View Full Version : Подарък! Хелп !
revolver
12-17-2009, 19:00
Така,става въпрос за моя приятелка която не може да избере подарък за гаджето си за Коледа и Нова година !
П.С Приятелката ми е много скъпа така че моля помегнете !Лимита на парите е 50 лв и човека X е на 21 !
Това което измислихме до сега не става за това за да си бъдем полезни ето списъка с неща които не вършат работа :
- часовници
- плюшени играчки
- парфюм
- дрехи
- бельо
- каквито и да е спортни принадлежности
- музика
- гривни, пръстени ..
- алкохол + скъпи цигари
- секс ;д
- сувенири
- стриптизьорки и подобни .. ;д
- вечеря на свещи (няма да съм с него) ..
- ножове, пушки, пистолети .. ;д
- принадлежности за колата му
- козметики
- чорапи
- книги
- колани и портфейли
- PC игри
rusoto_baby_f
12-17-2009, 19:08
един хубав часовник...
или и него го имаше в списъка?! :-o :-o
revolver
12-17-2009, 19:09
един хубав часовник...
или и него го имаше в списъка?! :-o :-o
Не става ! Тоя си има некав Армани часовник !
Аххх, да си купи секси бельо и да му направи стриптийз!
Какво очаквате да ви кажем като сте махнали всички стандартни подаръци ?
:lol:
Scepticism
12-17-2009, 19:15
малко трудно ще намериш подарък, който да не е попада в някоя от изброените категории.. : )
P.S. господии как се радвам, че знам какво ще му подаря.. ии слава богу съм сигурна, че ще му хареса 8-)
Аз примерно на моя приятел ще взема шал на Cavalli ..
Тъй като вашия човек има часовник на Армани вероятно 50 лева са малко за подарък..
rusoto_baby_f
12-17-2009, 19:42
тениска на любимият му отбор с неговото име на нея..
MaLkaTa_LaDy
12-17-2009, 20:04
Скок с бънджи... 50-60лв е.
lifelesscorpse
12-17-2009, 20:14
Така,става въпрос за моя приятелка която не може да избере подарък за гаджето си за Коледа и Нова година !
П.С Приятелката ми е много скъпа така че моля помегнете !Лимита на парите е 50 лв и човека X е на 21 !
Това което измислихме до сега не става за това за да си бъдем полезни ето списъка с неща които не вършат работа :
- часовници
- плюшени играчки
- парфюм
- дрехи
- бельо
- музика
- гривни, пръстени ..
- алкохол + скъпи цигари
- секс ;д
- сувенири
- козметики
- чорапи
- книги
- колани и портфейли
- PC игри
Издаде сееее 8-) :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) :grin: :grin: :grin: :-D :-o 8)
Относно темата...Направи му нещо лично от себе си и не харчи парите си за глупости ;) Нещо,което да е ваш скъп общ спомен или нещо свързано с него.Просто нещо,което ще го накара да изтръпне или да се размекне,а не да каже "Оооо...часовник..."
- часовници
- плюшени играчки
- парфюм
- дрехи
- бельо
- музика
- гривни, пръстени ..
- алкохол + скъпи цигари
- секс ;д
- сувенири
- козметики
- чорапи
- книги
- колани и портфейли
- PC игри
след този списък какво искаш
та ти изреди всички неща дето стават...
стига бе хора, най-важното ли е да купиш нещо на любимия, а това нещо после ше събира прах и ше връща спомени, независимо хубави или лоши... да си бъдат заедно, да се обичат, пък материалните неща могат да почакат.. пууу
hahavteen
12-17-2009, 21:54
Аз за моя приятел имам много подаръци тази година.
1. Украсих с лакове за нокти топка за елха и ще му подарявам всяка година по една (от форума взех идеята)
2. Направих му календар който да си сложи на бюрото и отбелязах всички важни дати които не искам да забрвя (моя рожден ден, годишнината ни...)
3. Чаша с Хоумър Симпсън защото обожава серияла а и си няма хубава чаша в която да си пие какаото хахах
4. Една малка сребърна плочка на която в долния десен ъгъл има съвсем мъничко ангелче но не на верижка а на кожена черна връв. (той беше поискал преди време да си нося буквичка или нещо което да му напомня за мен и да съм непрекъснато с него един вид и реших че понеже казва че съм неговия ангел това е по-подходящо от една скучна буква "А". още повече че е съвсем децентно)
5. Направих му клипче което обаче не се сдържах и вече му го пратих и супер много се зарадва
6. В момента му правя то такъв календар
http://loveletters4you.de/board2/images/geschenke/gefuehlskalender_kessi.jpg
Идеята е всеки ден да оцветява по едно квадратче според това как е минал денят. Примерно синьо ако денят е бил супер гаден, зелено ако е бил ок, червен ако е бил хубав и жълт ако е бил супер.
Само че моя ще е в доста по-малък формат и с наша снимка по средата.
Май това е всичко.
И сега равносметката:
За календарите, топката за елха и клипчето не съм давала пари защото в нас имах всичко необходимо. Чашата я поръчах от и-бей ми ми излезе 6,95? и сребърната плочица + връвта 27,90?.
Сама виждаш че не съм се охарчила а са няколко неща и то все интересни които ще му останат за дълго време, ще започнем една нова традиция (с топката за елха) и ще се зарадва че наистина съм се потрудила и съм вложила мисъл и чувства а не съм отишла просто да му купя нещо. А и всеки един подарък си има някакво значение за нас. Примерно той скоро започна да чете книги за това как да подобри живота си и се опитва да медитира, да се съсредоточава върху хубавите неща, да е благодарен за малките неща в живота и бла бла и календарът в които да отбелязва как се чувства ще му е от ползва за да следи до къде е стигнал в развитието си.
Успех и дано измислиш нещо хубаво :)
^ Той е на 21, едва ше му харесат тия детски истории ..
hahavteen
12-18-2009, 09:43
^ Той е на 21, едва ше му харесат тия детски истории ..
Хах извинете забравих че на 21 момченцата почват да се изживяват като големите мъже и да се правят на тежкари :?
Моя е на 24 а аз съм на 20 е и? Според мен много по-важно е подаръкът да има някакъв смисъл и да е някаква закачка, нещо което ще му остане като мил спомен поне, отколкото нещо което струва много пари или пък да го питаш от какво има нужда и да му купиш точно това (което е повече от ужасно според мен).
Всеки с вкуса си. Пък и тя иска евтини подаръци. Какво по-евтино от това да си седнеш на дупето за 2 часа и да измайсториш нещичко с подръчни матеряли. Според мен собственоръчно направените подаръци се ценят много повече....
Приятелят ми също е със скъп вкус и носи маркови дрехи и обувки но не бих му подарила нещо такова просто защото не би изразило чувствата ми а и се смятам за доста по-креативна от това да ида до близкия магазин и да оставя голяма сума за някаква си джвъчка която може да си купи и сам или да получи като подарък от друг...
Не че няма да му подарявам и скъпи подаръци де но към тях винаги ще прибавям нещо направено от мен пък било то и картичка защото искам да му покажа колко много значи за мен... Той примерно ми взе палитра със сенки на МАС защото знаеше че ще ме зарадва и че отдавна искам такива сенки (цената е около 50?) но ми ги даде миналата седмица и каза че на Коледа ще получа нещо което ще ме направи много щастлива и което значи много повече от сенките а не струва повече от 3?. Явно и двамата сме романтични натури..
Освен това го намирам за доста нагло да харчите парите на родителите си за шалчета на Кавали, часовничета на Армани и подобни... :?
аз бих предложил нещо от секс шопа :grin:
hahavteen
12-18-2009, 10:20
аз бих предложил нещо от секс шопа :grin:
Това също е идея... Даже може да се получи супер ако вложи малко фантазия.. Може да сложи в една червена кутия за подаръци белезници (тука могат да се намерят сууупер евтини за по 2-3 евро в бг не знам как е) или някакво шалче което има вкъщи, презервативи, секси бельо, може да му направи колаж или книжка с любимите им пози или пози които още не са пробвали а би й се искало (снимки в интернет бол), нещо от секс шопа, лубрикант... Абе всичко за което се сеща необходимо за една незабравима нощ. Ако добави и някаква бележчица с мръснишко послание ще стане наистина много добре и няма да се охарчиш! :)
revolver
12-18-2009, 10:22
- часовници
- плюшени играчки
- парфюм
- дрехи
- бельо
- музика
- гривни, пръстени ..
- алкохол + скъпи цигари
- секс ;д
- сувенири
- козметики
- чорапи
- книги
- колани и портфейли
- PC игри
Издаде сееее 8-) :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) :grin: :grin: :grin: :-D :-o 8)
Относно темата...Направи му нещо лично от себе си и не харчи парите си за глупости ;) Нещо,което да е ваш скъп общ спомен или нещо свързано с него.Просто нещо,което ще го накара да изтръпне или да се размекне,а не да каже "Оооо...часовник..."
За това издаде сеее-копнах това от чата по скайпа
slun4ice, ако се съди по нивото на грамотност едва ли си на 20 ..
Както и да е, според мен е детско това което предложи ..
Всеки с мнението си ..
hahavteen
12-18-2009, 14:23
slun4ice, ако се съди по нивото на грамотност едва ли си на 20 ..
Както и да е, според мен е детско това което предложи ..
Всеки с мнението си ..
О айде да не си говорим за грамотност моля защото говоря и пиша правилно на 4 езика и уча 5-ти в момента. Това че не ми пука как пиша във ФОРУМА, не слагам запетайки и пиша така както говоря не значи че не съм грамотна. Просто няма на кого какво да доказвам а на български пиша само тук. А и като се има предвид че съм ходила в българско училище само първи и втори клас мисля че пиша доста по-правилно от повечето в този форум което е плашещо :wink:
Подаръците не са детиснки защото едно дете не би могло да ги оцени и разбере. А дори и да е детиснко аз нямам нищо против да си остана дете колкото се може по-дълго! :-P
Щипка
Бонбонче от две
Локумена Фафла
Самообръсначка "бик-че" с едно ножче
Кибрит "Зебра"