View Full Version : 2012 година
revengersa
12-16-2009, 22:19
Ако найстина 2012 е края на света ,, :-D :-D :D :D :D :D
Какво аджеба ще направите вие ??? :shock: :booooomb:
let_me_be
12-16-2009, 22:28
Преди или след края му? :D бтв защо точно в този раздел?
golqmumnik
12-16-2009, 22:28
Ша пича кифтета,майна 8)
ако не е? Къде ше се заврат ония мозъци, дето си мислят така..?!?! Аз лично ше се напукам там на определената дата и на другия ден няма нищо да помня.. :lol:
SoulOfJustice
12-17-2009, 00:00
ако не е? Къде ше се заврат ония мозъци, дето си мислят така..?!?! Аз лично ше се напукам там на определената дата и на другия ден няма нищо да помня.. :lol:
Бе нензма къде ще се заврът , но аватара ти цепи 8-) :D
аз ще съм на село при мама
:razz:
аз ще съм на село при мама
xaxaxaxaxaxa :D :D :D :D :D :D :D
...Ами лично аз обичам да чета разна информация за маите,които са казали,че 2012 ще се случи нещо.Но не е казано,че тогава ще е краят.Може би еволюцията ще достигне връхната си точка,нз как точно да се изразя.Но повечето учени вярват,че тогава е края на света,или повечето хора.След филма 2012 всички взеха да говорят.Правителството,вси чки отрекоха и то много бързо.Но дори и тогава да е края никой нищо няма да каже.Представете си какво ще стане ,ако кажат!!!Точно затова,ако има нещо такова няма и думичка да кажат,защото цял свят ще изпадне в истерия!! :P :D
kindergarden
12-17-2009, 07:22
Хах...ще посетя някои хора :)
irnfried
12-17-2009, 10:20
Ако продават до тогава цигари и има бира ! Не ми пука кот изка да прави света !
Snickers
12-17-2009, 10:55
Спрете се, бе. :?
kobrichka
12-17-2009, 11:01
Еми... какво да правим, ще живеем до 2012 и после умираме хахах спрете с тези глупости. Да може да е края на света, и да го мисля и да не го няма да променя нещата. Ще се разбере 2012 какво ще се сллучи, а до тогава има още много неща да видя и преживея
irnfried
12-17-2009, 11:07
Някои да има кафе че тука няма и да живее близо до възраждане 3 ? :grin:
Еми... какво да правим, ще живеем до 2012 и после умираме хахах спрете с тези глупости. Да може да е края на света, и да го мисля и да не го няма да променя нещата. Ще се разбере 2012 какво ще се сллучи, а до тогава има още много неща да видя и преживея
+++
dqvolcheto9
12-17-2009, 16:40
вече се отлага пред 2022 ще е :lol:
girl4e92
12-17-2009, 16:44
Това въобще не е вярно.. Трябваше и 2000 година да е края на света 8) :-D
nymphadora
12-17-2009, 16:47
аз лично не смятам да умирам тогава :)
Priceless
12-17-2009, 16:49
И аз тей :D
BlueFace
12-17-2009, 17:31
Аз пък мисля ,че ще умрем и не ми пука :) И без тва хората нищо хубаво не са направили на тая планета :(
revengersa
12-17-2009, 19:08
Аз пък мисля ,че ще умрем и не ми пука :) И без тва хората нищо хубаво не са направили на тая планета :(
Нее,не това беше най голямата глупост която си казвал ..
Някой хора са направили толкова много неща на тоя свят и са на толкова много светлинни години от теб че ти за всички животи не би ги настигнал по акъл и способности
smiirnoff
12-17-2009, 19:24
2012 ^^
revengersa
да бе ..
и к'во хубаво са направили хората :lol:
рушат Земята от 2000 години и повече
и чак сега се сетиха
да ходят в Копенхаген
за да си спасят задниците от мизериите, които са направили и ПРОДЪЛЖАВАТ да правят
кой е направил толкова много неща ?!
този, който е създал колите, за да е** майката на атмосферата ?!
тези, които убиват животни, за да си покрият гъза с тяхната кожа ?!
тези, които си правят 'букети' с редки цветя, за да им се радват очите, а после се вайкат, че са в червената книга ?!
тези, които слагат 'специални' кофи за боклук, за да може да рециклираме, а после всичкото се изсипва на едно място и си се захвърля .. а думата 'рециклиране' е само за замазване на очите на хората ?!
още много мога да изброявам ..
.. о.О
Темата е тъпа, а и не е за тук ..
Ша пича кифтета,майна 8)
:razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
И аз тей :D ставаме трима безсмЪртни :grin: :lol:
ThedramaQueen
12-18-2009, 10:50
поздравления, че уцели раздела.
по темата: еми ше умрем :grin:
LoveRetroMusic
12-18-2009, 11:49
:lol:
BooBless
12-18-2009, 14:01
по физика ни обясняваха ,че няма да е тогава .. сега пък ни казаха 2020 :lol: :lol:
относно тия, дето плюят хората - ами хора, вие изтъквате само лошите страни, а изобщо не гледате разните "вредни" неща, без които не можете всеки ден.. ха, всички сме долна сган, да - обиваме животните, убиваме растенията, убиваме дори себе си... уви многото, надяващи се на тоя ден да стигнем връхна точка на еволюцията ни, ще бъдат разочаровани, такива възгледи няма :?
dagituuu
12-18-2009, 14:21
абе хора,ако тогава ще настъпи Апокалипсис,нямаше да ходим на даскало,всичко да е безплатно и да се правят извънредни планове за спасяване!Не мислиш ли? :?
DeteNaDiavola
12-18-2009, 15:08
8-) ба*и.. то вече какво ли не измислиха.. то не беше 2000, после 2002, сега 2012.. не мисля, че ще стане нещо значително.. ще си живея живота дотогава, ще се бъхтам за да ме приемат в академията и ако ще се умира.. ми хубаво, ще се умира..
danyrenesmee
12-18-2009, 16:45
Нали и 1999 умряхме 8-) 8-) Не знам,ама не ми и пука особено,за да се замислям :D :D И въпреки всичко.... :lol:
LoveRetroMusic
12-18-2009, 16:46
ще й кажа. 8)
gogo4o4o
12-19-2009, 13:38
...Ами лично аз обичам да чета разна информация за маите,които са казали,че 2012 ще се случи нещо.Но не е казано,че тогава ще е краят.Може би еволюцията ще достигне връхната си точка,нз как точно да се изразя.Но повечето учени вярват,че тогава е края на света,или повечето хора.След филма 2012 всички взеха да говорят.Правителството,вси чки отрекоха и то много бързо.Но дори и тогава да е края никой нищо няма да каже.Представете си какво ще стане ,ако кажат!!!Точно затова,ако има нещо такова няма и думичка да кажат,защото цял свят ще изпадне в истерия!! :P :D
Маите нищо не са казали, те са си мъртви отдавна. А единствената причина да се мисли, че 21.12.2012 ще е края на света е една кръгла каменна плоча, представляваща календар. Последната дата на този календар е именно гореспоменатата. Чувал съм че това е единствената писменост достигнала до нас от маите, но не съм сигурен. Също има и хипотеза, че датата е част от една стара майска легенда, която е нещо подобно на това:
В началото е имало само великани. Но след 4010 години мирно съществуване имало огромен потоп и всички великани без двама, които се покатерили на дървета, се превърнали в риби. След това 4008 години се появила огромна буря и единствения начин да оцелеят живите великани е бил да се хванат здраво за дърветата, даже им пораснали опашки. Така се появили маймуните. И така нататък. И стигаме до началото на 6-я период. Датата определена за него е именно 21.12.2012.
И все пак аз смятам че цялата тая работа е първа проба булшит. Нищо ама нищо няма да се случи тогава. Учените смятат, че краят ще бъде предизвикан от нарежането на всички планети в една линия. Ще следва мощно гравитационно разкъсване или слънчеви изригвания... бла бла... това нареждане се случи вече, мисля че през 1999 година, но не съм сигурен. И никой не го усети. Те това е. А ако все пак се случи, колкото и да е невероятно, аз ще си губя девствеността през тва време. :-P
BloodyAmy
12-19-2009, 13:54
Не ми се вкарва във филма..
През 2012 определно няма да дойде краят на света и когато стане 2013 ще измъкна тази тема от пепелта да ви покажа кой всъщност е Нострадамус :D
А иначе, когато дойде края на света и хората разберат, ще настане хаос, паника, анархия, масови побоища, обири и убийства, ще се препълни със сектанти и фанатици и единственото, което ще направя е да се измъкна жива от полудялата тълпа. 8) 8-)
izlishna
12-19-2009, 15:39
2012 няма да е краят :) Края ще е 3000 и някоя .. излъчваха учените по телевизията и в разни статии .. Айде малко успокойте страстите и релаксирайте, стига с тия глупости :) Те преди за 2010 даваха че ще е края ама ето, че 2010 идва и ще замине :)
HristoGavrilov
12-19-2009, 15:40
Ми кво да направя...? Ще те банна за грешен раздел.
А сега по темата - Ще се съберем с приятели и ще вдигнем луд купон.
ScarletBite
12-19-2009, 15:53
Ами, значи... ох, дано само не се повтори ситуацията от този виц:
Девствеността е признак на непорочност.Та, между рая и ада проверявали жените, а измерителният уред бил колче - която пусне кръв отива в рая, а която не - в ада.
Нареждат се на опашка покойниците.
Сяда на колчето 70-годишна баба.Кръв обаче не пуска и Свети Петър отсъжда с гръмовен глас:
- В ада!
Идва ред на 35-годишна мадама.Тя също не пуска кръв и Свети Петър бива дори по-строг и справедлив :
- В ада!
Нанизва се на колчето 12-годишно момиченце.Потича й кръв и Свети Петър казва с одобрителен тон:
- В рая.
- Не искам! - отговаря тя.
- Тогава в ада - изсумтява Петър.
- И там не искам! - изскимтява момичето.
- Е па г'де искаш, чедо? - неразбиращо гледа изпод рунтавите си бели вежди аргангелът.
- На колчето, на колчето!
Ся да вземем факта че дори и най-огромната бомба пусната на земята "Цар бомба" дето е 50 мегатона (може и повече не знам ,ама иначе 50 мегатона са еквивалент на 50 милиона тона тротил (най силния динамит ако мога така да са изразя ))...Човечеството не може да унищожи света по никакав начин ...Антиматерията трябва да е милион на милион на квадрат че да унищожи Земята..
Сблъсък с комета - пак няма да ни унищожи поради простата причина че най-много ,всички видове почти да изчезнат безследно ,но еволюцията е показала че няма невъзможни неща.
Сблъсък с планета ?!?! ...Еми най много Юпитер или Венера (сестрата на Земята) да ни сбъскат ама шанса е 1 на 999999999999999999999999999999999999999 (поради гравитацията).
:smt023
Ако си мислите, че не са падали достатъчно метеорити на Земята и природата не е видяла достатъчно - грешите. Щом животните и растенията, които едно бомбообежище не могат да си построят, са оцелели, остава ние, хората, дето сме толкова развити, да не оцелеем. Кви са тия глупости....
ThePowerOfLove
12-19-2009, 16:54
Не ми се вярва много, че тогава ще е края на света :?
ще простея :D:D
а преди година когато пускаха ускорителя в CERN ... пак простях като за последно :D :grin: :grin: :grin: :-P :-P :razz:
LoveRetroMusic
12-19-2009, 20:08
Да е, каква е тая тема за 2012 в 'Любов' .. :smt003
titinkaa
12-20-2009, 06:51
пълни глупости,първо говореха за 2000г. че ще свърши света,после за 2007г. май беше сега пък 2012г.,изобщо не вярвам квото ще става ще става ама не и така предварително да заблуждават и да плашат хората,чудят се само кво да измислят
Колкото и дълго да може да оцелее планетата ни, ние може да я унищожим много по-скоро... :?
Ето малко интересна информация:
21. 12. 2012 г. Този ден е последният, с който приключва древния календар на Маите, който обхваща повече от 5000 години. Не е ясно, защо там е поставила края на хилядолетен календар тази древна цивилизация, но това, което допълнително смущава е факта, че на точно този ден ще се наблюдава Галактическо изравняване, в което Слънцето ще попадне в центъра на Млечния път. Такова явление се случва веднъж на 26 000 години и е възможно да окаже влияние върху Земята. Подобно изравняване има способността да създаде напрежение и свиване в земните полюси, което би рефлектирало върху околната среда по-осезаем начин.
От научна гледна точка планетата ни има поне още 5 билиона години живот преди гаранционната карта на Слънцето да изтече. След като настъпи този момент, то ще погълне Земята и другите близки планети.
Но колкото и дълъг живот да е отреден на нашата планета, винаги има непредвидени обстоятелства, които да могат да предизвикат преждевременното унищожение. Космосът крие опасности. Никога не може да сме сигурни какво може да ни връхлети, с каква големина и колко бързо ще може да отреагираме. От нас зависи също и да съхраним щастието си за по-дълго. Защото, колкото и дълго да може да оцелее планетата ни, ние може да я унищожим много по-скоро.
:-o
miss_asi
12-20-2009, 13:44
Еми ще живея,за да се лигавя,до тогава,после ще умра. :D
Tedynkata1
12-20-2009, 13:52
аз лично не го вярвам...на скоро гледах филма 2012 и ме кефи, но ако дойде края няма да се пробвам да се спасявам... казано е че ше се мре и ше мреме :D 8) 8) 8)
Колкото и дълго да може да оцелее планетата ни, ние може да я унищожим много по-скоро... :?
Ето малко интересна информация:
21. 12. 2012 г. Този ден е последният, с който приключва древния календар на Маите, който обхваща повече от 5000 години. Не е ясно, защо там е поставила края на хилядолетен календар тази древна цивилизация, но това, което допълнително смущава е факта, че на точно този ден ще се наблюдава Галактическо изравняване, в което Слънцето ще попадне в центъра на Млечния път. Такова явление се случва веднъж на 26 000 години и е възможно да окаже влияние върху Земята. Подобно изравняване има способността да създаде напрежение и свиване в земните полюси, което би рефлектирало върху околната среда по-осезаем начин.
От научна гледна точка планетата ни има поне още 5 билиона години живот преди гаранционната карта на Слънцето да изтече. След като настъпи този момент, то ще погълне Земята и другите близки планети.
Но колкото и дълъг живот да е отреден на нашата планета, винаги има непредвидени обстоятелства, които да могат да предизвикат преждевременното унищожение. Космосът крие опасности. Никога не може да сме сигурни какво може да ни връхлети, с каква големина и колко бързо ще може да отреагираме. От нас зависи също и да съхраним щастието си за по-дълго. Защото, колкото и дълго да може да оцелее планетата ни, ние може да я унищожим много по-скоро.
:-o
ти го каза - нищо не е сигурно, следователно не е сигурно дали това "галактическо изравняване" ще се случи точно тогава, а точността на днешните учени е с години... как пък са определили и датата?! Иначе по моята логика маите не са завършили календара си по простата причина, че испанците (конкистадори) са ги избушили... то беше и 2009 - сблъсък с "планетата Нибиру", която дори не се знае дали съществува.. не беше 1999 - лятото.. помня, бях на село тогава и настана слънчево затъмнение и избягах при баба ми, крещейки "света свършва, иде края на хората", а тя със смях ми каза, че това е просто затъмнение.. но преди това медиите тръбяха за този край на света.. смях! И срам! Който е песимист, да гледа така мрачно на света, надявайки се (не страх, а надежда), че 2012 ще бъде края на света...
Темата не е за този раздел :-x
това го разбрахме, щом не са я преместили, не е нужно всеки втори да казва, че не е за тука... глупав начин да трупаме мнения, не мислиш ли?
Apoccaliptra
12-21-2009, 18:34
аз лично не го вярвам...на скоро гледах филма 2012 и ме кефи, но ако дойде края няма да се пробвам да се спасявам... казано е че ше се мре и ше мреме :D 8) 8) 8)
+
LoWePinK
12-21-2009, 19:06
Хммм аз щее направяя ... щее избия всс дето ме дразнят :D :D :D :D нзз ще бъда с близки и приятелии :P :P
Galinskii
12-21-2009, 19:15
ше си сипя ракия и ще посрешна съдбата.. :grin: ако не пак съшото
bibynkichka
12-21-2009, 22:56
Ако питате мен, доста хора намериха начин как да си изкарат много добри пари с всичките тия филми и т.н. относно 2012. То ако започнем да вярваме на всичките глупости дето ни пълнят главите с тях до никъде няма да стигнем. 0т нас зависи кога и как ще дойде края на света, че както е тръгнало вярно малко по малко го унищожаваме. Та края на света ще дойде все някога, но не заради прословутия календар на маите или предсказанията на Нострадамус, а от човешката глупост и простотия.
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост :)
FancyGirl
12-21-2009, 23:38
Щом ни е писано да мрем - ще мрем
ако ли не няма...
каквото ми се стъписали всички ...
Ако питате мен, доста хора намериха начин как да си изкарат много добри пари с всичките тия филми и т.н. относно 2012. То ако започнем да вярваме на всичките глупости дето ни пълнят главите с тях до никъде няма да стигнем. 0т нас зависи кога и как ще дойде края на света, че както е тръгнало вярно малко по малко го унищожаваме. Та края на света ще дойде все някога, но не заради прословутия календар на маите или предсказанията на Нострадамус, а от човешката глупост и простотия.
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост :)
малко по малко ли?!?! Даааа бе!
Наистина, преувеличението на медиите вчера беше причина за около половинминутен ехиден смях от моя страна - някакво дете, ала бала, запалило се със запалка, новинарите съобщават 45% изгарания... интервю с доктора - 35% изгаряния.. е, ся.. нормално ли е да преувеличават така?!?! :shock:
Пък "предсказанията" на Нострадамус са така преиначени.. и, странно, за всяко случило се събитие има предсказание, което, още по-странно, описва всичко доста точно... но защо тогава другите му предсказания остават неразбрани?! Или те ще са ясни и лесни за разпознаване със случило се вече събитие..? На мен лично ми е смешно да гледам всички тия подплашени хорица, дето, както казах преди, се надяват (не ги е страх, а се надяват) да умрат 2012... ми като ви се мре, мрете бе.. Ние кво сме виновни, че вярвате на всичко, което разправят медиите :?
lovegaga
12-22-2009, 10:18
Абсолютни глупости! 8-) Няма да доживея няколко дена да стана на 18 в такъв случай. :D Ние щяхме да мреме много пъти преди това.. :? не знам медиите за да държат интереса на хората ли го правят или какво? :smt017 Изчетох всякакви мнения на всякакви езици,които знам или мога да преведа поне от малко... има толкова заблудени хора.Някои намират тепърва "утеха" в господ и се правят на много вярващи :-k ,други твърдяха,че сме пред нова ледена епоха :smt019 ,трети мислят,че ще има Трета Световна.. :smt067 :? абе все измишльотини... :smt091 то ако има край на света няма да е от комета или боклуци,или космоса.. човечеството само ще се унищожи.. вижте се какви сте! Всеки ден слушаме за по-големи изроди по телевизията.. докато си пиша поста стигам до още по-голямо :smt115 прозрение.. :lol: телевизията ни плаши с край на света през няколко години за да се замислиме и да станеме по-добри.. да се промениме.Ама не,та не!Простотията ходи по хората.. :smt021
FantaMen
12-22-2009, 12:02
Колкото щяхме да умрем както през 2000 година.Още помня заглавието на в.24 часа .... "КРАЯТ НА СВЕТА ИДВА ТАЗИ ГОДИНА Празни работи са тва като ще се мре да се мре еб*л съм ги и катаклизмите... :D :D :D
Няма да умираме бе, хора :D БТВ го казаха.. 8-)
stupid0boy
12-22-2009, 12:35
1. syjelqvam 4e pi6a na latinica ne mi raboti flexa....
2. mmm... 1996,1999,2000, 06.06.2006, 2007 sy6to be6e kraq na sveta no.... kade sme sega? v kraq na sveta :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: superrr kvo vi puka kraq mina ve4e pove4e ot 3 pyti... sq idva mega kraq a? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Kato doide elate da me sybudite az 6te 4akammm.....
Малее аз как съм се панирал.. Моя клендар свършва след 9 дни... :X Вие ще доживеете 2012, а аз?
pezata25
12-22-2009, 12:48
От утре почвам да смъркам мн яко от сичко по много :grin:
Ще си разкрия чувствата...поне няма да ме яд....
ще целуна любимия човек и точно няколко минути преди нова година ще удрям чашки на екс
lilincituuuu
12-30-2009, 20:56
Аз сам0 едн0 не м0а разбера.. щ0 кат0 идвал края на света.. тряа на разкарват до даскл.. да зяпаме в една точка [рядко се случва] ии да са въртим.. да са разхождаме, да си говорим, бийм 8-) и така нататък в час.. тва е пълна пр0стутия.. аа .. :? мн0 гадн0.. като всички са убедени.. защ0 просто не ни пуснат от шибаното даскл0.. :? :P :D
Ако е края ще се мре .. ако не 2013 ще гледаме филма 2012 и ще се смеем :D
Да ве,баце,ше се мре,айде сега оставете ме да спя.
mani4eto91
01-12-2010, 18:44
на скоро казаха че края на света го отлагат за 2038 година :D :booooomb:
qkatupalka1
01-13-2010, 06:24
Мисля, че датата беше 21 начи на 20-ти ще се напия и ко умра нищо няма да помня
Shadowsogirl
01-13-2010, 07:19
От всичката тая истерия спечилиха киноиндустрията и тия дето праят книги.... То не бяха филми, книги, пак филми, пак книги... Кротнете се малко, няма да си умрем толкоз лесно.
johnnybravo
01-13-2010, 07:48
1 Ден преди краят на светъ ще се напия толкова много че чак в реанимацията да ме пратят :-D
lisi4ety
01-13-2010, 07:52
уцели раздела простооо
абсолютно.
вие добре ли сте?!
1 Ден преди краят на светъ ще се напия толкова много че чак в реанимацията да ме пратят :-D
така че на другия ден да не помнш нищо... пък ние ше сме на даскало на 23ти... или 22ри :D
И за кво да хходим на даскало като ще мрем ?! :-D Ай да си живеем както ни падне .. :-D пък ако не умрем,лоша работа :D :D
да идва ... нали няма да умра само аз :) :D
да идва ... нали няма да умра само аз :) :D
ау,егоистка :-D тшк :)
Стига глупости,2012 е края на света... Никой не може да прогнозира такива неща!Това,че календара на маите свършва през 2012 година не означава,че ще има край.Тогава може би ще се случи нещо,някакъв преврат,но край едва дали.Може да настъпи началото на нещо ново.Преди влизах в един много интересен сайт,в който имаше тема:"Как си представяте света след 60 години?" и имаше доста интересни мнения,които са напълно възможни,дори сега да ни изглеждат налудничеви и смешни.Например: средното тегло на жена ще е 90 кг,а на мъжа нз си колко.Ще се водят войни не за петрол,а за вода...
GossipGirl89
03-05-2010, 13:20
Не вярвам много, много в тия неща, но все пак ако има нещо вярно - ще се постарая тогава да съм с човека, когото обичам и да си умрем заедно прегърнати като по филмите :D
soul1199
03-05-2010, 16:37
Annihilati0N
03-05-2010, 16:39
Секс до дупка и може да направим едно огромно парти. Пък, ако не умрем, тежко му на тоя дето прави партито! :D
2012 година.....завършвам даскало и края на света баси кефа-даже няма смисъл да си търся работа то няя за кога Май завършвам-то Декември края на света :D
DarthLord
03-05-2010, 17:26
Ша пича кифтета,майна 8)
:D :D :D
mOBSCENE
03-05-2010, 17:36
Ако е края ще се мре .. ако не 2013 ще гледаме филма 2012 и ще се смеем :D
имаш право,ейй :lol:
tonincheto0o
03-05-2010, 17:51
Абе ако умра 2012 няма да е щот е свършил света.. :? Ама до тогава има още 2 години ... ша си поживеем :D :D
Everytime
03-05-2010, 20:47
ако наистина 2012 е края на света помислете какво сте направили и какво не и действайте :)
ако наистина 2012 е края на света помислете какво сте направили и какво не и действайте :)
Това е добра идея ! :P
краят на света или не каквото е писано да стане ще стане хич да не ви пука живейте си живота и тва е :)
Krisiity
03-06-2010, 11:56
Абе ако умра 2012 няма да е щот е свършил света.. :? Ама до тогава има още 2 години ... ша си поживеем :D :D
++
Lincheto
03-06-2010, 12:12
Ще си направим парти с приятелите ми при всички положения.
slynchoo
03-06-2010, 13:13
ще си партя..
иначе аз не вярвам,че 2012 ще е краят на света.. оптимистка съм :)
оффф тъпи сте с тея теми вее .. Кат дойде ш му мисля :-o
SoStarstruck
03-06-2010, 13:32
Абе,със сигурност знам едно - Ако до 2012та не се случи нещо,което толкова отчаяно чакам от година и нещо вечее .. :? :? Ако наистина ще е краят на света,ще бъде много жалко .. наистина. Затова предпочитам да не мисля по този въпрос.
cveteto64
03-06-2010, 17:43
Ще си празнувам рождения ден като за последно.. как пък се падна точно тогава :? :shock: :D
goosebumps
03-06-2010, 17:53
Еееепа ддз. Сиг 1-во ше се депресирам, после ше се паникьосам и накрая ако е останало време, ше го прекарам с фамилията и любовта ми.
BlueKnife
03-06-2010, 21:01
епа ше мра, кво да праа ;D
Ще се порадвам малко на пълнолетието като обиколя дискотеките и се напукам като за последно, после ще прекарам една хуууубава вечер с мойта любов и после отивам да мра със семейството си :D
SmilezZz
03-07-2010, 08:24
Хайде,престанете с тези глупости..
Това,че маите са казали,че краят на света е през 2012 - не означава,че ще е така..
А и преди това пак бяха казали (май 2000,или 2004 - не помня точно),че ще настъпи края на света..И какво - живи сме си още.. :?
dqvolcheto9
03-07-2010, 08:44
Мога да ви кажа ,че това е свършил календара и нищо не означава,че ще свърши света.Госпожата по химия ни обеснява един път ,че няма да свърши тогава заради нещо беше там ,но в момента не помня..
Ем квото такова бе хора.....има мн вре още :grin:
SceneGirl
03-07-2010, 17:56
Ми нищо няма да правя и това го препоръчвам на всеки ако някой некакси се измъкне от края на света през 2012 (въпреки ,че не вярвам) ще го довърши цунамито през 2022 :D
ми кат си знам късмета ще съм в кинефа да сера както на нова година в 00:00 :x