Влез

View Full Version : малко гадно :(

ivelinnka
12-18-2009, 20:00
Ами искам да ви помоля за съвет. Какво бихте направили на мое място?
Онзи ден казах на приятеля ми, че миналата година тогавашният ми "най-добър приятел" ме е изнасилил докато съм била мъртво пияна и е разпространил клипчето в цялото училище. Когато му го казах той ми се изхили мазно и смени темата и започна да ми говори за Берое. Стана ми много тъпо и се опитах да говоря с него ама той пак заприказва за Берое. Как бихте постъпили на мое място. (не е ебавка)

mOBSCENE
12-18-2009, 20:14
Мога само да ти кажа ,че приятеля ти е задник.
И по тази негова реакция си правя извода ,че си губиш времето с него !! :)

Hilary_
12-18-2009, 20:15

++

totik
12-18-2009, 20:39
Тъпа работа

hahavteen
12-18-2009, 20:52
Може би просто не е знаел как да реагира на момента. Все пак не си му казала какво си яла вчера а нещо дооооста по-шокиращо. Опитай се утре или след няколко дни да поговориш отново с него и му кажи че реакцията му те е наранила защото е нещо лично и важно за теб а на него сякаш не му пука. Просто говори за това какво чувстваш и ако и тогава се държи тъпо значи наистина му е все едно и не те взима на сериозно...

BloodyAmy
12-18-2009, 20:52
:shock:

s_E_x_Y_y_Y
12-18-2009, 20:53

++
станахме 3 или той е нещастник или вече е знаел историята и е нещасник

Bellatrix
12-18-2009, 20:57

++
станахме 3 или той е нещастник или вече е знаел историята и е нещасник
Пишете ни 4. Тоя е бахти и кретена.

Linns
12-18-2009, 21:02
Той е боклук !!!!!!!!

valdesbg
12-18-2009, 21:02
Нека ти задам няколко въпроса:

- това което му казваш истина ли е?

- ако е истина, обърнала ли си се към сответните нинституции, които се грижат за правата ти?

- сигурна ли си че отношенията ви са достатъчно сериозни за да може момчето да възприеме случката със сериозността, която заслужава?

- ако не е истина, защо си играеш с такива подли игрички с него?

Моля да не се нахвърляте на момчето. Докато неустановим горнитен еща - нека не прехвърляме топката наникого.

ivelinnka
12-18-2009, 21:14
Нека ти задам няколко въпроса:

- това което му казваш истина ли е?

- ако е истина, обърнала ли си се към сответните нинституции, които се грижат за правата ти?

- сигурна ли си че отношенията ви са достатъчно сериозни за да може момчето да възприеме случката със сериозността, която заслужава?

- ако не е истина, защо си играеш с такива подли игрички с него?

Моля да не се нахвърляте на момчето. Докато неустановим горнитен еща - нека не прехвърляме топката наникого.

това което съм му казала си е чистата истина. има оплакване в полицията и мился че отношенията ни са достатъчно сериозни за да му споделя такова нещо. аз за "подлите игрички" - просто не съм такъв човек

Korrnyy
12-18-2009, 21:17
Приятеля ти е идиот.

Valento
12-18-2009, 21:30
Можеби просто не е трябвало да му кажеш , но тъпото щеше да стане когато разбере за въпросния клип , ще ти поиска сметка защо не си му казала ... абе ебавай му майката и да пасе трева .... той ти е просто загуба на време !!!

PurpleDream
12-18-2009, 21:40
(не е ебавка)
(не вярвам)

ivelinnka
12-18-2009, 21:51
(не е ебавка)
(не вярвам)
ko shtesh

kypo
12-18-2009, 22:15
зарежи го! берое не струват, как може да е фен на берое? :shock:

Valento
12-18-2009, 22:19
Или по-добре да му каже да смени отбора :D нека мине на Левски или ЦСКА :D :D :D :D :D

ivelinnka
12-18-2009, 22:44
Или по-добре да му каже да смени отбора :D нека мине на Левски или ЦСКА :D :D :D :D :D
ma toi e i za cska samo det sme ot stz i toi toooolkova mnogo si podkrepq otbora che poveche dyrji na nego otkolkoto na men :-D

BladeOfMySoul
12-18-2009, 23:05
Разкарай го.

ivelinnka
12-18-2009, 23:22
emi da ama ne stava tolkova lesno. mnogo go obicham i mi e mnogo trudno. ako neshtata ne stoqha tyka nqmashe da iskam syvet

axis
12-18-2009, 23:25
беройци не са хора

sunshinepp
12-19-2009, 07:00
wtf?!!? малко гадно ли!? а бе какво правиш с тоя бе!? ти нормално ли си! един нормален човек ще скочи и ще го смачка където и да е оня..!!! на тоя или не му пука за тебе изобщо или вече знае за тази простотия с клипчето ти и просто си е казал " ааа ти ли си тая.." пффф.. нямам думи такова същество е да го Хванеш и да го риташ (за тоя дето те изнасилил говоря) а другия просто е едно пълно размазано просто смотано ЛАЙНО!!! :-x

RoCkSpOt
12-19-2009, 09:02
Аз се чуда как може да е с тебе ... :-o такива момичета за нищо нестават момиче да е мъртво пияна .. значи ти си толкова елементарна ли незнам ... ти ако си читаво момиче и знаеш как да се държиш с хората немаше да е станало ... ебахти парцала ... ( лично мнение )

RedLabel
12-19-2009, 12:59
нема мое нема твое всичко е бероееееееее :grin: :grin: :grin:

иначе по темата "(не е ебавка)" както и един мармот завива шоколада в станиол :D :D :D

Zarity
12-19-2009, 13:27
Приятеля ти е идиот.

BloomF
12-19-2009, 13:32
Или не му пука за тебе, или просто това му е дошло като гръм от ясно небе и не е знаел кво да каже....

niquetamere
12-19-2009, 14:14
Нема мойЕ нема твойЕ, всичко е Б И Р О Й Е

viqnkababyy
12-19-2009, 14:17

++ Зарязвай го тоя бе, за какъв си мисли .. :?

Luciernaga
12-19-2009, 14:24
Когато момиче е изнасилено, не виси по форумите да го оповестява публично като част от някаква малоумна история, в която се разказва как приятелят й говорил за Берое.
Когато момиче е било мъртво пияно, само си е заслужило това, което му се е случило.
Когато човек има проблем с друг, говори с него, а не мрънка по форумите.

ivcheto0o
12-19-2009, 14:49

++ Зарязвай го тоя бе, за какъв си мисли .. :?

това не е не6то с което 4овек може да се подиграва....

valdesbg
12-19-2009, 14:59
Това не е история която да разправяш наляво и надясно.

Измисляш си доста, не знам по каква причина. Не ме и интересува.

Весели празници.

SuperWesye
12-19-2009, 15:02

Ахъм ..! ;-)

loliii
12-19-2009, 15:19
Най-добрият ти приятел те е изнасилил!?!? Ти си идиотка, защото не можеш да си преценяваш приятелите и ми се напиваш кат свиня и наричаш някъв изнасилвач свой най-добър приятел, гаджето ти е идиот, защото идиот при идиот ходи... тъй че какво очакваш от него?

П.П. 99 % съм сигурна, че това са пълни измислици на някоя 13-14 годишна пикла, която си няма работа, а скречовете вече са й омръзнали.

Linns
12-20-2009, 10:46
^ 99,9% съм убедена, че нямаш и грам мозък в главата си, знаеш ли колко такива случай имаи правосъдието нищо не е направило? Или пък самите момичета ги е страх/ срам да признаят пред родителите си за да бъдат взети мерки.. Едва ли това, че не и вярвате и помага по някъв начин.. Ти нали си на 50, видяла си кво ли не от живота и всичко разбираш..
'Баси пиклите дето сте..

umri
12-20-2009, 11:25
Хаххах, ебахти изрода. Такъв чак и аз не съм, като гаджето ти.

Но се замисли малко. От къде знаеш, че си била изнасилена? Ти изнасилване имаш ли представа какво е? Когато някой принудително те такова, докато ти викаш не и не го искаш категорично.
Това, че сте се забавлявали, пили сте и след това той се е ""възползвал"""" от теб не е изнасилване. Пила си много и дори не знаеш дали ти не си му скочила. Много внимавай на кой какви глупости дрънкаш, защото момчето може да отиде в затвора или да го пребият някъде. Такива тъпи патки като теб бол. Пожелавам ти никога да не бъдеш изнасилвана, защото това, което ти се е случило според мен и начина, по който го описваш нищо не е.

onqtam
12-20-2009, 14:42
бахти идиота е тоя...

CwalkIn
12-20-2009, 19:45
wtf

azida
12-30-2009, 20:05

както и въобще не му пука за тебе и за това, което ти се е случило

ivelinnka
12-31-2009, 08:44
Хаххах, ебахти изрода. Такъв чак и аз не съм, като гаджето ти.

Но се замисли малко. От къде знаеш, че си била изнасилена? Ти изнасилване имаш ли представа какво е? Когато някой принудително те такова, докато ти викаш не и не го искаш категорично.
Това, че сте се забавлявали, пили сте и след това той се е ""възползвал"""" от теб не е изнасилване. Пила си много и дори не знаеш дали ти не си му скочила. Много внимавай на кой какви глупости дрънкаш, защото момчето може да отиде в затвора или да го пребият някъде. Такива тъпи патки като теб бол. Пожелавам ти никога да не бъдеш изнасилвана, защото това, което ти се е случило според мен и начина, по който го описваш нищо не е.
напълно сигурна съм че не съм му се нахвърлила аз защото гледах клипчето. аз съм спала, той е дошъл ударил ме е и ме е изнасилил

izlishna
12-31-2009, 08:51
Щом се е изсмял, не очаквай подкрепа от негова старана за каквото и да е.. Губиш си времето с него .. Колко е жалък :)

ivelinnka
01-20-2010, 07:01
мерси за мненията! с тоя скъсахме. вече модераторите ако искат могат да заключват темата. :) :) :-)