View Full Version : Сгреших ли ?!
viqnkababyy
12-19-2009, 15:54
Ходих с едно момче 4 месеца. Много ме обичаше, както и аз него. Бяхме много щасгливи.
Виждахме се един път в седмицата, защото живеем на доста разстояние.
Пишех си в скайп с един приятел и той ми се разсърди.. / не му давах основание да се сърди/ И така той ме караше да се скарам с този мой приятел, но не мислех, че той трябва да ми казва какво да правя и така се скарахме.Бяхме си гаджета, но просто 2 дни не общувахме.
Разказаха ми, че докато сме били скарани той бил прегръщал някакво момиче, което преди харесвал.Когато го питах, той каза " Да, какво толкова". Ядосах се и скъсах с него, после се събрахме / а преди да се съберем той се обадил на въпросното момиче, да я пита дали да се събирим/ и доста време ходихме, но просто тръпката я нямаше. Всеки ден за глупости ми се сърдеше, спряхме да излизаме. И така обичах го, но предположих, че вече не ме обича. Когато скъсах с него, той ми каза " еми к`во да направя". Сега седмица по-късно виждам в импулс на някакво момиче от неговия квартал, снимки как се целуват...
Незнам защо ми пука, нали именно аз сложих край.
Но сега слушам песни, които сме слушаме заедно и не спирам да плача.
Правилно ли постъпих и какво да правя сега ?! :smt120 :-# :smt089 :smt089
Правилно си постъпила , ако той те е обичал и е държал на теб няма да търчи при другите ... не съжалявай .. може да си сама но по-хубаво ли е да си с човек който не му пука за теб , мисля че не ... няма смисъл да пачеш , все още има момчета които биха те оценили и обичали такава каквато си ... това е :) Успех и недей да плачеш :) :mrgreen:
YouKnowImBetterThanYou
12-19-2009, 16:02
Абсолютно на място си постъпила.
LikeAstar
12-19-2009, 16:02
Правилно си постъпила , ако той те е обичал и е държал на теб няма да търчи при другите ... не съжалявай .. може да си сама но по-хубаво ли е да си с човек който не му пука за теб , мисля че не ... няма смисъл да пачеш , все още има момчета които биха те оценили и обичали такава каквато си ... това е :) Успех и недей да плачеш :) :mrgreen:+ :(
BloodyAmy
12-19-2009, 16:06
Недей да съжаляваш за постъпките си. Продължавай напред. Сигурна съм, че ще срещнеш някой, който те заслужава и те харесва такава каквато си. Имаш толкова много време пред себе си. Не се заробвай още от сега с депресий. Радвай се на живота, а любовта ще почука на вратата ти точно, когато най-малко очакваш. (:
danyrenesmee
12-19-2009, 16:13
Правилно си постъпила , ако той те е обичал и е държал на теб няма да търчи при другите ... не съжалявай .. може да си сама но по-хубаво ли е да си с човек който не му пука за теб , мисля че не ... няма смисъл да пачеш , все още има момчета които биха те оценили и обичали такава каквато си ... това е :) Успех и недей да плачеш :) :mrgreen: ++ :) :) :)
hotAndColddd
12-19-2009, 16:16
Добре си постъпилa,до колкото е възможно :)
И аз мисля, че си постъпила правилно.
Само едно не можах да разбера. Казваш, че след като сте се събрали, тръпката вече я е нямало. Но сега не спираш да плачеш за него...
ThePowerOfLove
12-19-2009, 17:00
Той ако те обичаше, нямаше да бърза да тича след други. Добре си постъпила. Продължавай напред, и не съжалявай за нищо!
rumito0y
12-19-2009, 17:46
Постъпила си както трябва... :) Защото според мен, той ако те е обичал и е държал на теб, няма да се прегръща с някво друго момиче при положение че е с теб... искал е да те накара да ревнуваш според мен. Нормално е да ти е кофти като гледаш тея снимки, щот както ти написа сте били заедно много време. Но спокойно ще го забравиш !!! :-)
ivcheto0o
12-19-2009, 17:59
Правилно си постъпила , ако той те е обичал и е държал на теб няма да търчи при другите ... не съжалявай .. може да си сама но по-хубаво ли е да си с човек който не му пука за теб , мисля че не ... няма смисъл да пачеш , все още има момчета които биха те оценили и обичали такава каквато си ... това е :) Успех и недей да плачеш :) :mrgreen:
soul1199
12-19-2009, 18:25
каквото е било това е,не се измъчвай,няма смисъл,правилно си постъпила
BloodyTears
12-19-2009, 18:31
Постъпила си правилно,не трябва и да се съмняваш в това !
По-добре сама, отколкото зле придружена... :)
montana6
12-19-2009, 23:25
Правилно ли постъпих и какво да правя сега ?! :smt120 :-# :smt089 :smt089
Правилно си постъпила. Продължаваш напред.
HristoGavrilov
12-20-2009, 01:24
Правилно си постъпила. Търсел е повод да се скара с теб и да скъсате, за това ти е казал да се скараш с приятела от скайп.
titinkaa
12-20-2009, 06:45
+1 :)
izlishna
12-20-2009, 18:20
Нали нямаше да се оставиш да те тъпче и да те има за временна занимавка и губене на време ?! Постъпила си правилно, не съжалявай! :)