PDA

View Full Version : Въпрос относно хименът

SoulOfJustice
12-16-2009, 00:43
Ще бъда кратък. На нея и е за пръв път и на мен също , правихме го няколко пъти , но все
я болеше та въпроса ми е има ли шанс да не съм премахнал девствената ципа ? Нямаше кръв. Неми е негодно парчето .. не е 2-3 сантиметра а е около 17.
..или просто ще свикне след известни тренировки ? Не искам да я боли.

stereoman
12-16-2009, 02:19
има такъв "шанс". ако е по-здрава ципата, по-трудно ще стане и ще я боли. най-вероятно и кръв ще има.

PS:колкото повече е възбудена и навлажнена мацката, толкова по-лесно и безболезнено ще стане

BePoHuKa
12-16-2009, 05:08
Ами то не само първият път боли... при мен беше кофти първите 5 някъде :? Потрайте и ще се оправи ;) Да не би да я боли първите няколко вкарвания и после да я "отпуска"?

dimitar_ak
12-16-2009, 05:36
Някой май няма търпение и ръга на сухо.

sunshinepp
12-16-2009, 06:23
Някой май няма търпение и ръга на сухо.

ии аз така мисля и внимавай .. :-o :)

Biskfitka
12-16-2009, 10:41
Ами то не само първият път боли... при мен беше кофти първите 5 някъде :? Потрайте и ще се оправи ;) Да не би да я боли първите няколко вкарвания и после да я "отпуска"?И при мен,въпреки че правя секс от 1 месец май ;д в началото ме боли.Възбуждай я повече,както ти казаха вече.И приятелката ти да търпи малко.Все някога и през тва трябва да мине... 8-)

SoulOfJustice
12-16-2009, 11:47
Не е вярно , винаги я възбудам много и съм много внимателен , не е първите няколко пъти само да я боли а доколкото казва болката става по-малка , но не изчезва :)

hoooodyhoooooo
12-16-2009, 15:03
Някои жени просто са по-чувствителни в началото, но ще се отпусне, гаранция. А иначе има и жени с еластичен химен, аз дори го бях писал в една тема...На някои им е толкова здрав и плътен хименът, че се премахва по оперативен път (лесна и безболезнена процедура), а има дори жени, които забременяват девствени (аномалия е това, не казвайте, че не се случва) и хименът се разкъсва чак при раждането. Естествено, това са единични случаи. В твоя най-вероятно момичето просто е свръхчувствително. Което си има и плюсовете, защото като свикне ще изпитва неимуверно удоволствие от секса. :)

StenTor
12-16-2009, 19:13
Еми тясна е сепак наскоро си я отворил :P :P

t0d1t0
12-16-2009, 19:15
почивка.
край на темата.

BePoHuKa
12-16-2009, 20:08
Не е вярно , винаги я възбудам много и съм много внимателен , не е първите няколко пъти само да я боли а доколкото казва болката става по-малка , но не изчезва :) Нормално е, не се притеснявайте ;) И при мен беше така..

SoulOfJustice
12-16-2009, 23:17
Мерси за отговорите . Мисля,че темата е изчерпана. :)

komara
12-17-2009, 16:25
Ми ако е по- тясна и не се овлажнява добре е нормално. Да не си я творил е много малко възможно. За кръв, да не мислиш, че ще шурне? С повечето момичета които съм отварял не съм се нацапвал даже. За това и аз съм се чудил нормално ли е това, в повечето случай съм получавал положителен отговор.