View Full Version : Всичко свърши дали ще ми пише ;(
Здравейте сега ще ви разкажа мойта история....В началото на лятото тръгнах с едно момче,което страшно много харесвах.Всяка вечер си говорихме писахме какво ли не.Ходих на море купих му совенирче за спомен от мен и така.Лятото свърши свършиха наще виждания и чуването по телефона. :( С него не сме се виждали от септември.Той октомври месец ми пишеше ноември също сега изобщо не ми пише.А да не говориме,че един път се бях ядосала и си бях написала на скайпа,че обичам еди кой си и той ми писаи ме разпита и след това пак ми писа.Какво ли не преживяхме.Какво да правя?Знам,че повече няма да съм с него ;( дали ще ми пише пак.Но знам,че и мен никога няма да забрави дори и да съм му в кошмарите.В момента съм и в депресия,защото прияелите ме изоставиха никъде не излизам никой не ме търси и всичко ми се отразява доста зле. :(Искам да ви се извиня,че ви занимавам с моито глупости,но няма на кого да се оплача...
добре бе .. няма ли начин не просто да си пишете .. ми да се видиш с него и да го питаш са кво праите .. нещо не разбрах от различни градове ли сте , че само си пишете или кво ?
Bellatrix
12-14-2009, 19:27
Ъъъъ... ако не проявява почти никакъв интерес - остави и си намери друг. не е единствения. ;)
Започни да излизаш (макар и сама), да се запознаваш с хора, да градиш приятелства...
Всеки е бил в такъв период, в който се чувства самотен. Ще мине. ;)
Ех с тоз Скайп подлудяхте :/
oNthEmaX
12-14-2009, 19:34
скайпа е най-глупавото нещо с което да изразите любовта си, не се научихте, "дали ще ми пише" ем намери си друг
Ахах ти откачена ли си ма,чак кошмари.Човекът си клеца някоя друга,много му пука за теб,къде си и кво правиш.
добре бе .. няма ли начин не просто да си пишете .. ми да се видиш с него и да го питаш са кво праите .. нещо не разбрах от различни градове ли сте , че само си пишете или кво ?
той искаше да се видиме по-миналата неделя аз му казах добре и в събота вечер изобщо не ми писа да се разбереме :( не издържам повече аз съм сигурна,че като го позабравя ще ми пише и пак всичко от начало
той искаше да се видиме по-миналата неделя аз му казах добре и в събота вечер изобщо не ми писа да се разбереме :( не издържам повече аз съм сигурна,че като го позабравя ще ми пише и пак всичко от начало
Защо просто не му писа ти ? .. :-o
Той трябваше да ме птърси.Преди аз като го търсих да излизаме в доброто старо време не идваш на срещите някой път...
Biskfitka
12-14-2009, 20:14
На него му е през **** за тебе.....
Блокирай го там,където си пишете (сигурно скайп де...) и така...
На него му е през **** за тебе.....
Блокирай го там,където си пишете (сигурно скайп де...) и така...
Ама аз ведъж го блокирах,но той после пак ме потърси :x няма отърване от него
Не можете да "ходите" по Скайп. Не вярвам да му пука за тебе, щом не ти обръща особено внимание, та чак и вече не ти пише, а дори и така да е, или трябва да започнете да се виждате НА ЖИВО, или просто спрете всякаква връзка, защото просто няма смисъл. Намери си момче, с което ще сте заедно без да има нужда да се търсите по Скайп и да чакате да си пишете.
А за приятелите, както много пъти съм казвала и на други, които имат същия проблем, приятелството се гради с време и както досега си си намирала приятели, сега пак трябва да минеш по същия път. Може определено време да ти е самотно, да няма на кого да се оплачеш, да нямаш компания или най-добра приятелка, обаче няма нужда да изпадаш в депресии. Сближи се с някой, натреси се ако трябва, запознай се с нови хора и ще видиш, че приятели се намират под път и над път. Вече за истинските приятели ще трябва да поизчакаш, защото дори да познаваш целия град може да не намериш сродна душа. Тъй че се стегни и мисли оптимистично. Тия глупави оплаквания "нямам приятели, какво да парвя!?" са ми втръснали.
mechtaq_za_teb
12-15-2009, 04:07
Ще го преживееш, повярвай ми. И като минат година- две ще си мислиш, че това е нищо сравнение с това, което вероятно ще ти се случва занапред. Ще срещнеш ново момче, но всичко с времето си. Не се депресирай. Не е станало кой знае какво. А за приятелите ти, ами намери си нови. Сигурна съм, че имаш поне няколко познати, които биха се зарадвали да се видите. Така се завързват новите контакти. Успех
MaLkaTa_LaDy
12-15-2009, 05:37
Ахах ти откачена ли си ма,чак кошмари.Човекът си клеца някоя друга,много му пука за теб,къде си и кво правиш.
Бива ли да си такъв простак, БЕ?
По темата: Мисля, че се е видяло, че няма интерес към теб. Освен и ти да му вържеш някоя теникия, за друго не се сещам.
ivcheto0o
12-15-2009, 06:15
и кво иска6 скаип връзка ?!?!? остави не6тата така ако се интересува6е от теб 6те6е да направи не6то...
MagnetiC
12-15-2009, 07:52
+1
Според мен трябва да оставиш нещата така.. Изчакай той да започне да те търси и да иска да се виждате.. откажи му 1- 2 пъти.. ако все още настоява да те види - излезте.. ако ти върже тенекия - ма*ната му, ако пък дойде - добре :) Не влагай много надежди, струва ми се несериозен..
Колкото до приятелите - мисля, че бая хора са минали през този проблем - вкл. и аз :/ ми просто започваш да създаваш нови връзки.. с нови хора.. от там може да излезе нещо хубаво :)
+1
Според мен трябва да оставиш нещата така.. Изчакай той да започне да те търси и да иска да се виждате.. откажи му 1- 2 пъти.. ако все още настоява да те види - излезте.. ако ти върже тенекия - ма*ната му, ако пък дойде - добре :) Не влагай много надежди, струва ми се несериозен..
Колкото до приятелите - мисля, че бая хора са минали през този проблем - вкл. и аз :/ ми просто започваш да създаваш нови връзки.. с нови хора.. от там може да излезе нещо хубаво :)
Простак,непростак,тва си е живата истина и авторката трябва да го преглътне.
Пък и вия сте казали почти същото,обаче малко по завартяно,за да изглеждате УЖ "по интелигентни" 8-)
hugcheto
12-15-2009, 13:55
еми пиши му ти и го накараи да се видите ... ама ти не отоваи да види к'во ти е било на тебе ..
Ще го преживееш, повярвай ми. И като минат година- две ще си мислиш, че това е нищо сравнение с това, което вероятно ще ти се случва занапред. Ще срещнеш ново момче, но всичко с времето си. Не се депресирай. Не е станало кой знае какво. А за приятелите ти, ами намери си нови. Сигурна съм, че имаш поне няколко познати, които биха се зарадвали да се видите. Така се завързват новите контакти. Успех
+
CrAzYanDlaZy
12-15-2009, 16:22
Той трябваше да ме птърси.Преди аз като го търсих да излизаме в доброто старо време не идваш на срещите някой път...
абе омг !! ми потърси го тиииииии при сички случаи кво като е трябвало да те потърси той пффф ... или поне му поискай обяснение ... ти седиш и нищо не правиш! Еми така няма как да стане .... а и плюс тва де да знам ... може да му е писнало щом не ти пише ала бала ... нз ... ама щом толкова държиш на него потърси го ти, пиши му тва онова не чакай все на него може той е да е в същото положение като твоето :?