- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на мястото на партниора ,с който бихте го правили
Бихте ли се поставили на мястото на човека ,с когото се включвате в любовната игра ?
това не е въпрос, това е Граматически Тест от военните... В Русия съм, В Русия съм! На на на на...![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Демек той като ти лапа да си представяш , че ти си лапаш ли![]()
![]()
![]()
![]()
омг нищо не разбрах...
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Е кво толкова не разбрахте? Ако си размените местата (той е тя, тя е той) бихте ли си се представили как вършите нещата, които половинката ви прави на вас... аз лично не. Не би ме кефиловсе пак мисля с мозъка на момиче, не на лесбийка.. не мисля, че някое момче може да си представи как прави свирка също така!
![]()
Странен въпрос. Замислял съм се дали бих правил това, което прави момичето. Напомня ми за един филм - бяха измислили някакви странни каски, с които можеш да се поставиш на мястото на някой друг и един убиец имаше, който преди да накълца жертвите, ги изнасилва, и им поставя тази каска, за да може той да се чувства като тях и да изпитва всичко, което и те. Ще ме нахулите за сюжета (не че ми е типичен вкус за филми де), но идеята беше точно тази (в доста извратен вариант).
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Във филма "Texas Chainsaw Massacre" Има такава сцена със свалянето на кожата от лицето, но няма изнасилвания... както и да е Филма е Уникален! /не случайно и personal favouriteПървоначално написано от hoooodyhoooooo
/
По темата: Не мисля, че един хетеросексуален човек би могъл да отговори достатъчно компетентно на въпроса...
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Първоначално написано от BePoHuKa
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Искам да си разменим за един ден телата и да правим секс :P Искам да видя какво усеща той![]()
О и аз съм си го мислилПървоначално написано от Bellatrix
Сто процента ще е голям кеф от позицията на жената...
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Ами ако става на въпрос дали искам да съм момче за един ден .. не не искам![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз бих се поставила и на негово място кво толкова каква е неговата роля в любовната игра да лиже и да пипа и да ч*ка ,винаги съм искала да знам какво е чувството като ч*каш някой в случая като ч*кат момичетата ама едвали някога ще разбера.Ама той на мое място едвали би искал да се поставя и да прави свирка и да му свършват в устата и да му изкъртят дупетоПървоначално написано от Jitomir
![]()
![]()
Не,не бих искал...![]()
![]()
E тва е то сексПървоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
Кърти яко, баче Кико, дай й да ийде родът !!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха нали това е то секс
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Metatron
![]()
Просто аз
много безмислена тема...
тоя вапрос сам сигорен, че поне всеки човек си го е задавал 1 път през живота си и отговора през повечето време трябва да е бил НЕ
а ако е бил ДА...то тогава трябва да си някъв retard -.-
Това и аз съм си го мислла адски много пъти и съм задавала такъв въпрос на гаджето ми и той също ми е казвал, че му е любопитно да разбере какво усещам аз.Първоначално написано от Bellatrix
може би самите не разбрахте относно какво се отнася моя въпрос отчасти и от сексуалната игра и се пак не звучи толкова гадно ,защото винаги човек ще му е любопитно това ,а що се отнася до това кои какво ще прави е отделен въпрос и всичко е в рамките на нормалното.Имам в предвид ,че ако човек се замисля с това което иска от другия същото и което тя на ваше място би искала същото кой какво би напвавил това имах в предвид
Не искам да съм на мястото на партньора просто не ми допада неговата страна откъм любовна игра.