View Full Version : какво е това любов???
anichka12345678
12-18-2009, 15:18
Аве само на мен ли ми се стрива ,че любов няма ???? За близо 4 години се нагледах на какво ли не.....Колко хора се разделиха ,а уж се ''обичат'',колко изневери видях ,а ''уж обичат ''полувинката си.....изрази от сорта ще спя с еди коиси ,ама аз нямам нищо към тоя човек,обичам само да ч*кам и таи нататака.... кажете вашето мнение...
Snickers
12-18-2009, 15:27
Бързо вените!
http://digilander.libero.it/tribers/smilies/goth.gif
грамотност.. грамотност :?
Та по въпроса - любов има ти не си я намерила, това са детски историйки.. кой клас си ..? спжред мен не си толкова голяма, че да се отчайваш..говориш, че си виждла, значи не си го почувствала :)
anichka12345678
12-18-2009, 15:31
Бързо вените!
http://digilander.libero.it/tribers/smilies/goth.gif хм сори ама не съм емо .
anichka12345678
12-18-2009, 15:33
грамотност.. грамотност :?
Та по въпроса - любов има ти не си я намерила, това са детски историйки.. кой клас си ..? спжред мен не си толкова голяма, че да се отчайваш..говориш, че си виждла, значи не си го почувствала :) ми 12 клас съм и съм виждала и съм почивствала ,много повече от колкото можеш да си преставиш.Живота от рано ме прецака.
Аве само на мен ли ми се стрива ,че любов няма ???? За близо 4 години се нагледах на какво ли не.....Колко хора се разделиха ,а уж се ''обичат'',колко изневери видях ,а ''уж обичат ''полувинката си.....изрази от сорта ще спя с еди коиси ,ама аз нямам нищо към тоя човек,обичам само да ч*кам и таи нататака.... кажете вашето мнение...
има любов, но много трудно се намира, всеки си гледа интереса в тоя гаден свят.
най-често се сблъскваме със всичко друго но не и с любов.
затова и аз често си мисля, че планетата Земя не е най-удачното място на което човек може да търси любовта, но винаги има изключения от правилото.
anichka12345678
12-18-2009, 15:38
затова и аз често си мисля, че планетата Земя не е най-удачното място на което човек може да търси любовта, но винаги има изключения от правилото.
съмнявам се ,че има някви изключениел.Любовта е баш като здравей и чао
valdesbg
12-18-2009, 15:45
Хехе :)
Още един мърморко :) В случая в женски род. Не си търси извинения за безпочвените ти глупости.
съмнявам се ,че има някви изключениел.Любовта е баш като здравей и чао
най-важното е ти да не я губиш в себе си и да я съхраниш.
тогава един ден рано или късно, ще попаднеш на човека, който ще усети и оцени.
ако се оставиш тя да бъде разпиляна и я загубиш по пътя, се превръщаш в част от масата.
anichka12345678
12-18-2009, 16:06
12 клас !? да на 18 години
LoveRetroMusic
12-18-2009, 16:40
Бързо вените!
http://digilander.libero.it/tribers/smilies/goth.gif хм сори ама не съм емо .
добре, WANNABE :oops:
BlindedAngel
12-18-2009, 16:49
Рано или късно все ще намериш подходящия...В днешно време това ще отнеме доооста време...Аз съм на 20 и мога да кажа че имах чист късмет момиче като моето да е с такъв олигофрен като мене ,камо ли да е с мен вече 1 година и да ме обича и всичко да си е както в началото...
MetalZone
12-18-2009, 16:53
Любов има... и когато се стовари върху теб.. пак ще пуснеш тема и тогава ще ти кажа " :smt097 " :}
BloodyAmy
12-18-2009, 17:54
:lol:
Ох, пак ли...
Защо повечето заявявате "Няма любов!" и толкова. Били сте видяли много неща в този живот и не знам си какво.
Мисля, че има да видиш още много, докато стигнеш до това изявление, че нямало любов. Още сме прекалено млади, за да твърдим това. Въпреки, че аз смятам, че има и то адски много любов за всички. Просто, за да стигнеш до нея трябва да минеш през висички тези изпитания и не любови. И определено няма смисъл да се заробвате с тези изказвания.
На 18 вече всичко е изживяно.. :lol:
оф пак ли бе .. :lol: :lol:
Сега естествено трябва да ти напишем "оо не има любов ще я срещнеш .. блаа блаа" :lol: :lol: блах ..