View Full Version : Писна ми...
noname11
12-20-2009, 15:48
Писна ми. Как да избия тъпия комплекс за малоценност?
AutomatiC
12-20-2009, 15:51
хвани си кака да те отрака :-D
Я се стегни ве,момче.Пуу,ако имаш ниско мнение за себе си как очакваш другите да смятат друго.Да не ти пука.Хората не харесват комплексирани типове.Може да имаш недостатъци ама всички имат и не им пука и така и на другите им прави впечетление.Айде моля ти се. :)
ScarletBite
12-20-2009, 15:57
:lol:
Много ми напомняш на един тийнейджърски филм... ама как се казваше... :-o
И аз съм 8ми клас.Да се поздравим с тази песничка (http://vbox7.com/play:3bdb521d)
Сериозно, не се притеснявай.И без това момичетата на тази възраст се насочват към батковци... и да беше привлекателен, нямаше да имаш особено голям шанс. :lol:
Спортувай, храни се здравословно... за височината не бери грижа, ще се издължиш, а дори и да си по-дребен - малко ли миньонки има?
Танцувай си, кефи се, хич да не ти пука.Е си избий тъпите комплекси от главата. :)
Идиотщината е нелечима прияетн ден!
danyrenesmee
12-20-2009, 16:11
Я стига! Стегни се! Ако си мислиш,че си "смотан и дебел",до къде ще стигнеш,а? До никъде.. ще продължаваш да се самосъжаляваш и да се чудиш коя курва к'во си мисли за тебе.. Ще ти кажа - и аз не съм първа красавица,но си се харесвам така.. sooo.. моя съвет е - повдигни си самочувствието с нова прическа и някаква дрешка.. погледни се в огледалото и кажи "аз съм пич" .. повярвай,ще ти стане много по-добре ;) ... Успех :))
Priceless
12-20-2009, 16:24
^ А аз ще се погледна в огледалото и ше си кажа - аз съм ДОМАТ ! И кво ще стане ли ? Говорите заучени фрази в момента.
Иначе - да, самочувствието е важно.
Luscious_Heart
12-20-2009, 16:41
На мен баща ми все ми казва, че не съм можела да танцувам.. Ама чакай - той дори не ме е виждал никога! Вярно, че не мога да играя танго, сиртаки, латино и т.н. Но всъщност по купони ни е по-лесно - или хаус, или чалга.
Обаче от досегашния си опит правя следните изводи:
- когато всички са подпийнали (или просто на градус), едва ли гледат кой как танцува.
- и да не танцуваш като професионалист, мога да ти кажа - на купони сме играли ръченица на хаус, други играха танго... Голям смях падна, ама то затова е купон, нали? И като видиш, че всички се кефят, няма как да не ти е гот;
- много повече ще те забележат, ако се тупнеш в ъгъла със скръстени ръце, отколкото да си при танцуващите;
- кючекът можеш да го усвоиш в движение още и да вкараш някое свое движение;
- важно е да припяваш с песента, ако знаеш текста;
- ако си пил, имаш извинение да танцуваш както си искаш. Важното е да го правиш с увереност - да видят другите, че те е кеф да танцуваш така. Забрави лошите мисли.
Като изключим краткия ми туториал :lol: по купонясване, ще помисля над друга част от проблема ти. Вярно е, че е трудно да възприемеш като купонджия човек, който има скромен и отпуснат вид. 8 клас си все пак, тия неща трябва да се предвиждат, имаш време да поработиш над фигурата и самочувствието си, докато вече окончателно не станеш зубъра на класа.
dakata123
12-20-2009, 16:52
Т'ва което си направиш сам, никой неможе да ти го направи.
С тази фраза имам предвид, че ти си натякваш, че си дебел и т.н. Мисли си, че си хубав, добър и т.н. И сам ще видиш промените.
ivcheto0o
12-20-2009, 17:16
трябва ти пове4е само4уствие,едва ли си толкова зле колкото си мисли6.Пък и 6том се отнасят с теб нормално къв е проблема?!?стегни се малко трябва сам да се харесва6
Първата крачка към избиването на комплексите е самоосъзнаването. Ти май вече си я направил, защото някои хора дори не осъзнават какви глупости вършат, заради комплексите си. Втората крачка е да разбереш откъде са породени - най-вероятно са те намачкали твоите приятели, някой те е бил честичко или вашите не ти обръщат внимание, или постоянно ти натякват, че си тъп, виновен за всичко, че ти е грешно мнението и т.н. Ти си знаеш... Комплексите не се премахват, те не са боклук, който можеш да изхвърлиш от психиката си. Затова третата крачка е да намериш добър /за теб и за околните/ начин, по който да ги прехвърлиш от самоизмъчване към нещо по-хубаво. Примерно, ако се мислиш за грозен/на докажи пред себе си, че не си - намери си гадже или си направи един списък на момичетата/момчетата, които те харесват /не е задължително да е достоверен :D ;]] / ... Ако се мислиш за тъп/а отиди на олимпиада, повиши си успеха, прочети някоя книга /ама научна, не Twilight/ и после обясни на приятелите си колко неща си научил/а, кажи две-три дати да видят, че верно нещо си запомнил/а и колко си любознателен/на. И т.н.
danyrenesmee
12-20-2009, 17:19
^ А аз ще се погледна в огледалото и ше си кажа - аз съм ДОМАТ ! И кво ще стане ли ? Говорите заучени фрази в момента.
Дам.. ти не знаеш ли,че аз по цяяял ден това правя - стоя и уча едни фрази от една голяяяма дебела книга .. и после ходя и ги пиша по форумите.. ей така,за разнообразие 8) 8-) 8-)
sh3_1s_7h3_0n3
12-20-2009, 18:36
Писна ми да светя като крууушка.
Писна ми да ходя на въжее.
Писна ми да стоя на тяяясно!
Писна ми какво ли още неее...
Промени си начина на мислене и на самовъзприемане. Никой друг не може да ти вдъхне увереност, освен ти сам на себе си.
miss_asi
12-20-2009, 18:39
На всички ни е писнало,ама се опитваме да се справяме някак си.Преоткрий себе си,тва е отговора. :wink:
lllXayclll
12-20-2009, 21:22
loliii кво обяснява и реди романи лелеее.. изгуби 7 минути от живота си.. сега никой не може да ти ги върне :?
По темата: обуй си чорапи с пръсти на снежинки много са яки! :)
като си малоценен не е комплекс...
montana6
12-21-2009, 01:28
Като се надъхваш постоянно за нещо. :D :D
sunshinepp
12-21-2009, 05:57
и на мен ми писна да имате ниска самооценка и да питате как да се поправя!!! ГРЕШКАТА Е В РОДИТЕЛИТЕ ТИ! :) и в средата, която се движиш :)
^ Винаги в другите ви е проблема ..