Влез

View Full Version : ..

zlatko123
12-21-2009, 16:16
закривайте че темата стана гавра .. :-x :booooomb: 8-)

izlishna
12-21-2009, 16:19
Ако беше поразровил по-старите теми/стрaници, щеше да видиш колко много има като твоята =] Повтаряш се !! 8)

А да и.. Отиди кажи на едно момиче: "Страшни крака, в колко отварят? " и ще си плюеш зъбите :)

w0sh
12-21-2009, 16:22
аз не мога да говоря с жени.

Притесявам се.

p3tinc3t0
12-21-2009, 16:22

Притесявам се.

:lol:

haritov
12-21-2009, 16:23
изрази от този тип само на безмозъчни тъпи умствено изостанали курветии

дето пият ескапел за порфилактика всеки ден

NIKY
12-21-2009, 16:25
Ако някое момче ми каже "ща скъсам" ще го помисля за недорасъл селянин :? Бая лесна е била тая 8-)

zlatko123
12-21-2009, 16:28
еми щом така мислите виждам че не сте много на ти с момичетата .. 8-)

w0sh
12-21-2009, 16:31

хич даже.
страшни са.

haritov
12-21-2009, 16:31

еми 7 гаджета съм имал ептен не съм на ти :razz:

fenastz
12-21-2009, 16:59
изрази от този тип само на безмозъчни тъпи умствено изостанали курветии

дето пият ескапел за порфилактика всеки ден

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

golqmumnik
12-21-2009, 17:10

Притесявам се.

А аз обичам да ги спуквам от бъзици,майна,особено надутите кучки. 8)

bebkata
12-21-2009, 17:15
здравейте , отворих темата защото ми е интересно всеки от вас какви изрази използва при запознанство с момиче ... Примерно днес в рейса имаше една мн яка ,, когато слизах минах до нея и и казах ''ша та скъсам'' тя ми се усмихна е разбира се и на вървежна се направи ама няма как .. после бях в едно клубче и тч влезна и седна при мен та ми вика какво е било това в рейса ...и така та утре имам среща ..интересно ми е какви изрази използвате :като "страшни крака в колко отварят '' и т н .... 8-)

Като за начало искам да ти кажа само , че според мен си ПЪЛЕН СЕЛЯНДУР!!! .. После да ти кажа , че със заучени фразиможеш да впечатлиш по - скоро една к***а .. ;) . Трето ми се струва , че си от онези "гъзета" дето се правят на интересни "Г-н Самочувсъвие" .

Не се прави на интересен , защото не си :? 8)

ScarletBite
12-21-2009, 17:18
Банални, изтъркани, че и вулгарни изразчета.Като момиче ти казвам, че на действат - особено пък, ако не си ги измислил ти, а си ги прочел в нета и ги повтаряш, досущ като всеки втори загорял пубер... :)

haritov, ти нещо май заряза ролята на Йода напоследък. :? Така ти се кефех, значи... :?

haritov
12-21-2009, 17:23
Банални, изтъркани, че и вулгарни изразчета.Като момиче ти казвам, че на действат - особено пък, ако не си ги измислил ти, а си ги прочел в нета и ги повтаряш, досущ като всеки втори загорял пубер... :)

haritov, ти нещо май заряза ролята на Йода напоследък. :? Така ти се кефех, значи... :?

8-) изтрещял съм

в русия съм в русия съм

пп
но съм все така мъдър мой падуан

zlatko123
12-21-2009, 17:25
еми кфо да ви кажа .. може и да съм Г-н самочувствие .. ама повечето обаркахте темата питам ваще интересни изрази .. не да ме обсъждате .. а мойто лично мнение е че п*тките са жалка работа .. е разбира се без тях не може ..ама който е фанал цаката я е фанал и тфа е аз в случая прецених че това е мойта п*тка и съм преценил че така ще е с мен .. а след като утре ще съм с нея не ми се правете на разбирачи..и забравих всяко момиче си има тактикка само като я видиш и знаеш кфо се прави аз тази като я видях я прецених че е от онези за 1-2 седмици и за 5-6 пъти 8-) 8-) 8-) 8)

ДЕВИЗ (МОТО) Обичам курвите , но не и техните номера !!...

haritov
12-21-2009, 17:25
еми кфо да ви кажа .. може и да съм Г-н самочувствие .. ама повечето обаркахте темата питам ваще интересни изрази .. не да ме обсъждате .. а мойто лично мнение е че п*тките са жалка работа .. е разбира се без тях не може ..ама който е фанал цаката я е фанал и тфа е аз в случая прецених че това е мойта п*тка и съм преценил че така ще е с мен .. а след като утре ще съм с нея не ми се правете на разбирачи..и забравих всяко момиче си има тактикка само като я видиш и знаеш кфо се прави аз тази като я видях я прецених че е от онези за 1-2 седмици и за 5-6 пъти 8-) 8-) 8-) 8)

селянията няма край

zlatko123
12-21-2009, 17:29
haritov , на колко си ??

bebkata
12-21-2009, 17:33

ДЕВИЗ (МОТО) Обичам к***те , но не и техните номера !!...

Хахах колко интересно , колко интересно .. Пфф :? Научи се поне да пишеш ако не друго .. Ти си срам за мъжете :lol:

haritov
12-21-2009, 17:33
haritov , на колко си ??

19 :)

zlatko123
12-21-2009, 17:43
Не разбрахте темата май ?? Не сте хората които ще ме обсъждат плюс тфа не съм ви питал според мен форумът е да размишлявате върху дадената тема а не как си печеля момичетата.. Относно bebkata разбирам че си поредната която се прави на вървежна (е ако гледаме снимката не бих те упрекнал :) ).. 8-)

haritov
12-21-2009, 17:46
Не разбрахте темата май ?? Не сте хората които ще ме обсъждат плюс тфа не съм ви питал според мен форумът е да размишлявате върху дадената тема а не как си печеля момичетата.. Относно bebkata разбирам че си поредната която се прави на вървежна (е ако гледаме снимката не бих те упрекнал :) ).. 8-)

е ние искаме да те обсъждаме :-P

bebkata
12-21-2009, 18:06

Амиии точно аз не се правя на никаква .. :) Всеки си има своя ценносна система и принципи .. Твоите къде са?! Ии още повече отсъждаш само по снимката .. Изобщо не ме познаваш! Следователно не говори каква съм :? ;)

vilityyy96
12-21-2009, 18:12

Притесявам се. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: малеее направо умрях от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stan4o123
12-21-2009, 19:36

Притесявам се.

А аз обичам да ги спуквам от бъзици,майна,особено надутите кучки. 8)

а какви породи са тези кучки?Немски овчарки или какви?

suunnseT
12-21-2009, 19:50
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa

haritov
12-21-2009, 19:53
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa

какво разбираш от жени и ти :D

suunnseT
12-21-2009, 20:01
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa

ааааааама и аз т`ва се чудя !
викам си еййй т`ва е ЗЛАТКО разбирача,
да избави сички мъже от затрудненияя !! АЛЕЛУЯ

Riva
12-21-2009, 20:07
Златко мерси за съвета :) Нека го приложим на практика!!!
ДО ВСИЧКИ МОМИЧЕТА(П*ТКИ)КОИТО НАБЛЮДАВАТ ТАЗИ ТЕМА:
ЩЕ ВИ СКЪСАМ
*очаква към 50 лични съобщения*!!!!!!11!

haritov
12-21-2009, 20:08
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa

1 В начало Бог създаде небето и земята.
2 А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата.

и тогава бог създаде Златко и каза ти ще измисли по-късно жената амин

suunnseT
12-21-2009, 20:14
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa

2 А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата.

аа добро попадение !!
ама ся бивали ебавка със ЗЛАТЕТО ?

haritov
12-21-2009, 20:54
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa

аа добро попадение !!
ама ся бивали ебавка със ЗЛАТЕТО ?

да :)

bebkata
12-21-2009, 21:38
ЩЕ ВИ СКЪСАМ

Хах и понеже според автора съм "поредната , която се прави на вървежна" .. :shock:
Слънчицее , какво имаше в предвид с това днес :oops: :oops: Хайде утре да се видим на кафе моля теее ... :oops: :oops: :-)

*LOL* :D :D :D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-)

FancyGirl
12-21-2009, 23:40
О, да ми каже някой "страшни крака в колко отварят '' и ще целува земята определено... :)

haritov
12-21-2009, 23:51
ЩЕ ВИ СКЪСАМ

Хах и понеже според автора съм "поредната , която се прави на вървежна" .. :shock:
Слънчицее , какво имаше в предвид с това днес :oops: :oops: Хайде утре да се видим на кафе моля теее ... :oops: :oops: :-)

*LOL* :D :D :D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-)

ща скъсам

от смях 8-) :lol:

Viche
12-23-2009, 12:43
Автора на темата е уникално тъп :D

danyrenesmee
12-23-2009, 12:46
О, да ми каже някой "страшни крака в колко отварят '' и ще целува земята определено... :)

мда.. ще я целува и заедно с тва ще си събира зъбитее... 8-) 8-) :lol:

LoveRetroMusic
12-23-2009, 12:59

Грешка. Темата на автора е по-тъпа. 8-)

danyrenesmee
12-23-2009, 13:08

Грешка. Темата на автора е по-тъпа. 8-)

е да,ама се предполага,че тя излиза от болния му мозък :D