PDA

View Full Version : Какво да правя вече ;[

dnb4ever
12-20-2009, 13:49
Значи ето я и моята история..След жесток скандал с нашите,за който мисля,че по-голяма част те са виновни ме изгониха от вкъщи.След като си събрах багажа,вазех спестяванията ми,които вобще не са много и излязох,мислих че след 1-2 часа те ще ми се обадят да се прибера.Но нееее..Вече втора седмица живея в един приятел и ми е много неудобно.Останах с 60 лв и незнам вече какво да правяя..малък съм още на 16 никъде не искат да ме вземат на работа..няма къде да живея,скоро няма да имам и пари,а и трябва в близките 1-2 седмици да се махна от приятела ми и просто нямам никаква представа какво ще прая,толкова съм объркан и просто незнам.Преди 2 дена отидах до нас да искам от нашите прошка,макар че те трябва да ми я искат,но те казаха че повече не искат да имат ничо общо с мен.Баща ми е един пропаднал пияница,който само ме биеше,вземаше ми от парите и т.н.Майка ми е що годе добра жена,ама вобще не се интересува какво става с мен,как съм,имам ли нужда от нечо,къде съм.Нямам брат или сестра,за да ми помогнат...просто незнамм какво да прая.Написах това,защото не сиакм да ми помагате,знам че няма как,ами просто исках да си излея мъката.Благодаря на тези,които имаха нерви да я прочетат :?

ApXaHrEJI
12-20-2009, 13:55
То няма да ти помогнем защото у нас няма място ама спокойно можеш да се обърнеш към социални грижи ...

daru6a1
12-20-2009, 14:16
Трогателна история .. :( Ами ако имаш близки или роднини [ лели ,, вуйчовци ,, сваковци ,, баби ,, дядовци .. които ест. се интересуват от бъдещето ти и финансовото ти състояние .. ]] се допитай до тях .. Да .. определено си малък за да те вземат където и да е на работа .. Приятелите ти едва ли ще те приютят ,, понеже родителите им са не по-различни .. Единтвено близките ти ако могат да ти помогнат ..

Успех :(

someonerandom
12-20-2009, 15:09
И аз бих те посъветвал да отидеш при баба,дядо,леля...

CrAzYanDlaZy
12-20-2009, 15:13
И аз бих те посъветвал да отидеш при баба,дядо,леля...

аз също или социални грижи ...

ама аз още не мога д проумея кви са тея родители бе ти как ще си изгониш детето :shock: :shock: :booooomb:

Korrnyy
12-20-2009, 16:06
Горкичкия :( Как така собствените ти родители ще те изгонят :booooomb:

Потърси си роднините. Само те ще могат да ти помогнат :-o

danibebi
12-20-2009, 17:59
И аз немога да проумея как са могли да те изгонят :shock: :shock: Еми потърси помощ от други близки [леля,4и4о,баба,дядо] или от който и да е роднина..можеш дори да помолиш приятеля си да каже на техните да говорят с вашите..това може и да помогне..хайде успех4ета.. :)

waterflame96
12-20-2009, 18:07
Ако историята е истинска... горкия...
Отиди при някой роднина - леля, чичо, баба, дядо, тетинка, шурей, шурейка секви такива. :D Ако не, както казаха, социални грижи... Тия хора не са добре, аз ако бях, щях да се преместя и да им кажа, че и аз не съм примрял кой знае колко да ги виждам... при положение, че са такива.............

dnb4ever
12-20-2009, 18:34
Ами проблема е в това,че нямам тук роднини.В смисъл нямам баби и дядовци,всички са починали.Най-близките роднини на майка живеят в чужбина от доста години,а на баща ми почти цялата рода са като него пропаднали пияндурници,живеещи в мизерия.Май единствения ми шанс остават социалните,ама ако може да ми кажете нещо номер ала бала,че абсолютно нищо не ми е ясно.И като се обадя какво следва,в смисъл такъв в дом ли ще ме вземат или как :(

eatmysocs
12-20-2009, 18:51
А, дали не си направил нещо за да ги предизвикаш? За какво се скарахте?
Ако нямаш вина...най-добре се обърни към социалните. Няма смисъл да се връщаш там, щом не те искат. Иначе, все на някой строеж...все някъде ще те вземат.

Nakadah
12-20-2009, 18:53
Значи ето я и моята история..След жесток скандал с нашите,за който мисля,че по-голяма част те са виновни ме изгониха от вкъщи.След като си събрах багажа,вазех спестяванията ми,които вобще не са много и излязох,мислих че след 1-2 часа те ще ми се обадят да се прибера.Но нееее..Вече втора седмица живея в един приятел и ми е много неудобно.Останах с 60 лв и незнам вече какво да правяя..малък съм още на 16 никъде не искат да ме вземат на работа..няма къде да живея,скоро няма да имам и пари,а и трябва в близките 1-2 седмици да се махна от приятела ми и просто нямам никаква представа какво ще прая,толкова съм объркан и просто незнам.Преди 2 дена отидах до нас да искам от нашите прошка,макар че те трябва да ми я искат,но те казаха че повече не искат да имат ничо общо с мен.Баща ми е един пропаднал пияница,който само ме биеше,вземаше ми от парите и т.н.Майка ми е що годе добра жена,ама вобще не се интересува какво става с мен,как съм,имам ли нужда от нечо,къде съм.Нямам брат или сестра,за да ми помогнат...просто незнамм какво да прая.Написах това,защото не сиакм да ми помагате,знам че няма как,ами просто исках да си излея мъката.Благодаря на тези,които имаха нерви да я прочетат :?

вените

FuCkInBuBbLeGuM
12-21-2009, 12:13
Е за кво толкова е бил тоя скандал, че чак да те изгонят... Иначе много гадна ситуация... Социални грижи и това е...

Shadowsogirl
12-21-2009, 12:51
Добре де, какво толкова може да е направило момчето, да не е оправило майка си, че ще го изгонят от къщи и няма да го потърсят две седмици. Това просто не е нормално.. Кажи откъде си, че аз не видях, че да ти кажем номер на вашите социални грижи.

iveto90
12-24-2009, 12:33
социалните,недей да премълчаваш :?

87439876534
12-24-2009, 12:50
e mnogo gadno taka..kakvi roditeli ima :( drugi priqteli nqmash li? :) на училище не ходиш ли?директори има..учители ала-бала.. може да те вземат в някое кафе или ддз ... :? потърси някъде из нета трябва да има номера на социални грижи :)

ameli
12-24-2009, 13:10
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087