PDA

View Full Version : Да разнообразим сексуалната игра! (идеи)

graphicflower
12-20-2009, 11:28
Много двойки не експериментират в секса и за тях той се състои само от 3те основни пози и нищо друго. Нека в тази тема обсъдим своите идеи за това как да разнообразим сексуалната игра, за да е по-интересно!

Ето нещо и от мен:

1. Експериментирайте с позите: Повечето хора знаят само мисионерската,жената отгоре и кучешката, като по този начин след време секса става прекалено еднакав и скучен. Винаги можете да се поразровите из интернет за нови пози, коио могат да бъдат намерени и в книгата Кама Сутра (има и филм).

2.Често срещана сексуална фантазия е тази, в която се играят роли. Те могат да бъдат както секси ученичка и медицинска сестра, така и мъж в униформа или каквото ви хрумне на ум. Понякога партньорите си омръзват и искат нещо ново-в този случей е добре да облечете някоя друга униформа и да влезете в образа на някой друг.

3.Доминирането. Много хора си фантазират как някой от двамата доминира над другия. Аз лично много харесвам, когато гаджето ми се прави на големия и силен мъжага докато аз съм нежното момиче, което е готово да задоволи всеки каприз или да търпи прищявките на мъжа.
В този случей може да експериментирате и с връзване било то за леглото или просто да се вържат китките.

4.Екзотична храна.
Защо да не пренесем вечерята в леглото? Можете да експериментирате с безброй неща от типа да сложите малко сметана в/у голото тяло на любимия човек и после да я оближете или да я оберете с една ягодка и да си я поделите. Защо да не ближете шоколад от пъпчето му/и. гарантирам, че и на двама ви ще ви хареса. (Има много заливки за сладоледи ,които струват към 3лв. едната, които са перфектни за случея. Съществуват безброй вкусове като шоколад,карамел,ягоди,боро инки,горски плодове,киви и тн.) Също така, ако не харесвате вкуса, когато лижете една жена винаги може да изсипете малко шоколадова заливка при клитора й и да я лижете. Гарантирам, че вкус ще е много по добър.
Друга идея е да ползвате ледчета. Можете да ги движите бавно по тялото й/му и да наблюдавате как реагира тялото й/му. По секс магазините продават формички за лед във формата на малки пишки. :D Аз лично ги пълня със сока, който остава от зелените коктейлни череши. Той е нещо като захарен разтвор и е много вкусен. Можете да се целувате с легчета, като се заиграете и си ги подавате(за случея ползвайте малки ледчета даже парченца, а не цяло кубче). За подобни целувки можете да ползвате и бонбонки.(това е един много добър трик ако гаджето ви има лош дъх) :D

5. Ползвайте секс играчки. Били те вибратори , вибриращи пръстени, масажори и тн., а за по приятно усещане ползвайте лубриканти на водна основа.

t0d1t0
12-20-2009, 11:45
много хубави съвети! Но все още не ми е омръзнал секса който правим с любимата. :)

graphicflower
12-20-2009, 11:51
много хубави съвети! Но все още не ми е омръзнал секса който правим с любимата. :)
Това да се чува! :) При мен е същото, но ние винаги експериментираме и не само е приятно, но и интересно, забавно, вълнуващо...
Твойта Станислава ли се казва(написал си си го на профила), помеже моя се казва Станислав! :D

t0d1t0
12-20-2009, 11:54
хххх е ми късмет :lol: А иначе и ние си експериментираме,стига да имаме място и време http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif Никога не ми е било интересно като повечето да се затворим в стаята и да се почваме. :)

Azgalor
12-20-2009, 11:58
хххх е ми късмет :lol: А иначе и ние си експериментираме,стига да имаме място и време http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif Никога не ми е било интересно като повечето да се затворим в стаята и да се почваме. :)
+1