View Full Version : Връзване... ? :)
TheLastAngel
12-17-2009, 11:53
Бихте ли се съгласили ? Примерно да ви завържат за леглото и да правят каквото си поискат с вас :oops: :lol:
Бихте ли се съгласили ? Примерно да ви завържат за леглото и да правят каквото си поискат с вас :oops: :lol:
аз да, стига да му имам доверие. една моя приятелка са я вързвали няколко пъти, почти винаги отзад, каза че е някаква лудница. тя се кефи на бдсм.
anichka12345678
12-17-2009, 12:08
Бихте ли се съгласили ? Примерно да ви завържат за леглото и да правят каквото си поискат с вас :oops: :lol:не ми допада предпочитам да съм аз активната.
Rebirthing
12-17-2009, 12:37
Защо не, стига да е с белезници :D но предпочитам аз да вържа :oops: .
MagnetiC
12-17-2009, 12:40
аз много си падам по такива неща :oops: позволявала съм да ме вържат (имам си 1ни белезници в шкафчето имам и 1на лентичка за очи) супер мн ме възбужда.. обичам и да връзвам партньора, но предпочитам, аз да съм безпомощната.. някак си ми е супер перверзно.. :oops:
TheLastAngel
12-17-2009, 12:44
аз много си падам по такива неща :oops: позволявала съм да ме вържат (имам си 1ни белезници в шкафчето имам и 1на лентичка за очи) супер мн ме възбужда.. обичам и да връзвам партньора, но предпочитам, аз да съм безпомощната.. някак си ми е супер перверзно.. :oops:
И аз съм на същото мнение :oops: ;)
Бихте ли се съгласили ? Примерно да ви завържат за леглото и да правят каквото си поискат с вас :oops: :lol:не ми допада предпочитам да съм аз активната.
8)
vencagata
12-17-2009, 13:59
мммм и аз мн обичам да връзвам момичетата.. и да немогат да мърдат и да ги лижа якооо.. и да гледам как се гърчи ммм..
не се ли пишеше "връзване" .. :lol:
TheLastAngel
12-17-2009, 14:07
Hilary_ , мила , пише се и по двата начина ;) :-) :razz:
Hilary_ , мила , пише се и по двата начина ;) :-) :razz:
радвам се, за което .. :lol: :lol:
aloveyou
12-17-2009, 14:33
И аз съм на същото мнение :oops: ;)
И аз също 8)
hahavteen
12-17-2009, 15:05
Аз съм много навита и приятеля ми скоро ми предложи и каза че има голямо желание да ме върже :oops:
Още ме е страх обаче да му се доверя чак до там... Ще видим.. :oops:
Значи по един коментар тук стига да не ви връзват бихте правили секс с човек на който нямате доверие, хмм...
Да :)
По темата: ооооо дааааааа :)
DopeStarsInc
12-17-2009, 16:01
Да бе да!Да ме наебат манафите ли?
TheLastAngel
12-17-2009, 16:15
Да :)
По темата: ооооо дааааааа :)
Охх абе момичета кажете ми как да си ВРъжа косата :D :D :D
Пише се и по двата начина . Стига с тези глупави изрази плс :D :lol: :lol: :P
Правопис на подвижно и непостоянно ъ
В многосрични думи положението на ъ в съчетанията ЪР и ЪЛ между съгласни се определя от броя на съгласните звукове, които следват след Р и Л.
Ако следва един съгласен, ъ запазва мястото си, т.е. групата е ЪР и ЪЛ (вържа, кърпя).
Когато след такова съчетание следват два или три съгласни звука, Ъ се премества след Р, Л, т.е. съчетанията стават РЪ, ЛЪ (връзвам, кръпка).
Написаното е грешно,пише се вРЪзване и ОбвЪРзване
За да не превръщаме темата в уроци за правопис,ето Ви нагледно решението.
Бих приела да ме вържат,но с някой фин флат,който няма да нарани кожата ми и ще бъда завъразана ,така че когато ми стане неприятно да мога спокойно да се отвържа сама.
hahavteen
12-17-2009, 16:32
Значи по един коментар тук стига да не ви вързват бихте правили секс с човек на който нямате доверие, хмм...
Разбира се че не. Въпросът е че аз не искам да ме върже с копринено шалче и да мога да се освободя по всяко време. Аз искам наистина да изгубя всякакъв контрол и да се оставя в ръцете му. Тъй като сме заедно от 2 месеца обаче не мога да знам до къде би стигнал и на мен лично ми трябва да го опозная повече както и той да опознае по-добре реакциите на тялото ми за да не се получи едно непрекъснато питане дали ми харесва това което прави.
:-o
angelgirl111
12-17-2009, 17:53
аз да, стига да му имам доверие. една моя приятелка са я вързвали няколко пъти, почти винаги отзад, каза че е някаква лудница. тя се кефи на бдсм.
a kakvo e bdsm
Gigi1302
12-17-2009, 18:04
Ами, като за начало, пише се "връзване", а не е дублетна форма. И второ, да, бих позволил, ако се познаваме достатъчно добре.
rusoto_baby_f
12-17-2009, 18:21
+1
sladka_celuvka
12-17-2009, 18:34
хех точно съм купила белезници за тази коледа :D
golqmumnik
12-17-2009, 18:49
Аз съм я връзвал на двора със каишка и синджир,сипвах й в купичка и спеше в кашон.Но това само лятото.Много е еротично 8)
много яко е ... :-P 8) Да се чувстваш безпомощен и да си изпробваш границите и пределите :P :-P Най-възбужащият секс
a kakvo e bdsm
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=303802&start=0
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%94%D0%A1%D0%9C
Ба вие тука само изроди сте се събрали :D:D
RAYNE666
12-17-2009, 22:39
много яко е ... Razz Cool Да се чувстваш безпомощен и да си изпробваш границите и пределите.Най-възбужащият секс
Да да да :D С нетърпение чакам да изпробваме белезниците,които подарих на приятеля ми. :grin:
CrAzYanDlaZy
12-18-2009, 14:18
Ест, че НЕЕЕ!!!
++
Mr_Crowley
12-18-2009, 14:41
Кой да ме върже? :-o
Щото може да ме върже Анджелина Джоли, а може и Слави Трифонов...уточни се 8)
mrKiLLEr
12-18-2009, 14:49
Ми аз съм момче , не бих ... обичам аз да съм активен , а не партнъорката ми :D
Bellatrix
12-18-2009, 17:41
ДА! Правили сме го. Върха е :grin:
NeverTheSame
12-18-2009, 17:43
ахххх....супер многооо ме възбужда това... :grin:
направо...ррр :D
seduction1mplex
12-18-2009, 17:46
Да :-)
m1nich3t0
12-18-2009, 18:39
Защо не ?! :)
padnaloblak
12-18-2009, 20:22
мдааааа :grin:
Дори съм го правила.... :oops: III haresa li ti :oops:
Дори съм го правила.... :oops: III haresa li ti :oops:
Супер яко е и усещането се подсилва от това,че се чувстваш безпомощна! И аз съм го правил :oops: бил съм и връзван и съм връзвал :oops:
връзвал съм :smt117
ползвал съм и мухобойка :smt041
bqsna_teenagerka
12-20-2009, 08:39
ахам,звучи ми доста възбуждащо
miss_kiss181
12-20-2009, 09:11
Супер много се кефя и аз да връзвам и да ме връзват. Няква пълната лудница е. :grin: :grin: :grin:
graphicflower
12-20-2009, 11:06
На моя му разрешавам всичко и винаги оставам доволна! Връзвал ме е много пъти и си е играл с мен по този начин било то със секс играчки,шамари,лизане,обич и да си играем на роли от типа на изнасилване, които на мен най-много ми харесват и се радвам, че и той ги обича (често срещана сексуална фантазия е това един от партньорите да доминира). Също така се е случвало да ме кара да го връзвам и аз и да го мъча приятно. :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-20-2009, 11:56
Да бих,възбуждащо е,интересно е,sexy е и е различно,доста гореща и перверзна игра е.
Да не се чудим после, защо момчетата изнасилват момичета в някоя тъмна уличка!!!
Точно когато на едно момче иска да доминира и да си играете на изнасилвача!!
DarityGirl
12-20-2009, 12:53
това ми е една супер мечта,но до сега не са ме връзвали.въпреки че мисля да поработя по въпроса...трябва да си купя белезници и още атрибути... :grin:
TheLastAngel
12-23-2009, 19:17
Да не се чудим после, защо момчетата изнасилват момичета в някоя тъмна уличка!!!
Точно когато на едно момче иска да доминира и да си играете на изнасилвача!!
Аз мисля че ако примерно аз позволя да си граем с приятеля ми по такъв начин той няма да отиде да изнасилва момичетата ;) ... Поне при някои ще се получи ....
Бих вързала човек, защото обичам да контролирам, а не да ме контролират :) А и е скси :oops: :D
MakeMeLaugh
12-24-2009, 19:57
О дааа... :grin:
А пък, ако не искам, обаче въпреки това успее да го направи.. 2ен кеф :oops:
SK0RP10N
12-24-2009, 20:44
Предпочитам да вържа момата, да и тегля една патка и после да ида да пия една водка или (а защо не и) бира
Предпочитам да вържа момата, да и тегля една патка и после да ида да пия една водка или (а защо не и) бира :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
а да и после да започне да завира разни неща в ануса ми... no thx
therichbitch
12-24-2009, 22:04
ами ако имам доверие на човека до мен, а аз имам, бих се естествено, мн е възбуждащо
summer_moon31
12-25-2009, 01:10
да да бих опитала..
GirlfromHell
12-25-2009, 08:40
Мда ,много е готино и също яко ако аз го завържа ... :oops:
XTREMEFREERIDE
12-25-2009, 19:09
да да бих опитала..
Dark_Angel_F
12-25-2009, 21:12
Да но да е нещо , което няма да ми обива на китките .. Примерно шалче или нещо такова :-)
LovelyGirl
12-26-2009, 05:47
Обичам да връзвам и да ме връзват :smt047
sunshine1
12-26-2009, 07:06
охоо, ако е като на сцената от "Убивай ме нежно" с копринените шалове и аз искам така...
ММмм с удоволствие :Д :Д :lol: :lol:
дам идеята ми харесва даже мисля да кажа на приятеля ми за това :-D
Аз бих се съгласила с удоволствие.. но за жалост на гаджето ми не му хрумват такива идеи...
MakeMeLaugh
12-26-2009, 23:44
Ау, защо така.
Покажи му ти какво ти се иска :)
А аз какво да кажа като на моя съм му казвала, а той не ще. Не можел да ми причинява такива работи. :D
Оф, напълно те разбирам.. моя се е отдал на някакъв супер мързелив и скучен секс.. не че не ми харесва, но обичам да има тръпка.. да правим нещо ново.. но напоследък е много тежко.. трябва да мисля как да разпалвам страстите...
MakeMeLaugh
12-26-2009, 23:54
Аз се опасявам, че напоследък изгрубявам, пък вие :shock:
Ох добре съм си аз значи :smt048
Е моя не го мързи, ама щом стане дума за вързване(всъщност това най-леко го приема) или нещо по-грубо той е пас. По принцип обичам да ми бъдат забивани нокти до кръв (въпреки че мъжете нямат нокти, ама се получава) или пък хапене ама не лекичко, най-ме кефи да ми е червен задника от пляскане. Е поне от време на време ме пошляпва :-)
MakeMeLaugh
12-27-2009, 00:03
УУу, ше ми стане хубаво, аз се махам :smt040
Явно не му е в кръвта, не се надявай мн да го направи, или ако стане няма да е както искаш :-o
Стига да имам време и да не съм капнал, връзвам, драскам, пошляпвам, леко душа даже ако е по-груб, скубя/опъвам косата е леко де смисъл схванахте, и говоря мръсотии едни.. :oops: белезници ползвам също или колана на дънките :grin:
Освен да му кажеш директно какво искаш, не знам дали той ще се сети.
Ае стига бе ужасен си ще ми провалиш сватбата :D :D :D
Едно въпросче: пробвал ли си да защипеш носа на момичето докато ти прави свирка, така че да не може да диша?
ApXaHrEJI
12-27-2009, 00:08
Белезниците са си ми неразделна част от спалнята, но не съм бил връзван до сега аз :) Не попадам на инициативни девойки нещо ...
ILoveU2 - девойка като теб ми е мечтата ама все на мързеливички традиционалистки попадам :(
Белезниците са си ми неразделна част от спалнята, но не съм бил връзван до сега аз :) Не попадам на инициативни девойки нещо ...
ILoveU2 - девойка като теб ми е мечтата ама все на мързеливички традиционалистки попадам :(
То и аз бях ама пробвах 2-3 работи и ми харесаха. Така че не се знае може да промениш някоя традиционалистка.
MakeMeLaugh
12-27-2009, 00:11
ХАхахахаха, що бе, аз нищо не съм направил :smt109 8-)
ММ не не съм - какво е удоволствието от това?
Няма ли да се задупи и да спре :-o
Съфорумката може да ни изучи тука ми се струва :smt111 , не че ние ще и се дадем де
ApXaHrEJI
12-27-2009, 00:13
Нещо сега явно съм в период на "закоравели каки" :) ама като премина на по-малки от мен ентусиазирани девойки ще се оправят нещата :)
Е няма половин час да я държиш за носа. Просто за малко. Друго много яко е секс на задна, едната ръка на устата, ама да запушва и носа, тогава няма мърдане - нито можеш да дишаш, нито да викаш от кеф и се побъркваш.
MakeMeLaugh
12-27-2009, 00:20
не съм го пробвал, и все пак за момичето удоволствието е, че не може да контролира и се чувтсвта притисната и сладко употребена ли или аз не схващам? :)
Пробвал съм (то от скоро забелязъх), че ме кефи да ми смъче пръстите докато го правим, все едно свирка на ръката ;д странно ама е страстно някакво :) като изключим другите неща
За момичето е удоволствие да се чувства слаба.. в силни мъжки ръце..
MakeMeLaugh
12-27-2009, 00:23
Да де, същото ;)
Добре, научих една идея от тук :)
За жалост само аз не намирам решение на проблема.
не съм го пробвал, и все пак за момичето удоволствието е, че не може да контролира и се чувтсвта притисната и сладко употребена ли или аз не схващам? :)
Пробвал съм (то от скоро забелязъх), че ме кефи да ми смъче пръстите докато го правим, все едно свирка на ръката ;д странно ама е страстно някакво :) като изключим другите неща
Дам точно :P Нещо такова горе долу, за всички е различно.
heiress - аз например не се чувствам слаба така. Даже се чувсвам силната, защото аз провокирам мъжа да направи това, което искам. Аз манипулирам ситуацията и му подсказвам инстинктивно какво да прави. Контрола е ужким в него, но всъщност кажа ли не се спира. Много почнах да задълбавам май.
ApXaHrEJI не се занимавай с малки лигли защото най-малкото не са ти на акъла. Струва си само ако е за едното ебане.
MakeMeLaugh
12-27-2009, 00:32
За да искаш да стане някаква промяна - трябва първо ти да се промениш, няма какво да чакаш на отсрешния, понеже той чака теб.
Промяната става първо от този, който я иска.
То се отнася и за всяка друга ситуация в живота де ;)
Смени си любовната игра, смени бельото или си купи някоя костюмче (мен това ми влияе супер много), вкарай предизвикателен тон, ако трябва му потанцувай малко да се разпали, или един път ти го завържи, ама дори да не иска или да мрънка и му покажи скритото аз в теб и му покажи как искаш да бъде секса, или пък също през деня му пращай смсчета или ммсчета предизвикателни, говори мъ някакви мръснишки неща, ама по-долни като за мъж, това трябва да помогне, мен мнооого ми помага.
Засега това се сещам, но ти си ключа към успеха, той си е той.. ти си промяната ;)
Дам точно :P Нещо такова горе долу, за всички е различно.
heiress - аз например не се чувствам слаба така. Даже се чувсвам силната, защото аз провокирам мъжа да направи това, което искам. Аз манипулирам ситуацията и му подсказвам инстинктивно какво да прави. Контрола е ужким в него, но всъщност кажа ли не се спира. Много почнах да задълбавам май.
ApXaHrEJI не се занимавай с малки лигли защото най-малкото не са ти на акъла. Струва си само ако е за едното е**не.
Не говорех на теб. Теб те разбрах. :-)
За да искаш да стане някаква промяна - трябва първо ти да се промениш, няма какво да чакаш на отсрешния, понеже той чака теб.
Промяната става първо от този, който я иска.
Смени си любовната игра, смени бельото или си купи някоя костюмче (мен това ми влияе супер много), вкарай предизвикателен тон, ако трябва му потанцувай малко да се разпали, или един път ти го завържи, ама дори да не иска или да мрънка и му покажи скритото аз в теб и му покажи как искаш да бъде секса, или пък също през деня му пращай смсчета или ммсчета предизвикателни, говори мъ някакви мръснишки неща, ама по-долни като за мъж, това трябва да помогне, мен мнооого ми помага.
Засега това се сещам, но ти си ключа към успеха, той си е той.. ти си промяната ;)
Присвоявам те за секс- консултант. :)
не знам какви са ви точно отношенията с приятеля ти, но изглеждаш на достатъчно открит човек и наясно със себе си, затова ти предлагам да поговориш с него, но не на майтап един вид, а просто да седнете и да си поприказвате. И аз имах известен проблем: врънках приятеля ми за секс, той казва - после като си лягаме, става късно и му се спи. Половин час го уговарям накрая се съгласява, пак ми е кеф, ама изпросено :? . И накрая му изтърсих, че ми е писнало да го врънкам, и че не се чувсвам вече толкова желана от него и всичко се оправи :)
Аз като цяло винаги съм била директна и казвам това, което мисля.. проблема е, че примерно аз се старая.. опитвам се да направя нещо различно а на него му е все тая цялата работа. Има огромно желание за секс, но той инаги е еднообразен.. а това супер много ме дразни...
MakeMeLaugh
12-27-2009, 00:45
heiress, няма лошо, заповядай - не вземам скъпо :P
ILoveU2, права си за нея и за другите неща, но понякога човек в сивото ежедневие се замозабравя и не вижда отстрани, че самият той не е на 100% това, което иска.
Сигурен съм, че и в нея има прпуск. колкото и мързелив да е 1 мъж, за да е станал такъв значи има причина, мъжа ако не иска игрива девойка.. кой друг ще го иска.. :)
Трябва отново да го разпалиш, ползвай трикове :P
Аз като цяло винаги съм била директна и казвам това, което мисля.. проблема е, че примерно аз се старая.. опитвам се да направя нещо различно а на него му е все тая цялата работа. Има огромно желание за секс, но той инаги е еднообразен.. а това супер много ме дразни...
ох просто не знам как точно да ти помогна в момента. Хиляди варианта има ама не познавам приятеля ти не мога нищо да ти кажа. Според мен трябва да си честна с него и да му кажеш, че дори и да ти харесва секса с него, ако все е еднакъв ще ти писне.
heiress, няма лошо, заповядай - не вземам скъпо :P
ILoveU2, права си за нея и за другите неща, но понякога човек в сивото ежедневие се замозабравя и не вижда отстрани, че самият той не е на 100% това, което иска.
Сигурен съм, че и в нея има прпуск. колкото и мързелив да е 1 мъж, за да е станал такъв значи има причина, мъжа ако не иска игрива девойка.. кой друг ще го иска.. :)
Трябва отново да го разпалиш, ползвай трикове :P
да така е, но ако започне да се превръща в системен проблем трябва да му се обърне внимание и да се обсъди, иначе може да си остане и връзката е обречена
BTW по забавно беше като си говорихме за връзванки и такива работи ;)
Просто трябва да взема нещата в свои ръце.. иначе незнам как ще стане.. не мога да се разправям да го чакам да се светне...
А и да не забравяш, мъжете не разбират от намеци. Всичко трябва да им се казва в прав текст с колкото може по малко думи. Друг вариант няма :D :D :D
MakeMeLaugh
12-27-2009, 00:56
^ така е, покажи какво можеш ;р
А за разговор според мен е рано, преди да е имало дори опити за промяна, понеже ще го вземе на сериозно и ще се спече ситуацията и може да се прави на такъв какъвто не е. а идеята е да си стане натурално див към теб :smt079
ХАха, ами да се върнем на забавното тогава :)
мен ми се иска понякога да понапия котараната и да се възползвам от нея като за последно дето се вика, все едно съм я хванал на улицата и насила. 8-) звучи по-брутално отколкото е ;д;д
А и да не забравяш, мъжете не разбират от намеци. Всичко трябва да им се казва в прав текст с колкото може по малко думи. Друг вариант няма :D :D :D
Напротив, обиден съм [-( стига намека да е правилно сервиран за да не се отхвърли предварително
Сигурно е яко ама аз не съм го практикувала това защото при мен изхода може да е трагичен. Както е наквасен да земе и да се изпусне вътре после си е ебало си му майката. И гума съм късала, че точно на бала ми и момъка се изтрелял вътре - абе мани. Пък после разбрах че съм му била първата и се спуках да се хиля.
Абе рано.. след година и половина заедно.. за нищо не е рано. :D
Иначе относно брутализми и аз съм винаги "За".
MakeMeLaugh
12-27-2009, 01:01
Офт, не кви са тия ващи мъже бе :-s хаха ;д
Явно е типа, който алкохола не му помага особено.
Аз ако искам някой нощен маратон с крясъци, пъшкания от кеф - алкохола ми е като афродизиак хахахах :)
П.П.
Офф, МЪЖ съм бе, не забеляза ли, че давах мъжки примери от себе си като идеи за промяна на съфорумката.
Офт, не кви са тия ващи мъже бе :-s хаха ;д
Явно е типа, който алкохола не му помага особено.
Аз ако искам някой нощен маратон с крясъци, пъшкания от кеф - алкохола ми е като афродизиак хахахах :)
е аз тоя го смених. Единствения ми проблем сега е, че ми е скучно не ми се спи, а моя хърка на леглото щото утре е на работа. А относно намеците - то е в кръга на шегата.
А сетих се и още нещо. За алкохола аз вече почти не пия. Не ми пречи да крещя от кеф и когато съм трезвена, вярно понякога като се опиянча и направо полудявам ама и без да пия мога :)
MakeMeLaugh
12-27-2009, 01:11
Аз утре поне почивам, затова се улях така тази вечер.
Е като е уморен да почине, ама да не като почине пак да е 2ра цигулка..
Тва ходене на работа много сдухва, и като те притискат срокове и става гадно.
Може да е такъв случая и тук по-горе.
На мен ми иде да скъсам синджира вече, голямо сексане ще е скоро 8-)
Който си го може си го може дали без или със 8) :P
П.П.
Офф, МЪЖ съм бе, не забеляза ли, че давах мъжки примери от себе си като идеи за промяна на съфорумката.
:-# :-# :-# Тая вечер никой май не ме разбира като пиша, май и аз не се изразявам правилно. Знам че си мъж. Знам те от 2-3 години ама преди влизах с друг профил &ILoveU2 само че сега не мога да го ползвам защото има недопустим символ в ника и си е ебало си му майката. Да де няма значение
Ем той цяла седмица почива. Утре да ходи на работа, че пари трябват :D :D :D А какво съм му замислила като се върне само да не е преуморен ще бъде размазан
MakeMeLaugh
12-27-2009, 01:19
А, окей, може би и ти се изрази двусмислено и аз избързах и така.
Напиши го пак, карай :)
И аз те знам ;)
П.П. Не събуждай любопитството така де, дразнителка [-( ;р
Доколкото съм ти чела постовете на тия работи не си много фен (аналния секс).
Няма да го пиша пак, че и аз вече не знам какво съм искала да кажа