View Full Version : Моля помогнете !
Колко време след първия път е нормално да има някакво кръвотечение ? Моля помогнете и без глупави коментари ! Благодаря предварително !
Bellatrix
12-13-2009, 08:54
Ми 1-2 дена. Ако по време на самия секс не им е потекла кръв, на много момичета им тече малко по-късно.
Ами когато го направихме потече малко и сега вече трети ден тече,но не е непрекъсното. Хименът беше по месест и трудно се скъса. Аз бях много внимателен момичето възбудено, не знам какво може да се е объркало.Четох мнения,че и на други момичета е продължавало по-дълго.В един сайт пишеше за свежа дефлорация,която продължава няколко дена.Моля помогнете и дайте някакви мнения!Благодаря!
Bellatrix
12-13-2009, 09:08
Ами когато го направихме потече малко и сега вече трети ден тече,но не е непрекъсното. Хименът беше по месест и трудно се скъса. Аз бях много внимателен момичето възбудено, не знам какво може да се е объркало.Четох мнения,че и на други момичета е продължавало по-дълго.В един сайт пишеше за свежа дефлорация,която продължава няколко дена.Моля помогнете и дайте някакви мнения!Благодаря!
Нормално е, спокойно ;) Ще спре при това скоро. Особено щом хименът и е бил по-месест е съвсем нормално.
Благодаря за бързия отговор,дано както казваш всичко е наред!Ако някой друг може да сподели нещо ще съм много благодарен!
aloveyou
12-13-2009, 09:31
Спокойно..Нормално си е..
Предизвикал ти е цикъла,при някой закъснява,при други им идва на следващият ден или така продължава. И при мен беше така (за приятелката става дума),спокойно нормално си е! Изчакайте малко и по-късно повторете. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g025.gif
Според мен това не е цикълът, не знам..
anichka12345678
12-13-2009, 11:18
Колко време след първия път е нормално да има някакво кръвотечение ? Моля помогнете и без глупави коментари ! Благодаря предварително !
ем при мен беше малко по време на самия секс и след това нямах нищо ,но при всяка е различно може и по 2-3 дена .
anichka12345678
12-13-2009, 11:20
Ами когато го направихме потече малко и сега вече трети ден тече,но не е непрекъсното. Хименът беше по месест и трудно се скъса. Аз бях много внимателен момичето възбудено, не знам какво може да се е объркало.Четох мнения,че и на други момичета е продължавало по-дълго.В един сайт пишеше за свежа дефлорация,която продължава няколко дена.Моля помогнете и дайте някакви мнения!Благодаря! Спокойно ще и мине :) нормално е
Добре вчера почти нямаше кръв и тази сутрин е имало съсирек, а вече е 4 ден... Кажете нормално ли е, какво да правим, до кога може да тече,започвам да се притеснявам..Какво може да е станало и защо не спира да тече??? Моля помогнете!
а колко време ти продължава кръвотечението когато си в мензис?! А и щом като толкова много се притесняваш,защо не отидеш на гинеколог?
MyNameIsDidi
12-14-2009, 07:31
:P
sunshinepp
12-14-2009, 10:23
на мен ми потече на следващия ден съвсем малко.. попитай момичето да не би скоро да е трябвало да и идва и вие просто да сте го предизвикали по-раничко ако не спре след нормалното продължаване на нейния цикъл и още тече , отидете на гинеколог това не е шега работа.. успех стискам палци и дано е нормално както казват всички!