View Full Version : ПОМОЩ..момиче е ..
hands0ff
12-18-2009, 04:06
Значи моя проблем е следния.. запознах се с едно момче което всъщност се оказа момиче.. при запознанството ни ми каза мъжко име и аз си помислих че е момче, а явно и той/тя така е искал/а.. а тя изглежда като абсолютно момче.. говор, държание, визия, всичкоо.... не подозирах нищо, обаче един път излязохме иии преди тва доста време се бяхме харесвали, то не бяха признания и глупости, дори се бяхме целували.. и вече когато нещата тръгнаха да се разгорещяват и аз започнах даа барам там долу и.. нищо не намерих :( тогава чак тя ми каза чее е момиче и че щяла да ми каже.. аз се отвратих и си заминах и и казах да не ме търси повече... ДА, ама немога да спра да си въртя всичките моменти с Нея... и въпроса дали съм лесбийка, макар да знам че не съм щото момичета по принцип не ме привличат.. та моля помогнете ми, какво да правя, как да премахна всички тъпи мисли... :( :(
Значи моя проблем е следния.. запознах се с едно момче което всъщност се оказа момиче.. при запознанството ни ми каза мъжко име и аз си помислих че е момче, а явно и той/тя така е искал/а.. а тя изглежда като абсолютно момче.. говор, държание, визия, всичкоо.... не подозирах нищо, обаче един път излязохме иии преди тва доста време се бяхме харесвали, то не бяха признания и глупости, дори се бяхме целували.. и вече когато нещата тръгнаха да се разгорещяват и аз започнах даа барам там долу и.. нищо не намерих :( тогава чак тя ми каза чее е момиче и че щяла да ми каже.. аз се отвратих и си заминах и и казах да не ме търси повече... ДА, ама немога да спра да си въртя всичките моменти с Нея... и въпроса дали съм лесбийка, макар да знам че не съм щото момичета по принцип не ме привличат.. та моля помогнете ми, какво да правя, как да премахна всички тъпи мисли... :( :(
лезбо си
stereoman
12-18-2009, 04:43
дишай !
нищо лошо толкова не е станало ;)
PS. а цици немаше ли тва лесбо, че не се усети по-навреме?
Ти си харесала момче, не момиче.. Не си обратна !
dakata123
12-18-2009, 06:03
+++ 8) 8)
KiNgGRaND
12-18-2009, 06:28
темата няма смисъл , ама не cu педал :-D
miss_asi
12-18-2009, 06:40
Спокойно,нормална си. :)
Как ви ги измисля фантазиите тези истории?
И защо пък да е фантазия?
И аз познавам момиче,което на външен вид си е като момче,дори най-близките й приятелки й говорят в мъжки род!!!
Мисля, че е измислица, защото не може да общуваш определено време с някого и през цялото време да си мислиш, че е момче. Освен това, доста време да се харесвате. Ако харесваш някого, обикновено се опитваш да понаучиш туй-онуй за него. Все някой щеше да й каже, че не е момче.
Другото което е... само виж как е описала "горещата" сцена между тях. Кой се мята да целува и опипва по този грозен начин някой?
valdesbg
12-18-2009, 09:21
Е не ви писна да мислите глупости :)
Що не идете да работит в Шок/Show/Уикенд/Жълт труд? Там ще ви плащатсолидна сума за подобни дивотии.
Мисля, че е измислица, защото не може да общуваш определено време с някого и през цялото време да си мислиш, че е момче. Освен това, доста време да се харесвате. Ако харесваш някого, обикновено се опитваш да понаучиш туй-онуй за него. Все някой щеше да й каже, че не е момче.
Другото което е... само виж как е описала "горещата" сцена между тях. Кой се мята да целува и опипва по този грозен начин някой?
Аз общувах с това момиче в продължение на около година и постоянно се чудех дали наистина е момиче,защото всички около нея я приемаха като момче,тя се държеше като момче,обличаше се тооочно като момче,говора й,визията й ... всичко беше като момче :) Повярвах,че е момиче чак,когато я видях на басейна с бански и честно казано гледах така :shock: :shock: :shock:
А по този начин (говоря за целувките и опипването) се държат поне 70-80% от тийновете между 13 и 16 години ;)
Пък и няма как да изключим варианта,в който авторката излиза с момичето без да има други хора с тях,така че ... :)
Само можем да гадаем дали в случая е историята измислица или не,но мога да гарантирам,че това съвсем не е иизмислица и в реалния живот може да се случи ;)
hands0ff
12-18-2009, 10:53
Аз общувах с това момиче в продължение на около година и постоянно се чудех дали наистина е момиче,защото всички около нея я приемаха като момче,тя се държеше като момче,обличаше се тооочно като момче,говора й,визията й ... всичко беше като момче :) Повярвах,че е момиче чак,когато я видях на басейна с бански и честно казано гледах така :shock: :shock: :shock:
А по този начин (говоря за целувките и опипването) се държат поне 70-80% от тийновете между 13 и 16 години ;)
Пък и няма как да изключим варианта,в който авторката излиза с момичето без да има други хора с тях,така че ... :)
Само можем да гадаем дали в случая е историята измислица или не,но мога да гарантирам,че това съвсем не е иизмислица и в реалния живот може да се случи ;) Не е измислица, съвсем истинска е ситуацията и се побърках вече затова писах... няма смисъл да си измислям :)
hands0ff
12-18-2009, 10:55
Другото което е... само виж как е описала "горещата" сцена между тях. Кой се мята да целува и опипва по този грозен начин някой? Не е измислица темата, ако така ти се струва може да не пишеш, искам реални мнения а не тъпотии.. мерси на всички все пак :)
hands0ff
12-18-2009, 10:55
И аз познавам момиче,което на външен вид си е като момче,дори най-близките й приятелки й говорят в мъжки род!!! Същото е.... :)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
така е, в днешни дни, с тия фешани и емо-та трудно се разпознава пола им :D :D
hands0ff
12-18-2009, 11:02
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
така е, в днешни дни, с тия фешани и емо-та трудно се разпознава пола им :D :D Вярно е 8-)
ivcheto0o
12-18-2009, 11:55
TheGirlNextDoor
12-18-2009, 13:21
И аз познавам момиче,което на външен вид си е като момче,дори най-близките й приятелки й говорят в мъжки род!!! Същото е.... :)
и аз познавам..по никакъв начин не можеш да разбереш,че е момиче ако не ти каже/покаже 8-)
danyrenesmee
12-18-2009, 13:31
ужас.. това е гадничко,но не се притеснявай.. все пак си била привлечена от момчето,не от момичетоо.. :) :)
CrAzYanDlaZy
12-18-2009, 14:01
+++ 8) 8)
ъхъм ... обаче тва което той или тя или направо ТО е напрайло е отвратително и мисля че трябва да спреш този цирк ...
CrAzYanDlaZy
12-18-2009, 14:02
+++ 8) 8)
ъхъм ... обаче тва което той или тя или направо ТО е напрайло е отвратително и мисля че трябва да спреш този цирк ...
hands0ff
12-18-2009, 15:59
+++ 8) 8)
ъхъм ... обаче тва което той или тя или направо ТО е напрайло е отвратително и мисля че трябва да спреш този цирк ... и аз съм на същото мнение.. като разбрах и директно си тръгнах направо се отвратих, стана ми лошо... и ся дори като го/я видя и го/я подминавам... :( той/тя се опитва да ме заговаря ама не става.. :?
Иууууууу и как си могла да харесаш такова грозно същество??Всички "момичета",(които изглеждат като момчета)които съм виждала са умопомрачително грозни.....
mOBSCENE
12-18-2009, 20:18
Не си обратна !!
Просто не си знаела.
nevqrvam 4e ne si mogla da razpoznae6 travestit... i ako tva koeto napisa e vqrno dosta lo6 vkus ima6 ... podbirai po vnimatelno next time :)
FancyGirl
12-18-2009, 23:23
гръмни се бе
гръмни се бе
Много интелигентен съвет, точно за форум в който пишат тийнейджъри които имат проблеми..
sunshinepp
12-19-2009, 07:16
дишай !
нищо лошо толкова не е станало ;)
PS. а цици немаше ли тва лесбо, че не се усети по-навреме?
е как така нищо не е станало.. ужас .. аз съм просто отвратена..!!!
MaLkaTa_LaDy
12-19-2009, 09:36
Не си лесбийка. Но пък защо не опиташ с нея? Може да ти хареса. Аз бих постъпила така.
LoveRetroMusic
12-19-2009, 10:12
Lady Gaga .. :smt108
ScarletBite
12-19-2009, 10:38
:razz: :razz: :razz:
Законите на Мърфи действат с пълна сила при теб... :razz:
chocolatee
12-19-2009, 11:03
не си обратна, спокойно
:) иначе и аз познавам такова същество.. горзна гледка :?
RoCkSpOt
12-19-2009, 12:18
Бара,А ?! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
SuperWesye
12-19-2009, 12:22
не си обратна, спокойно
:) иначе и аз познавам такова същество.. горзна гледка :?
Аз също познавам..Не е приятна гледка,а и уж най-добрата и приятелка вече се плаши.. ;D