View Full Version : Втори шанс..
s_E_x_Y_y_Y
12-14-2009, 11:08
Историята ее следната преди 2 месеца скъсах с гаджето си, ходихме 3-4 месеца скъсахме ии седмица след като скъсахме се скрахаме ии си наговорихме какви ли не неща , като цяло и двамата постъпихме зле един към друг.Въпросът е там, че той беше нещо за мен много преди дори да се познаваме ии дори и до днес аз все още имам чувства към него ии искам да сме отново заедно.Но той дори не искаше да ме вижда или чува блокира ме в скайп ии не вдигаше телефона си ии каза че дори е иска поглед ,въпреки факта че учим на един етаж в училище. Ноо преди 3 дни получих смс от него , че му липсвам аз му написах 2 смс-а , ноо нищо от негова страна.Има ли шанс според вас да сме отново заедно ии как мога да си го върна ако е възможно.Знам , че е глупаво ии че ще има още много след него , но аз не искам никой друг , който и да е на света , а него , надявам се някой да успее да ме разбере.Благодаря предварително.
sunshinepp
12-14-2009, 11:10
имаше такава сапунка :lol:
..може би си дайте още малко време ..после звънни и се уговорете да излезнете да поговорите, без да се обиждате.. :) това е моето мнение
s_E_x_Y_y_Y
12-14-2009, 11:17
найстина всичко беше такава сапунка , че чак сама се учудих как попаднах в такъв филм.Ноо въпросъте че той дори не искам да ме погледне камоли каквото и да е др...
Щом не си си взела поука от първия път пробвай пак... :?
sunshinepp
12-14-2009, 11:38
найстина всичко беше такава сапунка , че чак сама се учудих как попаднах в такъв филм.Ноо въпросъте че той дори не искам да ме погледне камоли каквото и да е др...
казах ти.. нужно е време, не се натискай, нали знаеш има 1 приказка ще я променя малко..
-той ако те обича и те иска ще се върне! всичко си зависи от него.. :)
fire_cat
12-14-2009, 11:44
Почакай малко и ако той нищо не предприеме - действай ти и поговори с него.
iiordanova
12-14-2009, 12:21
Ако той ти дава надежда .. защо не опитате отново.
Отиди при него , излезте на кафе. Говорете си открито.
Кажи му как се чувстваш .. всичко.
Опитайте първоначално да възвърнете приятелските си отношения.
MagnetiC
12-14-2009, 13:23
и аз мисля, че трябва да поизчакаш още малко.. после да му кажеш, че съжаляваш за нещата, които си му наговорила и че е било прекалено детинско да се държите по този начин, кажи му, че ако не може повече то поне приятели искаш да си останете.. почнете да излизате и може и пак да го спечелиш.. а за да ти прати смс, явно наистина си му липсвала и е бил в момент на слабост..но явно си има и причина, която го спира да е с теб - след като ти е писал, че му липсваш и после не ти е отговорил на смсите...
soul1199
12-14-2009, 16:13
Ако той ти дава надежда .. защо не опитате отново.
Отиди при него , излезте на кафе. Говорете си открито.
Кажи му как се чувстваш .. всичко.
Опитайте първоначално да възвърнете приятелските си отношения.
izlishna
12-14-2009, 17:26
Поредния възгордял се, който опитва да се прави на силен и безчувствен сякаш е невъзможно да бъде наранен.. Според мен той още изпитва чувства към теб, но му дай време. Не го търси, не му звъни, не му пиши.. Почакай и ще видиш, че той ще те потърси :) Най-вече ако те види в компания на някое момче :) Има една поговорка: Ако обичаш някого, пуни го на свобода! Ако и той те обича ще се върне и ще те потърси! :) Е успех! 8)
Абе аре да не е единствен... Следващия :)
Изчакай да те потърси пак.Щом го е направил веднъж,ще го направи пак.
Отдръпни се навреме,иначе ще загубиш докрай достойнството си.Лесното не е интересно.Потрай малко па виж какво ще стане.
scanadal
12-14-2009, 18:23
Аз мисля,че само те дразни и за това те търси.Не се унижавай да тичаш след гъза му.Намери си някой с когото няма да се "храните" и блокирате по скайп.Това си е лапешко държание.Изобщо не си прави труда да му отговаряш на смс-ите.Човек преди всичко трябва да уважава себе си и да се цени,за да могат и останалите да го оценяват.Успех!
Поредния възгордял се, който опитва да се прави на силен и безчувствен сякаш е невъзможно да бъде наранен.. Според мен той още изпитва чувства към теб, но му дай време. Не го търси, не му звъни, не му пиши.. Почакай и ще видиш, че той ще те потърси :) Най-вече ако те види в компания на някое момче :) Има една поговорка: Ако обичаш някого, пуни го на свобода! Ако и той те обича ще се върне и ще те потърси! :) Е успех! 8)
+Много точно,ти е написано.Успех,и най-добре не се натискай ;)
Каза,че учите на един етаж.. А като те види поздравява ли те? :?:
След като веднъж нещата не са потръгнали първия път и сега няма да стане .. :? :? Няма смисъл .. явно просто те иска за резерва до себе си и за това ти пуска разни смс-ченца от тоя тип .. пфф .. :? :?
амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после :)
Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала .. ;)
Късмет :P
амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после :)
Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала .. ;)
Късмет :P
Историята ее следната преди 2 месеца скъсах с гаджето си, ходихме 3-4 месеца скъсахме ии седмица след като скъсахме се скрахаме ии си наговорихме какви ли не неща , като цяло и двамата постъпихме зле един към друг.Въпросът е там, че той беше нещо за мен много преди дори да се познаваме ии дори и до днес аз все още имам чувства към него ии искам да сме отново заедно.Но той дори не искаше да ме вижда или чува блокира ме в скайп ии не вдигаше телефона си ии каза че дори е иска поглед ,въпреки факта че учим на един етаж в училище. Ноо преди 3 дни получих смс от него , че му липсвам аз му написах 2 смс-а , ноо нищо от негова страна.Има ли шанс според вас да сме отново заедно ии как мога да си го върна ако е възможно.Знам , че е глупаво ии че ще има още много след него , но аз не искам никой друг , който и да е на света , а него , надявам се някой да успее да ме разбере.Благодаря предварително.
sigorna li si 4e sms-a e ot nego??? ako ne e ... prav ti pyt :)
Porednata vseznae6ta prudla
Отдръпни се навреме,иначе ще загубиш докрай достойнството си.Лесното не е интересно.Потрай малко па виж какво ще стане.
Стига с тва достойнство .. то хубаво , не му падай на колене да му ревеш ама що пък не му кажеш , че ти липства и още имаш чувства към него .. ако искаш да кажеш нещо на някой му го казваш и изобщо не ти пука кой кво ш ти каже на теб .. действаш си бе , момиче , иначе може да стане късно и да го загубиш завинаги .. Импулсивността му е майката .. ;)
s_E_x_Y_y_Y
12-18-2009, 18:38
аз съм му казвала какво изпитвам към него след като скъсахме и се скрахме , ноо той всякаш не искаше да ме чуе , а аз колкото и да се опитвам не мога да се откажа от него , днес седяхме в училище в лафката през 2 метра еидн от друг ии бяхме само аз той и един фр в стаята и незнам какво ме спираше просто да отида ии да го гушна и да го цункам пак , а толкова мнго исках...
Инат е... за това се държи така, иначе дълбоко вътре в него все още си те обича. Щом той не прави хода, тогава ти го направи. Дамата един ход напред. И щом ти е писал, че му липсваш, едва ли ще си прави гавра с тебе. Най-добре следващия път, когато го засечеш го спираш и го почваш(не да го нареждаш), за да се изясните.
VilleBaby
12-18-2009, 19:20
При мен беше подобна ситуация. Не дадох втори шанс.
Според мен от 2ри път няма смисъл.
При мен беше подобна ситуация. Не дадох втори шанс.
Според мен от 2ри път няма смисъл.
По някой път хората се учат от грешките си. Така, че втория път може и да се задържат 2-3но повече от колкото първия път. Но ако карат по стария начин, пак ще стигнат до същата ситуация заради, която са скъсали и първия път.
ivelinnka
12-18-2009, 20:25
еми на мене ми се случи абсолютно същото с приятеля ми скъсахме бяхме ходили 2 месеца и той цяла седмица не искаше да говори с мен и на рожденния ден на най-добрия ми фр се напих като пълното копеле ревах тръшках се и го помолих за 2ри шанс и той ми прости а между другото бях скъсала некролога на баща му в момент на ярост но той ми прости. та аз със рев постигам всичко. рядко плача искренно но винаги си постигам моето. та при мен минава опитай и ти. съжелявам за глупавия отг
та аз със рев постигам всичко. рядко плача искренно но винаги си постигам моето
-и аз съм същата :D
По темата: Според мен все още има шанс да сте заедно, но ти спри да му пишеш смс-и, защото така той няма да разбере чувстата си към теб.. нужно е време.. и чакай той да те потърси пак :)