View Full Version : Болезнена раздяла ;(
Здравейте форумци днес ще споделя какво ми е на главата и сърцето. Изминаха почти 2 месеца откакто с моя приятел се разделихме. Той скъса с мен под претекст,че за мен ще е по-добре така да си живея спокойно да излизам и живея студентския си живот. В продължение на седмица бях в шок... Почти не говорих с никой, нямах нужда от съжаление ... Ние не бяхме заедно кой знае колко има няма 4-5 месеца, но самото ни запознанство и връзка бяха много интересни и страсни ... Сега го загубих :( ... Тъкмо ми беше поминало малко и се навих че ще го забравя ... Не ходих на места на които знам че мове случайно да го видя ... Той и аз сме от различни градове, но морето ни събра и после съдбата отново и той дойде да работи където аз отидо да уча ... Е всичо беше добре но на 8-ми бях много самотна а той ми беше обещал че този първи празник ще го изкараме заедно, е разделихме се и аз отидох на почивка с групата и вечерта направих грешката да му пиша смс ... Много глупости казах и на другия ден получих отговор без да се коментира съдържанието на моя смс просто честитка за празника ... Казах си майната му не иска да говорим добре ... А сега от няколко дена ми гледа профила в един сайт и знам че гледа снимките и коментарите и нкакво иска подяволи :( е ... Днес видях че има нови снимки и много ми домъчня и плача ли плача ... Защоооо .. Стига вече много много съжелявам че ви занимавам с мойте проблеми нека това си остане просто една моя изповед ... Трябваше да споделя и по-добре с непознати, защотприятелите не са искрени, а лицемери или поне моите :?
мене ми е чудно как отдавате такива огрмни значения на такива дреболи.
отсявайте просото от плявата, моля ви.
напълно те разбирам и аз преди месец скъсах с приятеля ми а бяхме почти година и половина заедно и ми е много тежко,той почти всеки ден ми звъни и ми говори като на приятелка,не говорим вече за нас...много е мъчително,но дори нямам сили да прекъсна всякакъв контакт с него...
strahotna_777
12-17-2009, 13:14
Съсредоточи си върху нещо за да не мислиш за него. :booooomb:
ivcheto0o
12-17-2009, 14:03
явно не иска да сте заедно ...или прекъсни всякакъв кпнтакт или се примири да бъдете само приятели.Намери си хоби,занимаваи се с не6то друго стига си мислила за минали и загубени не6та.
KiNgGRaND
12-17-2009, 14:16
Изминаха почти 2 месеца откакто с моя приятел се разделихме.
явно не е минало достатъчно време
nymphadora
12-17-2009, 16:56
горката :( дано успееш да го забравиш
Assshley
12-17-2009, 17:07
Разбирам те много добре и аз съм в почти същото положение . . само дето аз ги приемам нещата много по-драматично. ;// Трябва да мине време .. може би не да го забравиш,а просто да свикнеш със спомена за него .. да живееш без него.
golqmumnik
12-17-2009, 17:15
Пуши трева,майна,и няма хич да ти пука,щото ше си на черешата 8-) 8)
shokoladovakaramelka
12-17-2009, 18:45
ами мн кофти ама като ти поотмине малко си намери ново приятелче и да се надяваме да го позабравиш до тогава
:)
ох, напомни ми нещо.. :-k
особено като написа за сайта.. била съм в твоето положение само, че по-лошо дори.. един ден след като скъсахме той вече имаше друго гадже и не той да гледа моя профил в сайта, а аз неговия с новите снимки с нея.. така много се отклоних :x
продължи напред, повтаряй си, че не го обичаш
s_E_x_Y_y_Y
12-17-2009, 21:03
аз също напълно те разбирам ии колктоо и да ти казват спри да мислиш за него или съсередоточи се върху друго това е наистина трудно ии ако човек не го е изпитвал не би могъл да го знае , както казаха ии при мен просто трябва да свикнеш с факта да живееш сс това иии ще мине рано или късно , времето наистинна помага , но понякога времето минава много бавно и мъчително , ноо в краина сметка не е краят на света скоро ще разбереш , че тази затворена врата ще ти отвори поне 3 нови :)
аз също напълно те разбирам ии колктоо и да ти казват спри да мислиш за него или съсередоточи се върху друго това е наистина трудно ии ако човек не го е изпитвал не би могъл да го знае , както казаха ии при мен просто трябва да свикнеш с факта да живееш сс това иии ще мине рано или късно , времето наистинна помага , но понякога времето минава много бавно и мъчително , ноо в краина сметка не е краят на света скоро ще разбереш , че тази затворена врата ще ти отвори поне 3 нови :)
+1
Живей си живота, като не те иска някой ден ще съжалява..
Ще го забравиш с времето,а до това с смс-сите нищо не разбрах..?!
Както и да е ,всичко е до време ,е вашето е приключило просто неочаквано,ще срешнеш нов.И няма да поглеждаш назад. :)
Did you die?
Nooo I`m still here :-o ...
Благодаря на всички аз просто имах нужда да си излея насъбраното .. Тези дни имам доста за учене и малко време да мисля за него дано това малко по малко да помогне :(