View Full Version : само за най-опитните от нас в секса над 18 :d
anichka12345678
12-14-2009, 20:31
Каква ви е най-голямата сексуална фантазия ,която имате или искате да усъществите? Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса .Неискам мнения от хора,които нямат опит или излишен спам.
Bellatrix
12-14-2009, 20:35
Много искам някакъв лек БДСМ. Да ме върже и да е много груб да речем. Без изсилване тип рязане, пребиване и тн. Просто да е много груб ;)
Слабо място са ми гърдите, като ме пипне и го почвам :D Също и мн обичам да ми целува шията.
Най-много обичам... лъжички, да яздя, кучешката... да си играем игрички тип "Чичко полицай" :D
А пък най- не обичам 69.
най-голямата сексуална фантазия:
- Не обичам да желая нещо което едва ли ще постигна. Всичко което съм пожелал съм го направил,а и зависи от партньора дали ще се реализират желания.
Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса:
-зависи от мястото,настроението и обстановката. Не обичам еднообразието.
anichka12345678
12-14-2009, 20:55
да ми го лапа в сепарето на дискотеката докато си пия уискито.. е тва ме вазбужда супер много хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това,макар ,че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол :което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка печели наградата.Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.
ох чорапи от тия дългите, ботуши пак до колената на високи токчета или просто обувки женски (много обичам обувките, ама тия с гол крак, не като галоши 8-) това много ме възбужда
seduction1mplex
12-14-2009, 21:21
Еееей как ме е яд,че не съм над 18,та да ти пиша в темата (:
DopeStarsInc
12-14-2009, 21:21
Каква ви е най-голямата сексуална фантазия ,която имате или искате да усъществите? Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса .Неискам мнения от хора,които нямат опит или излишен спам.
Аре стига флуди бе майка ди да еба!
да ми го лапа в сепарето на дискотеката докато си пия уискито.. е тва ме вазбужда супер много
и искал свясно момиче.....
BePoHuKa
12-14-2009, 23:27
Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса? :-o
Авторката, май не знае за Алекс 8-)
summer_moon31
12-15-2009, 00:42
а твойто мнение какво е? не е честно да си любопитко 8-)
фантазия? ами джакузи или голяма вана..не съм го правила във вода. ;)
слабо място....шията, ушите, рамената, гърбът, бедрата, абе където и да ме пипнеш, ако съм в настроение, ще се получи хаха xD
stereoman
12-15-2009, 00:43
супер тема...
да започна тогава.......
мадама облечена в латекс, рокабили прическа (руса или брюнетка няма значение) високи токчета, татуси, може и да бъде облечена като камериерка.
първо искам да я оближа цялата, от краката, под мишниците, до ушите. бих се спрял на дупето за по-дълго време. след това свирка, всякакви пози и много анален секс. трябва да има и яка силна музика, достатъчно алкохол, може и нещо др. не е зле, ако тя е запозната с бдсм-техниките и обича по-грубия секс...
това е накратко
random_guy1
12-15-2009, 02:26
Мии, мойте са скучни, ама ето
1. някоя от съседките, от по на 30 години, да ме грабне от коридора и да ме вкара у тях за един бърз секс. Просто се побърквам от мисълта, изгарям от любопитство какво е да го правиш с наистина зряла жена. И адски ме възбужда. Искам да се почувствам употребен :) като сексуална играчка
2. със белезници. Да съм заключен за леглото и тя да се отърква в мен и да ме докарва до полуда от възбуда (понеже не мога да я хвана). То това сме пробвали да го правим няколко пъти и всеки път тя просто не издържа по някое време и ми скача отгоре на ездачка - правим някакъв див секс, но ми се е искало да продължи с играта още
3. заседнал асансьор с непозната. Тъмно. Да правим секс без дори да сме се виждали.
То 3 е наистина много невъзможно. Едва ли има момиче, което би го правила на тъмно в асансьор с непознат :)
semantics
12-15-2009, 04:44
хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това, макар че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол: което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка, печели наградата. Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.
Много интересно. Къде се случва това?
А и верно,промени заглавието на 13+ ;)
да ми го лапа в сепарето на дискотеката докато си пия уискито.. е тва ме вазбужда супер много хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това,макар ,че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол :което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка печели наградата.Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.
:shock: :shock: :shock:
нямам думи ... възмутена съм ...
Mr_Crowley
12-15-2009, 12:56
Само докато прочета заглавието и си викам - ей, това е моята тема, ама тя се оказа не за разбирачи, а за чекиджори :-o
anichka12345678
12-15-2009, 15:21
Еееей как ме е яд,че не съм над 18,та да ти пиша в темата (:Написах темата над 18 години,защото несмятам,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
anichka12345678
12-15-2009, 15:23
Аре стига флуди бе майка ди да е**! и аз твойта :o
anichka12345678
12-15-2009, 15:23
Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса? :-o Защото несмятам ,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
anichka12345678
12-15-2009, 15:25
Авторката, май не знае за Алекс 8-) ам знам знам някво непълнолетно момиче ,набор 93 ,което здраво се чука в дупарата :D :D :D :D
anichka12345678
12-15-2009, 15:28
а твойто мнение какво е? не е честно да си любопитко 8-)
фантазия? ами джакузи или голяма вана..не съм го правила във вода. ;)
слабо място....шията, ушите, рамената, гърбът, бедрата, абе където и да ме пипнеш, ако съм в настроение, ще се получи хаха xD.Ам мойта фантазия беше тройка и я усъществих .На този епам може би фантазия ми е да правя секс на някой супер странно място.А слабо място ми е областа около срамните усни ,и малко по нагоре ,където се образуват повечко косъмчета.Най -много ми допада 69.
anichka12345678
12-15-2009, 15:30
хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това, макар че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол: което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка, печели наградата. Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.
Много интересно. Къде се случва това? В дискотека на морето ,в предаването на Милен Цветков също го раздухваха тоя случай.
anichka12345678
12-15-2009, 15:31
А и верно,промени заглавието на 13+ ;) Немисля,секса не е за деца и няма да си променя мнението !!!!!
anichka12345678
12-15-2009, 15:32
:shock: :shock: :shock:
нямам думи ... възмутена съм ...Ем най-вероятно не си единствен :?
anichka12345678
12-15-2009, 15:33
Само докато прочета заглавието и си викам - ей, това е моята тема, ама тя се оказа не за разбирачи, а за чекиджори :-oНесмятам така ,защото съм Авторката на темата и няма къде да си напрявя чикия :D :D :D :D
anichka12345678
12-15-2009, 15:38
Мии, мойте са скучни, ама ето
1. някоя от съседките, от по на 30 години, да ме грабне от коридора и да ме вкара у тях за един бърз секс. Просто се побърквам от мисълта, изгарям от любопитство какво е да го правиш с наистина зряла жена. И адски ме възбужда. Искам да се почувствам употребен :) като сексуална играчка
2. със белезници. Да съм заключен за леглото и тя да се отърква в мен и да ме докарва до полуда от възбуда (понеже не мога да я хвана). То това сме пробвали да го правим няколко пъти и всеки път тя просто не издържа по някое време и ми скача отгоре на ездачка - правим някакъв див секс, но ми се е искало да продължи с играта още
3. заседнал асансьор с непозната. Тъмно. Да правим секс без дори да сме се виждали.
То 3 е наистина много невъзможно. Едва ли има момиче, което би го правила на тъмно в асансьор с непознат :) Третото в асансioра е съпер идея.След това,ако секса е бил най-готия ,които си правил сигурно ще има да издирваш мистериозното момиче :D :D :D :D :D :D
random_guy1
12-15-2009, 21:10
То това с асансьора (и издирването после) го имаше в едно филмче - 100 girls ;)
seduction1mplex
12-15-2009, 21:23
Еееей как ме е яд,че не съм над 18,та да ти пиша в темата (:Написах темата над 18 години,защото несмятам,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
:lol: Може и да си права (: Аз пък ще си направя тема "Само за грамотни",за да нямаш право да пишеш :-D :smt117
hoooodyhoooooo
12-15-2009, 21:33
Aвторке, нали знаеш, че си ми слабост :) Та относно темата - браво, чуваш ги нещата, определено имаш усет. За тройката - чудесно, не си ми споделяла, но съм любопитен да изслушам и най-мръсните детайли.
За дискотеката съм мега потресен, чак пък така да се духа на публични места за бутилка алкохол...не че го отричам, но е примитивно малко, но пък хора всякакви. Ако бях там, щеше да си дууууха девойката, на 5+ уискита познай как ще свърша в дискотека пред 200 крещящи изрода...
Та - мечтата ми - аз съм я споделял, но...
Малка уличница. Ама девствена. Нищо да не знае, дори представа да си няма. Да си я хвана от малка, да си я науча на всичко. Искам да е възприемчива и открита към нови идеи и да правим неща, които, ако споделя, може да се сторят меко казано гнусни :D Или всъщност напълно приемливи. Малко ми е педо мечтата :D
За мястото, от което се побърквам...вратът точно накрая, откъдето започва гръдния кош, ушите също са ми развита ерогенна зона. Няма да пренебрегна гениталите, скротумите и тази част, която е между тях и ствола. И ануса. Той много стимулира ерекцията.
От позите май всяка ми харесва, зависи от обстановката, но обожавам да го мушкам смело на кучешка, а и 69 много ме радва. Особено изгледът :-)
Както каза Белатрис (или Белатриче, ще ме извиниш) - и BDSM може би ще ми хареса, да доминирам над момичето и да го правим грубо и първично.
И иначе - темата е за на 18, но пък не можеш да спреш децата да пишат, Ани :) Интересно им е. И извинете, че ви наричам деца...със сигурност знаете за секса повече, отколкото аз на вашите години. Само се пазете ;)
hahavteen
12-15-2009, 22:47
Единствената сексуална фантазия която имах и за която си мислех че никога няма да стане реалност се осъществи преди 2 седмици. Исках той да доминира над мен и да прави и казва определени неща и всчико се случи точко както си го представях и то без да съм му казвала и дума за това че ми е фантазия и то от няколко години насам :oops: :-D
Сега може би ми се ще да го направим мнооого романтично със свещи и всичкия кич както си трябва но чак да ми е фантазия... Абе не знам...
Слабо място... Хмм като почне да ми шепне разни нещица на ушенце и се разтапям! Иначе всяка една част от тялото ми може да се превърне в ерогенна зона стига да съм в подходящо настроение...
Най-много ми допада като доминира над мен и ми говори мръсотийки.. Ако говорим за пози: мисионерска и задна и всичките им варияции.
Също обожавам да му правя орална любов и най-вече момента в който получава оргазъм.
Бтв не се смятам за особено опитна и мисля че има хора на по 16-17 (аз съм на 20) които са пробвали много повече неща и биха могли да кажат доста повече по темата... :-o
anichka12345678
12-16-2009, 11:41
То това с асансьора (и издирването после) го имаше в едно филмче - 100 girls ;)am dam :oops: :oops:
anichka12345678
12-16-2009, 11:51
Aвторке, нали знаеш, че си ми слабост :) Та относно темата - браво, чуваш ги нещата, определено имаш усет. За тройката - чудесно, не си ми споделяла, но съм любопитен да изслушам и най-мръсните детайли.
За дискотеката съм мега потресен, чак пък така да се духа на публични места за бутилка алкохол...не че го отричам, но е примитивно малко, но пък хора всякакви. Ако бях там, щеше да си дууууха девойката, на 5+ уискита познай как ще свърша в дискотека пред 200 крещящи изрода...
Та - мечтата ми - аз съм я споделял, но...
Малка уличница. Ама девствена. Нищо да не знае, дори представа да си няма. Да си я хвана от малка, да си я науча на всичко. Искам да е възприемчива и открита към нови идеи и да правим неща, които, ако споделя, може да се сторят меко казано гнусни :D Или всъщност напълно приемливи. Малко ми е педо мечтата :D
За мястото, от което се побърквам...вратът точно накрая, откъдето започва гръдния кош, ушите също са ми развита ерогенна зона. Няма да пренебрегна гениталите, скротумите и тази част, която е между тях и ствола. И ануса. Той много стимулира ерекцията.
От позите май всяка ми харесва, зависи от обстановката, но обожавам да го мушкам смело на кучешка, а и 69 много ме радва. Особено изгледът :-)
Както каза Белатрис (или Белатриче, ще ме извиниш) - и BDSM може би ще ми хареса, да доминирам над момичето и да го правим грубо и първично.
И иначе - темата е за на 18, но пък не можеш да спреш децата да пишат, Ани :) Интересно им е. И извинете, че ви наричам деца...със сигурност знаете за секса повече, отколкото аз на вашите години. Само се пазете ;) хм да знам ,че съм ти слабост,но немисля ,че е достатачно ,а и ( не съм девствена),а относно за тройката,може би предпочитам лично да споделя... за позите и на мен 69 изгледа много ми харесва,но за ВDSM много се съмнявам недопускам някой да доминира (за момчето),аз бих се пробвала :D ,а за децата като гледам не си земат поука и не се позят (поне някой от тях,не всички)
На 20 съм, живота така ме завъртя, че с времето придобих доста голям опит. Радвам се, че за това кратко време (за възраста си) съм осъществил всяка своя фантазия и искам да кажа, че не винаги е толкова хубаво колкото си го фантазираме, поради това, че във фантазията всичко е до някаква степен идеално за осъществяването й.
Много искам някакъв лек БДСМ. Да ме върже и да е много груб да речем. Без изсилване тип рязане, пребиване и тн. Просто да е много груб ;)
Слабо място са ми гърдите, като ме пипне и го почвам :D Също и мн обичам да ми целува шията.
Най-много обичам... лъжички, да яздя, кучешката... да си играем игрички тип "Чичко полицай" :D
А пък най- не обичам 69.
Да ти пратя ли e-maila си? Не прекалявам. Дори ако искаш може да поговорим преди това какво точно ти се иска да опиташ.
TotallySexy
12-17-2009, 21:44
Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса? :-o Защото несмятам ,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
а ти от кога имаш 18 и от кога правиш секс?
а ти от кога имаш 18 и от кога правиш секс?
Много добър ? :D:D Заби я :grin: :grin:
RAYNE666
12-17-2009, 22:05
Винаги съм намирала идеята с връзването и малко по- грубия секс доста привлекателна, и се надявам скоро тази ми фантазия да се осъществи. :D :wink:
BeCool92
12-18-2009, 14:47
Оо аз моита фантазия си я осъществих - целия свят да ми е в краката и на яка мацка в устата (свирка на покрива на 25 етажен блок...)вятъра,чувството..ун кално е :P А за новата ми фантазия са нужни някоя французоика или рускиня ма оригиналните са много далече деа :D иначе на секфи по откачени идеи се навивам лесно...Слабо място определено врата..за секинди се надига :booooomb: :D