View Full Version : Как да му помогна да се отпусне ?
MAKEmeFEELgood
12-15-2009, 14:55
3дравейте.
Нещо ме тормоэи доста и эатова реших да го споделя с вас и дано да получа някакви мнения :) Предварително благодаря.Ето эа какво става дума:
Влюбена съм в едно момче.Той също твърди,че е влючен в мен,че эа пръв път му се случва да иэпитва такова нещо и т.н.Каэва ми прекрасни неща.
Аэ съм на 18,той на 17.Няма много опит с интимностите.Не може да се отпусне и да ме целува.А виждам,че има желание.Опитвам да го предраэположа,но като че ли все не се получава и това вече эапочва да ме напряга,когато сме эаедно.Другото нещо е,че той е девствен.Аэ също.Имам повече опит от него,но и аэ не съм стигнала до секс с никого.
Влюбена съм в него и не бих си и помислила да се раэделим само эащото той няма опит.Всеки е минал от там все пак.Но аэ мисля и эа секс с това момче.Искам той да ми е първият.Но как да се стигне до там,като дори с целувките имаме проблем...иначе всичко е наред,прекарваме добре,приятно ни е эаедно...НО проблемът не е малък,поне эа мен.
Това е. :) Мерси эа отделеното време !
valdesbg
12-15-2009, 14:59
Ми след като имаш повече опит - бъди водещата страна ти. Обясни му кое как и защо се прави, кое как на теб ти харесва и така. Упражнявайте се, превърнете го в нещо като игра. Така той няма да се притеснява и шашка.
Това ще покаже че го разбираш и че искаш да преодолеете този проблем.
И така :)
golqmumnik
12-15-2009, 15:54
Намери си некой батко на 20+ години,недей се занимава с лапетии,щото ша видиш ибане на кукуво лято. 8)
CrAzYanDlaZy
12-15-2009, 16:26
Ми след като имаш повече опит - бъди водещата страна ти. Обясни му кое как и защо се прави, кое как на теб ти харесва и така. Упражнявайте се, превърнете го в нещо като игра. Така той няма да се притеснява и шашка.
Това ще покаже че го разбираш и че искаш да преодолеете този проблем.
И така :)
дам съгласна съм с това мнение ...
само между другото аватара ти [на авторката] е убийствен 8-)
soul1199
12-15-2009, 16:51
е спокойно,никой не се е родил научен,сичко ще се нареди
Спокойно ;)
Доста момчета са така в началото :)
Сегашния ми приятел до преди няколко дни също не можеше да се отпусне и да ме :-) така,както само той си може ... На края аз поех инициативата,започнах да си го :-) така,както на мен ми харесва и той взе,че се отпусна :)
А ако и така не се получи - ще се наложи да поговориш с него за тези неща :)
ivcheto0o
12-15-2009, 18:11
мисля 4е с времето 6те се отпусне :) пък за на4ало ти бъди воде6та :)
Всяко начало е така .. Ще видиш как с времето ще се оправи..
3дравейте.
Нещо ме тормоэи доста и эатова реших да го споделя с вас и дано да получа някакви мнения :) Предварително благодаря.Ето эа какво става дума:
Влюбена съм в едно момче.Той също твърди,че е влючен в мен,че эа пръв път му се случва да иэпитва такова нещо и т.н.Каэва ми прекрасни неща.
Аэ съм на 18,той на 17.Няма много опит с интимностите.Не може да се отпусне и да ме целува.А виждам,че има желание.Опитвам да го предраэположа,но като че ли все не се получава и това вече эапочва да ме напряга,когато сме эаедно.Другото нещо е,че той е девствен.Аэ също.Имам повече опит от него,но и аэ не съм стигнала до секс с никого.
Влюбена съм в него и не бих си и помислила да се раэделим само эащото той няма опит.Всеки е минал от там все пак.Но аэ мисля и эа секс с това момче.Искам той да ми е първият.Но как да се стигне до там,като дори с целувките имаме проблем...иначе всичко е наред,прекарваме добре,приятно ни е эаедно...НО проблемът не е малък,поне эа мен.
Това е. :) Мерси эа отделеното време !
Разбираш кога няма да има никой у вас. Например знаеш, че петък следобед няма да има никой у вас. Срядата му казваш ела в петък вкъщи в еди колко си часа и носи презервативи и му затваряш. Или пък му пишеш СМС. Възможно е да си мисли "ами тя иска ли го, ама ако аз си поискам и тя откаже..." обикновените простотии, които се въртят из девствените глави. Кажи му го това и, ако ти откаже, което според мен е много малко вероятно, значи не трябва да си имаш работа с тоя.
Та... казваш му "ела в петък и носи презервативи", след което идва и се почвате. Не очаквай нещо кой знае какво да е първият път, особено с неопитен. След първия път парата ще отмине и ще си се лакатушите без много мислене. Предстартовата треска трябва да отмине.
не се притеснявайте... С времето ще се оправите.
MaLkaTa_LaDy
12-16-2009, 06:06
Замисли се защо той се притеснява. Единствената причина за това е да не се изложи пред теб. В такъв случай трябва да му покажеш, че не ти пука как се целува той, а че е именно той.
sunshinepp
12-16-2009, 06:09
накарай го да те иска много силно..да иска да те целува и тн.. когато човек е воден от желанието много рядко се замисля мога или не мога! :)