View Full Version : До 2050 г. белите хора в САЩ ще са под 50%
whiteboy
12-18-2009, 11:30
Според прогнозите на Бюрото по преброяване на населението в САЩ до 2050 г. числеността на белите американци може да падне под 50%.
В настоящия момент в САЩ живеят 308 млн. души, от които бели са близо 60%. Очаква се през 2050 г. числеността на населението да нарасне до 399 млн., като белите ще представляват 49,9%.
Процентът на чернокожите жители няма да се промени и ще съставлява около 12%. Броят на гражданите на САЩ с латиноамерикански корени ще нарасне от 15% до 28%. Броят на гражданите с азиатски произход ще се увеличи от 4,4% до 6%.
http://news.plovdiv24.bg/125854.html
mitternacht
12-18-2009, 11:47
Както коментирах и в днес.бг - след 50 години, с официален указ от президента им, страната ще се нарече "Нигъленд".
Всичко ще е мирно и тихо, освен, че по улиците няма да има човек неизнасилен, необран или просто незастрелян.
Както коментирах и в днес.бг - след 50 години, с официален указ от президента им, страната ще се нарече "Нигъленд".
Всичко ще е мирно и тихо, освен, че по улиците няма да има човек неизнасилен, необран или просто незастрелян.
8-)
Само името на страната не ми харесва, защото в България точно тъмнокожи няма. По-скоро Циганистан, област на Република Турция, повече смисъл щеше да има. За другото си прав, но може да се добави, че официалните езици ще са два - турски и цигански. 8)
8-)
Само името на страната не ми харесва, защото в България точно тъмнокожи няма. По-скоро Циганистан, област на Република Турция, повече смисъл щеше да има. За другото си прав, но може да се добави, че официалните езици ще са два - турски и цигански. 8)
Е това вече си беше директна обида срещу България!!! :-x
8-)
Не беше обида, а какво ще се случи, ако продължават така нещата.
Сори, ако си се почувствал обиден, ама циганките раждат по 10-12 дца. В Южна България български не се говори, заради турското нашествие. Българите бягат в чужбина. Българите раждат макс по 1 дете. Какъв ще е резултата?
Аз съм полу-българин, така че малко или много ме засяга мен също...Не съм целял да обидя никога. Факт обаче е че България е в топ 10 на света по демографски срив. И, ако продуктивността на малцинствата е същата, съвсем скоро, картинката няма да е много различна, Веско. ;)
8-)
Сори, ако си се почувствал обиден, ама циганките раждат по 10-12 дца. В Южна България български не се говори, заради турското нашествие. Българите бягат в чужбина. Българите раждат макс по 1 дете. Какъв ще е резултата?
Аз съм полу-българин, така че малко или много ме засяга мен също...Не съм целял да обидя никога. Факт обаче е че България е в топ 10 на света по демографски срив. И, ако продуктивността на малцинствата е същата, съвсем скоро, картинката няма да е много различна, Веско. ;)
Тия статиски ми се въртят в главата всяка вечер преди да заспя... Но "Циганистан" си беше обида... А българския демографски срив е повече от страшен... за 4 години сме се стопили с 2 милиона!!! Просто нямам думи да опиша възмужтението си. Това правителството е последната надежда на България - ако то не се справи, свършено е с нас.. До 10-15 години (20 в най-добрия случай) няма да има България.
^Е защо се обиждаш тогава? Като има 5 милиона жигани, 3 милиона турци и 200 000 българи, правителството с премиер Азис как ще кръсти държавата според теб? :-o :shock:
Тримата народни представители от български произход дали ще могат да го спрат?
^Е защо се обиждаш тогава? Като има 5 милиона жигани, 3 милиона турци и 200 000 българи, правителството с премиер Азис как ще кръсти държавата според теб? :-o :shock:
Циганите са 370 000, а турците са 3 пъти по-малко.
А ако изхождам от твойта логика, значи не трябва да се обиждам и на художника (или скулптор - не помня), който изобразия България, като тоалетна.
Циганите са 370 000, а турците са 3 пъти по-малко.
А ако изхождам от твойта логика, значи не трябва да се обиждам и на художника (или скулптор - не помня), който изобразия България, като тоалетна.
България в момента не е тоалетна и е нормал да се обиждаш.
Аз говоря след 50 години. Турците в България са около 800 000 а циганите - 400 000. Нали се сещаш обаче колко циганки раждат у тях си и колко цигани са нелегални? :-o
bulgarian1878
12-18-2009, 16:19
amk, ако не беше написал онзи пост, в който обясни, че си имал в предвид друго, сериозно вече щеше да ми паднеш в очите. :D Хубаво, че се обоснови.
Между другото, американците и без това са се смесвали достатъчно много и затова си и страдат от различни болести де, тъй че мешенето с негри там едва ли ще им попречи. Притеснява ме обаче това в България!
Време е за крайни мерки по мое мнение. Химическа кастрация или затвор за семейства на цигани с повече от две деца.
amk, ако не беше написал онзи пост, в който обясни, че си имал в предвид друго, сериозно вече щеше да ми паднеш в очите. :D Хубаво, че се обоснови.
Между другото, американците и без това са се смесвали достатъчно много и затова си и страдат от различни болести де, тъй че мешенето с негри там едва ли ще им попречи. Притеснява ме обаче това в България!
Време е за крайни мерки по мое мнение. Химическа кастрация или затвор за семейства на цигани с повече от две деца.
В Америка популацията на тъмнокожите не расте драстично съпоставено с белите. По-скоро има много имигранти от Мексико, които обаче Америка депортира доста успешно.
Това е разликата между Америка и Западна Европа - Европа в стремежа си към демокрация е сляпа и допуска безредици като в Париж и т.н. В Америка има контрол и никога няма да се жертва националната сигурност. ;)
Америка никога няма да допусне етническа и културна инвазия от където и да е.
bulgarian1878
12-18-2009, 16:32
Възможно е, не знам за инвазии... Не съм се интересувал - не коментирам. :) Ще се съглася с теб обаче.
8-)
По-неадекватно и лишено от смисъл мнение не съм виждала :)
За Америка - съвсем възможно е, очаквам нещо подобно и за Франция.
bulgarin1878 - Ти уж беше твърдо против (да не кажа крайно) расизма, пък сега говориш за кастрации... Вярно е, че трябват крайни мерки, но това е диващина. По-добре ще е в лагери да ги наслагаме, по пример от Италия.
norge - Чак сега разбирам, че си момиче :D
8-)
По-неадекватно и лишено от смисъл мнение не съм виждала :)
За Америка - съвсем възможно е, очаквам нещо подобно и за Франция.
Да беше прочела обяснението на мнението 2 поста по-надолу и щеше да видиш смисъла. ;)
mitternacht
12-19-2009, 09:09
Тука се коментира х'Америка, вие на къде го избихте не е истина...
bulgarian1878
12-19-2009, 10:11
Аз да съм против расизма? :grin: Объркал си се, приятел.
Аз да съм против расизма? :grin: Объркал си се, приятел.
А какво тогава е това на подписа ти?
bulgarian1878
12-19-2009, 10:55
Подписът ми е против чуждопоклонничеството, не против родолюбието. :) Иначе подкрепям идеологията на подписа ми. Но не я боготворя, просто е смешно. Ние сме Българи и си имаме достатъчно големи и заслужили герои умрели за Отечеството, за да се радвам на чужди такива.
Май вече го казах, Русия ще изпрати още няколко милиона руснака в САЩ и ще изберем свой държавен глава.
Че вие какви интереси имате в САЩ? :shock: Това е все едно България да има претенции за Алабния.
Че вие какви интереси имате в САЩ? :shock: Това е все едно България да има претенции за Алабния.
Каквито аз в Зимбабве. ;)
Остави го заблудения. Само един негов коментар ще ти преразкажа и ще ти стана ясно, колко е "наясно". Така преди Обама да реши да прати войници в Америка, аз му казах, че Америка ще прати още 30, 000 - 50, 000 войници там. Съответно той ми каза, че това щяло да ядоса любимата му Русия и в отговор тя щяла да прати още армия в Грузия. Е познай какво стана! Точно обратното. Медвед подкрепи хода на Америка и предостави помощи. Ясно ти е сега квалитетността на мнението на някои хора. ;)
Заявих че всяко действие без съгласуването с Русия ще доведе до това, но НАТО мноло любезно първо се допитаха до нас. Просто дадох пример с Грузия и Афганистан.
А интересите са ни основно в Аляска, където има газ, нефт, злато.
Заявих че всяко действие без съгласуването с Русия ще доведе до това, но НАТО мноло любезно първо се допитаха до нас. Просто дадох пример с Грузия и Афганистан.
А интересите са ни основно в Аляска, където има газ, нефт, злато.
Да, да, добре. Ей сега ще цитирам мнението.
Аз казах, че Америка ще прати войници в Афганистан и никой не е питал Русия за това. Всички чакаха Обама да реши, не Путин, оп извинете Медведев, ами Обама. След това всички ги подкрепиха, включително Русия, което е точно обратното на това, което изтърси няколко седмици по-рано. Питали Русия....НАТО щяло да пита Русия?!!! Май много филмчета гледаш нещо от времето на Сталин... :lol:
amk933 гарантирам че дислоцирането на още войски в Афганистан от страна на САЩ ще доведе до дислоциране на руски войски в Грузия - така че за доброто на световния мир е Обама да си върне всички войски в САЩ, ако иска да спи спокойно.
Айде не си измислй повече за днес. Тук не виждам нищо за НАТО и съгласуване с Русия, драги ми Спилбърг. :(
sanyflower7
12-19-2009, 13:44
8-)
Мн си прав така си е ! Българин и какав още си ? 8) :?
В едно от следващите мнения в тевата в която спорехме, която вече забравих коя е се доизясних. Не казвам че са я питали официално, но е проведен разговор между Обама и Медведев.
И ако може престани да ми натякваш Сталин и че съм гледал филми от негово време, защото аз Сталин и цялата комунистическа измет я ненавиждам.
В едно от следващите мнения в тевата в която спорехме, която вече забравих коя е се доизясних. Не казвам че са я питали официално, но е проведен разговор между Обама и Медведев.
И ако може престани да ми натякваш Сталин и че съм гледал филми от негово време, защото аз Сталин и цялата комунистическа измет я ненавиждам.
Ако може не си измислял, че си се доизяснявал за НАТО. ;) Ей сега давам линк към темата. :)
Втора страница: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=295648&start=15
Дори си се направил на невиждащ после. ;)
Не съм се правил на вевиждащ, просто певече не съм влизал в темата. Относно това имаше и спор в другата тема, онази по която писахме 5-6 страници, където отново беше един път повдигнат този въпрос и там вече споменах, че това ще се случи ако не се изслуша позицията на Русия и не се зачете гласът и.
Не съм се правил на вевиждащ, просто певече не съм влизал в темата. Относно това имаше и спор в другата тема, онази по която писахме 5-6 страници, където отново беше един път повдигнат този въпрос и там вече споменах, че това ще се случи ако не се изслуша позицията на Русия и не се зачете гласът и.
Оправдавай си се...не звучиш по достоверно след тази издънка. ;)
Ето ти я другата тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=297487&postdays=0&postorder=asc&start=150
Имаш точно две мения за Грузия и в никое от тях не става въпрос за случката. Сега какво е опрабданието??? :-o
Аз бях останал с мнението че това съм писал, но може и да не съм го записал, което естествено не ме оправдава.
Но е почти 100% сигурно че Обама е провел разговор с Медведев по телефона преди да вдеме това решение, защото по-очаквания от света отговор беше да бъдат изтеглени.
Аз бях останал с мнението че това съм писал, но може и да не съм го записал, което естествено не ме оправдава.
Но е почти 100% сигурно че Обама е провел разговор с Медведев по телефона преди да вдеме това решение, защото по-очаквания от света отговор беше да бъдат изтеглени.
Напротив, не беше. Ако в Русия е било така, сори. Аз ти казах още доста преди това, че Америка ще прати войници. ;)
Напротив, не беше. Ако в Русия е било така, сори. Аз ти казах още доста преди това, че Америка ще прати войници. ;) И всъщност като се замисля САЩ са прави да искат за Афганистн руско оръжие, защото то е доказало ефективността си там, а голяма част он него и има и отделни модификации правени специално за онези условия. Просто първоначално като върл противник на НАТО не се замислих от плюсовете които ще донесе едно изпращане на оръжие за Афганистан на складовете ни за оръжие. Ако Медведев се беше съгласил да прати въоръжение част от хилядите Ми-24 които са останали на съхранение като резерв в сладовете и не се ползват.
Май наистина трябва да ревизирам начина и на мислене по повод това което се случва по света, защото макар и да не споделям комунистическите принципи, като си чета част от писанията, звуча като Хрушчов. Но това все пак не означава да продам Русия на западните страни.
Според мен е крайно време да спрете този вечен спор САЩ vs. Русия, защото и двамата знаете много добре, че една такава война ще доведе до Апокалипсис, даже и целият свят да си остане мирен и да не се меси.
Напротив, не беше. Ако в Русия е било така, сори. Аз ти казах още доста преди това, че Америка ще прати войници. ;) И всъщност като се замисля САЩ са прави да искат за Афганистн руско оръжие, защото то е доказало ефективността си там, а голяма част он него и има и отделни модификации правени специално за онези условия. Просто първоначално като върл противник на НАТО не се замислих от плюсовете които ще донесе едно изпращане на оръжие за Афганистан на складовете ни за оръжие. Ако Медведев се беше съгласил да прати въоръжение част от хилядите Ми-24 които са останали на съхранение като резерв в сладовете и не се ползват.
Май наистина трябва да ревизирам начина и на мислене по повод това което се случва по света, защото макар и да не споделям комунистическите принципи, като си чета част от писанията, звуча като Хрушчов. Но това все пак не означава да продам Русия на западните страни.
Да много е ефективно руското оръжие в Афганистан и за това се изнесохте като пръдня из гащи от там много скоропостижно, след като пожънахте "големи" успехи. Плюс това никой няма да ви ползва оръжията там, защото НАТОвските са класи отгоре и ваще са доказано неефективни, ако съдим по руския бяг от там. ;)
Според мен е крайно време да спрете този вечен спор САЩ vs. Русия, защото и двамата знаете много добре, че една такава война ще доведе до Апокалипсис, даже и целият свят да си остане мирен и да не се меси.
То това е ясно, въпросът е, че по-малкият губещ от войната ще е Америка. ;)
То това е ясно, въпросът е, че по-малкият губещ от войната ще е Америка. ;)
Абе, човече... Това звучи нелепо - "по-малко губещият" ... Най-губещи ще са американският, руският и останалите народи по света.
НАТО искаше хеликоптери за афганистанската армия точно с това обяснение, ако американските бяха по-ефикасни можеше да бъдат въоръжени с Апачита, но Ми-24, които са отлични щурмови вертолети са се доказали в боевете в Афганистан, с правилно подбрано въоръжение те са изключително опасни. Освен това, една от модификациите ми, Ми-24ВП е разработена специално за условията в Афганистан.
А САЩ като чели има големи успехи в Афганистан? И вие също понасяте големи загуби, а успехите ви също са малки.
Единствения начин за справяне с талибаните според мен е преминаване от пасивно водене на бойни действия към активни бойни действия с употреба на високоточни ракети с цел унищожаването на ключеви за талибанте позиции. Както и пълна блокада на границата на Афганистан защото въпреки възбраната за продажба на оръжие, то продължава да постъпва по контрабандни канали в редовете на талибанките отряди и тази война може да продължи с векове, но ако афганистансата армия получи Ми-24, то ще може да се провежда постоянен контрол над границата и да унищожава контрабандистите
^И като са ви се доказали хеликоптерите що избягахте?
За щурма съм съгласен и точно това прави САЩ в момента. http://en.wikipedia.org/wiki/War_in_Afghanistan_(2001%E2%80%93present)#Operatio n_Khanjar_and_Operation_Panther.27s_Claw
Аз като казвам, че там трябва да се дислоцират още 100, 000 войници ще ми ревнеш пак, че Русия ще прати в Грузия. Единственото решение за Афганистан, не тоест 2 са, е или дислоцирането на грамадна армия и излизане като безусловен победител, или изтегляне от там и връщане на нещата по старому. Това, обаче, ще доведе до огромна репресия на талибаните над местното население. :(
Няма да ревна, защото САЩ имат съгласието на Русия.
Изкарването на войските е по лично решение на Горбачов с цел стоплянето на отношенията със запада, всички генерали са били протимв изкарването на войските и поради тази причина, типично по сталински са били уволнени много опитни командири. Ми-24ВП наистина е нужен на всяка армия която се бие в условия подобни на тези в Афганистан - с този релеф, климат, характер на боевете и т.н.
^Все едно американските аналози на Ми-24 са по-лоши... :lol:
до 20тина година ромите ще са повече в България
във Франция ще се напълни още повече с най-различни араби и тн, което като цяло ще ги съсипе, но кой знае, фен съм им, може и да бъркам и да приобщат всички хехе
САЩ ест, че не е само американци и слава на Бога
Англия набира студенти отвсякъда, както и Германия. мисля, техните хора на им се занимава мн мн с унита
най-много хора имаме в Испания, доколкото помня, разбира се...
и тн и тн
ноооо пък тенденцията със сигурност е света до няколко столетия да е на азиатците
така че няма какво така да се шашкаме, в геноцид сме си и то от по-малко развитите нации?
тра ла ла па дам дам
дано не съм нашаркала фрапантини глупусти, защото... :D
европейци = бели мечки (:
хахахаха европейци=бели мечки :razz: :razz: :razz: това беше добро :D
^Все едно американските аналози на Ми-24 са по-лоши... :lol: Не казвам, че американскте са по-лоши, просто ние имаме модификация на хеликоптера специално разработена за Афганистан. На тазгодишния МАКС имах възможността да се кача в пилотската кабина на АН-64D и мога да кажа че е хубав вертолет, но не колкото нашите (това последното в обратен ред ще го каже американец , като няма да каже АН-64D, а Ми-24, Ми-28, Ка-50 или Ка-52 :) :) )
^Не разбрах това за последното... :D
Имах чувството че така ще кажеш. Имах предвид, че като видях на изложението МАКС американското Апачи, казах че е хубава машина, но руските са по хубави, което е разбираемо да го щкажа и че ако един американец посети някое подобно изложение и види някой нов руски хеликоптер също ще каже че е хубава машина, но американското е по хубаво. Понимаеш?