Влез

View Full Version : Всичко свърши дали ще ми пише ;(

oooo
12-14-2009, 19:21
Здравейте сега ще ви разкажа мойта история....В началото на лятото тръгнах с едно момче,което страшно много харесвах.Всяка вечер си говорихме писахме какво ли не.Ходих на море купих му совенирче за спомен от мен и така.Лятото свърши свършиха наще виждания и чуването по телефона. :( С него не сме се виждали от септември.Той октомври месец ми пишеше ноември също сега изобщо не ми пише.А да не говориме,че един път се бях ядосала и си бях написала на скайпа,че обичам еди кой си и той ми писаи ме разпита и след това пак ми писа.Какво ли не преживяхме.Какво да правя?Знам,че повече няма да съм с него ;( дали ще ми пише пак.Но знам,че и мен никога няма да забрави дори и да съм му в кошмарите.В момента съм и в депресия,защото прияелите ме изоставиха никъде не излизам никой не ме търси и всичко ми се отразява доста зле. :(Искам да ви се извиня,че ви занимавам с моито глупости,но няма на кого да се оплача...

iveetyy
12-14-2009, 19:25
добре бе .. няма ли начин не просто да си пишете .. ми да се видиш с него и да го питаш са кво праите .. нещо не разбрах от различни градове ли сте , че само си пишете или кво ?

Bellatrix
12-14-2009, 19:27
Ъъъъ... ако не проявява почти никакъв интерес - остави и си намери друг. не е единствения. ;)

Започни да излизаш (макар и сама), да се запознаваш с хора, да градиш приятелства...

Всеки е бил в такъв период, в който се чувства самотен. Ще мине. ;)

Riva
12-14-2009, 19:28
Ех с тоз Скайп подлудяхте :/

oNthEmaX
12-14-2009, 19:34
скайпа е най-глупавото нещо с което да изразите любовта си, не се научихте, "дали ще ми пише" ем намери си друг

aciko
12-14-2009, 19:43
Ахах ти откачена ли си ма,чак кошмари.Човекът си клеца някоя друга,много му пука за теб,къде си и кво правиш.

oooo
12-14-2009, 19:50
добре бе .. няма ли начин не просто да си пишете .. ми да се видиш с него и да го питаш са кво праите .. нещо не разбрах от различни градове ли сте , че само си пишете или кво ?

той искаше да се видиме по-миналата неделя аз му казах добре и в събота вечер изобщо не ми писа да се разбереме :( не издържам повече аз съм сигурна,че като го позабравя ще ми пише и пак всичко от начало

iveetyy
12-14-2009, 20:00

той искаше да се видиме по-миналата неделя аз му казах добре и в събота вечер изобщо не ми писа да се разбереме :( не издържам повече аз съм сигурна,че като го позабравя ще ми пише и пак всичко от начало

Защо просто не му писа ти ? .. :-o

oooo
12-14-2009, 20:07

Той трябваше да ме птърси.Преди аз като го търсих да излизаме в доброто старо време не идваш на срещите някой път...

Biskfitka
12-14-2009, 20:14
На него му е през **** за тебе.....
Блокирай го там,където си пишете (сигурно скайп де...) и така...

oooo
12-14-2009, 20:51
На него му е през **** за тебе.....
Блокирай го там,където си пишете (сигурно скайп де...) и така...

Ама аз ведъж го блокирах,но той после пак ме потърси :x няма отърване от него

loliii
12-14-2009, 20:58
Не можете да "ходите" по Скайп. Не вярвам да му пука за тебе, щом не ти обръща особено внимание, та чак и вече не ти пише, а дори и така да е, или трябва да започнете да се виждате НА ЖИВО, или просто спрете всякаква връзка, защото просто няма смисъл. Намери си момче, с което ще сте заедно без да има нужда да се търсите по Скайп и да чакате да си пишете.
А за приятелите, както много пъти съм казвала и на други, които имат същия проблем, приятелството се гради с време и както досега си си намирала приятели, сега пак трябва да минеш по същия път. Може определено време да ти е самотно, да няма на кого да се оплачеш, да нямаш компания или най-добра приятелка, обаче няма нужда да изпадаш в депресии. Сближи се с някой, натреси се ако трябва, запознай се с нови хора и ще видиш, че приятели се намират под път и над път. Вече за истинските приятели ще трябва да поизчакаш, защото дори да познаваш целия град може да не намериш сродна душа. Тъй че се стегни и мисли оптимистично. Тия глупави оплаквания "нямам приятели, какво да парвя!?" са ми втръснали.

Nakadah
12-15-2009, 04:02
успех

mechtaq_za_teb
12-15-2009, 04:07
Ще го преживееш, повярвай ми. И като минат година- две ще си мислиш, че това е нищо сравнение с това, което вероятно ще ти се случва занапред. Ще срещнеш ново момче, но всичко с времето си. Не се депресирай. Не е станало кой знае какво. А за приятелите ти, ами намери си нови. Сигурна съм, че имаш поне няколко познати, които биха се зарадвали да се видите. Така се завързват новите контакти. Успех

MaLkaTa_LaDy
12-15-2009, 05:37
Ахах ти откачена ли си ма,чак кошмари.Човекът си клеца някоя друга,много му пука за теб,къде си и кво правиш.
Бива ли да си такъв простак, БЕ?

По темата: Мисля, че се е видяло, че няма интерес към теб. Освен и ти да му вържеш някоя теникия, за друго не се сещам.

ivcheto0o
12-15-2009, 06:15
и кво иска6 скаип връзка ?!?!? остави не6тата така ако се интересува6е от теб 6те6е да направи не6то...

MagnetiC
12-15-2009, 07:52

+1

Според мен трябва да оставиш нещата така.. Изчакай той да започне да те търси и да иска да се виждате.. откажи му 1- 2 пъти.. ако все още настоява да те види - излезте.. ако ти върже тенекия - ма*ната му, ако пък дойде - добре :) Не влагай много надежди, струва ми се несериозен..
Колкото до приятелите - мисля, че бая хора са минали през този проблем - вкл. и аз :/ ми просто започваш да създаваш нови връзки.. с нови хора.. от там може да излезе нещо хубаво :)

aciko
12-15-2009, 11:43

+1

Според мен трябва да оставиш нещата така.. Изчакай той да започне да те търси и да иска да се виждате.. откажи му 1- 2 пъти.. ако все още настоява да те види - излезте.. ако ти върже тенекия - ма*ната му, ако пък дойде - добре :) Не влагай много надежди, струва ми се несериозен..
Колкото до приятелите - мисля, че бая хора са минали през този проблем - вкл. и аз :/ ми просто започваш да създаваш нови връзки.. с нови хора.. от там може да излезе нещо хубаво :)
Простак,непростак,тва си е живата истина и авторката трябва да го преглътне.
Пък и вия сте казали почти същото,обаче малко по завартяно,за да изглеждате УЖ "по интелигентни" 8-)

hugcheto
12-15-2009, 13:55
еми пиши му ти и го накараи да се видите ... ама ти не отоваи да види к'во ти е било на тебе ..

balu4ka
12-15-2009, 15:04
Ще го преживееш, повярвай ми. И като минат година- две ще си мислиш, че това е нищо сравнение с това, което вероятно ще ти се случва занапред. Ще срещнеш ново момче, но всичко с времето си. Не се депресирай. Не е станало кой знае какво. А за приятелите ти, ами намери си нови. Сигурна съм, че имаш поне няколко познати, които биха се зарадвали да се видите. Така се завързват новите контакти. Успех

+

CrAzYanDlaZy
12-15-2009, 16:22

Той трябваше да ме птърси.Преди аз като го търсих да излизаме в доброто старо време не идваш на срещите някой път...

абе омг !! ми потърси го тиииииии при сички случаи кво като е трябвало да те потърси той пффф ... или поне му поискай обяснение ... ти седиш и нищо не правиш! Еми така няма как да стане .... а и плюс тва де да знам ... може да му е писнало щом не ти пише ала бала ... нз ... ама щом толкова държиш на него потърси го ти, пиши му тва онова не чакай все на него може той е да е в същото положение като твоето :?