.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Eксхибиционизъм при жените

Някой чувал ли е за такова животно и съществува ли то у нас?
    Всеки знае, че има мъже ексхибиционисти, но жените са рядкост.
    От друга страна, често чувани са пикантни историйки с известни холивудски и др. мацки, които се събличат на обществени места и създават смут в обществото.

Според мен в хората (както при мъжете, така и при жените) е заложено доста силното желание да бъдат забелязани. Важно е за нас, другите да харесат голото ни тяло, но до каква степен сме готови да го изложим на показ в обществото?

Какво ви е мнението по въпроса?
    Можете ли сами да се определите, като ексхибиционистки, дори и в някаква малка степен?
    Харесва ли ви мисълта да бъдете напълно голи пред много хора или пък да покажате интимните си части пред непознати?

Лично мен това ме възбужда и въпреки, че едва ли го бих направила в дискотека например, съвсем свободно го правя понякога на плажа

Споделете или разкажете ваши преживявания, ако имате такива. Момчетата също да се чувстват поканени.
    И без глупави коментари моля!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Е как да го няма при жените? А големите деколтета? А късите полички? Това си е форма на ексхибиционизъм. Ние все си ходиме разголени и искаме да ни заглеждат я краката, я гърдите и гледаме да ги подчертаем и през лятото да закриваме колкото се може по-малка част от тях.... Освен това като се събере жеснка компания момичетата нямат нищо против да се преобличат и една пред друга и дори да обсъждат телата си. При мъжките дрехи тази възможност я няма и може би за това има такива болни типове които си показват интимните части по градинките...
    Аз в нас си се разхождам гола (живея сама) и съм наясно че особено вечер някой от съседния блок може и да ме види защото пердетата ми са доста тънки. Не ме притеснява мисълта но не ме и възбужда. Просто ми е все тая... Целенасочено не бих се съблякла пред някого камо ли пред група хора просто ей така и не ме възбужда мисълта някой да гледа тялото ми.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Е как да го няма при жените? А големите деколтета? А късите полички? Това си е форма на ексхибиционизъм. Ние все си ходиме разголени и искаме да ни заглеждат я краката, я гърдите и гледаме да ги подчертаем и през лятото да закриваме колкото се може по-малка част от тях.... Освен това като се събере жеснка компания момичетата нямат нищо против да се преобличат и една пред друга и дори да обсъждат телата си. При мъжките дрехи тази възможност я няма и може би за това има такива болни типове които си показват интимните части по градинките...
    Аз в нас си се разхождам гола (живея сама) и съм наясно че особено вечер някой от съседния блок може и да ме види защото пердетата ми са доста тънки. Не ме притеснява мисълта но не ме и възбужда. Просто ми е все тая... Целенасочено не бих се съблякла пред някого камо ли пред група хора просто ей така и не ме възбужда мисълта някой да гледа тялото ми.
    я кажи де живееш

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ще кажа по-точно какво имам в предвид.
    Аз живея на центъра в София в едно 5 етажно блокче. Срещу моя прозорец има други блокове и ако си сваля щорите, цялата ми стая се вижда.
    Имам балкон, а там е направо, като сцена.
    Лятото супер често се разхождам боса и гола из стаята без да ми пука, излизам и на балкона и там стоя също така. Виждала съм хиляди пъти как разни хора зяпат, като невидели и това ме възбужда. Има даже един тип, живее точно срещу мен, засичала съм го да ме гледа с бинокъл.

Затова говоря

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    я кажи де живееш
    То си пише

anika17 разбрах за какво говориш и казах че според мен всяка жена е малко или много ексхибиционистка.
    Също така поясних че аз се разхождам гола в нас и съм наясно че съседите ме виждат но това не ме възбужда.

ааах........ дай боже повече такива жени
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

бтв и аз се разхождам у нас гол и не мисля че има човек който да не го е правил... даже за жените съм мн по-убеден че са
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    аз съм за екскебиционизма ноо не на публични места

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от Qamstel
    +1

Цитирай Първоначално написано от Qamstel
    хихи
    че какъв ексхибиционизъм е това?
    Битов?

лично на мене не ми е удобно, не че да не ме види някой ами просто не ми е кеф да ми се мяткат...зарзаватите/щтрюдела докато се разхождам, пък и ако съм сам вкъщи съм често пред компа а там сядам на кожен стол...и не ми е кеф докато цъкам на WoW да ми залепва задника за стола.

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    В къщи всеки ходи гол през летните жеги, без значение какъв пол е.
    На плажа също не се смята за скандално да си гол.
    Но да ходи някой/-я с омазнен зелен шлифер и да го разтваря като види някой насреща, е леко гнусно май...

@ anika17
    1. къде ходиш на плаж?
    2. в центъра на коя улица и No. живееш?
    I'll take your brain to another dimension

Цитирай Първоначално написано от wilks
    В къщи всеки ходи гол през летните жеги, без значение какъв пол е.
    На плажа също не се смята за скандално да си гол.
    Но да ходи някой/-я с омазнен зелен шлифер и да го разтваря като види някой насреща, е леко гнусно май...

@ anika17
    1. къде ходиш на плаж?
    2. в центъра на коя улица и No. живееш?
    тръгни лятото по малките улички в центъра и се оглеждай по балконите. ако си достатъчно упорит, ще ме откриеш

Re: Eксхибиционизъм при жените

Цитирай Първоначално написано от anika17
    Някой чувал ли е за такова животно и съществува ли то у нас?
    Всеки знае, че има мъже ексхибиционисти, но жените са рядкост.
    От друга страна, често чувани са пикантни историйки с известни холивудски и др. мацки, които се събличат на обществени места и създават смут в обществото.

Според мен в хората (както при мъжете, така и при жените) е заложено доста силното желание да бъдат забелязани. Важно е за нас, другите да харесат голото ни тяло, но до каква степен сме готови да го изложим на показ в обществото?

Какво ви е мнението по въпроса?
    Можете ли сами да се определите, като ексхибиционистки, дори и в някаква малка степен?
    Харесва ли ви мисълта да бъдете напълно голи пред много хора или пък да покажате интимните си части пред непознати?

Лично мен това ме възбужда и въпреки, че едва ли го бих направила в дискотека например, съвсем свободно го правя понякога на плажа

Споделете или разкажете ваши преживявания, ако имате такива. Момчетата също да се чувстват поканени.
    И без глупави коментари моля!
    Не съм имала подобно преживяване и едва ли бих се съблякла някъде пред много хора.Ако стана свидетел на някой да го прави сигурно няма да го взема за нещо нормално.
    Sleda ot liubovta

Град
    SF
    тръгни лятото по малките улички в центъра и се оглеждай по балконите. ако си достатъчно упорит, ще ме откриеш
    Поне някакъв периметър задай, в коя част на центъра си локализирана? Да не сме в Каспичан центъра да е една главна и 4 малки преки улички

ако тръгна на тото да нацелвам най-много да слънчасам в жегите

Цитирай Първоначално написано от wilks
    Поне някакъв периметър задай, в коя част на центъра си локализирана? Да не сме в Каспичан центъра да е една главна и 4 малки преки улички

ако тръгна на тото да нацелвам най-много да слънчасам в жегите

е, аз широк периметър давам, пък, който много се постарае може да ме локализира
    и без чийтинг и нерегистрирани скенери, радари или антени, моля

Град
    SF

е, аз широк периметър давам, пък, който много се постарае може да ме локализира
    и без чийтинг и нерегистрирани скенери, радари или антени, моля
    баси кво злобно ми пресече ентусиазЪма
    аз и всичките си запаси от старание да вложа в каузата, шансовете ми пак са близки до нулевите показатели
    лоша, лоша....мнооого лоша

П.П. оооо да, добре, че ме подсети с тези чийтове - за GPS-и нищо не си споменала, значи са допустими
    дай жокерче, иначе са почвам да свалям подробни карти

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Съседи, аре за бири.

докато съм сам вкъщи си ходя гол както се досещате пък и не ме е срам от тялото ми правил съм и стриптис 2 пъти 1 ния път беше малко щото бяхме на "импровизиран" купон и имаше момчета в стаята 2рия до боксерки хардкор

Аз много обичам да ходя гол вкъщи /мисля, че малко съм ексхибиционист/ и веднъж така се случи, че беше отворен прозореца и от съседния блок ме видя едно момиче. Мен ситуацията много ме възбуди, а явно и на момичето му хареса, защото продължи да ме гледа. След това тази случка се повтори няколко пъти - тя си отваряше прозореца и чакаше, а пък аз също отварях моя и се разхождах гол, докато тя ме гледа - наистина е много възбуждащо. А иначе обичам да ходя и на нуди плажове...

то женското се прикрива под прозрачен потник и мини-мини поличка!

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз май не си падам. Често се притеснявам като ме гледат дори като съм облечена, кво остава ако съм гола.
    Не, че ме е срам като ме погледне някой, ами почвам да се чувствам някво неудобно. Някак си не обичам да привличам мн мн погледи.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си