PDA

View Full Version : Вакса за коса..

liim0nka
12-20-2009, 19:48
Чудя се дали да не си взема вакса за коса за краищата, когато се изправям..дали ще стои..
питам защото искам да знам дали има ефект..не ми се дават пари за нещо което няма да ползвам 8-)

viksit0y
12-21-2009, 06:03
А за какво служи ваксата, щото аз имам една на Вела, ама си нямам и на идея за кво е? :lol:

CrAzYanDlaZy
12-21-2009, 08:14
аз си взех и наистина си моделираш косата, както искаш ... може да я направиш да стърчи и т.н. така че мисля, че и за краищата ще стане ... моята е на L'oreal :)

petiam
12-21-2009, 10:27
аз си взех и наистина си моделираш косата, както искаш ... може да я направиш да стърчи и т.н. така че мисля, че и за краищата ще стане ... моята е на L'oreal :)

++ :) моята е на ейвън (червена с бяло)

amk933
12-21-2009, 11:53
Моята е на Лонда и ползваХ, за да си вдигам 5мм косица нагоре. 8-)

Ама ваксата ми се струва, че леко спластява и надали ефекта, който търсиш е спластени крайща и права коса. :)

darka1
12-21-2009, 15:49
Такаа ... моята е на Wellaflex, но по принцип не мисля, че ваксата е добра идея ... не ми харесва изобщо ... използва се за предпазване на косата при правене с преса мисля ... също има действие долу - горе като пяната ... косата изглежда мазна, сплъстена имного много кофти ... аз веднъж я ползвах и повече няма да повторя :)

ppoolliitto
12-22-2009, 13:04
Аз също четох,че за гладки и нестарчащи краища ваксата помага,НО В МОЯ СЛУЧЕИ СЕ ПОЛУЧИ ТОЧНО ОБРАТНОТО.Изполвас вакса "taft pawar wax" черната с наи-силната фиксация но след половин час краищата ми се начупиха.Бих ти препоръчала само ако искаш ефекта на начупената коса. Използваи кристали или балсам без отмиване :-D