Влез

View Full Version : Втори шанс..

s_E_x_Y_y_Y
12-14-2009, 11:08
Историята ее следната преди 2 месеца скъсах с гаджето си, ходихме 3-4 месеца скъсахме ии седмица след като скъсахме се скрахаме ии си наговорихме какви ли не неща , като цяло и двамата постъпихме зле един към друг.Въпросът е там, че той беше нещо за мен много преди дори да се познаваме ии дори и до днес аз все още имам чувства към него ии искам да сме отново заедно.Но той дори не искаше да ме вижда или чува блокира ме в скайп ии не вдигаше телефона си ии каза че дори е иска поглед ,въпреки факта че учим на един етаж в училище. Ноо преди 3 дни получих смс от него , че му липсвам аз му написах 2 смс-а , ноо нищо от негова страна.Има ли шанс според вас да сме отново заедно ии как мога да си го върна ако е възможно.Знам , че е глупаво ии че ще има още много след него , но аз не искам никой друг , който и да е на света , а него , надявам се някой да успее да ме разбере.Благодаря предварително.

sunshinepp
12-14-2009, 11:10
имаше такава сапунка :lol:

..може би си дайте още малко време ..после звънни и се уговорете да излезнете да поговорите, без да се обиждате.. :) това е моето мнение

s_E_x_Y_y_Y
12-14-2009, 11:17
найстина всичко беше такава сапунка , че чак сама се учудих как попаднах в такъв филм.Ноо въпросъте че той дори не искам да ме погледне камоли каквото и да е др...

Sh@d0w
12-14-2009, 11:20
Щом не си си взела поука от първия път пробвай пак... :?

sunshinepp
12-14-2009, 11:38
найстина всичко беше такава сапунка , че чак сама се учудих как попаднах в такъв филм.Ноо въпросъте че той дори не искам да ме погледне камоли каквото и да е др...

казах ти.. нужно е време, не се натискай, нали знаеш има 1 приказка ще я променя малко..
-той ако те обича и те иска ще се върне! всичко си зависи от него.. :)

fire_cat
12-14-2009, 11:44
Почакай малко и ако той нищо не предприеме - действай ти и поговори с него.

iiordanova
12-14-2009, 12:21
Ако той ти дава надежда .. защо не опитате отново.
Отиди при него , излезте на кафе. Говорете си открито.
Кажи му как се чувстваш .. всичко.
Опитайте първоначално да възвърнете приятелските си отношения.

MagnetiC
12-14-2009, 13:23
и аз мисля, че трябва да поизчакаш още малко.. после да му кажеш, че съжаляваш за нещата, които си му наговорила и че е било прекалено детинско да се държите по този начин, кажи му, че ако не може повече то поне приятели искаш да си останете.. почнете да излизате и може и пак да го спечелиш.. а за да ти прати смс, явно наистина си му липсвала и е бил в момент на слабост..но явно си има и причина, която го спира да е с теб - след като ти е писал, че му липсваш и после не ти е отговорил на смсите...

soul1199
12-14-2009, 16:13
Ако той ти дава надежда .. защо не опитате отново.
Отиди при него , излезте на кафе. Говорете си открито.
Кажи му как се чувстваш .. всичко.
Опитайте първоначално да възвърнете приятелските си отношения.

izlishna
12-14-2009, 17:26
Поредния възгордял се, който опитва да се прави на силен и безчувствен сякаш е невъзможно да бъде наранен.. Според мен той още изпитва чувства към теб, но му дай време. Не го търси, не му звъни, не му пиши.. Почакай и ще видиш, че той ще те потърси :) Най-вече ако те види в компания на някое момче :) Има една поговорка: Ако обичаш някого, пуни го на свобода! Ако и той те обича ще се върне и ще те потърси! :) Е успех! 8)

fc
12-14-2009, 17:30
Абе аре да не е единствен... Следващия :)

lipstik
12-14-2009, 17:31
Изчакай да те потърси пак.Щом го е направил веднъж,ще го направи пак.

peshost
12-14-2009, 17:37
Да.

sulley
12-14-2009, 17:59
Отдръпни се навреме,иначе ще загубиш докрай достойнството си.Лесното не е интересно.Потрай малко па виж какво ще стане.

scanadal
12-14-2009, 18:23
Аз мисля,че само те дразни и за това те търси.Не се унижавай да тичаш след гъза му.Намери си някой с когото няма да се "храните" и блокирате по скайп.Това си е лапешко държание.Изобщо не си прави труда да му отговаряш на смс-ите.Човек преди всичко трябва да уважава себе си и да се цени,за да могат и останалите да го оценяват.Успех!

balu4ka
12-15-2009, 18:30
Поредния възгордял се, който опитва да се прави на силен и безчувствен сякаш е невъзможно да бъде наранен.. Според мен той още изпитва чувства към теб, но му дай време. Не го търси, не му звъни, не му пиши.. Почакай и ще видиш, че той ще те потърси :) Най-вече ако те види в компания на някое момче :) Има една поговорка: Ако обичаш някого, пуни го на свобода! Ако и той те обича ще се върне и ще те потърси! :) Е успех! 8)

+Много точно,ти е написано.Успех,и най-добре не се натискай ;)

Choko
12-16-2009, 12:57
Каза,че учите на един етаж.. А като те види поздравява ли те? :?:

Hilary_
12-16-2009, 15:58
След като веднъж нещата не са потръгнали първия път и сега няма да стане .. :? :? Няма смисъл .. явно просто те иска за резерва до себе си и за това ти пуска разни смс-ченца от тоя тип .. пфф .. :? :?

feli7o_
12-16-2009, 17:06
амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после :)
Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала .. ;)
Късмет :P

feli7o_
12-16-2009, 17:06
амиии нищо,че не ти е отговорил на смс-ите .. МОят съвет е да не го оставяш, всмисъл бори се за него до края за да не съжаляваш после :)
Направи всичко възможно и вече ако не стане поне няма да съжаляваш,че не си опитала .. ;)
Късмет :P

qazwsx
12-17-2009, 07:39
Историята ее следната преди 2 месеца скъсах с гаджето си, ходихме 3-4 месеца скъсахме ии седмица след като скъсахме се скрахаме ии си наговорихме какви ли не неща , като цяло и двамата постъпихме зле един към друг.Въпросът е там, че той беше нещо за мен много преди дори да се познаваме ии дори и до днес аз все още имам чувства към него ии искам да сме отново заедно.Но той дори не искаше да ме вижда или чува блокира ме в скайп ии не вдигаше телефона си ии каза че дори е иска поглед ,въпреки факта че учим на един етаж в училище. Ноо преди 3 дни получих смс от него , че му липсвам аз му написах 2 смс-а , ноо нищо от негова страна.Има ли шанс според вас да сме отново заедно ии как мога да си го върна ако е възможно.Знам , че е глупаво ии че ще има още много след него , но аз не искам никой друг , който и да е на света , а него , надявам се някой да успее да ме разбере.Благодаря предварително.
sigorna li si 4e sms-a e ot nego??? ako ne e ... prav ti pyt :)

qazwsx
12-17-2009, 07:43
Porednata vseznae6ta prudla

iveetyy
12-17-2009, 13:40
Отдръпни се навреме,иначе ще загубиш докрай достойнството си.Лесното не е интересно.Потрай малко па виж какво ще стане.

Стига с тва достойнство .. то хубаво , не му падай на колене да му ревеш ама що пък не му кажеш , че ти липства и още имаш чувства към него .. ако искаш да кажеш нещо на някой му го казваш и изобщо не ти пука кой кво ш ти каже на теб .. действаш си бе , момиче , иначе може да стане късно и да го загубиш завинаги .. Импулсивността му е майката .. ;)

s_E_x_Y_y_Y
12-18-2009, 18:38
аз съм му казвала какво изпитвам към него след като скъсахме и се скрахме , ноо той всякаш не искаше да ме чуе , а аз колкото и да се опитвам не мога да се откажа от него , днес седяхме в училище в лафката през 2 метра еидн от друг ии бяхме само аз той и един фр в стаята и незнам какво ме спираше просто да отида ии да го гушна и да го цункам пак , а толкова мнго исках...

Linns
12-18-2009, 18:56
Изяснете се ..

relax4o
12-18-2009, 19:13
Инат е... за това се държи така, иначе дълбоко вътре в него все още си те обича. Щом той не прави хода, тогава ти го направи. Дамата един ход напред. И щом ти е писал, че му липсваш, едва ли ще си прави гавра с тебе. Най-добре следващия път, когато го засечеш го спираш и го почваш(не да го нареждаш), за да се изясните.

VilleBaby
12-18-2009, 19:20
При мен беше подобна ситуация. Не дадох втори шанс.
Според мен от 2ри път няма смисъл.

relax4o
12-18-2009, 19:23
При мен беше подобна ситуация. Не дадох втори шанс.
Според мен от 2ри път няма смисъл.

По някой път хората се учат от грешките си. Така, че втория път може и да се задържат 2-3но повече от колкото първия път. Но ако карат по стария начин, пак ще стигнат до същата ситуация заради, която са скъсали и първия път.

ivelinnka
12-18-2009, 20:25
еми на мене ми се случи абсолютно същото с приятеля ми скъсахме бяхме ходили 2 месеца и той цяла седмица не искаше да говори с мен и на рожденния ден на най-добрия ми фр се напих като пълното копеле ревах тръшках се и го помолих за 2ри шанс и той ми прости а между другото бях скъсала некролога на баща му в момент на ярост но той ми прости. та аз със рев постигам всичко. рядко плача искренно но винаги си постигам моето. та при мен минава опитай и ти. съжелявам за глупавия отг

FstYle
12-19-2009, 18:24
та аз със рев постигам всичко. рядко плача искренно но винаги си постигам моето

-и аз съм същата :D

По темата: Според мен все още има шанс да сте заедно, но ти спри да му пишеш смс-и, защото така той няма да разбере чувстата си към теб.. нужно е време.. и чакай той да те потърси пак :)