.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Свършване в теб с презерватив

Искам само да ви попитам: Когато правиш секс с едно момче и той е с презерватив и свърши в теб има ли вероятност момичето да е бременно. Аз зная, че няма, но все пак мнението на още някого не е излишно

Той, че не беше спукан, не беше, но въпреки това се притеснявам

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Има опасност ,защото презерватива може да е някъде спукан и да проникне вътре в теб известно количество сперма ,без да разбереш,защото "уж" спермата е в презерватива!
    Ти спукан презерватив виждала ли си ? Презервативите са или здрави или скъсани, ако е имал малка дупчица при слагането той ще се скъса при половия акт (поне така твърдят производителите, но аз лично пукнат презерватив не съм виждал). Гледате срока на годност и цялостта на опаковката да е запазена (да няма дупчици по нея - примерно) и при правилно слагане всичко ще е на ред
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Значи той не беше нито спукан, нито скъсан .. Благодаря ви все пак

Супер фен
    Аз съм виждала,явно ти не си.Точно това се случи на една моя френдка.Нямам си и на идея как се е спукал,освен някой умишлено да го е направил.И не се е скъсал при самия акт!
    А ти какво прави при тях докато правят секс че си видяла или после ти показаха презерватива (това в кръга на майтапа)

Та зависи какво се разбира под скъсан ... спукан за мен е ... някоя малка дупчица не забележима като се погледне а скъсан ... като погледнеш презерватива и да се вижда дупка както и да е ...

по темата на авторката ако презерватива е сложен както трябва няма от какво да се притеснявате ... и след като свърши приятеля ти да си го вади щот като му умекне след секса презерватива не се уплатнява толкова добре и ... да не стават бели все пак
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Защо правите изобщо секс бе?! ЗАЩО?!
    Станислава

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0

И аз си мисля че няма опасност , освен ако не е спукам при неправилно слагане

На мене ми се е късал два пъти (и двата пъти беше спортекс... правете си изводите). Единия път обаче се скъса така че от върха на презерватива кръгло парче остана в момичето. После успях да го извадя с пръсти, добре че съм ловък

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от badjanack
    На мене ми се е късал два пъти (и двата пъти беше спортекс... правете си изводите). Единия път обаче се скъса така че от върха на презерватива кръгло парче остана в момичето. После успях да го извадя с пръсти, добре че съм ловък
    Чудно ми е как се късат презервативи.Аз един път взех един и започнах да го подлагам на различни изпитания.
    Пълнене с вода и после шибане до полуда в стената,надуване до почти пръскане и след това си го подмятахме с приятелчетата, вкарах си ръката в него и презерватива си беше здрав.
    Как ги късате вие тея презервати нз, или пишката ви е прекалено остра отпред че го промушва или са излезли нов вид моми с зъби в влагалището.... просто аз от личен опит знам че презерватива няма късане освен ако не се къса/спука при слагането ако момчето не е използвало нокторезачка в близкия месец!!!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Има опасност ,защото презерватива може да е някъде спукан и да проникне вътре в теб известно количество сперма ,без да разбереш,защото "уж" спермата е в презерватива!
    Ти спукан презерватив виждала ли си ? Презервативите са или здрави или скъсани, ако е имал малка дупчица при слагането той ще се скъса при половия акт (поне така твърдят производителите, но аз лично пукнат презерватив не съм виждал). Гледате срока на годност и цялостта на опаковката да е запазена (да няма дупчици по нея - примерно) и при правилно слагане всичко ще е на ред
    Аз съм виждала,явно ти не си.Точно това се случи на една моя френдка.Нямам си и на идея как се е спукал,освен някой умишлено да го е направил.И не се е скъсал при самия акт!
    И приятелката ти те викна да видиш спукания презерватив? Уау.. Жестоко !

Спукани презервативи няма, има само скъсани, с дупки и тем подобни.. Ти знаеш ли въобще кво спукан презерватив, то му личи отдалеч, че не е в ред.. Оф, оф..

Колкото до авторката: Ти въобще кво питаш? Правили сте секс, той свършва в здрав презерватив и ти питаш дали има опасност?? Нали точно за това са презервативите ..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Само чисто информативно, презервативите имат 95-97% сигурност, защото не са 100% плътни. И се случва, дори с презерватив, без да се е късал, пукал или както там го наричате, да се случи случката.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Ако се скъса,има вероятност.Най-добре е да не свършва в теб дори и с презерватив.

не се безпокой,нали знаеш че е бил здрав,тогава няма проблем.

Re: Свършване в теб с презерватив

Цитирай Първоначално написано от bibynkichka
    Искам само да ви попитам: Когато правиш секс с едно момче и той е с презерватив и свърши в теб има ли вероятност момичето да е бременно. Аз зная, че няма, но все пак мнението на още някого не е излишно
    Aко не се е скъсам презерватива по време на секса няма никва упасност.Проверяйте си презерватива след секс.На мен ми се е късал и за това го правя без и не съм имала проблеми .Не е нужно момчето да свършва в теб като си без или със презерватив.
    Sleda ot liubovta

колко от вас изобщо са късали презерватив ?
    Това нещо като се спраска всичко изтича иииии толкова ... целия си пръст можеш да промушиш през дупката ... Това се наричат презервативи с фабричен дефект...т.е. не са здрави и се късат ... никога не казвам никога, но едва ли може да има презерватив с то4но 1 микроскопична дупчица, през която да изтече сперма ... ако пък паниката е толкова огромна си го проверявайте всеки път след секс ... не знам вече ... по - добре да не се прави секс изобщо

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ако беше гледала Дискавъри,щеше да видиш,че дори преди години е имала някавка секта,които са правили точно това - пробивали са презервативите с топлийка в знак на несъгласие с използването на контрацептиви!
    Нямало спукан презерватив дрън дрън че пляс!
    И все пак не е СПУКАН, умнице..

От вашите тъпи въпроси/теми и отговори ще ме откажете да влизам в тоя форум . . .
    Влязох за първи път от няколко месеца и ми се доплака . . .
    Тая Александра 93 ли е Александра 1993 ли не я знам , ама само по ник-а и по мненията и разбирам, че от малка е курвичка . . . като поотрасне малко каква ще стане не я знам . . .
    сигурно чалга певица . . .

относно темата - рискът да забременееш е минимален . . .

айде и със здраве . . .

Само ще кажа, че пуснах тая тема, не да се обиждате, а просто информативно. Мисля че няма нищо лошо да попитам .. не съм на 30 години жена, че да съм с толкова голям опит в тия неща. Благодаря за отговорите и мненията ви. :P

Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    по - добре да не се прави секс изобщо
    не съм на т'ва мнение

Цитирай Първоначално написано от bibynkichka
    Той, че не беше спукан, не беше, но въпреки това се притеснявам
    Ми тогава няма за кво да се притесняваш, щото ако е бил "спукан" както казваш щеше да се скъса докато го правите.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от an4yy
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    по - добре да не се прави секс изобщо
    не съм на т'ва мнение
    ИИ кфо? Никой не му пука.
    А до авторката-аа щом като толко се притенсяяаш не прави секс и нема да има кфо да терзае малката ти главица.Айде успехи
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

оф.. като ви слушам как разсъждавате ме разбивате .. щяла да забременее с презерватив ..
    Има такива презервативи за чукане .. където бая зор ще видиш да ги скъсаш ...

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си