View Full Version : Трябва ми съвет...
danyrenesmee
12-13-2009, 04:44
Значии..наскоро се запознах с едно момче.. той е с 2 години по-голям от мен (аз съм 9ти клас) .. в началото нямаше нищо,ноо постепенно започнах да го харесвам.. и много да го харесвам.. и той започна да ми обръща повече внимание.. бяхме заедно доста време.. разхождахме се,смяхме се.. държахме се за ръце.. и аз реших,че трябва да му кажа,какво изпитвам.. и когато му казах.. той ме гледаше,сякаш го беше ударил гръм.. и започна да се оправдава.. че съм страхотно момиче.. и че е знаел,че го харесвам (тогава много се ядосах,защототоо.. за какво мамка му се държа така,сякаш ще се получи) каза мии че сега може да го харесвам,но като го опозная по-добре,може да има толкова много неща,които да не ми допаднат.. "аз си падам малко женкар.. съжалявам,че не можем да сме заедно,просто сега харесвам друго момиче и съм с нея.. но не искам да ми се сърдиш.. искам те като приятел,а за в бъдеще нищо не се знае" .. и аз стоях и гледах като :( .. той пак ми каза : "разбери,чувствам се гадно,просто нищо не мога да направя" .. предърна ме и си тръгна.. :x и това беше.. сега се чувствам ужасноо.. главата ме боли... цяла вечер си спомнях за това,което ми каза.. искам да ми помогнете.. как да го преодолея .. благодаря предварителноо.. :)
Еми аз като имам този проблем, а повярвай ми имам го често (трябва да има доста опити :) ), просто излизам и пия 1 бира :). Ако това не действа намери си друг по който да се "влиюбиш" лудо.
danyrenesmee
12-13-2009, 05:39
просто излизам и пия 1 бира :).
Хах.. мерсии..ноо.. вече пробвах .. :D после само имах ужасно главоболие..
Кофти,но така е в живота,нещата не се получават винаги така както искаме.Ти просто си си падала по него,отрязал те е,но въобще да не ти пука ;) Не мисли за това което е станало,защото въобще няма да излезеш от това положение и все пак живота продължава нали така ;д Знам че ти е трудно и сега може би половината които ще пишат след мен ще ти кажат да не мислиш за него,но не е толкова лесно.Затова просто го погледни от другата страна-поне си опитала.Това че не се е получило няма значение,изправи глава и продължи напред.Има и други момчета които си заслужават. :)
ivcheto0o
12-13-2009, 06:03
то за неговата възраст нормално....може би иска да сте само приятели :)
danyrenesmee
12-13-2009, 06:36
мислите ли.. че големия проблем идва от външния ми вид? .. :?
DeteNaDiavola
12-13-2009, 06:40
не мисля, че проблема идва от външния ти вид.. все пак нямаш трето око 8-) .. и го погледни от добрата му страна: казал ти го е в лицето, а не с смс например като поредния страхлевец.. а и плюс това такива ситуации за човек на неговата възраст са напълно нормални, повечето не знаят какво искат от живота.. горе главата, дори когато губиш играта.. :)
ToniStoraro
12-13-2009, 07:20
е, какво ти е на външния вид - ако си ти на снимката си си много хубава. Няма страшно, поне си пробвала и знаеш, че не е станало. Не е единствен, ще си намериш друг.
След време ще го забравиш.. :)
Той е женкар,няма нужда да се занимваш точно с такива,който не знаят какво искат и си и играят с хората до последно.Най-добре обърни нова страница,важното е ,че ти си опитала и си се престрашила да му покажеш чувствата си .Няма да е нито първия нито последния. ;)
ам... явно не искаш да го преодоляваш... :(
ThedramaQueen
12-13-2009, 07:37
Не мисля, че този си заслужава. След като е женкар, осъзнава го, признава си, и въпреки това не се опитва да го промени.... :?
Спри да се занимаваш с него. Очевидно иска всяка, затова ти е казал "за нататък не се знае" или квото беше. Сега е с няква друга, ама иска да те резервира за по-късно...
Lincheto
12-13-2009, 08:36
"аз си падам малко женкар.. съжалявам,че не можем да сме заедно,просто сега харесвам друго момиче и съм с нея.. но не искам да ми се сърдиш.. искам те като приятел,а за в бъдеще нищо не се знае"
Само не прави грешката да го чакаш.
PsychologicalDisorder
12-13-2009, 09:00
хубавата музика и времето лекуват
danyrenesmee
12-13-2009, 09:45
всички ми изглеждате ужасно прави.. :shock: И.. благодаря ToniStoraro.. това на снимката съм аз :) :)
chocolatee
12-13-2009, 09:55
не те заслужава
забрави го
ние няма как да ти помогнем, освен ако ти сама не помогнеш на себе си
:(
еби му майката,ше го забравиш...
bubblebabe
12-13-2009, 14:17
Музиката лекува...
Кофти,но така е в живота,нещата не се получават винаги така както искаме.Ти просто си си падала по него,отрязал те е,но въобще да не ти пука ;) Не мисли за това което е станало,защото въобще няма да излезеш от това положение и все пак живота продължава нали така ;д Знам че ти е трудно и сега може би половината които ще пишат след мен ще ти кажат да не мислиш за него,но не е толкова лесно.Затова просто го погледни от другата страна-поне си опитала.Това че не се е получило няма значение,изправи глава и продължи напред.Има и други момчета които си заслужават. :)
+