Влез

View Full Version : Eксхибиционизъм при жените

anika17
12-18-2009, 18:28
Някой чувал ли е за такова животно и съществува ли то у нас?
Всеки знае, че има мъже ексхибиционисти, но жените са рядкост.
От друга страна, често чувани са пикантни историйки с известни холивудски и др. мацки, които се събличат на обществени места и създават смут в обществото.

Според мен в хората (както при мъжете, така и при жените) е заложено доста силното желание да бъдат забелязани. Важно е за нас, другите да харесат голото ни тяло, но до каква степен сме готови да го изложим на показ в обществото?

Какво ви е мнението по въпроса?
Можете ли сами да се определите, като ексхибиционистки, дори и в някаква малка степен?
Харесва ли ви мисълта да бъдете напълно голи пред много хора или пък да покажате интимните си части пред непознати?

Лично мен това ме възбужда и въпреки, че едва ли го бих направила в дискотека например, съвсем свободно го правя понякога на плажа :)

Споделете или разкажете ваши преживявания, ако имате такива. Момчетата също да се чувстват поканени.
И без глупави коментари моля! :)

hahavteen
12-18-2009, 19:56
Е как да го няма при жените? А големите деколтета? А късите полички? Това си е форма на ексхибиционизъм. Ние все си ходиме разголени и искаме да ни заглеждат я краката, я гърдите и гледаме да ги подчертаем и през лятото да закриваме колкото се може по-малка част от тях.... Освен това като се събере жеснка компания момичетата нямат нищо против да се преобличат и една пред друга и дори да обсъждат телата си. При мъжките дрехи тази възможност я няма и може би за това има такива болни типове които си показват интимните части по градинките...
Аз в нас си се разхождам гола (живея сама) и съм наясно че особено вечер някой от съседния блок може и да ме види защото пердетата ми са доста тънки. Не ме притеснява мисълта но не ме и възбужда. Просто ми е все тая... Целенасочено не бих се съблякла пред някого камо ли пред група хора просто ей така и не ме възбужда мисълта някой да гледа тялото ми.

KarlDionic
12-18-2009, 20:05
Е как да го няма при жените? А големите деколтета? А късите полички? Това си е форма на ексхибиционизъм. Ние все си ходиме разголени и искаме да ни заглеждат я краката, я гърдите и гледаме да ги подчертаем и през лятото да закриваме колкото се може по-малка част от тях.... Освен това като се събере жеснка компания момичетата нямат нищо против да се преобличат и една пред друга и дори да обсъждат телата си. При мъжките дрехи тази възможност я няма и може би за това има такива болни типове които си показват интимните части по градинките...
Аз в нас си се разхождам гола (живея сама) и съм наясно че особено вечер някой от съседния блок може и да ме види защото пердетата ми са доста тънки. Не ме притеснява мисълта но не ме и възбужда. Просто ми е все тая... Целенасочено не бих се съблякла пред някого камо ли пред група хора просто ей така и не ме възбужда мисълта някой да гледа тялото ми.
я кажи де живееш :) 8-)

anika17
12-18-2009, 20:20

Ще кажа по-точно какво имам в предвид.
Аз живея на центъра в София в едно 5 етажно блокче. Срещу моя прозорец има други блокове и ако си сваля щорите, цялата ми стая се вижда.
Имам балкон, а там е направо, като сцена.
Лятото супер често се разхождам боса и гола из стаята без да ми пука, излизам и на балкона и там стоя също така. Виждала съм хиляди пъти как разни хора зяпат, като невидели и това ме възбужда. Има даже един тип, живее точно срещу мен, засичала съм го да ме гледа с бинокъл. :D

Затова говоря :D

hahavteen
12-18-2009, 20:35
я кажи де живееш :) 8-)

То си пише :wink:

anika17 разбрах за какво говориш и казах че според мен всяка жена е малко или много ексхибиционистка.
Също така поясних че аз се разхождам гола в нас и съм наясно че съседите ме виждат но това не ме възбужда.
:-o

padnaloblak
12-18-2009, 20:36
:D ааах........ дай боже повече такива жени 8-)

padnaloblak
12-18-2009, 20:38
бтв и аз се разхождам у нас гол и не мисля че има човек който да не го е правил... даже за жените съм мн по-убеден че са

Qamstel
12-18-2009, 21:23
аз съм за екскебиционизма ноо не на публични места :-D

Azgalor
12-18-2009, 23:36
+1

anika17
12-19-2009, 04:24

хихи :)
че какъв ексхибиционизъм е това?
Битов?
:-D

badjanack
12-19-2009, 11:58
лично на мене не ми е удобно, не че да не ме види някой ами просто не ми е кеф да ми се мяткат...зарзаватите/щтрюдела докато се разхождам, пък и ако съм сам вкъщи съм често пред компа а там сядам на кожен стол...и не ми е кеф докато цъкам на WoW да ми залепва задника за стола.

wilks
12-20-2009, 01:24
В къщи всеки ходи гол през летните жеги, без значение какъв пол е.
На плажа също не се смята за скандално да си гол.
Но да ходи някой/-я с омазнен зелен шлифер и да го разтваря като види някой насреща, е леко гнусно май... :?

@ anika17
1. къде ходиш на плаж?
2. в центъра на коя улица и No. живееш? :D :oops: 8)

anika17
12-20-2009, 05:52
В къщи всеки ходи гол през летните жеги, без значение какъв пол е.
На плажа също не се смята за скандално да си гол.
Но да ходи някой/-я с омазнен зелен шлифер и да го разтваря като види някой насреща, е леко гнусно май... :?

@ anika17
1. къде ходиш на плаж?
2. в центъра на коя улица и No. живееш? :D :oops: 8)

тръгни лятото по малките улички в центъра и се оглеждай по балконите. ако си достатъчно упорит, ще ме откриеш :-D :-D

anichka12345678
12-20-2009, 16:14
Някой чувал ли е за такова животно и съществува ли то у нас?
Всеки знае, че има мъже ексхибиционисти, но жените са рядкост.
От друга страна, често чувани са пикантни историйки с известни холивудски и др. мацки, които се събличат на обществени места и създават смут в обществото.

Според мен в хората (както при мъжете, така и при жените) е заложено доста силното желание да бъдат забелязани. Важно е за нас, другите да харесат голото ни тяло, но до каква степен сме готови да го изложим на показ в обществото?

Какво ви е мнението по въпроса?
Можете ли сами да се определите, като ексхибиционистки, дори и в някаква малка степен?
Харесва ли ви мисълта да бъдете напълно голи пред много хора или пък да покажате интимните си части пред непознати?

Лично мен това ме възбужда и въпреки, че едва ли го бих направила в дискотека например, съвсем свободно го правя понякога на плажа :)

Споделете или разкажете ваши преживявания, ако имате такива. Момчетата също да се чувстват поканени.
И без глупави коментари моля! :)
Не съм имала подобно преживяване и едва ли бих се съблякла някъде пред много хора.Ако стана свидетел на някой да го прави сигурно няма да го взема за нещо нормално. :D

wilks
12-21-2009, 00:19
тръгни лятото по малките улички в центъра и се оглеждай по балконите. ако си достатъчно упорит, ще ме откриеш :-D :-D

Поне някакъв периметър задай, в коя част на центъра си локализирана? :) Да не сме в Каспичан центъра да е една главна и 4 малки преки улички :lol:

ако тръгна на тото да нацелвам най-много да слънчасам в жегите :shock: :-D

anika17
12-21-2009, 01:03

Поне някакъв периметър задай, в коя част на центъра си локализирана? :) Да не сме в Каспичан центъра да е една главна и 4 малки преки улички :lol:

ако тръгна на тото да нацелвам най-много да слънчасам в жегите :shock: :-D

е, аз широк периметър давам, пък, който много се постарае може да ме локализира :D
и без чийтинг и нерегистрирани скенери, радари или антени, моля :D

wilks
12-21-2009, 02:08
е, аз широк периметър давам, пък, който много се постарае може да ме локализира :D
и без чийтинг и нерегистрирани скенери, радари или антени, моля :D

баси кво злобно ми пресече ентусиазЪма 8-)
аз и всичките си запаси от старание да вложа в каузата, шансовете ми пак са близки до нулевите показатели :-o
лоша, лоша....мнооого лоша :x :-D

П.П. оооо да, добре, че ме подсети с тези чийтове - за GPS-и нищо не си споменала, значи са допустими :D
дай жокерче, иначе са почвам да свалям подробни карти

iLovePussyJuice
12-25-2009, 00:02
Съседи, аре за бири. :D

kolio94
12-25-2009, 04:39
докато съм сам вкъщи си ходя гол както се досещате пък и не ме е срам от тялото ми правил съм и стриптис 2 пъти 1 ния път беше малко щото бяхме на "импровизиран" купон и имаше момчета в стаята 2рия до боксерки хардкор :D

asen75
09-16-2011, 08:06
Аз много обичам да ходя гол вкъщи /мисля, че малко съм ексхибиционист/ и веднъж така се случи, че беше отворен прозореца и от съседния блок ме видя едно момиче. Мен ситуацията много ме възбуди, а явно и на момичето му хареса, защото продължи да ме гледа. След това тази случка се повтори няколко пъти - тя си отваряше прозореца и чакаше, а пък аз също отварях моя и се разхождах гол, докато тя ме гледа - наистина е много възбуждащо. А иначе обичам да ходя и на нуди плажове...

gandalfepi4
09-16-2011, 12:49
http://www.youtube.com/watch?v=ZDfNFsJNnOU&feature=player_detailpage#t=56s

Pay4win
09-16-2011, 14:13
то женското се прикрива под прозрачен потник и мини-мини поличка!

djipsito
09-16-2011, 14:14
Аз май не си падам. Често се притеснявам като ме гледат дори като съм облечена, кво остава ако съм гола.
Не, че ме е срам като ме погледне някой, ами почвам да се чувствам някво неудобно. Някак си не обичам да привличам мн мн погледи.