ще идват при теб
а пък и си на 13.. гледай уроците има време за гаджета
+++
soul1199
12-13-2009, 10:03
ще дойде и твоето време,не се притеснявай :)
MagnetiC
12-13-2009, 11:11
повечето момчета на твоята възраст са недорасли...те все още не мислят за момичета... не знаят как да си изказват/показват чувствата... Според мен наистина е по-добре да изчакаш... гаджето само ще те намери :) учи си, излизай с приятели, чети книги.. някой ден докато си на кафе може и да срещнеш момче, с което да тръгнеш (примерно) :) горе главата, тепърва ще започваш да търсиш някой по-специален измежду всичките кретени.. не бързай от сега :)
vilityyy96
12-13-2009, 11:31
Благодаря ви много, просто исках да знам само с мен ли се случва :-)
fire_cat
12-14-2009, 11:54
Не ти трябва момче, за да се чувстваш страхотно. Просто се стегни и всичко ще се нареди.
Пубертет. И за кво всички тоооолкова много искате гадже?
Всяка втора тема е "как да си намеря гадже"
Аве ше си намериш не бързай.