PDA

View Full Version : защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород

anichka12345678
12-13-2009, 17:58
защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород и т.н ? Какво ги кара ?Нима традиционното вече не е на мода ?Как един родител възприема такава новина ,за дето си :o

Biskfitka
12-13-2009, 18:00
Не знам,ама аз бих станала лесбийка. 8-)

Bellatrix
12-13-2009, 18:01
Амииии... сексуални желания или просто са си родени така.

ПП. Макар че много се правят просто заради:
а) Кофти пубертет.
б) Мода. (което е тъпо)

Shia
12-13-2009, 18:04
Защо се чудят за смисала на живота и търсят истината,в търсенето си се изгубват и попадат в черна дупка,където биват промивани и не различават границата между търсене и истината.
Стават чужди(изброените -ални) ,защото и те не знаят какво искат.
Гей съм,всички ми се присмиват
с желание можеш да си гей и да не приличаш на такъв
с желание можеш да си нормален независимо от хормоните ти.

Hilary_
12-13-2009, 18:46

бляя ++++ :lol: :lol: :lol:

п.с. колко още теми за една вечер ше пуснеш? 8-)

BlueFace
12-13-2009, 18:59
Аз ги смятам за психично болни хора.Въпреки че лесбийките ме кефят пак не го намирам за нормално.
А тия Shemale са толкова болни ,че трябва да им се окаже незабавна психическа помощ.То бива бива свободен избор ама тези извратении не трябва да се толерират ... :?

po0h
12-13-2009, 19:13
тия който не го намирате за нормално за мене сте ограничени ... нищо лично ... това е част от живота... правят каквото им доставя удоволствие а не това което да се възприема от останалите :P

golqmumnik
12-13-2009, 19:35
Шшшшей,ко ми са прайти на интересни,ша ва плющъ сичкити наред,няа мъжко, женско.Затуй ми викат Киро Чукъ,щото мога сичко да ибъ.Поздрафчи - Ъбзурд - Фани ма за тръбътъ 8)

Smiler
12-13-2009, 19:46
На никого не би му било зле да се присъедини към двечки, които вече са започнали.
...и които са лесбийки и нямат влечение към мъже, така че отпадаш, както и всички останали със същото мнение за лесбийките. ;)

m1nik
12-13-2009, 19:52
болни мозъци.. :(

elito0o0o0
12-13-2009, 20:13

BePoHuKa
12-13-2009, 21:46
Всъщност истината е, че човек не "става" гей, лесбийка и т.н. Човек се ражда така и в даден момент от живота си го разбира. Травеститите са вид гейове, shemale е пак нещо подобно.. просто някои хора предпочитат да кажат аз съм гей (примерно) и искам да се срещам с мъже, а други казват аз искам да се срещам с мъже, за това ще се превърна в жена. :) Но това желание идва не от мода или нещо друго.. заложено е в днк-то на човек. Учени са го разбрали, защото има и живтони, които са обратни, а как виждате те да го правят за пари и слава? Всичко е част от чудната природа :)

amk933
12-13-2009, 21:50
Всъщност истината е, че човек не "става" гей, лесбийка и т.н. Човек се ражда така и в даден момент от живота си го разбира. Травеститите са вид гейове, shemale е пак нещо подобно.. просто някои хора предпочитат да кажат аз съм гей (примерно) и искам да се срещам с мъже, а други казват аз искам да се срещам с мъже, за това ще се превърна в жена. :) Но това желание идва не от мода или нещо друго.. заложено е в днк-то на човек. Учени са го разбрали, защото има и живтони, които са обратни, а как виждате те да го правят за пари и слава? Всичко е част от чудната природа :)

Съгласен съм с това напълно, но смятам, че има И хора, които го правят, защото е модерно и за слава. :)

BePoHuKa
12-13-2009, 21:57

Съгласен съм с това напълно, но смятам, че има И хора, които го правят, защото е модерно и за слава. :)И аз мисля, че ги има, но те са пълни откачалки :D говоря за истинските гейове и лесбийки :)

kolio94
12-13-2009, 23:56
това е много деликатен въпрос има прекалено много гледни точки има нормални хора които не се възбуждат от мъже ,но пък им харесва да ги е*ат отзад. доказано е ,че мъжкия пол наистина има смисал да го правят защото стимулира простатата . аз не бих пробвал ,а за женските хомосеклуални връзки не знам много при тях маи е само каприз (по мое лично мнение)

Gab3t0o_
12-14-2009, 19:29
В момента в който прочетох въпроса се хванах за главата! Хубаво, че BePoHuKa ви го каза! Човек не СТАВА, човек Е. Верно, че има хора които твърдят, че са такива само за да са интересни по някъф начин... Ама на останалите това им харесва! С такива въпроси и изказвания показвате само колко сте ограничени. Днес хомо и трансексуалните трябва да изгорят, утре ще са някои други "различни". И така докато не останете всичките комплексари, до такава степен еднакви, че ще се избиете ей така за едното хоби :? Разбира се, че сме различни с различни мнения и че не на всеки им харесва, че някой го прави с човек от същия пол или някои мъже се правят на жени и т.н. но тфа го има факт е колкото и да тропате. И на мен не ми харесват трансексуалните и там някфи такиа подобни (със смяната на пола си тотално отричаш себе си), но нищо не са ми направили за да искам да умрат. Нямам из0бщо за цел да ви сменям мненията, просто искам някой да ми каже поне една АДЕКВАТНА причина поради която навсякъде има такива изказвания от рода " грешка на природата" " да изгорят всичките" и т.н.

BePoHuKa
12-14-2009, 21:18
В момента в който прочетох въпроса се хванах за главата! Хубаво, че BePoHuKa ви го каза! Човек не СТАВА, човек Е. Верно, че има хора които твърдят, че са такива само за да са интересни по някъф начин... Ама на останалите това им харесва! С такива въпроси и изказвания показвате само колко сте ограничени. Днес хомо и трансексуалните трябва да изгорят, утре ще са някои други "различни". И така докато не останете всичките комплексари, до такава степен еднакви, че ще се избиете ей така за едното хоби :? Разбира се, че сме различни с различни мнения и че не на всеки им харесва, че някой го прави с човек от същия пол или някои мъже се правят на жени и т.н. но тфа го има факт е колкото и да тропате. И на мен не ми харесват трансексуалните и там някфи такиа подобни (със смяната на пола си тотално отричаш себе си), но нищо не са ми направили за да искам да умрат. Нямам из0бщо за цел да ви сменям мненията, просто искам някой да ми каже поне една АДЕКВАТНА причина поради която навсякъде има такива изказвания от рода "
грешка на природата" " да изгорят всичките" и т.н.

:) Единственото с което не съм съгласна е, че "със смяната на пола си тотално отричаш себе си". Според мен те не се отричат от себе си, а се опитват да бъдат себе си по всички параграфи. Опитват се да коригират грешката на природата, която ги е създала мъже/жени, докато те искат да са жени/мъже. :) След трансформацията си, тези хора се чувстват наистина добре в кожата си.

Magic_Girl
12-16-2009, 18:05
В една книга четох, че това каква ще ти е ориентацията става още в утробата. Бебето получава някакви хормони и в пубертета,понякога и по-рано,симптомите се проявяват и разбираш ориентацията си. 8-)

psych0
12-16-2009, 19:33
+ :shock:

Gab3t0o_
12-16-2009, 19:53
В момента в който прочетох въпроса се хванах за главата! Хубаво, че BePoHuKa ви го каза! Човек не СТАВА, човек Е. Верно, че има хора които твърдят, че са такива само за да са интересни по някъф начин... Ама на останалите това им харесва! С такива въпроси и изказвания показвате само колко сте ограничени. Днес хомо и трансексуалните трябва да изгорят, утре ще са някои други "различни". И така докато не останете всичките комплексари, до такава степен еднакви, че ще се избиете ей така за едното хоби :? Разбира се, че сме различни с различни мнения и че не на всеки им харесва, че някой го прави с човек от същия пол или някои мъже се правят на жени и т.н. но тфа го има факт е колкото и да тропате. И на мен не ми харесват трансексуалните и там някфи такиа подобни (със смяната на пола си тотално отричаш себе си), но нищо не са ми направили за да искам да умрат. Нямам из0бщо за цел да ви сменям мненията, просто искам някой да ми каже поне една АДЕКВАТНА причина поради която навсякъде има такива изказвания от рода "
грешка на природата" " да изгорят всичките" и т.н.

:) Единственото с което не съм съгласна е, че "със смяната на пола си тотално отричаш себе си". Според мен те не се отричат от себе си, а се опитват да бъдат себе си по всички параграфи. Опитват се да коригират грешката на природата, която ги е създала мъже/жени, докато те искат да са жени/мъже. :) След трансформацията си, тези хора се чувстват наистина добре в кожата си.

Тфа, че си момиче и харесваш момичета или момче което харесва момчета не значи да си смениш пола за да си по "нормален". Но сега като се замисля имаш право. Щом това им харесва...всеки има право на избор :)

В една книга четох, че това каква ще ти е ориентацията става още в утробата. Бебето получава някакви хормони и в пубертета,понякога и по-рано,симптомите се проявяват и разбираш ориентацията си. 8-)

И аз съм го чувала това, но до колкото знам това не определя ориентацията на човека ами това до каква степен ще е мъжествен или женствен.

Rebirthing
12-16-2009, 23:47
Те не стават, те са си такива по природа!За мен както и преди съм писала няма наистина 100% хомо или хетеро всичко е до собствена нагласа.Има разбира се и такива които се водят по "модата" както и такива които си имат причина да се отвратят от противоположния пол (травма в детството, разочарование от предишни връзки и т.н) но тези са малцина, не мога да ги обвинявам по никакъв начин...щом така е най-добре за тях.За бисексуалните които са стигнали до това като са разбрали, че човек не се влюбва в пола, а в самата същност са доста широко скроени, разбрани и коректни.Познавам много гейове, лесбийки и бисексуални които са много свестни хора и определено не можете да разпознаете сред група хетеросексуални хора.Така че не съдете толкова по външния вид, може да останете жестоко излъгани.Бтв това със смяната на пола и аз не го разбирам, тоест разбирам го, но го намирам за опасно, самата операция е опасна, тези хора просто трябва с времето да се пренастроят и да се приемат на външен вид такива каквито са, за да си спестят скъпи и опасни за живота операции, пък нека после да си лягат с които искат, не ме грее пряко все пак :).

natallu
12-17-2009, 07:37
Защо се чудят за смисала на живота и търсят истината,в търсенето си се изгубват и попадат в черна дупка,където биват промивани и не различават границата между търсене и истината.
Стават чужди(изброените -ални) ,защото и те не знаят какво искат.
Гей съм,всички ми се присмиват
с желание можеш да си гей и да не приличаш на такъв
с желание можеш да си нормален независимо от хормоните ти.

+1 :P

bqsna_teenagerka
12-17-2009, 08:03
природа,биология,аномалии, трес,напрегнат живот измяна в психичните разбирания , неуточнена ориентация,хората са объркани. Вече знаем прекалено много неща,можем прекалено много неща :)

c0ci
12-17-2009, 13:05
аз чесно си признавам не знам каква е разликата между Shemale и травестит :( Ако може някой да ми обясни ще съм му много благодарна :-)

Pwnmaster
12-17-2009, 14:04
аз чесно си признавам не знам каква е разликата между Shemale и травестит :( Ако може някой да ми обясни ще съм му много благодарна :-)
Същото е.Травестит е българският еквавилент на Shemale.

gogo4o4o
12-17-2009, 15:45
Ето, образовайте се - http://www.vbox7.com/play:24c2731a

Mr_Crowley
12-18-2009, 14:34
Както се пееше в една песничка - "Щото вече е на мода педерастката порода..."

И въобще разни такива глупости от сорта на "Ама то му идва отвътре...", "Сбъркан/а си е по рождение..." - не вървят.

В природата грешки стават изключително рядко, а ако повярвам, че на всеки пендел в БГ му иде отвътре, то значи, че у нас тя греши в 70-80% от случаите. Някак си не мога да го повярвам...

:-o :-o :-o

gogo4o4o
12-18-2009, 15:06

И въобще разни такива глупости от сорта на "Ама то му идва отвътре...", "Сбъркан/а си е по рождение..." - не вървят.

В природата грешки стават изключително рядко, а ако повярвам, че на всеки пендел в БГ му иде отвътре, то значи, че у нас тя греши в 70-80% от случаите. Някак си не мога да го повярвам...

Не ги приемай като грешки, отклонения им се викат. А че са толкова редки... абе не са. Имаше едно проучване което показва, че 4% от хората на 18-45 годишна възраст са обратни или бисексуални.

mrKiLLEr
12-18-2009, 15:10
защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород и т.н ? Какво ги кара ?Нима традиционното вече не е на мода ?Как един родител възприема такава новина ,за дето си :o

Невъзможността в секса , невъзможността да срещнат любов, еднообразието, агресията от ежедневието ... всички тези неща водят към разврат - търсят поле на изява , където да са пълноценни и едва ли не да се издигнат в собствените си очи. Това най-често е на неосъзната основа ;)

t0d1t0
12-18-2009, 15:18
щото трябва да има.

sifon4o
12-19-2009, 20:08
Защото са изключително интелигентни .

onqtam
12-19-2009, 20:23
наще са ми казали че пак ще си ме обичат :-o :smt067 :smt119
аз бих си намразил сина ако стане гей (за дъщеря лезбиика не :D)

gogo4o4o
12-19-2009, 20:29
наще са ми казали че пак ще си ме обичат :-o :smt067 :smt119
аз бих си намразил сина ако стане гей (за дъщеря лезбиика не :D)

90% от хората не стават гейове. Раждат се такива. А ако толкова се дразниш, децата до 15-16 год възраст могат да ходят на психотерапевт който да ги направи хетеросексуални.

Gab3t0o_
12-19-2009, 20:53
90% от хората не стават гейове. Раждат се такива. А ако толкова се дразниш, децата до 15-16 год възраст могат да ходят на психотерапевт който да ги направи хетеросексуални.

Абе май на теб ти трябва преглед... Кажи ми как по точно един хомосексуален човек може да бъде "направен" хетеросексуален. Ти изобщо чуваш ли се какво говориш и още повече вярваш ли си?!

ANTIHUMAN
12-19-2009, 21:29

Не ги приемай като грешки, отклонения им се викат. А че са толкова редки... абе не са. Имаше едно проучване което показва, че 4% от хората на 18-45 годишна възраст са обратни или бисексуални.

Какво каза ти? :lol: Какви са тези смешните 4% :? Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро!

Panic_Girl
12-19-2009, 21:49
Виновно е семейството.... :)

Azgalor
12-19-2009, 23:40
Защото са грешки на природата, които трябва да бъдат запалени на клада. Освен лесбийките, те са готини. Всичко транссексуално от мъжки пол трябва да бъде заличено от лицето на Земята.
+1

anika17
12-20-2009, 06:23
детето се ражда бисексуално и в последствие си променя съзнанието.
замислете се колко деца са играли на "чичко доктор", като малки с други деца от същия пол?
разбира се сега никой няма да си признае, но фактът си съществува.
като малко детето не разбира установените норми на обществото и тогава има по-голяма възможност за сексуална свобода. в последствие се намесват всички заучени модели на поведение и страхове, започва и пубертета с хормоналната атака. във всеки човек има женски и мъжки хормони, и ако едните надделеят - посоката се очертава. много хора откриват сексуалната си ориентация точно тогава.
има и други, които го правят от поза, разбира се, но те са се заблудили много лошо. според мен това са хората, които имат нужда от помощ.

Gab3t0o_
12-20-2009, 09:52

Какво каза ти? :lol: Какви са тези смешните 4% :? Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро![/quote]

Е, аз говорех за целия свят, не за квартала ти. А в този твой квартал колко човека са хетеро?[/quote]

Какви 4% за целия свят бе :lol: 20-30% да бе сигурно... много повече са процентите за тия които са си признали само а да не говорим колко се крият :?

stefanov
12-20-2009, 17:22
Не ме интересува собственият избор. Педалът трябва да мре. Т'ва е канон за мен.

По отношение на лизбийките, бих казал, че нямам нищо против тях, може би, защото са от другия пол. На никого не би му било зле да се присъедини към двечки, които вече са започнали.Нали знаеш, тия дето се правят на "мъже" и са бахти' пичовете зад монитора, на края на кой бряг отиват.
:wink:

stereoman
12-20-2009, 18:32
Може ли да те питам на колко си стереоуоман?
Можеш да си сигурен, че сме различни хора.
Елементарното често е и най-гениално, да не забравяме.

:D
"Елементарното често е и най-гениално" не ми говори със заучени фрази, че ставаш още по-смешен.
sexypichaga и naigotiniq и двамата регистрирани на 19 дек. защитават се взаимно...
ако не сте един и същ, тогава ти със сигурност си тоя, който му е пъхнал тампона в гъза..
:D

ANTIHUMAN
12-20-2009, 20:20

Какво каза ти? :lol: Какви са тези смешните 4% :? Може 4% да си признават, но са повече от 20 % , ако не и 30%! Само да ти кажа, че в моя квартал знам, за 20 момчета и 4 момичета. Не знам дали са хомосексуални или бисексуални, но не са хетеро!

Е, аз говорех за целия свят, не за квартала ти. А в този твой квартал колко човека са хетеро?

Повечето са хетеросексуални! За целия свят също не са 4% ! Това смешно число не го споделяй много с околните, защото ще ти се смеят. Около 25% са в целия свят, още 5-6% където не си признават, ако не и 10% излизат към 30-35% макс.

Qamstel
12-20-2009, 20:28
защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород и т.н ? Какво ги кара ?Нима традиционното вече не е на мода ?Как един родител възприема такава новина ,за дето си :o при 90% е заради гена

Farbat
12-20-2009, 21:21
Не знам,ама аз бих станала лесбийка. 8-) добреее хаха обаче имам чувството че когато има две лесбиики сички им се кефят кат има двама мъже (ако може така де се каже :Д ) секи ги псува хахаха иначе никога само женско си търся :grin: :grin:

AceSpades
12-21-2009, 09:40
Заложено им е в гена, затова стават, никой не ги кара повечето пъти, идва им отвътре.

monityY
03-19-2010, 14:06
замислете се колко деца са играли на "чичко доктор", като малки с други деца от същия пол?
като малко детето не разбира установените норми на обществото и тогава има по-голяма възможност за сексуална свобода. в последствие се намесват всички заучени модели на поведение и страхове, започва и пубертета с хормоналната атака. във всеки човек има женски и мъжки хормони, и ако едните надделеят - посоката се очертава. много хора откриват сексуалната си ориентация точно тогава.
има и други, които го правят от поза, разбира се, но те са се заблудили много лошо. според мен това са хората, които имат нужда от помощ.

Евалата за това мнение ! Хората не се раждат лесбиики или гейове. Живота,обстоятелствата вкусовете влечението към даден човек ги променят. Има много хора на които им се лепват етикети а те просто обичат даден човек не заради пола а заради самия него. В никой не е заложено това да е еди какъв си.. Това става в последствие. Някой го осъзнават като малки други дори след много години. Трети го отричат през целия си живот, само защото го смятат за неествествено. Но човек не може да се бори с чувствата и желанията си. Това е единственото нещо което не се контролира от мозъка а от сърцето.

monityY
03-19-2010, 14:09
Не знам,ама аз бих станала лесбийка. 8-) добреее хаха обаче имам чувството че когато има две лесбиики сички им се кефят кат има двама мъже (ако може така де се каже :Д ) секи ги псува хахаха иначе никога само женско си търся :grin: :grin:

Така е, защото жената е нещо красиво и нежно и две жени заедно са двойна наслада. Докато двама мъже е някак си грозно.

gir
03-19-2010, 15:28

Защото някои са си по-обратни по рождение или пък под влияние на околната среда стават и такива. Хората подражават на това, което има. Ако живееш преди Х години в Западна Европа и идеал ти е Казанова, Дон Жуан или Ромео, ще си израстнеш като галантен мъжкар. А, ако гледаш от малък Азис, може и да станеш шимейл, травестит...
Така или иначе това са малка част от обществото.
Родителите - някои нямат такива, на други не им дреме, трети отдавна са се разделили с тези си рожби...

gir
03-19-2010, 15:43

Така е, защото жената е нещо красиво и нежно и две жени заедно са двойна наслада. Докато двама мъже е някак си грозно.

ВИНАГИ ли 2 жени са нещо красиви и нежни? ](*,)

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Business/images/mcdonalds-fat-women.jpg

http://www.greenpacks.org/wp-content/uploads/2009/04/fat-women.jpg

monityY
03-19-2010, 16:09

ВИНАГИ ли 2 жени са нещо красиви и нежни? ](*,)

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Business/images/mcdonalds-fat-women.jpg

http://www.greenpacks.org/wp-content/uploads/2009/04/fat-women.jpg

В този случай, не бих казала. :D

beretta92sd
03-19-2010, 16:57
Всеки може да бъде това което иска а не това което иска някои друг, на които му е страмно че едно момче може да спи с друго момче и да му е гот, да вземе да опита и той и ще разбере.Аналния секс при момчетата си има и плюсове освен удовоствието е и полезен дори ако отидете при някои лекар и го питате и тои ще ви го каже, просто тия дет невярват трябва да прочетат повечко, и да се отпуснат малко в мисленето си и да приемат заобикалящия ги свят, а не да се имат за нещо повече от някои гей или лезбийка.
Аника 17 ти изкара че половината население на земята имат нужда от помощ, реално това което казваш е така и това си е болест по рождение която се казва Синдром на Клайнфелтър, по принцип за нея още не е измислено лечение но има нещо подобно лечение с хормони омнандрен 250 но се прилага цял живот всеки месец по 1 път.В кариотипа на момчетата болни от тази болест вместо 1 Х хромозома има 2.Другия вариант ако не искаш омнандрен е оставаш такъв какъто си се родил и тръгваш по пътя на това да се превърнеш в травестит гей и т.н но това нее нещо лошо както го изкарват някои хора.При тази болест симптомите не се изразяват само в влечението ами има и други белези външни по тялото по които си личи, висок ръст, евнухоидни пропорции, тесни рамене с широк таз, дълги ръце, гинекомастия, слабо окосмяване.Пациентите са с НОРМАЛНО психическо развитие. Другото което дори може да е като + към болеста че хората които са болни от нея са в пъти по активни на тема секс смисал желанието им за секс е по голямо от колкото на някои нормален.В света от тази болест се разболяват САМО МОМЧЕТА само при тях я има, и се случва веднъж на 1000 момчета.
Другото което е нее задължително да си болен от тази болест за да станеш гей, някои път дори е просто интерес да опиташ какво е с момче, на някои им харесва и продължават да го направят на други им харесва но го правят и с жени тоест са БИ.На трети просто не им харесва какви са се родили :) и стават травестити или shemale както му казвате.

D1esel
03-19-2010, 17:01
Според вас наистина ли има такива съсловия като гей, би и хетеро? Аз не мисля. Всеки е БИ! Нека ви е ят! Всички сте гейове и лесбийки, само аз съм ХЕТЕРО! 8)

YouAteMyHeart
03-19-2010, 18:58

Съгласен съм с това напълно, но смятам, че има И хора, които го правят, защото е модерно и за слава. :)

++ Половината мацки станаха "лесбиики"-Само за да получат повече внимание от момчетата и да са по-оборотни.

gandalfepi4
03-19-2010, 19:20

всъщност това си е по рождение:

има много силна позитивна корелация меджду това колко са близки генетично братя и сестри и от каква сексуалност са

мъже и лезбийки, гейове и жени показват сходна мозчна активност при страх и също така при мирис на човек от противоположния пол

има и намерени гени (Q/D 28 май ) които имат влияние

има и психологически причини, но те са по-ирелевантни, уви.

това си е нормално има го сега, има го в миналото, има го и при животните-просто така се раждаш :)

тея лъвове за слава и се кецат? :D

http://n2.cdn.spikedhumor.com/1/493000/116507_lion_052407_1.jpg

dimi93
03-19-2010, 20:11
Аз съм гей! Ами родителите ми не знаят, но биха го приели много лошо 100% съм сигурен! Ами така съм роден, аи до някаде заради вазпитанието на майка ми... Просто още от малък те възбужда и привлича другия пол... просто обяснение! А ти си задай вапроса защо си падаш по момчета и ти можеш ли ако поискаш да се вазбудиш от момиче? Е сащото е и да искаме не можем да се вазбудим от другия пол! Се пак не определяш какво да харесваш и какво да те вазбужда нали така? Ако ти ме питаш ок а защо си гей? Аз ще те питам а ти защп си хетеро, ти ли определи да харесваш противоположния пол или винаги си си го харесвала? Е сащото е! Раждаш се такъв!

dimi93
03-19-2010, 20:17

Евалата за това мнение ! Хората не се раждат лесбиики или гейове. Живота,обстоятелствата вкусовете влечението към даден човек ги променят. Има много хора на които им се лепват етикети а те просто обичат даден човек не заради пола а заради самия него. В никой не е заложено това да е еди какъв си.. Това става в последствие. Някой го осъзнават като малки други дори след много години. Трети го отричат през целия си живот, само защото го смятат за неествествено. Но човек не може да се бори с чувствата и желанията си. Това е единственото нещо което не се контролира от мозъка а от сърцето.

Еи? Какво ако пия мъжки хормони, ще стана ли хетеро? А?

infatuation
03-19-2010, 20:17
пхаха.. мога.. и от двата пола мога да се възбудя.. всеки може,колкото ида го отрича :)

Greennight
03-19-2010, 20:25
Вижте са травеститите го правят заради МОДА това не може да се вроди.Гейовете и лесбииките се раждат такива :wink: поручете малко.Имало ги е още по време на римляните,но за жалост в днешно време 85% от хомосексуалистите го правят заради..зарадии и аз не знам за какво... :shock: :?

monityY
03-20-2010, 19:30

Еи? Какво ако пия мъжки хормони, ще стана ли хетеро? А?

Къде казах нещо такова?

monityY
03-20-2010, 19:31
Всеки може да бъде това което иска а не това което иска някои друг, на които му е страмно че едно момче може да спи с друго момче и да му е гот, да вземе да опита и той и ще разбере.Аналния секс при момчетата си има и плюсове освен удовоствието е и полезен дори ако отидете при някои лекар и го питате и тои ще ви го каже, просто тия дет невярват трябва да прочетат повечко, и да се отпуснат малко в мисленето си и да приемат заобикалящия ги свят, а не да се имат за нещо повече от някои гей или лезбийка.
Аника 17 ти изкара че половината население на земята имат нужда от помощ, реално това което казваш е така и това си е болест по рождение която се казва Синдром на Клайнфелтър, по принцип за нея още не е измислено лечение но има нещо подобно лечение с хормони омнандрен 250 но се прилага цял живот всеки месец по 1 път.В кариотипа на момчетата болни от тази болест вместо 1 Х хромозома има 2.Другия вариант ако не искаш омнандрен е оставаш такъв какъто си се родил и тръгваш по пътя на това да се превърнеш в травестит гей и т.н но това нее нещо лошо както го изкарват някои хора.При тази болест симптомите не се изразяват само в влечението ами има и други белези външни по тялото по които си личи, висок ръст, евнухоидни пропорции, тесни рамене с широк таз, дълги ръце, гинекомастия, слабо окосмяване.Пациентите са с НОРМАЛНО психическо развитие. Другото което дори може да е като + към болеста че хората които са болни от нея са в пъти по активни на тема секс смисал желанието им за секс е по голямо от колкото на някои нормален.В света от тази болест се разболяват САМО МОМЧЕТА само при тях я има, и се случва веднъж на 1000 момчета.
Другото което е нее задължително да си болен от тази болест за да станеш гей, някои път дори е просто интерес да опиташ какво е с момче, на някои им харесва и продължават да го направят на други им харесва но го правят и с жени тоест са БИ.На трети просто не им харесва какви са се родили :) и стават травестити или shemale както му казвате.

Не съм съгласна с теб.

britzy
03-20-2010, 19:54
мен ме кефят shemale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не всъщност не ме кефи,някак вече е изродясано за разлика от гейове и лезбиики,иначе подкрепям различната сексуална ориентация
и не нищо лошо няма да са такива
по-добре ли е да са некфи педофили,отколкотодаса гейове/лезбиики и да си гледат техния живот
те са като всички нас-ако не харесвам музиката ,която някой друг харесва луда лисъм/изрод ли съм? не мисля-е тук е същото

Fifooooo
03-20-2010, 20:12
психоо :-x :-x :-x а пак тия shemale напрао :smt070

padnaloblak
03-20-2010, 20:22
ето нещо което съм сигурен че 90% от вас не знаят и не са го очаквали

Съществува една скала на сексуалността наречена скала на Кинси. Тя се измерва от степен 0 до степен 6. 0 - 100% хетеросексуални , 6- 100% хомосексуални. от 1 до 5 се измерва до колко един човек има сексуално влечение към двата пола. тези хора са бисексуални! независимо от силата на привличане. проучването на Кинси (което се смята за най-точно до сега) показва че едва 15% от хората по света са с утвърдена хетеросексуалност и попадат в нулата. останалите 90% са бисексуални и хомосексуални , като бисексуалните не е задължително да правят секс с своя пол. много от тях никога не показват че са би, създават семейства и имат деца и внуци. това се дължи на хетеронормативността. Този термин се използва за налагането на хетеросексуалността като "нормална" сред християнското общество и другите религии (в по-малка степен) . в древността е известно че дори Александър Велики си е имал любовник, така е било с повечето шогуни, императори и мн турски управници. смятало се е дори че в древна Персия са поущрявали хомосексуалните връзки в армията защото смятали че това обединява по-силно войните.

така че 8-) виждате кво е полужението....

тея лъвове мн доволни изглеждаха :D :D :D

FuReRa
03-21-2010, 07:20
Защо си помисли ,че пък е от сега ,винаги е имало и ще има .. Срещу природата никой не може да се бори !!!

KumchoValcho
04-14-2010, 17:12
До сега не съм чувал за случай, в който човек да стане гей внезапно :)
Човек е такъв, какъвто е. Раждаме се с някои черти, които не можем да променим, те са просто това, което сме. Има гейове, има бисексуални, има хетеросексуални и т.н. и т.н. Гейове винаги е имало и винаги ще има, кои сме ние да ги съдим, при положение, че не знаем какво става в тяхната глава? От къде знаем какво мислят, какво чувстват и т.н.?

Един ден и детето ви би могло да ви каже, че е гей. И как бихте реагирали? Нима ще го изгоните от вкъщи, ще се срамувате от него? Ако бихте направили това, по-добре не ставайте родители, защото дори да е най-хетеросексуалния човек, със сигурност ще го съспитете по някакъв начин и ще го напълните с комплекси..

Antixrist
04-14-2010, 17:23
Гей не се става,гей се раждаш!

Сексуалността се формира още в зародишно състояние.Тя зависи от съотношението между мъжки и женски хормони в тялото ни.

Така че,дори да изчукам половината мъже в българия,гей няма да стана.

stupid0boy
04-14-2010, 17:32
Шимейла не се ли ражда така? 8-) 8-)

Antixrist
04-14-2010, 17:39
Шимейла не се ли ражда така? 8-) 8-)

Ем май така се ражда,освен ако не е бил облъчен от Чернобил...тогава след няколко месеца започва да му расте пенис! :D

След експлозията в Чернобил момче казва за майка си"
-Мамо виж растат ми цици!
-Пхах,дреме ми на к*ра!

Wikzinka
04-14-2010, 18:52
Аз не виждам нищо лошо ..... имам приятел гей и според мен ако мислите че не е нормално сте ограничени .... все пак живеем в свят , в който има къде къде по - странни и извратени неща , а и всеки има правото да харесва който си пожелае без да бъде обесен заради това :)

Antixrist
04-14-2010, 19:06
Аз не виждам нищо лошо ..... имам приятел гей и според мен ако мислите че не е нормално сте ограничени .... все пак живеем в свят , в който има къде къде по - странни и извратени неща , а и всеки има правото да харесва който си пожелае без да бъде обесен заради това :)

Напълно те подкрепям!И аз имам приятел гей,много свястно и готино момче е!
А на тези които мислят че хомосексуалистите са не нормални мога да им кажа само-Аман от тесногръдото българско общество!

SuNsEt
04-14-2010, 20:51
Абе да ви кажа на мен не ми пречат особено много.Иначе винаги си е имало гейове и лесбийки,дори и преди векове,когато всичко е било много строго.Когато момчетата са учели в мъжки училища,а момичетата в девически,после са ги пращали по манастирите(момичетата) и т.н. Естествено,че е имало и там лесбийки и гейове,но просто всичко е било прикрито.Днес времето е друго и хората не се страхуват да покажат същността си.Това е всичко.

mnmlstar
04-14-2010, 20:57
Всеки си има собствено мнение,както за себе си,така и за останалите.Всичко е въпрос на личен избор щом се чувстваш гей,лесбийка,травестит или по някакъв друг начин просто си такъв какъвто се чувстваш,а колкото до родителите,не смятям,че трябва да отхвърлиш детето си,защото е различно !!! :)

KumchoValcho
04-16-2010, 17:56
има и други, които го правят от поза, разбира се, но те са се заблудили много лошо. според мен това са хората, които имат нужда от помощ.Е-В-А-Л-А!

Много мразя хора, които не са си направили труда да се образоват на тая тема да твърдят, че е ненормално, извратено, против природата и т.н. Но за съжаление голяма част от българите са точно така - ограничени, тесногръди, злобни и ПРОСТИ, изключително прости.
По целия свят има такива такива хора де, но в България почти всеки е такъв. :)

shisharkatapz
04-16-2010, 19:49
Само като видя думата Shemale...и разбирам,че си изгледал всичкото порно в маймунда.Ти дори не знаеш как се превежда.Shemale означава хемафродит и такъв доколкото знам неможеш да станеш дори и да искаш.

hugeZ
04-16-2010, 19:54
Абе вие сте болни глави бе! Бог е създал Мъж и Жена, а не Мъж и Мъж или Жена и Жена.. Тва трябва да си адски извратен :? :? А па тва Shemale можеш да повърнеш :shock: :-x

MochaOnMyLips
04-16-2010, 20:04
Абе вие сте болни глави бе! Бог е създал Мъж и Жена, а не Мъж и Мъж или Жена и Жена.. Тва трябва да си адски извратен :? :? А па тва Shemale можеш да повърнеш :shock: :-x

Първо, Бог нищо и никого не е създал.
Второ, трябва да си извратен за да бъдеш крайно нетолерантен. Хора, толкова ли не можете да разберете, че не всички се радват на пола си (това по повод транссексуалните)? Аз съм жена и се харесвам като такава. Освен това съм би и хващам бас, че 90% от хората тук не биха го сметнали за извратено, само защото съм момиче.
Някои хора смятат всичко различно от нормалната хетеросексуалност за болест, но не са толерантни. По същия начин ли се отнасяте и с хората, страдащи от други болести?
Според мен няма нищо лошо в това да си хомо/транс/би/каквото още се сетите стига това да не вреди на никого. :)

hugeZ
04-16-2010, 20:27

Второ, трябва да си извратен за да бъдеш крайно нетолерантен. Хора, толкова ли не можете да разберете, че не всички се радват на пола си (това по повод транссексуалните)? Аз съм жена и се харесвам като такава. Освен това съм би и хващам бас, че 90% от хората тук не биха го сметнали за извратено, само защото съм момиче.
Някои хора смятат всичко различно от нормалната хетеросексуалност за болест, но не са толерантни. По същия начин ли се отнасяте и с хората, страдащи от други болести?
Според мен няма нищо лошо в това да си хомо/транс/би/каквото още се сетите стига това да не вреди на никого. :) Добре бе, транс/хомо/би сексуалната, тогава що има мъже и жени а не само мъже или само жени?! Добре, лижете правете си кефа аре да ви видя как ще се направите дете? а? Неможе нали? Еми как да може ?! За тва както и хората така и животните са Мъжки и Женски индивид! Писна ми да обеснявам на гупави хора :x :x

MochaOnMyLips
04-16-2010, 20:50
Глупакът си ти.
Аз съм само би, да се отбележи (не че е от значение, ама карай).
Има мъже и жени за да се размножаваме. В момента сме толкова прекалено много, че хомо връзките май са по за предпочитане :D:D:D, така че не ми го набутвай довода с природата.
Пак повтарям, някои хора го смятат за болест. Нямам нищо против тези хора - имат си съвсем логична теза. Въпросът беше, че трябва да сме по-толерантни.

Antixrist
04-17-2010, 06:44

Според мен няма нищо лошо в това да си хомо/транс/би/каквото още се сетите стига това да не вреди на никого. :) Добре бе, транс/хомо/би сексуалната, тогава що има мъже и жени а не само мъже или само жени?! Добре, лижете правете си кефа аре да ви видя как ще се направите дете? а? Неможе нали? Еми как да може ?! За тва както и хората така и животните са Мъжки и Женски индивид! Писна ми да обеснявам на гупави хора :x :x

Хахахаха тоя скапаняка продължава с нацистките изцепки. :D Хайл Хитла,скапаняк!

hugeZ
04-17-2010, 08:06

Хахахаха тоя скапаняка продължава с нацистките изцепки. :D Хайл Хитла,скапаняк! Абе ей мухъл няма да те храна само и само да не си докарам бан.. И що да съм нацист бе ку*воляк ?! СТАЛИН ЖИЗНЬ! :x Скапаняк ше викаш на баща си бе глист! :lol:

SkylineDrift
04-17-2010, 08:32

Vii momichetata ste si lesbiiki po rojdenie. :lol:

Antixrist
04-17-2010, 08:42

Хахахаха тоя скапаняка продължава с нацистките изцепки. :D Хайл Хитла,скапаняк! Абе ей мухъл няма да те храна само и само да не си докарам бан.. И що да съм нацист бе ку*воляк ?! СТАЛИН ЖИЗНЬ! :x Скапаняк ше викаш на баща си бе глист! :lol:
Ти глист не знаеш кво означава е капут,бягай да правиш нещо,което ти харесва,например да избиваш евреи... :lol:

hugeZ
04-17-2010, 09:20

Ти глист не знаеш кво означава е капут,бягай да правиш нещо,което ти харесва,например да избиваш евреи... :lol: За тво инфо педро, глиста е вид ендопаразитен червей! (Дай ми по точно обяснение бе) Ти и без това никога няма да ти се налага да използваш капут така че не говори! :wink: и ше правя квото си искам, пу*ка като тебе не може да ми каже :wink: Аре ходи се гътни някъде да не ми докараш бан :wink:

dimi93
04-17-2010, 09:21

Хора как не можахте да рзберете, че простият и ограничен човек си остава прост! Дори и в дворец да го сложиш пак ще си остане същия ограничен простак! Какъв е смисала да се занимавате и да говорите с тоя? Кой знае от кое село е

darkPaladin
04-17-2010, 09:26
hugeZ млъкни че съм надървен в момента и мисля да ти оправя глистите

hugeZ
04-17-2010, 09:35

Хора как не можахте да рзберете, че простият и ограничен човек си остава прост! Дори и в дворец да го сложиш пак ще си остане същия ограничен простак! Какъв е смисала да се занимавате и да говорите с тоя? Кой знае от кое село еНяма смисъл да се месиш! :lol: И не съм селянин за твое сведение :wink:

hugeZ
04-17-2010, 09:37
hugeZ млъкни че съм надървен в момента и мисля да ти оправя глистите Хах загорял тип :lol: :lol:

hugeZ
04-17-2010, 09:38

Ти глист не знаеш кво означава е капут,бягай да правиш нещо,което ти харесва,например да избиваш евреи... :lol: Аре да приключваме тоя спор, че става тъпо вече! :wink:

darkPaladin
04-17-2010, 09:39
hugeZ млъкни че съм надървен в момента и мисля да ти оправя глистите Хах загорял тип :lol: :lol:

много мразя разни расисти и тем подобни заради такива като тебе
ще имам бан на 3 акаунт в този форум

Gr0zDan0v
04-17-2010, 09:43
Шшшшей,ко ми са прайти на интересни,ша ва плющъ сичкити наред,няа мъжко, женско.Затуй ми викат Киро Чукъ,щото мога сичко да ибъ.Поздрафчи - Ъбзурд - Фани ма за тръбътъ 8)

wtf? :lol: :lol: :lol:

Antixrist
04-17-2010, 09:57

Ти глист не знаеш кво означава е капут,бягай да правиш нещо,което ти харесва,например да избиваш евреи... :lol: Аре да приключваме тоя спор, че става тъпо вече! :wink:
Съгласен! :)

dimi93
04-17-2010, 10:23

Хора как не можахте да рзберете, че простият и ограничен човек си остава прост! Дори и в дворец да го сложиш пак ще си остане същия ограничен простак! Какъв е смисала да се занимавате и да говорите с тоя? Кой знае от кое село еНяма смисъл да се месиш! :lol: И не съм селянин за твое сведение :wink:

Лол... но само селяните са такива ограничени, не виждащи по-далеч от носът си! Ок, де манталитета ти е селски хД

hugeZ
04-17-2010, 10:26

Съгласен! :) Радвам се, че се разбрахме толкова бързо :)

ScarletBite
04-17-2010, 14:05
По същата причина, по която ти си хетеро.

KumchoValcho
04-17-2010, 20:44
По същата причина, по която ти си хетеро.Ох, един от най-кратките, точни и вярни коментари по темата най-после :lol:

KumchoValcho
04-17-2010, 20:47
Абе вие сте болни глави бе! Бог е създал Мъж и Жена, а не Мъж и Мъж или Жена и Жена.. Тва трябва да си адски извратен :? :? А па тва Shemale можеш да повърнеш :shock: :-xБог е създал и идиоти като теб, но никой не те съди :smt102

yanev4
04-17-2010, 22:14
според мене от възпитанието.. освен за shemale .. тва е неква ебавка с природата :D

dimi93
04-18-2010, 06:46
Ами аз съм още объркан! Може би наистина е заради възпитанието на майка ми и често се питам ако не беше такава щях ли да съм хетеро?

DirtySouth
04-18-2010, 10:13
xxx.

KumchoValcho
04-19-2010, 17:21
Ами аз съм още объркан! Може би наистина е заради възпитанието на майка ми и често се питам ако не беше такава щях ли да съм хетеро?Не

raliichkaa
04-19-2010, 18:05
.. съдба :)

klavdito
04-19-2010, 19:17
Според мен сексуалната ориентация си е заложена в гена. Както аз съм хетеросексуална и така съм се родила така например братовчедка ми е гей и това винаги е било така. За мен тея неща са дотолково приемливи както и хетеросексуалността :) Привличането към различните полове не ни прави изроди, нали :)

BluesCat
04-23-2010, 16:20

+ :)

dimi93
04-23-2010, 18:48
Според мен сексуалната ориентация си е заложена в гена. Както аз съм хетеросексуална и така съм се родила така например братовчедка ми е гей и това винаги е било така. За мен тея неща са дотолково приемливи както и хетеросексуалността :) Привличането към различните полове не ни прави изроди, нали :)

Моля те! Прави ни много по зле от изроди (според обществото)! Никога няма да бъдем приети. Когато класът ми научи случайно, всички 1во почнаха да ме обиждат и подиграват, а после всички млъкнаха и никой не говори с мен аз съм нещо като... хм... нещо което ги дразни и нещо което се праят, че не виждат, че не съществува... т.е. муха... Всички ме ненавиждат само за това! Не виждам защо? Смисал какво толкова е страшно? не съм тръгнал да се мляскам с момче пред тях, нито да демонстрирам или парадирам с ориантацията си... дори не съм потвърдил, че съм такъв... абе ужас!

KpacuMup
04-23-2010, 18:56
..писнало им е да го правят с противоположния пол и търсят такива от своя .. :-P :-P :razz:

CrAzYanDlaZy
04-25-2010, 13:20

Моля те! Прави ни много по зле от изроди (според обществото)! Никога няма да бъдем приети. Когато класът ми научи случайно, всички 1во почнаха да ме обиждат и подиграват, а после всички млъкнаха и никой не говори с мен аз съм нещо като... хм... нещо което ги дразни и нещо което се праят, че не виждат, че не съществува... т.е. муха... Всички ме ненавиждат само за това! Не виждам защо? Смисал какво толкова е страшно? не съм тръгнал да се мляскам с момче пред тях, нито да демонстрирам или парадирам с ориантацията си... дори не съм потвърдил, че съм такъв... абе ужас!

аз като видя муха, определено не я пренебрегвам ... искам да я убия :D

sladka__droga
04-25-2010, 13:35
пхаха.. мога.. и от двата пола мога да се възбудя.. всеки може,колкото и да го отрича :)

xyayxyx ttocHnoo !! :D

venk0
04-25-2010, 15:07
Shemalе не се става ..... или аз не разбирам ? :shock:

Sisi7u
04-25-2010, 18:15
цитирам: ''Проучването на италиански учени най-накрая дава доказателства, че хомосексуализмът се определя от гени и не е въпрос на личен избор, възпитание или социална среда''
така, че неможем да ги обвиняваме ..
те са си просто такива ...

LSFC
04-25-2010, 19:12
Прости хора !! Природа е да си мъж и да харесваш жени и обратно !!! ЕТО ТОВА Е ПРИРОДА !!!! ТВЪРДО ПРОТИВ ШИБАНИЕ ПЕДЕРРАСИ !!!!!!! ТОВА НЕЕ ПРОРОДА , ТОВА Е ИЗРОДСТВО !!!! ИЗРОДИ !!! ШИБАНИ ХЮМНЕТА И МАНАФИ СТЕ ВИЕ !!!!!!!!!! :-x :-x И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ВАШИТЕ МАЛОУМНИ РОДИТЕЛИ !!!! ЗАЩОТО НЯМА ВЪСПИТАНИЕ !!!!! СИГУРНО НАЙ-МНОГО 1 ШАМАР ДА СА ВИ УДАРИЛИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ВИ ЖАЛЪК , НЕЩАСТЕН , ДЕБИЛСКИ , ИЗРОДСКИ ЖИВОТ !!!!!! ЖАЛКО , ЧЕ НЯМА КАЗАРМА ВСЕКИ ДЕН ДА ВИ ЧУПЯТ КАМБАНИТЕ , ШИБАНИ ГЕЙОВЕ !!!!!! БИЛО ВРОДЕНО , ТЪНТЪРА МЪНТЪРА 8-) .......... ненормалници.... хапят ва щъркелите !!!!

MochaOnMyLips
04-25-2010, 19:23
Прости хора !! Природа е да си мъж и да харесваш жени и обратно !!! ЕТО ТОВА Е ПРИРОДА !!!! ТВЪРДО ПРОТИВ ШИБАНИЕ ПЕДЕРРАСИ !!!!!!! ТОВА НЕЕ ПРОРОДА , ТОВА Е ИЗРОДСТВО !!!! ИЗРОДИ !!! ШИБАНИ ХЮМНЕТА И МАНАФИ СТЕ ВИЕ !!!!!!!!!! :-x :-x И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ВАШИТЕ МАЛОУМНИ РОДИТЕЛИ !!!! ЗАЩОТО НЯМА ВЪСПИТАНИЕ !!!!! СИГУРНО НАЙ-МНОГО 1 ШАМАР ДА СА ВИ УДАРИЛИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ВИ ЖАЛЪК , НЕЩАСТЕН , ДЕБИЛСКИ , ИЗРОДСКИ ЖИВОТ !!!!!! ЖАЛКО , ЧЕ НЯМА КАЗАРМА ВСЕКИ ДЕН ДА ВИ ЧУПЯТ КАМБАНИТЕ , ШИБАНИ ГЕЙОВЕ !!!!!! БИЛО ВРОДЕНО , ТЪНТЪРА МЪНТЪРА 8-) .......... ненормалници.... хапят ва щъркелите !!!!
Абе, нещастник с нещастник такъв, ти за нормално отношение към равностойни на теб човешки същества не си ли чувал? Ето заради такива като теб има всякакви гадории по тоя свят!
Иии, не че някой ще ми обърне внимание, но предлагам темата да се заключи, много негативни и прекалено груби коментари се насъбраха...
Да, и освен това се пише "педераст", ако ще обиждаш някого, научи се как. За останалия правопис няма да издребнявам :D.

MochaOnMyLips
04-25-2010, 19:25
Оф, това ми сменя думичките :D... Егати форума, на правопис да не те научи човек... тц, тц, тц :D:D:D

LSFC
04-25-2010, 19:26
Абе, нещастник с нещастник такъв, ти за нормално отношение към равностойни на теб човешки същества не си ли чувал? Ето заради такива като теб има всякакви гадории по тоя свят!
Иии, не че някой ще ми обърне внимание, но предлагам темата да се заключи, много негативни и прекалено груби коментари се насъбраха...
Да, и освен това се пише "гей", ако ще обиждаш някого, научи се как. За останалия правопис няма да издребнявам :D.

ХИЧ НЕМЕ ЕБЕ ЗА ПРАВОПИСА КАТО ЗНАМ , ЧЕ В МОЯТА РОДИНА ИМА ТАКИВА ШИБАНИ ИЗРОДИ КАТО ТЕБЕ , КОИТО ИЛИ СА ИЛИ ПОДКРЕПЯТ ПЕДЕРАСИТЕ !!! И НЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО МЕНЕ ИМА ГАДОРИИ ,А ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС !!!! НЕЩАСНИЦИ !!!! И да не ми говорят за правопис , някакви пръдльовци , които хал хабер си нямат от български език или история на БЪЛГАРИЯ !!!

Jultenikavo
04-25-2010, 19:29
Някъде бях чел,че в абсолютно всеки човек , а може би и животно има заложени хомосексуални наклонности,но при повечето остават скрити до края на живота им.Явно при някой просто надделяват,а и щом ги кара да се чувстват добре не виждам защо трябва да ги съдим :? :? Нали към това се стреми сегашния "модерен" свят ... да разбие стереотипите и да има място за всеки човек под слънцето, независимо какъв е той :) :) :)

MochaOnMyLips
04-25-2010, 19:35
към LFSC: А лесбийско порно гледаш ли? Щото аз лично досега съм срещала много малко момчета, които имат против, че съм би. И ако можеш с ръка на сърцето да ми кажеш, че лесбо порното не те възбужда, то може би ще разбера, защо се държиш като кретен. Не че ще те оправдае, но все пак...

Иначе, не са хомо наклонности, има една теория, че всички са до известна степен бисексуални, просто го потискат или не го осъзнават. Едва 5% от населението са изцяло хомо или изцяло хетеро. Това го бяха писали и други по-рано.

LSFC
04-25-2010, 19:41
Немога да отрека , че неме възбуждат две жени , но до такава степен , че да проумея , че това е против природата на човек ! Предпочитам да гледам соло ! Даже се отвръщавам като гледам разни химични гиганти с по 40 санта пишка !

MochaOnMyLips
04-25-2010, 19:49
Ами това да те възбужда хомосексуален секс не е ли извратено?
Сега точно няма да се карам с теб повече, ама си помисли за малко, преди да пишеш. Всеки има право на мнение (включително и ти), но е хубаво думите да съответстват на действията, особено ако са толкова груби.
Всичко това може и да е против природата, може и да не е. Така де, против природата е и да летим, при положение, че нямаме крила, ама използваме самолети, нали?

KumchoValcho
04-25-2010, 20:19
Прости хора !! Природа е да си мъж и да харесваш жени и обратно !!! ЕТО ТОВА Е ПРИРОДА !!!! ТВЪРДО ПРОТИВ ШИБАНИЕ ПЕДЕРРАСИ !!!!!!! ТОВА НЕЕ ПРОРОДА , ТОВА Е ИЗРОДСТВО !!!! ИЗРОДИ !!! ШИБАНИ ХЮМНЕТА И МАНАФИ СТЕ ВИЕ !!!!!!!!!! :-x :-x И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ВАШИТЕ МАЛОУМНИ РОДИТЕЛИ !!!! ЗАЩОТО НЯМА ВЪСПИТАНИЕ !!!!! СИГУРНО НАЙ-МНОГО 1 ШАМАР ДА СА ВИ УДАРИЛИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ВИ ЖАЛЪК , НЕЩАСТЕН , ДЕБИЛСКИ , ИЗРОДСКИ ЖИВОТ !!!!!! ЖАЛКО , ЧЕ НЯМА КАЗАРМА ВСЕКИ ДЕН ДА ВИ ЧУПЯТ КАМБАНИТЕ , ШИБАНИ ГЕЙОВЕ !!!!!! БИЛО ВРОДЕНО , ТЪНТЪРА МЪНТЪРА 8-) .......... ненормалници.... хапят ва щъркелите !!!!Вижда се, че яко са те мълтретирали като малък и са те били, така че няма да се занимавам да споря с теб
Като оправиш емоционалните си проблеми и комплекси, пак ще говорим.
Само те съветвам преди да обиждаш, да се образоваш малко. Защото картинката е жалка.

Предпочитам свят пълен с гейове и лезбийки, отколкото такива изроди като теб, честно казано. :)

LSFC
04-26-2010, 12:32
Прости хора !! Природа е да си мъж и да харесваш жени и обратно !!! ЕТО ТОВА Е ПРИРОДА !!!! ТВЪРДО ПРОТИВ ШИБАНИЕ ПЕДЕРРАСИ !!!!!!! ТОВА НЕЕ ПРОРОДА , ТОВА Е ИЗРОДСТВО !!!! ИЗРОДИ !!! ШИБАНИ ХЮМНЕТА И МАНАФИ СТЕ ВИЕ !!!!!!!!!! :-x :-x И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ВАШИТЕ МАЛОУМНИ РОДИТЕЛИ !!!! ЗАЩОТО НЯМА ВЪСПИТАНИЕ !!!!! СИГУРНО НАЙ-МНОГО 1 ШАМАР ДА СА ВИ УДАРИЛИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ВИ ЖАЛЪК , НЕЩАСТЕН , ДЕБИЛСКИ , ИЗРОДСКИ ЖИВОТ !!!!!! ЖАЛКО , ЧЕ НЯМА КАЗАРМА ВСЕКИ ДЕН ДА ВИ ЧУПЯТ КАМБАНИТЕ , ШИБАНИ ГЕЙОВЕ !!!!!! БИЛО ВРОДЕНО , ТЪНТЪРА МЪНТЪРА 8-) .......... ненормалници.... хапят ва щъркелите !!!!Вижда се, че яко са те мълтретирали като малък и са те били, така че няма да се занимавам да споря с теб
Само те съветвам преди да обиждаш, да се образоваш малко. Защото картинката е жалка.

Предпочитам свят пълен с гейове и лезбийки, отколкото такива изроди като теб, честно казано. :)

Яко са ме матреритали хахахах напрао с колани и бухалки ... ако закаснея спа навън .... с колан са ме били нали .... хахахаха ........ това беше последния ми пост в този сайт , който на пръв поглед е хубав , но като видиш какви педераси и гъзодавци пишат в него си променяш мнението ! Сбогом !

leviafana
05-23-2010, 17:42
Егати и простото племе! Колко сте зле! Природата е създала човека с всичките му болести пороци и тен подобни. Това че вие смятата хомосексуалностат за нещо нередно и ужасно не означава че е така! Хайде образовайте се малоумници проклети! :shock: И онова гагнстерче с педерасите епа извинявай много ама дай поне уважение да си имаме нали или си твърде прост че да говориш като нормален човек за различните от тебе хора. Ако всички мъже са като тебе нищо чудно че жените прибягват до други жени. Баси и простия народ! :x отчайващо прост!

vankatawe
05-23-2010, 18:11

Яко са ме матреритали хахахах напрао с колани и бухалки ... ако закаснея спа навън .... с колан са ме били нали .... хахахаха ........ това беше последния ми пост в този сайт , който на пръв поглед е хубав , но като видиш какви педераси и гъзодавци пишат в него си променяш мнението ! Сбогом !
+1 пич и съм съгласен за казармата само педалчета стават новите деца... :? на тези ,които викат ,че е нормално да са обратни и такива мога да им кажа, че не е нормално и ,че те не са нормални .. има само 2 пола М и Ж... на личната карта на гея кво ще пише? Г? или па на лизбийките? пък за Шимейл да не говорим. ИЗРОДИ :shock:

gandalfepi4
05-23-2010, 18:32
аре спрете бе боклуци смотани, к'во ви правят че ги мразите толкова, ей това искам да знам!

земете прочетете някоя книга преди да почнете да викате че не било биологично това, как може да сте толкова ограничени и смотани. и на мен не ми е кеф да гледам момчета да се натискат но не са под път и над път, преспокойно може да се прояви човещина :x

fear4o
05-23-2010, 18:34
1Само да отбележа, че Shemale не се става(само с операция)!
2Наистина кво ви пречат? Хомосексуалността е възникнала още в древността!И аз не харесвам гейове ама никой не може да им забрани да се е*ат!

vankatawe
05-23-2010, 18:34
ТИ СИ ОГРАНИЧЕНИЯ/ТА!!! НИКОЙ НЕ СЕ РАЖДА ПЕДАЛ, ЛИЗБИЙКА ИЛИ НЯКАВ НЕНОРМАЛЕН.. ПОСЛЕ СТАВА ТАКЪВ! И НЕ НЯМА ДА МАХНА ЛЕПЕНКАТА ОТ КАПС ЛОКА!!!!!
и бтв: боклук ша викаш на бащаси педал смотан. :wink:

ozzy
05-23-2010, 19:23
брат мноогооо трудно ще станеш SHEMALE :D :D

krokkrok
05-23-2010, 19:32
аре спрете бе боклуци смотани, к'во ви правят че ги мразите толкова, ей това искам да знам!

земете прочетете някоя книга преди да почнете да викате че не било биологично това, как може да сте толкова ограничени и смотани. и на мен не ми е кеф да гледам момчета да се натискат но не са под път и над път, преспокойно може да се прояви човещина :x

+++++ offtopic ...много ме радва новото подписче :grin:

wali00
05-23-2010, 19:39
сиг ще изляза бая прост, ама какво е тва "shemale"..за 1ви път го чувам.. нещо като травестит или.. 8-)

krokkrok
05-23-2010, 19:43
сиг ще изляза бая прост, ама какво е тва "shemale"..за 1ви път го чувам.. нещо като травестит или.. 8-)

нещо като хермафродит :-o

krokkrok
05-23-2010, 19:44

vankatawe
05-23-2010, 19:44
she - тя , male - мъж - Shemale - жена с к*р :shock: :shock: :? :?

Reaper93
05-23-2010, 19:45

Да ти го обясня на бързо...
Жена с чеп :) 8-)

wali00
05-23-2010, 19:46
т.е. мъж, който се прави на жена..

=> травестит = shemale

по тая логика ;д

vankatawe
05-23-2010, 19:49

=> травестит = shemale

по тая логика ;д
не защо не ми прочете поста... жена ,която си е сложила к*р това е

krokkrok
05-23-2010, 19:53

=> травестит = shemale

по тая логика ;д
не защо не ми прочете поста... жена ,която си е сложила к*р това е

да ...буквално си е жена с "чеп"...от кога почнахте и така да му викате ве :shock:

wali00
05-23-2010, 19:57
:D :D :D :D :D :D

Reaper93
05-23-2010, 19:57

=> травестит = shemale

по тая логика ;д

Shemale е английски неологизъм, без установен превод на български, с който се означава човешко същество родено от женски или мъжки пол, което с хормонална и/или хирургическа интервенция придобива вторични полови белези на другия пол (женски гърди, намалено окосмяване, женско телосложение в единия случай, и съответно, мъжко телосложение, обилно окосмяване включително по лицето). Гениталиите могат да се запазят или да бъдат коригирани хирургически.

Известни са още като третият пол.

йо :shock: ;д

1234565
05-23-2010, 20:01
нз какво ги кара ама на някои определено им липсва мозАк

gandalfepi4
05-23-2010, 20:08
vankatawe ето ти идентифицирани гени свързани с хомосексуалността

http://www.bio.davidson.edu/courses/genomics/2002/pierce/gaygene.htm

ето ти изследвания корелацията между хомосексуалност и генетична връзка (на прост език какъв е шанса ако брат ти е педал и ти да си такъв дори да сте разделени след раждане)

http://home.messiah.edu/~chase/h/articles/regenera/twins.htm

ето ти снимки на двата типа мозъци и разликата в тях

http://insanit.net/blogpics/hetero_homo_sexual_responses_in_the_left_amygdala. jpg

има и разлики в самото устройство на мозъка, има разлика в начина, по който взприемта миризмите на човек от другия пол

ето ти и снимки на педерастия в природата
http://www.idstyle.com/safari/animals/lion-041.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3019/2703182809_a73ffb142e.jpg?v=0

http://2.bp.blogspot.com/_fGBzAIBU5tw/ScqTS3nS7vI/AAAAAAAAFuk/MhOZEhCMkPU/s400/giraffe3.JPG

ако не вярваш че са такива можеш просто да напишеш в гугъл "гей анимълс" и глей ко стаа

а сега, много важно ти имаш ли златен ретривър?

YourFavoriteDrug
05-23-2010, 20:20
аз не разбирам що се филмирате толкова?
кво ви пука кой с кого спи?
наистина не разбирам?!
собствен живот- собствен избор!
щом човек намира щастието си с друг от същия пол- не виждам къде е проблема?
:booooomb:

BlueFace
05-23-2010, 20:58
За да има повече гротеска на този свят ,защото иначе щеше да е прекалено хубаво ... :?

fear4o
05-24-2010, 08:32
гандалфепич аз имам златен ретривър, зaщо??
ПС:хетеросексуален съм!

gandalfepi4
05-24-2010, 09:30
не бе! :razz: питам щото мисля че познавам "ванката" :D да не мислиш че има изследване според което си педал ако имаш такова куче :lol:

vankatawe
05-24-2010, 09:51
познаваш ме? :-D и на тези линкове дето си постнал изобщо не им вярвам... всеки знае ,че преди пак се е случвало да има тук там някой педал а сега всеки 10ти е такъв :wink:

TheAceOfLove
05-24-2010, 10:52
Просто досега е било много по-трудно да признаеш, че си гей. Това не означава, че не ги е имало тайно. Уж днес имаме повече толерантност, та затова ти се струват повече.
И още нещо - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%93%D0%91%D0%A2_%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE% D1%80%D0%B8%D1%8F
прочети за древните гърци и римляни...

fear4o
05-24-2010, 11:50
не бе! :razz: питам щото мисля че познавам "ванката" :D да не мислиш че има изследване според което си педал ако имаш такова куче :lol:
пфф откъде да знам, но съм забелязал, че при кучетата педерастията е доста разпространена особено между лабрадорите!

snake223071
05-24-2010, 13:51
болни мозъци.. :( прекалено болни бих казал

KumchoValcho
05-24-2010, 14:37
Гледам качествата на човека, отношението му към другите, начина му на мислене, а не дали се възбужда от мъж или жена.
Всеки десети човек е гей, на бас, че много мои и ваши познати и приятели са хомосексуални, просто ги е страх да си признаят.

Всеки заслужава да бъде щастлив, независимо дали спи с мъже или жени. :)

KumchoValcho
05-24-2010, 14:47
И между другото, в пубертета доста често момчетата проявяват хомофобия и нетърпимост към хомосексуалните мъже.

Чел съм, че според някои психолози това се дължи на факта, че подсъзнателно се опитват да потиснат и отблъснат собствените си наклонности към хора от същия пол (впрочем според изследвания в Русия (ако не се лъжа) е установено, че само 10% от хората в света са твърдо хомосексуални, 7% са твърдо хетеросексуални и останалите са малко или много бисексуални).

По принцип нека всеки има каквото си иска мнение, всеки има право на различна гледна точка, но когато гледната точка е определено само от предразсъдъци и от това какво е казал татко ви, без да е направено никакво усилие да се информирате по дадения въпрос е доста неетично и глупаво.
Срамота е, че младите хора сте толкова ограничени и не се стараете да се информирате за дадено нещо преди да го съдите без основателна причина. :)
Голяма част от вас не могат да общуват нормално, изпадате в някакви смешни истерийки и почвате да псувате, да обиждате и ругаете, само защото не можете да се изказвате като хората, потиснати сте и т.н.

Fifooooo
05-24-2010, 20:50
аз пък гледах по дискавари ще когато една майка е родила 3-4 деца последното има мн голяма възможност да е гей или ако има и 5 дете защото в утробата се развиват някви глупости (забраих точно какво беше) и колкото повече раждаш толкова повече от тия глупости а ако жената е родила 3 момичета ако 4 е момче 90% ще стане гей

DeViLMaN
05-24-2010, 21:08
аз пък гледах по дискавари ще когато една майка е родила 3-4 деца последното има мн голяма възможност да е гей или ако има и 5 дете защото в утробата се развиват някви глупости (забраих точно какво беше) и колкото повече раждаш толкова повече от тия глупости а ако жената е родила 3 момичета ако 4 е момче 90% ще стане гей

жените развивате глупости ?!? в утробата си ???!!?
:-o малък прочети някой книга е ... има и гогле ....
имате мн развинтена фантазия ....
гей не гей туй сии чист късмет, щом не е нормален не заслужава да живее поред мене ама ... :(

1234565
05-24-2010, 21:20

тва са пълни глупости имам един приятел коъто има 6 сестри и не е никак гей

KumchoValcho
05-25-2010, 09:30

тва са пълни глупости имам един приятел коъто има 6 сестри и не е никак гейТая теория важи само ако децата са момчета
И как така не е "никак гей". Ти с пера и фон дьо тен ли искаш да се разхожда по улицата

1234565
05-25-2010, 17:21
не просто мн хора смятат това за странно

KumchoValcho
05-25-2010, 18:07
щом не е нормален не заслужава да живее поред мене ама ... :( Нямам думи просто, ако на това са те научили вашите, наистина безмълвен съм.. :Х:Х:Х

Значи повечето гении, живяли някога на тази земя не е трябвало да живеят. Не говоря специално за хомосексуалните хора :-o

Housemusikk
05-25-2010, 19:04
ИСТИНАТА
Хомосексуалноста е позната още от времето преди христа .Познати са много народи, където жените са били ползвани за разплод а мъжете за удоволствие.Човек не става "педал" ,а се ражда с такава ориентация . Един на всеки 10 е хомосексуален относно съотношението при жените нямам информация , но предполагам че е 1към 15 .Има и случаи когато човек по късно се осъзнава , НО това незначи че той не се е родил такъв . Е ...... има го и варианта с известните личности които са толкова презадоволени , че чак им писва и затова се ориентират към собствения си пол , но те не са хомо .Относно shemale към такива хора аз лично изпитвам само съжаление.
ПС: НЕ разбирам хора които казват "педалите на сапун" или други подобни изказвания относно теми които дори не са си направили труда да се информират относно ..... . В крайна сметка всеки е свободен да чука каквото или когото си поиска :D

MochaOnMyLips
05-25-2010, 21:05
Fun Fact: В Древна Гърция във войската по-старите воини са си имали по-млади любовници. Считало се е за нещо нормално и хубаво, което сплотява войската. Веднъж, когато момчето порасне достатъчно обаче, връзката се е прекъсвала.

ANTIHUMAN
05-25-2010, 22:53
Аз направих наскоро едно проучване между мои приятели и познати (само момчета). Въпроса беше следния:

,, Би ли ебал момче за пари?''

Отговора беше прост и кратък: ,,Да!''

Какво да си говорим тогава?

Много от Вас са бисексуални, но не си признават.
Не мога да разбера още едно нещо. Като човек не е опитвал, защо изобщо коментира?

KumchoValcho
05-26-2010, 03:43
ще ви кажа 1 и го запомнете

Много момчета стават педали защото от малки някой ги кара да вършат такива неща .. да това е така защото има много педофили и не мисля че трябва да се подигравате на някой ако са го карали да прави нещо и си е мълчал , ако си е мълчал значи просто е имал проблеми аре стига лафихте а други стават гей-ове по свой собствен избор, лично аз несъм , предпочитам си женско :o :lol:

monity0
05-27-2010, 20:07

питай ги :D

BgHtH
05-27-2010, 22:02
За мен цялата тая работа с хомосексуалистите не е нормална,не я разбирам но не я и осъждам.Не са виновни хората че се раждат така.

ANTIHUMAN
"Не мога да разбера още едно нещо. Като човек не е опитвал, защо изобщо коментира?"
Тва ме уби... :razz: сериозно.. бахти логиката ....
Значи трябва да сам пробвал нещо за да си съставя мнение ,правилно ли съм разбрал?По аналогия трябва и секс с животни,трупове и други гнусни проявления на психически разстройства да пробвам че да мога да ги заклеймя като отвратителни! Да ви имам изкривеното мислене ..

Grudi_SeXa
05-27-2010, 22:17
В повечето случаи тея неща са резултат от някви аномалии - прекалено разочарование от първата голяма любов; физическо (или сексуално) насилие и т.н. Лично аз не вярвам, че човек се ражда "различен", по-скоро обстоятелствата го правят такъв. Както обичаше да казва един приятел: всички като бебета сме малки, сладки, красиви и добрички, като порастнем ставаме идиоти.

jambo_bs
05-27-2010, 22:38
Познавам и гейове и лесбийки.Имайте предвид,че някой са много приятни хора :) ,но аз не ги разбирам.Връзките (разбирайте сексуални и не) са нормални между мъже и жени.Останалото не е!

MochaOnMyLips
05-28-2010, 08:42
Познавам и гейове и лесбийки.Имайте предвид,че някой са много приятни хора :) ,но аз не ги разбирам.Връзките (разбирайте сексуални и не) са нормални между мъже и жени.Останалото не е!
Зависи какво разбираш под "нормално". Ако ще си говорим за биология, всичко в секса, което не води до бебета, би трябвало дае болестно състояние по твоята логика.
Хората правят секс за удоволствие (клиторът например няма НИКАКВА друга функция, освен да доставя удоволствие), а не единствено за да се размножават. И тъй като ни е в биологията да си доставяме удоволствие и можем да го правим също толкова успешно с индивиди от нашия пол, то може би хомосексуалността не е някакво болестно състояние или нещо ненормално.

pinbal
06-03-2010, 19:56
ми някои просто искат да пробат нещо различно :-D

Luidgie
07-14-2011, 13:07
А може би, някои от вас е трябвало по-честичко да влизат в часовете по психология и биология, и по-малко да се правят на готЕни, с цигарките в ъгъла на дворчето.