Влез

View Full Version : на мястото на партниора ,с който бихте го правили

Jitomir
12-12-2009, 20:53
Бихте ли се поставили на мястото на човека ,с когото се включвате в любовната игра ?

ThedramaQueen
12-12-2009, 21:40
нещо не разбирам въпроса :lol:

Metatron
12-12-2009, 22:16
това не е въпрос, това е Граматически Тест от военните... В Русия съм, В Русия съм! На на на на... :lol:

VilleBaby
12-12-2009, 22:32
Демек той като ти лапа да си представяш , че ти си лапаш ли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: омг нищо не разбрах... :lol:

BePoHuKa
12-12-2009, 22:42
Е кво толкова не разбрахте? Ако си размените местата (той е тя, тя е той) бихте ли си се представили как вършите нещата, които половинката ви прави на вас... аз лично не. Не би ме кефило 8-) все пак мисля с мозъка на момиче, не на лесбийка.. не мисля, че някое момче може да си представи как прави свирка също така! 8-)

hoooodyhoooooo
12-12-2009, 22:46
Странен въпрос. Замислял съм се дали бих правил това, което прави момичето. Напомня ми за един филм - бяха измислили някакви странни каски, с които можеш да се поставиш на мястото на някой друг и един убиец имаше, който преди да накълца жертвите, ги изнасилва, и им поставя тази каска, за да може той да се чувства като тях и да изпитва всичко, което и те. Ще ме нахулите за сюжета (не че ми е типичен вкус за филми де), но идеята беше точно тази (в доста извратен вариант).

Metatron
12-12-2009, 22:53
Странен въпрос. Замислял съм се дали бих правил това, което прави момичето. Напомня ми за един филм - бяха измислили някакви странни каски, с които можеш да се поставиш на мястото на някой друг и един убиец имаше, който преди да накълца жертвите, ги изнасилва, и им поставя тази каска, за да може той да се чувства като тях и да изпитва всичко, което и те. Ще ме нахулите за сюжета (не че ми е типичен вкус за филми де), но идеята беше точно тази (в доста извратен вариант).
Във филма "Texas Chainsaw Massacre" Има такава сцена със свалянето на кожата от лицето, но няма изнасилвания... както и да е Филма е Уникален! /не случайно и personal favourite :)/

По темата: Не мисля, че един хетеросексуален човек би могъл да отговори достатъчно компетентно на въпроса...

aloveyou
12-13-2009, 07:27
Е кво толкова не разбрахте? Ако си размените местата (той е тя, тя е той) бихте ли си се представили как вършите нещата, които половинката ви прави на вас... аз лично не. Не би ме кефило 8-) все пак мисля с мозъка на момиче, не на лесбийка.. не мисля, че някое момче може да си представи как прави свирка също така! 8-)

Bellatrix
12-13-2009, 08:59
Искам да си разменим за един ден телата и да правим секс :P Искам да видя какво усеща той ;)

hoooodyhoooooo
12-13-2009, 09:34
Искам да си разменим за един ден телата и да правим секс :P Искам да видя какво усеща той ;)

О и аз съм си го мислил ;) Сто процента ще е голям кеф от позицията на жената...

Hilary_
12-13-2009, 09:46
Ами ако става на въпрос дали искам да съм момче за един ден .. не не искам :lol: :lol:

anichka12345678
12-13-2009, 11:08
Бихте ли се поставили на мястото на човека ,с когото се включвате в любовната игра ?
аз бих се поставила и на негово място кво толкова каква е неговата роля в любовната игра да лиже и да пипа и да ч*ка ,винаги съм искала да знам какво е чувството като ч*каш някой в случая като ч*кат момичетата ама едвали някога ще разбера.Ама той на мое място едвали би искал да се поставя и да прави свирка и да му свършват в устата и да му изкъртят дупето :lol: :lol:

Slaycho
12-13-2009, 11:12
Не,не бих искал... :D :D

hoooodyhoooooo
12-13-2009, 11:50
Ама той на мое място едвали би искал да се поставя и да прави свирка и да му свършват в устата и да му изкъртят дупето :lol: :lol:

E тва е то секс :lol: :lol: :lol: Кърти яко, баче Кико, дай й да ийде родът !!! :lol: :lol: :lol:

anichka12345678
12-13-2009, 13:45
Ама той на мое място едвали би искал да се поставя и да прави свирка и да му свършват в устата и да му изкъртят дупето :lol: :lol:

E тва е то секс :lol: :lol: :lol: Кърти яко, баче Кико, дай й да ийде родът !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: хаха нали това е то секс :D :oops: :oops: :oops:

Neopitom3na
12-13-2009, 14:44
това не е въпрос, това е Граматически Тест от военните... В Русия съм, В Русия съм! На на на на... :lol:
:razz:

DeagleDoubleD
12-13-2009, 14:49
много безмислена тема...
тоя вапрос сам сигорен, че поне всеки човек си го е задавал 1 път през живота си и отговора през повечето време трябва да е бил НЕ
а ако е бил ДА...то тогава трябва да си някъв retard -.-

BePoHuKa
12-14-2009, 22:11
Искам да си разменим за един ден телата и да правим секс :P Искам да видя какво усеща той ;)Това и аз съм си го мислла адски много пъти и съм задавала такъв въпрос на гаджето ми и той също ми е казвал, че му е любопитно да разбере какво усещам аз.

Jitomir
12-15-2009, 19:58
може би самите не разбрахте относно какво се отнася моя въпрос отчасти и от сексуалната игра и се пак не звучи толкова гадно ,защото винаги човек ще му е любопитно това ,а що се отнася до това кои какво ще прави е отделен въпрос и всичко е в рамките на нормалното.Имам в предвид ,че ако човек се замисля с това което иска от другия същото и което тя на ваше място би искала същото кой какво би напвавил това имах в предвид

Kitoka
12-15-2009, 20:09
И на мен ми се иска същото.

Shia
12-15-2009, 20:12
Не искам да съм на мястото на партньора просто не ми допада неговата страна откъм любовна игра.