- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород
защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород и т.н ? Какво ги кара ?Нима традиционното вече не е на мода ?Как един родител възприема такава новина ,за дето си![]()
Sleda ot liubovta
Амииии... сексуални желания или просто са си родени така.
ПП. Макар че много се правят просто заради:
а) Кофти пубертет.
б) Мода. (което е тъпо)
Защо се чудят за смисала на живота и търсят истината,в търсенето си се изгубват и попадат в черна дупка,където биват промивани и не различават границата между търсене и истината.
Стават чужди(изброените -ални) ,защото и те не знаят какво искат.
Гей съм,всички ми се присмиват
с желание можеш да си гей и да не приличаш на такъв
с желание можеш да си нормален независимо от хормоните ти.
бляя ++++Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
![]()
п.с. колко още теми за една вечер ше пуснеш?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз ги смятам за психично болни хора.Въпреки че лесбийките ме кефят пак не го намирам за нормално.
А тия Shemale са толкова болни ,че трябва да им се окаже незабавна психическа помощ.То бива бива свободен избор ама тези извратении не трябва да се толерират ...![]()
--------------------------------------------------------
тия който не го намирате за нормално за мене сте ограничени ... нищо лично ... това е част от живота... правят каквото им доставя удоволствие а не това което да се възприема от останалите :P
B a D ` G i r L
Шшшшей,ко ми са прайти на интересни,ша ва плющъ сичкити наред,няа мъжко, женско.Затуй ми викат Киро Чукъ,щото мога сичко да ибъ.Поздрафчи - Ъбзурд - Фани ма за тръбътъ![]()
...и които са лесбийки и нямат влечение към мъже, така че отпадаш, както и всички останали със същото мнение за лесбийките.Първоначално написано от spenZo
![]()
Първоначално написано от m1nik
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Всъщност истината е, че човек не "става" гей, лесбийка и т.н. Човек се ражда така и в даден момент от живота си го разбира. Травеститите са вид гейове, shemale е пак нещо подобно.. просто някои хора предпочитат да кажат аз съм гей (примерно) и искам да се срещам с мъже, а други казват аз искам да се срещам с мъже, за това ще се превърна в жена.Но това желание идва не от мода или нещо друго.. заложено е в днк-то на човек. Учени са го разбрали, защото има и живтони, които са обратни, а как виждате те да го правят за пари и слава? Всичко е част от чудната природа
![]()
Съгласен съм с това напълно, но смятам, че има И хора, които го правят, защото е модерно и за слава.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
И аз мисля, че ги има, но те са пълни откачалкиПървоначално написано от amk933
говоря за истинските гейове и лесбийки
![]()
това е много деликатен въпрос има прекалено много гледни точки има нормални хора които не се възбуждат от мъже ,но пък им харесва да ги е*ат отзад. доказано е ,че мъжкия пол наистина има смисал да го правят защото стимулира простатата . аз не бих пробвал ,а за женските хомосеклуални връзки не знам много при тях маи е само каприз (по мое лично мнение)
В момента в който прочетох въпроса се хванах за главата! Хубаво, че BePoHuKa ви го каза! Човек не СТАВА, човек Е. Верно, че има хора които твърдят, че са такива само за да са интересни по някъф начин... Ама на останалите това им харесва! С такива въпроси и изказвания показвате само колко сте ограничени. Днес хомо и трансексуалните трябва да изгорят, утре ще са някои други "различни". И така докато не останете всичките комплексари, до такава степен еднакви, че ще се избиете ей така за едното хобиРазбира се, че сме различни с различни мнения и че не на всеки им харесва, че някой го прави с човек от същия пол или някои мъже се правят на жени и т.н. но тфа го има факт е колкото и да тропате. И на мен не ми харесват трансексуалните и там някфи такиа подобни (със смяната на пола си тотално отричаш себе си), но нищо не са ми направили за да искам да умрат. Нямам из0бщо за цел да ви сменям мненията, просто искам някой да ми каже поне една АДЕКВАТНА причина поради която навсякъде има такива изказвания от рода " грешка на природата" " да изгорят всичките" и т.н.
Първоначално написано от Gab3t0o_
Единственото с което не съм съгласна е, че "със смяната на пола си тотално отричаш себе си". Според мен те не се отричат от себе си, а се опитват да бъдат себе си по всички параграфи. Опитват се да коригират грешката на природата, която ги е създала мъже/жени, докато те искат да са жени/мъже.
След трансформацията си, тези хора се чувстват наистина добре в кожата си.
В една книга четох, че това каква ще ти е ориентацията става още в утробата. Бебето получава някакви хормони и в пубертета,понякога и по-рано,симптомите се проявяват и разбираш ориентацията си.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Тфа, че си момиче и харесваш момичета или момче което харесва момчета не значи да си смениш пола за да си по "нормален". Но сега като се замисля имаш право. Щом това им харесва...всеки има право на изборПървоначално написано от BePoHuKa
И аз съм го чувала това, но до колкото знам това не определя ориентацията на човека ами това до каква степен ще е мъжествен или женствен.Първоначално написано от Magic_Girl
Те не стават, те са си такива по природа!За мен както и преди съм писала няма наистина 100% хомо или хетеро всичко е до собствена нагласа.Има разбира се и такива които се водят по "модата" както и такива които си имат причина да се отвратят от противоположния пол (травма в детството, разочарование от предишни връзки и т.н) но тези са малцина, не мога да ги обвинявам по никакъв начин...щом така е най-добре за тях.За бисексуалните които са стигнали до това като са разбрали, че човек не се влюбва в пола, а в самата същност са доста широко скроени, разбрани и коректни.Познавам много гейове, лесбийки и бисексуални които са много свестни хора и определено не можете да разпознаете сред група хетеросексуални хора.Така че не съдете толкова по външния вид, може да останете жестоко излъгани.Бтв това със смяната на пола и аз не го разбирам, тоест разбирам го, но го намирам за опасно, самата операция е опасна, тези хора просто трябва с времето да се пренастроят и да се приемат на външен вид такива каквито са, за да си спестят скъпи и опасни за живота операции, пък нека после да си лягат с които искат, не ме грее пряко все пак.
+1 :PПървоначално написано от Shia
Всяка легенда си има има . Нашето е Левски !(( hhhhhhhh ))))
природа,биология,аномалии, трес,напрегнат живот измяна в психичните разбирания , неуточнена ориентация,хората са объркани. Вече знаем прекалено много неща,можем прекалено много неща![]()
аз чесно си признавам не знам каква е разликата между Shemale и травеститАко може някой да ми обясни ще съм му много благодарна
![]()
Същото е.Травестит е българският еквавилент на Shemale.Първоначално написано от c0ci
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali