View Full Version : Възможно ли е забременяване
behringerdx
12-16-2009, 20:01
Здравейте,на приятелката ми и закъснява вече 5-ти ден.Правихме секс с презерватив обаче при слагането го обърках и го извадих и си го сложих нормално
RAYNE666
12-16-2009, 20:24
Обърка го, смисъл ? Наобратно ли го сложи ? :?:
behringerdx
12-16-2009, 20:43
първия път свърших сложих втория при слагането го сложих на обратно и след това го сложих нормално дали са полепнали сперматозоиди и да е станал фала ?
bp1912fc
12-16-2009, 20:49
Би трябвало да не е, защото смерматозоидите при допир с въздух се убиват. Но нека все пак някой по компетентен се изкаже по темата. Но нищо чудно и на моята приятелка и закъсня 3-4 дни, но заради климата.
Rebirthing
12-16-2009, 21:39
Хахаха :D (съжалявам, не се сдържах!) в този форум врачки и всякакви от сорта няма, никой не може да ти каже със сигурност или в проценти колко е възможно приятелката ти да е бременна, това ще покаже само теста за бременност ;).Пък и щом сте достатъчно зрели за секс трябва да сте подготвени и за "фала" :-o
seduction1mplex
12-16-2009, 21:52
Хахаха :D (съжалявам, не се сдържах!) в този форум врачки и всякакви от сорта няма, никой не може да ти каже със сигурност или в проценти колко е възможно приятелката ти да е бременна, това ще покаже само теста за бременност ;).Пък и щом сте достатъчно зрели за секс трябва да сте подготвени и за "фала" :-o
+1
И аз не мисля че е бременна,но все пак си направете един тест да сте най сигорни :)
BePoHuKa
12-16-2009, 22:37
Не ми звучи добре ситуацията :(
бааааахти паниките разбираш...
При допир с въздух умирали, тогава как се дарява сперма според теб? Ми аз след секс винаги се бърша и няма проблем и да объркам. Само ми е интересно като знаеш, че нямаш друг защо го обърна въобще?
aloveyou
12-17-2009, 17:23
Ние или поне аз не мога да ти кажа,дали приятелката ти е бременна или не..Най-добре да си направи тест - за да сте сигурни
А закъсняването може и да е от най-различни причини..Например като:
- промяна на климата
- Ако е пила антибиотици или някакви лекарства
- притеснение
- и т.н.
Не мисля, че е бременна. По презерватива има слой, който убива сперматозоидите,така че и да си го сложил на обратно,а след това нормално иии по него да е имало нещо, то е умряло на момента.