View Full Version : Той обича друга...
От скоро ходя с едно момче. Още в началото той ми призна, че обича друга, която много го е наранила. Аз обаче нястоях да опитаме, понеже тя е от друг град и му казах да се опита да я забрави. Направих всичко това щото го обичам наистина много. Сега днес обаче ползвах лаптопа му и там видях нейни снимки. Миналата вечер даже си беше писал с нея - видях в скайпа му. Имаше нещо от сорта, че щял скоро да я навести. Той иначе се държи много мило с мен ама явно още не я е забравил и май не се и опитва :(
Аз наистина го обичам - какво да правя?
Нищо не можеш да направиш..
Поговори сериозно с него,защото това е много гадно.
Ако му кажеш че си му ровила в компютъра му той ще се засегне , а и няма как да повдигнеш въпроса ... за нея .... просто не го притискай ... не е лесно да се забрави човек кого много обичаш ! Това не е кашкавал ... режеш и ядеш !
MiMcHeToOo
12-17-2009, 19:40
Нищо не можеш да направиш. Той ти е казал още в началото, че има чувства към друга. Сама си се подвела като си настояла да опитате.
Ако му кажеш че си му ровила в компютъра му той ще се засегне , а и няма как да повдигнеш въпроса ... за нея .... просто не го притискай ... не е лесно да се забрави човек кого много обичаш ! Това не е кашкавал ... режеш и ядеш !
Ами той ми го даде... Аз не исках да ровичкам ама то беше отворено...
Ами той ми го даде... Аз не исках да ровичкам ама то беше отворено...
Може да е било отворено но е могло и да го попиташ дали може да разгледаш какво има в щайгата му , но любопитството убива...
KiNgGRaND
12-17-2009, 19:54
заебавай сичко :(
flowerlina
12-17-2009, 20:00
Няма смисъл...
От скоро ходиш с него и вече го обичаш - УаУуУуУу ...
А иначе ти самата нищо не можеш да направиш освен да чакаш и да се надяваш той да те заобича или поне да забрави предишната!
А това,че си ровила в компа му е тъпо,долно,подло,глупаво и ако той разбере със сигурност ще си загуби доверието в теб :?
Питай го дали още я обича.
От скоро ходя с едно момче. Още в началото той ми призна, че обича друга, която много го е наранила. Аз обаче нястоях да опитаме, понеже тя е от друг град и му казах да се опита да я забрави. Направих всичко това щото го обичам наистина много. Сега днес обаче ползвах лаптопа му и там видях нейни снимки. Миналата вечер даже си беше писал с нея - видях в скайпа му. Имаше нещо от сорта, че щял скоро да я навести. Той иначе се държи много мило с мен ама явно още не я е забравил и май не се и опитва :(
Аз наистина го обичам - какво да правя?
ех тези снимки....
просто не му се бърникай из личните неща щото ще е много бесен
ако толкова го искаш не го притискай бе....
аз ако съм на негово място и разбера че си ми пипала лаптопа ще има ********
scanadal
12-18-2009, 08:02
Не разбрах много дали имате връзка с това момче,или си излизате по приятелски.
И все пак те съветвам да се отдръпнеш от него.Нека той да си прецени с коя иска да бъде.
Нищо не можеш да направиш..
Мда... Той съвсем ясно ти е казал в началото, че обича друга. Ти сама си си решила да си трошиш главата. Не е като да не си била предупредена.
ivcheto0o
12-18-2009, 12:10
Нищо не можеш да направиш...освен да продължава6 да се самонаранява6 като си с 4овек които не изпитва съ6тото към теб
s_E_x_Y_y_Y
12-18-2009, 13:06
вярно е че няма какво да направиш сега и да тъпо е че си тръгнала с човек който обича друга , но мога да разбера защо си го поискала , сега ти остава само да чакаш просто нещо да се случи или той да забрави нея или да остави теб колкото и неприятно да ти звучи това
Ами тя е от друг град и дефакто няма как да са заедно. Пък и доколкото знам тя го мрази - не иска да има нищо обшо с него.
DeteNaDiavola
12-18-2009, 15:01
ми не знам, може да е с теб защото иска да забрави другата или защото не иска да те нарани, да не знае как да ти каже, че не иска да има нищо общо с теб, че не изпитва нищо и т. н. .. :smt095
Според мен това, че си му бърникала в компа е много тъпо. Всеки има право на лично пространство, дори това да е Skype.
П.П. Имах подобна история, но беше малко по-различна. :)
Според мен това, че си му бърникала в компа е много тъпо. Всеки има право на лично пространство, дори това да е Skype.
#-o :smt120 :smt119
Какво? :-s
Какво? :-s
Ти може ли да не пишеш в тази тема?
valdesbg
12-18-2009, 15:59
Ем той ти е казал че обича друга, ти пак с рогата напред "Айде та айде да опитаме". Сама си се навряла в устата на лъва.
Сърбай си попарата сега.
s_E_x_Y_y_Y
12-18-2009, 16:06
добре трябва ли да и се карате за решението което е взела всеки има право да решава тя не пита правилно или грешно е постъпила , а какво да прави сега
п.с. извиняваите за спама
ledenakrasota
12-18-2009, 16:23
Не можеш да го насилиш да те заобича. :)
kukli4kata001
12-18-2009, 16:34
и аз съм в същото положение. той я обича,ама ми твърди обратното и затоваа ще искам да поговорим доста сериозно. обаче въпреки всичко ми дава надежди говори ми супер мили и хубави неща,а всъщност..
искам да говоря с него и да се изясним. ще го питам доста сериозно, защото ако тя му даде шанс сигурна съм, че той ще се възползва и с мен какво става? аз страдам.
поговори и ти с него момиче, не го притискай ама му кажи как стоят нещата, щото ти си за между другото и ако тя се обади помисли си той няма ли веднага да се отзове..?
kukli4kata001
12-18-2009, 16:36
а между другото ще следя темата, защото ме засяга по някакъв начин [подобен проблем хД]
beachy_bunny
12-18-2009, 17:21
Ти к'во някакво кошче за душевни отпадъци ли се явяваш ...
Оставяй го ... Мисля,че всяка нова връзка трябва да се започне на чисто ... а не с чувства от предишната и опити за забравяне и ... т.н.т
П.С: Момичетата много обичаме да го правим това с новия да заменяме стария ...
П.С2: нещо това " ходим от скоро " ми противоречи на " обичам го " :)
Оставяй го ... Мисля,че всяка нова връзка трябва да се започне на чисто ... а не с чувства от предишната и опити за забравяне и ... т.н.т
само с първите изречения съм съгласна :?
Защо да не може да го обичам като све отскоро заедно ?
:?
sunshinepp
12-19-2009, 07:34
и аз имам снимки на бившия? и аз го обичам още?! и аз си пиша с него нон стоп.. и се виждаме всеки ден по 5 часа минимум?! човек когото обичаш не се забравя лесно...повярвай ми! ти си си виновна сама си знаела, че я обича и си настояла сега ще търпиш или ще му кажеш край! а ако му споделиш за това, което се направила ще бъде брутално.. :?
monituuu
12-19-2009, 07:38
Не е забравил другата ,често случваща се история. Ако толкова много го обичаш му дай време и не го притискай. Но ако наистина я навестява и така нататък по добре се откажи от тази връзка. :?
и аз имам снимки на бившия? и аз го обичам още?! и аз си пиша с него нон стоп.. и се виждаме всеки ден по 5 часа минимум?! човек когото обичаш не се забравя лесно...повярвай ми! ти си си виновна сама си знаела, че я обича и си настояла сега ще търпиш или ще му кажеш край! а ако му споделиш за това, което се направила ще бъде брутално.. :?
Ами той знае вече...
ThroughStruggle
12-19-2009, 11:10
Като досадна лепка си. Остави го да обича, който си пожелае. Ти нямаш никакво право да му казваш кой да забрави. Щом ти е казал, че обича друга, значи няма чувства към теб, преглътни го. Истината боли.
Явно да .. няма какво да направиш .. според мен изобщо не е трябвало да "опитвате" след като той ясно ти е казал, че все още я обича .. така нараняваш само себе си! :? :? А още по - тъпото е, че той е с теб от учтивост го наречи ако искаш .. съжаление, НО важното е, че не е по любов!!! Прави си сама изводите .. :?
Може би наистина всичко трябва да спре дотук. Аз не мога нищо да направя.
BloodyAmy
12-19-2009, 14:11
Нагледах се на този сериал отдавна.
Единственото, което ще ти кажа е, че щом си с човек, който обича друга, то ти се явяваш като:
1. Запълване на времето му.
2. Задоволяване на нуждите му.
Не разбирам защо си губите времето с такива индивиди. Той не може да е с теб на 100% , а и не се заблуждавай с това, че би могъл да се влюби в теб или да го промениш. Е, да всичко при всеки е относително, но.. не ми се вярва. Просто си намери някой, който е свободен във всички отношения.
viqnkababyy
12-19-2009, 14:29
"Той обича друга..."
- Добре дошла в моя свят :(
От скоро ходя с едно момче... Аз наистина го обичам...
Да ходиш с някого отскоро и да го обичаш са взаимно изключващи се неща. При положение, че той ходи с теб отскоро, а нея я ОБИЧА, ти не можеш да направиш нищо по въпроса. Не можеш да накараш влюбен човек да забрави бившата си, заради някакво момиче, с което все още е на етап "закачка". Ти си знаела, че има друга, но пак си тръгнала с него. Какво очакваш, да застанеш на нейно място за период от една-две седмици ли? Ми не става.
soul1199
12-19-2009, 18:33
Нищо не можеш да направиш. Той ти е казал още в началото, че има чувства към друга. Сама си се подвела като си настояла да опитате.
viqnkababyy
12-19-2009, 18:58
Май кашкавал ти се яде :razz:
ThePowerOfLove
12-19-2009, 19:10
Защо я нападате? Харесвала го е, обича го, тръгнала е с него :)
Трябва да решиш дали ще бъдеш с него, ако той се вижда с друга.