Влез

View Full Version : Смесените бракове и демографски срив...

Vesk0u
12-12-2009, 22:30
(Аз не съм авторът!)

Смесените бракове, или бракуването на демографския ни потенциал

http://store.picbg.net/pubpic/4C/5A/a9bc4f94c7aa4c5a.jpg

Бедни сме братя! Бедни сме и туй е нашата прокоба и нашият гроб. Ей туй ни говореха до скоро всички политици – бедни, бедни, бедни! Без пари за търбуха, без джобни за вестник, и без бъдеще за децата ни. И тъй, застигнати от социалната мизерия, и кризата на обществото ни, ние подминаваме онова което имаме и което е най-ценно – жените ни! Не е нужно да сме много умни, за да знаем колко ценни са българките за бъдещето на нацията…. Колко красиви са, и каква апетитна хапка представляват за хищни чужденци… с ПАРИ!

Да, братя. Именно парите решават днес съдбите на жените ни, посещаващи дискретен сайт за жетитба с чужденци. В него, дискретната международна фирма със седалище в Хаифа, Израел кани нашите жени да се оженят със обещания за… пари! “Аз съм джон и имам среден доход от 25-30 000 паунда на година”, четеме ние и си мислиме че няма проблем. ( sesile.net ) Уви проблем има!

Разградиха двора ни, откраднаха старото ни желязо, тухла по тухла рушаха, а сега вземат и онази благородна сила, която пет века

какви е деца раждала;

раждала ражда и днес

Но каква е технологията на успеха им? Преди всичко това е доброволната нагласа на българките, която те формират със своята злозна пропаганда. Нагласа, която може да се оприличи, със добитък, които сам влиза в кошарата на вълка, за да бъде изяден. Жени, надяващи се на добър живот, отвратени от беднотията и продаващи се в робство на иноземни мъже с големи портфеили и ниски расови показатели. Последно поколение българки… Те ли са виновни?

Без съмнение вината е колективна за целият наш народ. Подобни обяви се подминават със игнориране и омаловажаване, а последиците ще се усетят едва след години. Ново девширме устроиха враговете ни, и пак ни пускат кръвта, и пак източват най-доброто и съкровенно от това което имаме – нашите жени!

Наглостта на чуждоземните влечуги стига до там, че съпрузи на българки, от различен чужд произход, създават сайтове, в които да обменят опит как да ОПИТОМЯТ българките към техните нрави и начин на живот. Тази нечувана гавра се вихри на блога http://www.howtomarryabulgarian.com/ – /как да се оженим за българка/ , без никой дори да изкаже нотка на недоволство.

Жалко! Жалко за народа ни, за жените ни, за бъдещето ни! Нацията ни се губи, а липсата на жени води до внасянето на рускини за запълване на липсата. Процесът, които почна още в края на социализма, доби застрашителни размери, почти епидемия. Епидемия на здравото расово ядро на нацията, което все повече се смалява, без да осетим ножа до кокала. И тъй, опиянени от алкохол цигари и долен живот, гладуващи и мизерстващи, борещи се с топлофикация и окупаторските енергодружества, късайки от къшея си хляб за да платим данъците си, ние неусетно губим жените си! Губим ги… заради изкуствената бедност и безхаберието!

Ще позволим ли това да продължава! Аз казвам – твърдо не! Какво можем да направим? Естествено абсолютно нищо. И при все това ние от Борба за Силна България ще продължаваме да информираме обществото, за неправдите срещу народа ни!

Автор: Любомир Болгар
Източник: http://store.picbg.net/pubpic/10/3B/fa0050d1d25d103b.jpg (http://http://luba4ko.wordpress.com/)

amk933
12-12-2009, 22:41
Само като видях картинките ми стана ясно що за болно същество може да измисли това...Дори няма да го прочета. :?

Vesk0u
12-12-2009, 22:50
Само като видях картинките ми стана ясно що за болно същество може да измисли това...Дори няма да го прочета. :?

Умишлено на картинката са сложени негър и бяло момиче - в България негрите са малко на брой, тоест в случая искат да се покаже несъгласието им за бракове между българи и ЧУЖДЕНЦИ, а не расизъм...

amk933
12-12-2009, 23:21

Умишлено на картинката са сложени негър и бяло момиче - в България негрите са малко на брой, тоест в случая искат да се покаже несъгласието им за бракове между българи и ЧУЖДЕНЦИ, а не расизъм...

Маймуните какво правят там? Нямало разсизъм... :razz:

Vesk0u
12-13-2009, 08:08

Може да кажеш, че има расизъм само ако бяха задраскани маймуна и човек. А по твойта логика можеш да наречеш някой расист, защото не одобрява гей браковете, но знаеш, че нещата не стоят толкова просто.

bulgarian1878
12-16-2009, 19:35
Всъщност, amk, картинката е доста добра и правилна. Но болни мозъци като теб /или просто достатъчно добре промити/ се опитват да оспорват какво ли не и да изкарват виновни тези, които мислят трезво, правилно и най-вече здравословно за децата си и изобщо за поколението си.

Няма да стане. ;)

norge
12-16-2009, 19:49

Ти си този, който прави връзка, в теб е проблемът. В животинския свят "смесени бракове" почти няма. Дори дали не е само рис-домашна котка се чудя. Защо не го погледнеш от такава гледна точка, а веднага трябва да крещиш "расизъм". Провокатор.

bulgarian1878
12-16-2009, 19:55
Провокатор или не, хора като него знаят само да карат правомислещите да се чувстват виновни за това.

Едва ли не сме виновни, ако сме против смесените връзки. Че и ще ни задължават брей!

amk933
12-16-2009, 19:56
Провокатор или не, хора като него знаят само да карат правомислещите да се чувстват виновни за това.

Едва ли не сме виновни, ако сме против смесените връзки. Че и ще ни задължават брей!

Никой не те задължава да не бъдеш расист...въпрос на ценности.

bulgarian1878
12-16-2009, 19:57
Ооо! Именно. Въпрос на ценности. И всяка ценностна система е расистка. Негрите са расисти спрямо нас, ние спрямо тях и т.н., и т.н.

Само дето демократчета като вас дават под съд "расизъма". ;)

amk933
12-16-2009, 20:36
Ооо! Именно. Въпрос на ценности. И всяка ценностна система е расистка. Негрите са расисти спрямо нас, ние спрямо тях и т.н., и т.н.

Само дето демократчета като вас дават под съд "расизъма". ;)

Хахахахахах. Колко тъмнокожи познаваш, че говориш такива глупости? Искрено се разсмивам от хора не знаещи какво говорят. Тъмнокожите се дразнят единствено на това, че белите си позволяват да ги наричат негри. И е нормално да се дразнят предвид факта, че не повече от 5% от белите знаят какво значи това.

Искрено се смея, когато хората говорят глупости. Аз поне говоря от личен опит.

bulgarian1878
12-16-2009, 20:44
Абе спокойно, разбрахме, че обикаляш света и знаеш за всичко, че ти си вътре в нещата за всяка една конспирация и имаш информатори дори под покривката на масата в кухнята ми.

Познавам колкото са ми нужни и имам мнение. Аз също ти говоря с факти. Имайки в предвид, че имам хора окоол мен с достатъчни знания по биология и медицина, природното доказано си е природно доказано.

И едва ли човек с аватар на пълен кретен ще успее да разсее съмненията ми. ;)

amk933
12-16-2009, 20:52
Абе спокойно, разбрахме, че обикаляш света и знаеш за всичко, че ти си вътре в нещата за всяка една конспирация и имаш информатори дори под покривката на масата в кухнята ми.

Познавам колкото са ми нужни и имам мнение. Аз също ти говоря с факти. Имайки в предвид, че имам хора окоол мен с достатъчни знания по биология и медицина, природното доказано си е природно доказано.

И едва ли човек с аватар на пълен кретен ще успее да разсее съмненията ми. ;)

Не съм се и опитвал дори...далеч не ми пука за мнението на хората, които си мислят, че знаят нещо....мислят....не знаят, а мислят, че знаят...аз знам каквото ме интересува. И за разлика от теб не си базирам мнението на биолози, ами на хора, които познавам, които знаят много повече за себе си отколкото един "феодален старец". ;)

bulgarian1878
12-16-2009, 20:57
Е, аз пък си базирам мнението на биолози и медици, които определено знаят повече за човешкото, негърското и маймунското тяло от теб и твоите такива познати.

Хайде сега бягай да спиш, че сутринта червения телефон на САЩ ще звъни рано за новини от Вашингтон. =)

amk933
12-16-2009, 21:00
Е, аз пък си базирам мнението на биолози и медици, които определено знаят повече за човешкото, негърското и маймунското тяло от теб и твоите такива познати.

Хайде сега бягай да спиш, че сутринта червения телефон на САЩ ще звъни рано за новини от Вашингтон. =)

Имам да пиши политически анализи още 3 часа, така че спокойно. После имам да почета малко философия на будизма и чак тогава ще спя. ;) Не ми е ясно защо премести темата от расизъм на САЩ. ;)

Разбрахме, че си расист. ;)

bulgarian1878
12-16-2009, 21:07
О, не съм местил темата никъде. Напротив, тъкмо по темата си говорим. В първия пост, който се води главна тема, има картинка, която ти коментира надменно, но и същевременно доста глупаво. И по тая картинка спорим. ;) А онази намеса на САЩ е една странична шегичка, която изобщо не цели отклоняване на темата. ;)

И не се опитвай отново да изкарваш другите виновни за това какви са. ;) Дори и расист да съм, не е срамно. Именно заради расизмът сме се запазили толкова време, иначе до сега все още нямаше да имаме машините, които в днешно време помагат на хората да се лекуват, нямаше да има компютърни системи, нямаше да има много неща измислени от бели и интелигентни хора.

amk933
12-16-2009, 21:09
О, не съм местил темата никъде. Напротив, тъкмо по темата си говорим. В първия пост, който се води главна тема, има картинка, която ти коментира надменно, но и същевременно доста глупаво. И по тая картинка спорим. ;) А онази намеса на САЩ е една странична шегичка, която изобщо не цели отклоняване на темата. ;)

И не се опитвай отново да изкарваш другите виновни за това какви са. ;) Дори и расист да съм, не е срамно. Именно заради расизмът сме се запазили толкова време, иначе до сега все още нямаше да имаме машините, които в днешно време помагат на хората да се лекуват, нямаше да има компютърни системи, нямаше да има много неща измислени от бели и интелигентни хора.

Еми въпрос на ценности.

За мен расизмът е една от най-висшите форми на човешка низост. Какво срамно има в това?

Хитлер е добър пример до какво води расизма, Турция също, Европа също...няма какво повече да коментирам.

bulgarian1878
12-16-2009, 21:12
Ти си знаеш. ;) Но не аз имам да проглеждам по дадени въпроси. Въпросът е, че по пътя, по който си тръгнал, ще ти носи печалби, ако няма расизъм, така че изобщо не ми е за цел да те убеждавам в това, че трябва да има расизъм.