View Full Version : Свършване в теб с презерватив
bibynkichka
12-20-2009, 07:54
Искам само да ви попитам: Когато правиш секс с едно момче и той е с презерватив и свърши в теб има ли вероятност момичето да е бременно. Аз зная, че няма, но все пак мнението на още някого не е излишно :)
bibynkichka
12-20-2009, 07:59
Той, че не беше спукан, не беше, но въпреки това се притеснявам :)
DarkAngelOfHope
12-20-2009, 08:15
Има опасност ,защото презерватива може да е някъде спукан и да проникне вътре в теб известно количество сперма ,без да разбереш,защото "уж" спермата е в презерватива!
Ти спукан презерватив виждала ли си ? Презервативите са или здрави или скъсани, ако е имал малка дупчица при слагането той ще се скъса при половия акт (поне така твърдят производителите, но аз лично пукнат презерватив не съм виждал). Гледате срока на годност и цялостта на опаковката да е запазена (да няма дупчици по нея - примерно) и при правилно слагане всичко ще е на ред :)
bibynkichka
12-20-2009, 08:25
Значи той не беше нито спукан, нито скъсан .. Благодаря ви все пак :)
DarkAngelOfHope
12-20-2009, 08:39
Аз съм виждала,явно ти не си.Точно това се случи на една моя френдка.Нямам си и на идея как се е спукал,освен някой умишлено да го е направил.И не се е скъсал при самия акт!
А ти какво прави при тях докато правят секс че си видяла или после ти показаха презерватива :D (това в кръга на майтапа)
Та зависи какво се разбира под скъсан ... спукан за мен е ... някоя малка дупчица не забележима като се погледне :) а скъсан ... като погледнеш презерватива и да се вижда дупка :) както и да е ...
по темата на авторката ако презерватива е сложен както трябва няма от какво да се притеснявате ... и след като свърши приятеля ти да си го вади щот като му умекне след секса презерватива не се уплатнява толкова добре и ... да не стават бели все пак :)
Защо правите изобщо секс бе?! ЗАЩО?!
Защо правите изобщо секс бе?! ЗАЩО?! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
И аз си мисля че няма опасност , освен ако не е спукам при неправилно слагане :)
badjanack
12-20-2009, 10:07
На мене ми се е късал два пъти (и двата пъти беше спортекс... :? правете си изводите). Единия път обаче се скъса така че от върха на презерватива кръгло парче остана в момичето. После успях да го извадя с пръсти, добре че съм ловък :D :D
На мене ми се е късал два пъти (и двата пъти беше спортекс... :? правете си изводите). Единия път обаче се скъса така че от върха на презерватива кръгло парче остана в момичето. После успях да го извадя с пръсти, добре че съм ловък :D :D
Чудно ми е как се късат презервативи.Аз един път взех един и започнах да го подлагам на различни изпитания.
Пълнене с вода и после шибане до полуда в стената,надуване до почти пръскане и след това си го подмятахме с приятелчетата, вкарах си ръката в него и презерватива си беше здрав.
Как ги късате вие тея презервати нз, или пишката ви е прекалено остра отпред че го промушва или са излезли нов вид моми с зъби в влагалището.... :D просто аз от личен опит знам че презерватива няма късане освен ако не се къса/спука при слагането ако момчето не е използвало нокторезачка в близкия месец!!! :)
Има опасност ,защото презерватива може да е някъде спукан и да проникне вътре в теб известно количество сперма ,без да разбереш,защото "уж" спермата е в презерватива!
Ти спукан презерватив виждала ли си ? Презервативите са или здрави или скъсани, ако е имал малка дупчица при слагането той ще се скъса при половия акт (поне така твърдят производителите, но аз лично пукнат презерватив не съм виждал). Гледате срока на годност и цялостта на опаковката да е запазена (да няма дупчици по нея - примерно) и при правилно слагане всичко ще е на ред :)
Аз съм виждала,явно ти не си.Точно това се случи на една моя френдка.Нямам си и на идея как се е спукал,освен някой умишлено да го е направил.И не се е скъсал при самия акт!
И приятелката ти те викна да видиш спукания презерватив? Уау.. Жестоко !
Спукани презервативи няма, има само скъсани, с дупки и тем подобни.. Ти знаеш ли въобще кво спукан презерватив, то му личи отдалеч, че не е в ред.. Оф, оф..
Колкото до авторката: Ти въобще кво питаш? Правили сте секс, той свършва в здрав презерватив и ти питаш дали има опасност?? Нали точно за това са презервативите ..
Само чисто информативно, презервативите имат 95-97% сигурност, защото не са 100% плътни. И се случва, дори с презерватив, без да се е късал, пукал или както там го наричате, да се случи случката. :-)
0nem0retIme
12-20-2009, 13:08
Ако се скъса,има вероятност.Най-добре е да не свършва в теб дори и с презерватив.
DarityGirl
12-20-2009, 13:13
не се безпокой,нали знаеш че е бил здрав,тогава няма проблем. :)
anichka12345678
12-20-2009, 15:15
Искам само да ви попитам: Когато правиш секс с едно момче и той е с презерватив и свърши в теб има ли вероятност момичето да е бременно. Аз зная, че няма, но все пак мнението на още някого не е излишно :)Aко не се е скъсам презерватива по време на секса няма никва упасност.Проверяйте си презерватива след секс.На мен ми се е късал и за това го правя без и не съм имала проблеми .Не е нужно момчето да свършва в теб като си без или със презерватив.
dreaml1nd_
12-20-2009, 16:42
колко от вас изобщо са късали презерватив ?
Това нещо като се спраска всичко изтича иииии толкова ... целия си пръст можеш да промушиш през дупката ... Това се наричат презервативи с фабричен дефект...т.е. не са здрави и се късат ... никога не казвам никога, но едва ли може да има презерватив с то4но 1 микроскопична дупчица, през която да изтече сперма ... ако пък паниката е толкова огромна си го проверявайте всеки път след секс ... не знам вече ... по - добре да не се прави секс изобщо :grin: :?
Ако беше гледала Дискавъри,щеше да видиш,че дори преди години е имала някавка секта,които са правили точно това - пробивали са презервативите с топлийка в знак на несъгласие с използването на контрацептиви!
Нямало спукан презерватив дрън дрън че пляс! :D :D :D :D
И все пак не е СПУКАН, умнице.. :razz: :razz: :razz:
От вашите тъпи въпроси/теми и отговори ще ме откажете да влизам в тоя форум . . .
Влязох за първи път от няколко месеца и ми се доплака . . .
Тая Александра 93 ли е Александра 1993 ли не я знам , ама само по ник-а и по мненията и разбирам, че от малка е курвичка . . . като поотрасне малко каква ще стане не я знам . . .
сигурно чалга певица . . .
относно темата - рискът да забременееш е минимален . . .
айде и със здраве . . .
bibynkichka
12-21-2009, 16:22
Само ще кажа, че пуснах тая тема, не да се обиждате, а просто информативно. Мисля че няма нищо лошо да попитам .. не съм на 30 години жена, че да съм с толкова голям опит в тия неща. Благодаря за отговорите и мненията ви. :) :P
по - добре да не се прави секс изобщо :grin: :?
:? не съм на т'ва мнение :o
MansonGirl
12-29-2009, 06:33
Той, че не беше спукан, не беше, но въпреки това се притеснявам :)
Ми тогава няма за кво да се притесняваш, щото ако е бил "спукан" както казваш щеше да се скъса докато го правите.
по - добре да не се прави секс изобщо :grin: :?
:? не съм на т'ва мнение :o
ИИ кфо? Никой не му пука.
А до авторката-аа щом като толко се притенсяяаш не прави секс и нема да има кфо да терзае малката ти главица.Айде успехи :razz:
оф.. като ви слушам как разсъждавате ме разбивате .. щяла да забременее с презерватив .. :razz:
Има такива презервативи за чукане .. където бая зор ще видиш да ги скъсаш ...
goldharz
12-29-2009, 17:18
Защо правите изобщо секс бе?! ЗАЩО?! \:D/