- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е забременяване
Здравейте,на приятелката ми и закъснява вече 5-ти ден.Правихме секс с презерватив обаче при слагането го обърках и го извадих и си го сложих нормално
Обърка го, смисъл ? Наобратно ли го сложи ?![]()
първия път свърших сложих втория при слагането го сложих на обратно и след това го сложих нормално дали са полепнали сперматозоиди и да е станал фала ?
Би трябвало да не е, защото смерматозоидите при допир с въздух се убиват. Но нека все пак някой по компетентен се изкаже по темата. Но нищо чудно и на моята приятелка и закъсня 3-4 дни, но заради климата.
+1Първоначално написано от Rebirthing
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
И аз не мисля че е бременна,но все пак си направете един тест да сте най сигорни![]()
Не ми звучи добре ситуацията![]()
При допир с въздух умирали, тогава как се дарява сперма според теб? Ми аз след секс винаги се бърша и няма проблем и да объркам. Само ми е интересно като знаеш, че нямаш друг защо го обърна въобще?
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Ние или поне аз не мога да ти кажа,дали приятелката ти е бременна или не..Най-добре да си направи тест - за да сте сигурни
А закъсняването може и да е от най-различни причини..Например като:
- промяна на климата
- Ако е пила антибиотици или някакви лекарства
- притеснение
- и т.н.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не мисля, че е бременна. По презерватива има слой, който убива сперматозоидите,така че и да си го сложил на обратно,а след това нормално иии по него да е имало нещо, то е умряло на момента.
When you dream anything can happen.