View Full Version : Дали ще помогне това?
bloodelf92
12-18-2009, 12:07
Искам да го направя с приятеля ми, но много ме е страх от болката. не мога да събера смелост и мисля да изпия доста алкохол, за да не усетя болката. проблемът е, че като пия( аз много рядко пия) не ми се прави нищо, не се възбуждам. ако пия не ме боли, но пък и не усещам ни6то друго.
някой да каже кое е по-добре...
Удари 1-2 коза и проблема е решен ! :grin:
anichka12345678
12-18-2009, 12:24
Искам да го направя с приятеля ми, но много ме е страх от болката. не мога да събера смелост и мисля да изпия доста алкохол, за да не усетя болката. проблемът е, че като пия( аз много рядко пия) не ми се прави нищо, не се възбуждам. ако пия не ме боли, но пък и не усещам ни6то друго.
някой да каже кое е по-добре...1.хп първо болката от първия път не е толкова голяма колкото си мислиш;
2.неудобрявам секса след алкохол, не се знае дали няма да стане някоя глупост;
3.приятеля ти най-вероятно знае какво да прави
препоръчвам ти първо да се отвориш с нещо друго,а после да го направите.
bloodelf92
12-18-2009, 13:48
За тая вечер става въпрос... какво да правя
Ще търпиш... Какво може да стане... Може и да не те боли,при всяка е различно! Направо действай,а и не очаквай веднага да ти е много хубаво,след няколко повторения ще си му точно по мярка и ще изпитваш по-голямо удоволствие.
bloodelf92
12-18-2009, 14:05
чудя се дали да купя лубрикант :neutral:
а ми купи си,ако мислиш,че ще ти помогне.
Mr_Crowley
12-18-2009, 14:28
Един малко тъп въпрос - За ко ша са ибети, кът ни си гутова? :-o :-o :-o
Де да знам, ама съм чувал тука от разни, че щяли да отворят консервата чак когато станели готови. Теб щом те е шубе...де да знам.
А за самата болка - не се шашкай, щом толкова много женора са се изпошибали и то къде къде по-малки...не е толкова страшно 8)
Gigi1302
12-18-2009, 21:58
Ами, недей да пиеш, тъпо е. По-скоро говори с него, ако вече не си го сторила, за притесненията си. Имайки предвид колко жени са правили секс, предполагам, че ще оцелееш. Приятно прекарване! :)
Ами, недей да пиеш, тъпо е. По-скоро говори с него, ако вече не си го сторила, за притесненията си. Имайки предвид колко жени са правили секс, предполагам, че ще оцелееш. Приятно прекарване! :)
+1
А пък и предполагам, че искаш да запомниш първия си път.
Тъпо е да пиеш. Болката не е тоооооолкова голяма :?
чудя се дали да купя лубрикант :neutral:
Задължително даже!! :)
препоръчвам ти първо да се отвориш с нещо друго,а после да го направите.
Със Шнайдер може би? :lol: :lol: :lol:
bloodelf92
12-19-2009, 10:24
Мога ли да го използвам лубриканта ако имам малко нараняване до ануса (от разтягане) и видях че има малко кръв :-o
Абе май трябва да си седя мирно още няколко дена така като помисля
ddanii1994
12-19-2009, 10:48
според мен няма нищо по глупаво от това да се напиеш на 1вият ти път.В крайна сметка,дори и да не се получи,както си си го представяла ще знаеш поне,че не си била свръх пияна и не помниш почти нищооо.. :-D :-P
А защо просто не изчакаш да станеш готова без алкохол и подобни ебаси ... :? :? :o
moni4koto
12-19-2009, 13:43
Изчакай момента в който си готова .. сигурна съм,че момчето ще те разбере :)
А защо просто не изчакаш да станеш готова без алкохол и подобни ебаси ... :? :? :o
+++
Не разбирам защо трябва да се напиваш, вижда се че те е страх от болката, ами като не си готова защо тогава ще го правиш :? :? :? За мен това е адски тъпо ;) Когато си готова, тогава .. за къде бързаш :?
DarityGirl
12-19-2009, 17:09
според мен няма нищо по глупаво от това да се напиеш на 1вият ти път.В крайна сметка,дори и да не се получи,както си си го представяла ще знаеш поне,че не си била свръх пияна и не помниш почти нищооо.. :-D :-P
напълно съм съгласна :)
hoooodyhoooooo
12-19-2009, 18:24
И да пиеш, и да не пиеш, може пак да те боли. А може и да си толкова възбудена, че хич да не боли. Божа работа.
А иначе пиянският секс е прекрасен, стига да му хванеш цаката. Най-добре отначало трезвена :)
stefanov
12-19-2009, 19:38
чудя се дали да купя лубрикант :neutral:Купи, че ако си много притеснена няма да се възбудиш и няма да образуваш смазка.