Влез

View Full Version : как се справяте?

love_you_boy
12-14-2009, 15:50
ами чета разни теми за това как някой е влюбен в най-добрия си приятел,но го е страх да му признае за да не си развалят приятелството и т.н. аз просто не мога да се обясня как може да искате някого толкова силно и да го/я виждате всеки ден и да се задоволявате само с приятелвсто.аз харесвам 1 приятел,но по известни причини е невъзможно да сме заедно.всяка минута го искам толкова много,разкъсвам се така.но не мога да прекратя всичко.....просто как може да искате някой толкова много и да сте близо до него с ясното съзнание че няма как да сте заедно :(

Zarity
12-14-2009, 15:53
Кофти тръпка,брат :D
Ам от къде да знам бе,аз ако искам нещо толкова силно ше направя всичко по силите ми,че да го получа.

love_you_boy
12-14-2009, 16:01
наистина е невъзможно-не съм от хората които лесно се отказват и не преследват целите и желанията си :o

Lincheto
12-14-2009, 16:14
Случвало ми се е подобно нещо.
Най-добрият ми приятел ме изостави точно заради това, като се оправда с това, че вече не ми е нужен и че само ми пречи.
След няколко месеца ме потърси и намекна, (направо си го каза) че е влюбен и че разбираш ли това е причината да ме остави щото нямало да се получи нищо, тъй като аз не го обичам по същия начин.

Та...не прави грешката на приятеля ми и се бори до край.

soul1199
12-14-2009, 16:17
:shock:

danyrenesmee
12-14-2009, 16:22
да кажем,че съм в сходно положение.. не знам.. какво да ти кажа.. гадно е,определено.. само при мисълта че той "те иска като приятелка" :?

MaLkaTa_LaDy
12-14-2009, 16:33
Аз лично в момента не намирам някого достатъчно достоен едва ли не, че да го искам. А иначе става със силна воля ;)

Cybershot
12-14-2009, 16:45
Това е много гадно да обичаш някой приятел/приятелка. Да и/му го признаеш е най-лесното, но като се замислиш че той/тя може да те отреже и да загубиш човека който обичаш, се примиряваш и само с приятелството... :(

DeteNaDiavola
12-14-2009, 16:53
еми.. не знам.. никак не се справям.. досега не съм изпадала в такава ситуация.. да се влюбя в приятел.. :smt107