View Full Version : Скъпи съфорумци...
niki_butt
12-20-2009, 14:45
Искам да ви помоля за помощ ... Какъв подарък да подаря на приятелката си като се има напредвид че скоро правим 2 години а съм и подарявам големи плюшени играчки , сребърни колиета,гривни ... Ще съм ви много благодарен за помоща... Между другото бюджета ми е около 30 лева :)
има мноооооого такива теми...
ще е хубав подарък да купиш някаква хубава рамка и да сложиш вашата любима снимка ииии 1 розичка ..( леле ще намекна нещо на моя мечо 8-) ) :smt114
ScarletBite
12-20-2009, 15:15
Ходите от доста време.Хм...
Какво ще кажеш за сладко сребърно пръстенче с нежно камъче?Можеш да го направиш супер сладуЛско, ако й паднеш на колене, уж че ще й предлагаш брак и й се обясниш в любов :mrgreen: Това с коленете само, ако си супер печен и непукист, разбира се... И не забравяй червената розичка и картичката :)
mOBSCENE
12-20-2009, 15:31
Аз например много бих се зарадвала на някаква дрешка ,на нещо от което имам нужда!
Не поредната глупост ,за която да си дадете парите !! :lol:
Помисли си добре..тук немога да ти помогна.
Искам да ви помоля за помощ ... Какъв подарък да подаря на приятелката си като се има напредвид че скоро правим 2 години а съм и подарявам големи плюшени играчки , сребърни колиета,гривни ... Ще съм ви много благодарен за помоща... Между другото бюджета ми е около 30 лева :)
Пише се имам предвид,не ги слагай тея НАпредвид или Впредвид,адски ме дразни тва селското
А иначе за 30лв нищо арно не може да се вземе :lol: -некой шал,или ръкавици.
sunshinepp
12-21-2009, 05:54
ще е хубав подарък да купиш някаква хубава рамка и да сложиш вашата любима снимка ииии 1 розичка ..( леле ще намекна нещо на моя мечо 8-) ) :smt114
А бе момиче какъв мечо бе?! защо аз пак нищо не знам :-o :o ще папаш бооой!
а по темата мисля че рамката е горе долу добра идея .. :)
А бе момиче какъв мечо бе?! защо аз пак нищо не знам :-o :o ще папаш бооой!
а по темата мисля че рамката е горе долу добра идея .. :)
8-)
За две години 30 лева са малко за нещо наистина хубаво, затова заложи на нещо сантиментално, ваша снимка на някъв предмет или нещо подобно ..
Ходите от 2 години ,би трявало да знаеш от какво има нужда или за какво не успява или не съумява да събере пари за да си го купи...
niki_butt
12-21-2009, 14:12
проблемът ми не е в парите ... тя всичко си има затова ми е толкова трудно.неискам да прекалявам с нещо скъпо а искам да е нещо малко романтично и от сърце.и аз харесвам идеята за рамката картичката розата... и много благодаря на всички които се отнесоха сериозно към темата ми.Весели празници :-P
hahavteen
12-21-2009, 14:28
http://www.teenproblem.net/f/search.php?mode=results
Напиши "подаръци" или "подарък" и ще ти излязат доста неща. Ако търсиш само в раздел Любов още по-добре.
golqmumnik
12-21-2009, 15:01
Чехли и дилдо.Ако не й харесат чехлите,да си го начука анално. 8)
padnaloblak
12-21-2009, 15:50
:D правило номер 1! дори и да си мислите че си има всичко-- не е така! :D