View Full Version : Какво да подарим на любимия/любимата за Коледа
LoWePinK
12-20-2009, 17:56
каквоо искате да подарите на вашата половинка за коледа с какво ще го/я изненадатее :) :) :) :-) :) :)
ScarletBite
12-20-2009, 18:00
Има много такива теми, повтаряш се :)
ООх моля те,защо не видя че има стотици такива теми-нищо нема да подаря.Ама си изтрий темата че дразниш.Пфаах
FancyGirl
12-20-2009, 18:57
Тема номер 2001 :)
sh3_1s_7h3_0n3
12-20-2009, 19:00
Фактът, че питате непознати хора за това какво ще подарят на половинките си с цел да плагиатствате идеята им, означава, че изоообщо не познавате вашите си 'половинки', защото не можете да измислите нищо специално и оригиналко, което знаете, че харесват, искат, се интересуват и т.н.
Жалко, много жалко за вас.
hahavteen
12-20-2009, 19:54
Фактът, че питате непознати хора за това какво ще подарят на половинките си с цел да плагиатствате идеята им, означава, че изоообщо не познавате вашите си 'половинки', защото не можете да измислите нищо специално и оригиналко, което знаете, че харесват, искат, се интересуват и т.н.
Е не е точно така. Може да прочетеш някоя идея и да си кажеш "Оу това със сигурност ще му хареса. Как не се бях сетила до сега?!" просто защото не ти е дошло на ум и си мислела за по-практичен подарък или за такъв свързан с хобитата му и т.н.т. ... Или пък може четейки подаръците на другите сама да се сетиш за нещо за което не си се била замисляла до сега.
Аз обичам да чета идеите на другите. Така почват и на мен да ми идват идеи и ставам страшно креативна.. Не виждам нищо лошо в това.
ще правим секс => ще мина евтино тази година.
Е не е точно така. Може да прочетеш някоя идея и да си кажеш "Оу това със сигурност ще му хареса. Как не се бях сетила до сега?!" просто защото не ти е дошло на ум и си мислела за по-практичен подарък или за такъв свързан с хобитата му и т.н.т. ... Или пък може четейки подаръците на другите сама да се сетиш за нещо за което не си се била замисляла до сега.
Аз обичам да чета идеите на другите. Така почват и на мен да ми идват идеи и ставам страшно креативна.. Не виждам нищо лошо в това.
извинявай... ма си доста наивна
sh3_1s_7h3_0n3
12-21-2009, 11:23
При теб може да се получава така, но в общия случай е с цел плагиатство. (:
Аз обичам като подаря нещо да е индивидуално, да има някаква не само материална стойност, защото трябва да е и подарък, а нещо специално, което да му напомня. Важно е самото послание към подаръка.
Иначе ако ще е 'просто подарък' - по магазините има всевъзможни джунджурии, на които всеки добре възпитан би се зарадвал при получаването им. Но дали след 1 година този човек ще си спомня, че тази джаджа е подарена с еди-какво си послание от еди-си-кой? Или просто ще каже: "Абее това май ми го подари едно момиче/момче за Коледа."
valdesbg
12-21-2009, 11:53
Не че искам да ям хляба на шефката, но на тази страница има още 2 теми с идентичен смисъл.
Не че искам да ям хляба на шефката, но на тази страница има още 2 теми с идентичен смисъл.
++++
Eдна тема по-надолу..гррр четете малко.