Влез

View Full Version : Да му пиша ли?

sunnykristi
12-16-2009, 15:21
Моля ви се давайте бързо съвети какво да правя!Харесвам едно момче. Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала. Преди два дена видях, че ме е махнал от списъка си с абонати. Според вас да му пиша ли? Ако мислите, че трябва да му пиша, какво да му пиша? :) :-o

Abigoria
12-16-2009, 15:23
И пак: защо му искаш скайпа, като не му пишеш? о.О

zero
12-16-2009, 15:26
Пиши му !!!
Все пак няма нищо лошо в това ;)
Лошо е да крадеш, да убиваш, да изнасилваш и т.н ...

britzy
12-16-2009, 15:26
Моля ви се давайте бързо съвети какво да правя!Харесвам едно момче. Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала. Преди два дена видях, че ме е махнал от списъка си с абонати. Според вас да му пиша ли? Ако мислите, че трябва да му пиша, какво да му пиша? :) :-o
A що те е махнал от скисъка си?!!!

Hilary_
12-16-2009, 15:43
Ами логично да те е махнал след като не си му писала .. :lol: :lol: Пиши му бе за какво ти е иначе скайпа му .. :razz: :razz: едно "здрасти" ще свърши работа като за начало .. :lol:

sunnykristi
12-16-2009, 15:48
нз може би защото не съм му писала

BlueFace
12-16-2009, 16:21
:smt021 ](*,)

Zarity
12-16-2009, 16:22
#-o #-o #-o

ThedramaQueen
12-16-2009, 16:33
пиши му... естествено

едно хай ще свърши работа :)

miss_asi
12-16-2009, 16:33
Пиши му ... Иначе за к`во ти е скайпа му?!Така като го гледкаш,виждаш ли го?! :-o ](*,)

GossipGirl89
12-16-2009, 16:43
Еми нормално да те махне след като не сте си писали изобщо...
Пиши му едно "Здравей", обесни му коя си и подхвани разговора.... иначе наистина за какво ти е скайпа му ако не му пишеш ? :-o

dakata123
12-16-2009, 17:08
Ми пиши му много ясно, може и да си говорите. За какво ти е инъче скайпа му.

DJEB
12-16-2009, 17:19
не му пиши.Махнал те е.Щом те е махнал значи не иска да си пишете.
говори с него на живо,аман с тоя скайп

lipstik
12-16-2009, 17:21
Не му пиши,щом те е махнал,значи не те е искал.Ако е искал да си пише с теб щеше вече да го е направил.

sunshinepp
12-16-2009, 17:45
не! :)

iveetyy
12-16-2009, 18:37
О божеее .. естествено ,че трябва да му пишеш !! Все пак щом го харесваш тряя някак си да привлечеш вниманието му , да намерите общи теми и т.н. .. пък после го викни да се видите навън някъде .. кафе , кино , ала бала .. Събудя някак интерес в него .. Ти кво харесваш го и седиш като пукел и не праиш нищо ? Е къв е смисъла тогава ..

Neopitom3na
12-16-2009, 19:04
пиши му :P

w0sh
12-16-2009, 19:08
не му пиши.

NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-16-2009, 19:14
Разбира се че ще му пишеш,нали това е било целта от искането на skype му!

qazwsx
12-17-2009, 07:29
stiga dosajda na mom4eto ciba... kato ne te iska ciba...

Tempest
12-17-2009, 07:53

щом си го искала, значи си имала идеи кво ше му пишеш... почни с някое лафче, после карай по същество.. ама не се прави на интересна, щото няма да те върне в списъка :D

strahotna_777
12-17-2009, 12:59
Пиши му мноо ясно! Ако не го направиш единствено ще съжеляваш. Живота обича смелите! Успех! :-P

oNthEmaX
12-17-2009, 13:58
"дали да му пиша"
трябва да говориш с него

vilityyy96
12-17-2009, 17:24
О божеее .. естествено ,че трябва да му пишеш !! Все пак щом го харесваш тряя някак си да привлечеш вниманието му , да намерите общи теми и т.н. .. пък после го викни да се видите навън някъде .. кафе , кино , ала бала .. Събудя някак интерес в него .. Ти кво харесваш го и седиш като пукел и не праиш нищо ? Е къв е смисъла тогава .. + :)

sunnykristi
12-17-2009, 17:51
Благодаря ви много на всички за съветите. Снощи вечерта се осмелих да му пиша ,,hi". За жалост на него съобщението не му пристигна(явно не е бил на линия). И ако не ставам много нахална според вас ще ми отговори ли когато му пристигне съобщението? :)

wasch0
12-17-2009, 18:58
И пак: защо му искаш скайпа, като не му пишеш? о.О

:-D

Nitro0
12-18-2009, 00:25
Триииии го и ти :smt021 :smt026

montana6
12-18-2009, 00:29
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХАХАХ, ше ме убиете някой ден, честно! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

anika17
12-18-2009, 02:31
Благодаря ви много на всички за съветите. Снощи вечерта се осмелих да му пиша ,,hi". За жалост на него съобщението не му пристигна(явно не е бил на линия). И ако не ставам много нахална според вас ще ми отговори ли когато му пристигне съобщението? :)

само hi ли?
аз не бих отговорила на това. първо не ми пишеш цял месец,
после само hi ми пращаш. директно бих ти дала ignore.
но понеже не го познавам, нищо сигурно не мога да кажа.
може пък и да отговори.
Успех желая

balu4ka
12-18-2009, 03:00
Ами логично да те е махнал след като не си му писала .. :lol: :lol: Пиши му бе за какво ти е иначе скайпа му .. :razz: :razz: едно "здрасти" ще свърши работа като за начало .. :lol:

+

Nakadah
12-18-2009, 03:10
бях сигурен 4е съм писал в тая тема

ма....

не му пиши

Linns
12-18-2009, 05:36

wilks
12-20-2009, 02:21
...Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала.
И за какво си го поискала, само да ти виси с месеци в "колекцията" ли? Абе много сте чудни, като го харесваш и си му го искала, да си му писала още тогава, а не да чакаш да те махне, че тогава да се сетиш.

...Според вас да му пиша ли?
Има една просташка приказка за този случай, която никак не харесвам, но е за такива ситуации : "Сетила се Мара да се побара"
Според мен вече няма смисъл. То и да е имало шанс да те хареса, така като е чакал, чакал, смятай че му е писнало и затова те е дилийтнал.

stefanov
12-20-2009, 06:01
:smt021 ](*,)

d'oh! d'oh! d'oh!
Какъв е тоя масов спам, в какво се превръща сайта?

п.п: По темата, забрави за скайпа, ако си пишеш много с него и се стигне до целувки, мечета, ала-бала клизми, ще ти е много по-трудно да говориш с него. Като за начало, измисли по някакъв начин да излезете ти, твоята фр и тоя и някой негов фр. Така ще го приобщиш към себе си, без да го стряскаш, защото да отидеш до него и да му кажеш "здрасти" е малко нетипично. Или може просто да го попиташ колко е часа, или да си изпуснеш нещо, уж без да искаш до него. Така ще запомни физиономията ти и спокойно ще можеш да му се усмихваш като го видиш или да го поздравяваш.

onqtam
12-20-2009, 08:52
:smt104 стига с тоя скайп ве

CwalkIn
12-20-2009, 19:49
Ти го добавяш в скайп и не му пишеш ... и аз бих направил същото...
Пиши му !

lllXayclll
12-20-2009, 20:15
Абе вие сте ебаси съществата.. хем си му искала скайпа хем си го чакала той да ти пише пръв и да ти сваля звезди.. е, са като слушаш приятелките си, дето ти казват да го чакаш той пръв да направи крачката, много ясно че няма да прояви интерес и ще те махне. Защо винаги ние трябва да ви сваляме звезди а? Добре е направил пича аз бих посъпил по същия начин :)

bathory
12-20-2009, 22:39
точно така! :?

Farbat
12-22-2009, 10:52
Моля ви се давайте бързо съвети какво да правя!Харесвам едно момче. Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала. Преди два дена видях, че ме е махнал от списъка си с абонати. Според вас да му пиша ли? Ако мислите, че трябва да му пиша, какво да му пиша? :) :-o ЕВАЛА на тоя пич :smt002 :smt002 логично като не му пишеш да те махне ъх .. и мен да не ми пишат закво са ми . :razz: :razz:

evve
12-22-2009, 18:53
и аз бях така като теб ...подобна ситуация .. престраших се и за сега поне сме приятели :)

Juggle
12-28-2009, 17:13
Добре е,че си му писала.Имах подобна ситуация с едно момче миналата година.Исках да излезаче да с него обаче да сме сами...за тва помолин една фр да ни покани на кино уж да отидеме 3мата обаче на нея да и стане лошо и така и стана и отидохме на кино само двамата :D беше мноо яко опитай нещо подобно и то :P

SuNsHiNe6
12-31-2009, 13:00
Щом те е махнал от списъка си с абонати по-добре недей,изчакай го той да пише пръв :)

fenastz
12-31-2009, 13:12
Щом те е махнал от списъка си с абонати по-добре недей,изчакай го той да пише пръв :)

Това е толкова логично...авторке - ползвай този метод пронто !

wilks
12-31-2009, 13:21
Чудно как да й пише той, като я няма вече в списъка си 8-)
Към кого да го изпрати това написаното

Daqn4eto0o
12-31-2009, 15:21
Ако му пишеш има вероятност да завържите разговор ама пък щом те е махнал ...

s0s3xy
12-31-2009, 15:53
пиши му.. но гледай да излезете по-скоро, а да не изградите някаква здрава връзка по интернет, защото после ще ви е много кофти.. на живо хората са по-различни..всичко е по-различно
аа какво да му пишеш-ами като начало можеш да започнеш с нещо от сорта на "ко прайш бе ;p", как си, каде учиш, на колко си, нещо инт при тебе.. и така, НО е много важно да го напишеш свързано и да стане разговора, на момчето да му е приятно да си пише с теб, а не да има чувството, че е на разпит.. наистина давай без да се срамуваш или каквото и да било, защото ако не си оправиш сам живота, то никои няма да ти го оправи (личен опит)... и както споменах по горе, гледай да се видите на живо по-скоро..
айдее успехх :-)

soul1199
12-31-2009, 15:59

loliii
12-31-2009, 16:06
Ми като ти се мотае някъв в списъка с абонатите, с който никога не си си писал, а дори и не се сещаш кой е примерно, по принцип го махаш. За кво ти е ? Да трупаш абонатчета??
По въпроса : Пиши му много ясно. Питай го защо те е махнал /то е ясно, ама все пак започни разговора.../ и т.н. Не мога да разбера как може да откриеш скайпа на момчето, което харесваш, и повече от месец да си траеш, докато накрая той не те е изтрил. :?

xoxi
12-31-2009, 16:25
SKYPE 4 life 8)

Преди девойки стояха с цветенца в ръка, късайки листата и повтаряйки "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича"
Сега стоят пред прозореца на скайп и повтарят "ще му пиша, няма да му пиша, ще му пиша, няма да му пиша".

soul1199
01-01-2010, 09:59
SKYPE 4 life 8)

Преди девойки стояха с цветенца в ръка, късайки листата и повтаряйки "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича"
Сега стоят пред прозореца на скайп и повтарят "ще му пиша, няма да му пиша, ще му пиша, няма да му пиша". 8-) 8-) прав си 8-) 8-)

vesinka899
01-01-2010, 10:06
;-)

izlishna
01-01-2010, 20:22
Щом не си му в абонат-листата, значи не иска да го притесняваш :) Откажи се! :?

gabiiTu
01-01-2010, 22:31

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-01-2010, 23:10
глад майка ,глад,ляляля..
опа..по темата...тъпа си!