View Full Version : Съвет ако може
С едно момиче се познаваме от повече от две години вече и тя преди много ме харесваше и ме зарибяваше ама аз я игнорирах,смисъл не й обръщах толква много внимание,макар че е сладка хубава и т.н,не ми се занимаваше с момичета,миналата година тя си хвана приятел и спря,но преди няколко месеца са скъсали.Сега вече съм сигурен че я харесвам,пък и тя имаше няколко дена през които постоянно при мен седеше и си говориме тва онва.Обаче тя като всяко друго момиче през 5 мин си сменя настроението,и не знам дали наистина отново ме харесва или кво...пък и има вероятност да е тръгнала с някой друг,та може ли да ме посъветвате как точно да й предложа,да я целуна направо ли ...кво. мерси : )
PurpleDream
12-13-2009, 16:08
със смс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
sunshinepp
12-13-2009, 16:12
целувай я направо.. след това ще разбере харесва ли те или не! 8-)
Sladurcho
12-13-2009, 16:37
хвърли един БОБ и всичко ще ти се проясни :razz:
Ехеее Къци ти и тука си имал регистрация ....
питам сериозно,кво бихте направили вие...не ме интересуват бобчета и смс-и...в яслата ли сте... :(
ivcheto0o
12-13-2009, 17:45
изпуснал си момента....
SoulOfJustice
12-13-2009, 17:55
Като не си сигурен побързай , че ако друг и предложи и тя не те харесва толкова , си fucked up , в крайна сметка ти трябва да я накараш да те харесва до някаква степен.
целуния ... щом някога те е харесвала, мога да ти кажа, че почти на 100 % ще има чувства, дори и да са мн малки .... пък и кво нищо не ти пречи да пробваш
Snickers
12-13-2009, 18:00
не може.
lubomirky
12-13-2009, 18:08
със смс не става!
най-добре ще е да пробваш по скайп
Аз съм се решил да действам,разбрах вече че от колебание само се губи...но въпроса ми беше как точно,незнам кое е по-удачно да й кажа точно кво чувствам,или да я заприказвам и да я целуна...знам че не може да ми кажете кво да правя,но исках да знам какво бихте направили...мерси за отговорите : )
damatavzeleno
12-13-2009, 18:13
aa godini?
damatavzeleno
12-13-2009, 18:26
a ot kade si
BloodyTears
12-13-2009, 18:29
Зависи и от момичето.Някои биха се стреснали ако направо им се "нахвърлиш", но все пак ти би трябвало да я познаваш достатъчно добре, за да пречениш сам.Според мен най-добре е да я заговориш и най-спокойно, внимателно и без много овъртания да ѝ обясниш чувствата си.И пак казвам ти можеш да си прецениш най-добре. :wink:
a ot kade si
Кво значение има?
Blood,мерси,мисля и аз така да действам : )