View Full Version : ..
zlatko123
12-21-2009, 16:16
закривайте че темата стана гавра .. :-x :booooomb: 8-)
izlishna
12-21-2009, 16:19
Ако беше поразровил по-старите теми/стрaници, щеше да видиш колко много има като твоята =] Повтаряш се !! 8)
А да и.. Отиди кажи на едно момиче: "Страшни крака, в колко отварят? " и ще си плюеш зъбите :)
аз не мога да говоря с жени.
Притесявам се.
p3tinc3t0
12-21-2009, 16:22
Притесявам се.
:lol:
изрази от този тип само на безмозъчни тъпи умствено изостанали курветии
дето пият ескапел за порфилактика всеки ден
Ако някое момче ми каже "ща скъсам" ще го помисля за недорасъл селянин :? Бая лесна е била тая 8-)
zlatko123
12-21-2009, 16:28
еми щом така мислите виждам че не сте много на ти с момичетата .. 8-)
хич даже.
страшни са.
еми 7 гаджета съм имал ептен не съм на ти :razz:
изрази от този тип само на безмозъчни тъпи умствено изостанали курветии
дето пият ескапел за порфилактика всеки ден
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
golqmumnik
12-21-2009, 17:10
Притесявам се.
А аз обичам да ги спуквам от бъзици,майна,особено надутите кучки. 8)
здравейте , отворих темата защото ми е интересно всеки от вас какви изрази използва при запознанство с момиче ... Примерно днес в рейса имаше една мн яка ,, когато слизах минах до нея и и казах ''ша та скъсам'' тя ми се усмихна е разбира се и на вървежна се направи ама няма как .. после бях в едно клубче и тч влезна и седна при мен та ми вика какво е било това в рейса ...и така та утре имам среща ..интересно ми е какви изрази използвате :като "страшни крака в колко отварят '' и т н .... 8-)
Като за начало искам да ти кажа само , че според мен си ПЪЛЕН СЕЛЯНДУР!!! .. После да ти кажа , че със заучени фразиможеш да впечатлиш по - скоро една к***а .. ;) . Трето ми се струва , че си от онези "гъзета" дето се правят на интересни "Г-н Самочувсъвие" .
Не се прави на интересен , защото не си :? 8)
ScarletBite
12-21-2009, 17:18
Банални, изтъркани, че и вулгарни изразчета.Като момиче ти казвам, че на действат - особено пък, ако не си ги измислил ти, а си ги прочел в нета и ги повтаряш, досущ като всеки втори загорял пубер... :)
haritov, ти нещо май заряза ролята на Йода напоследък. :? Така ти се кефех, значи... :?
Банални, изтъркани, че и вулгарни изразчета.Като момиче ти казвам, че на действат - особено пък, ако не си ги измислил ти, а си ги прочел в нета и ги повтаряш, досущ като всеки втори загорял пубер... :)
haritov, ти нещо май заряза ролята на Йода напоследък. :? Така ти се кефех, значи... :?
8-) изтрещял съм
в русия съм в русия съм
пп
но съм все така мъдър мой падуан
zlatko123
12-21-2009, 17:25
еми кфо да ви кажа .. може и да съм Г-н самочувствие .. ама повечето обаркахте темата питам ваще интересни изрази .. не да ме обсъждате .. а мойто лично мнение е че п*тките са жалка работа .. е разбира се без тях не може ..ама който е фанал цаката я е фанал и тфа е аз в случая прецених че това е мойта п*тка и съм преценил че така ще е с мен .. а след като утре ще съм с нея не ми се правете на разбирачи..и забравих всяко момиче си има тактикка само като я видиш и знаеш кфо се прави аз тази като я видях я прецених че е от онези за 1-2 седмици и за 5-6 пъти 8-) 8-) 8-) 8)
ДЕВИЗ (МОТО) Обичам курвите , но не и техните номера !!...
еми кфо да ви кажа .. може и да съм Г-н самочувствие .. ама повечето обаркахте темата питам ваще интересни изрази .. не да ме обсъждате .. а мойто лично мнение е че п*тките са жалка работа .. е разбира се без тях не може ..ама който е фанал цаката я е фанал и тфа е аз в случая прецених че това е мойта п*тка и съм преценил че така ще е с мен .. а след като утре ще съм с нея не ми се правете на разбирачи..и забравих всяко момиче си има тактикка само като я видиш и знаеш кфо се прави аз тази като я видях я прецених че е от онези за 1-2 седмици и за 5-6 пъти 8-) 8-) 8-) 8)
селянията няма край
zlatko123
12-21-2009, 17:29
haritov , на колко си ??
ДЕВИЗ (МОТО) Обичам к***те , но не и техните номера !!...
Хахах колко интересно , колко интересно .. Пфф :? Научи се поне да пишеш ако не друго .. Ти си срам за мъжете :lol:
haritov , на колко си ??
19 :)
zlatko123
12-21-2009, 17:43
Не разбрахте темата май ?? Не сте хората които ще ме обсъждат плюс тфа не съм ви питал според мен форумът е да размишлявате върху дадената тема а не как си печеля момичетата.. Относно bebkata разбирам че си поредната която се прави на вървежна (е ако гледаме снимката не бих те упрекнал :) ).. 8-)
Не разбрахте темата май ?? Не сте хората които ще ме обсъждат плюс тфа не съм ви питал според мен форумът е да размишлявате върху дадената тема а не как си печеля момичетата.. Относно bebkata разбирам че си поредната която се прави на вървежна (е ако гледаме снимката не бих те упрекнал :) ).. 8-)
е ние искаме да те обсъждаме :-P
Амиии точно аз не се правя на никаква .. :) Всеки си има своя ценносна система и принципи .. Твоите къде са?! Ии още повече отсъждаш само по снимката .. Изобщо не ме познаваш! Следователно не говори каква съм :? ;)
vilityyy96
12-21-2009, 18:12
Притесявам се. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: малеее направо умрях от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stan4o123
12-21-2009, 19:36
Притесявам се.
А аз обичам да ги спуквам от бъзици,майна,особено надутите кучки. 8)
а какви породи са тези кучки?Немски овчарки или какви?
suunnseT
12-21-2009, 19:50
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa
какво разбираш от жени и ти :D
suunnseT
12-21-2009, 20:01
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa
ааааааама и аз т`ва се чудя !
викам си еййй т`ва е ЗЛАТКО разбирача,
да избави сички мъже от затрудненияя !! АЛЕЛУЯ
Златко мерси за съвета :) Нека го приложим на практика!!!
ДО ВСИЧКИ МОМИЧЕТА(П*ТКИ)КОИТО НАБЛЮДАВАТ ТАЗИ ТЕМА:
ЩЕ ВИ СКЪСАМ
*очаква към 50 лични съобщения*!!!!!!11!
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa
1 В начало Бог създаде небето и земята.
2 А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата.
и тогава бог създаде Златко и каза ти ще измисли по-късно жената амин
suunnseT
12-21-2009, 20:14
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa
2 А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата.
аа добро попадение !!
ама ся бивали ебавка със ЗЛАТЕТО ?
мощният Златко
aaaaaaaaaxaxaxaxaxxa
аа добро попадение !!
ама ся бивали ебавка със ЗЛАТЕТО ?
да :)
ЩЕ ВИ СКЪСАМ
Хах и понеже според автора съм "поредната , която се прави на вървежна" .. :shock:
Слънчицее , какво имаше в предвид с това днес :oops: :oops: Хайде утре да се видим на кафе моля теее ... :oops: :oops: :-)
*LOL* :D :D :D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-)
FancyGirl
12-21-2009, 23:40
О, да ми каже някой "страшни крака в колко отварят '' и ще целува земята определено... :)
ЩЕ ВИ СКЪСАМ
Хах и понеже според автора съм "поредната , която се прави на вървежна" .. :shock:
Слънчицее , какво имаше в предвид с това днес :oops: :oops: Хайде утре да се видим на кафе моля теее ... :oops: :oops: :-)
*LOL* :D :D :D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-)
ща скъсам
от смях 8-) :lol:
Автора на темата е уникално тъп :D
danyrenesmee
12-23-2009, 12:46
О, да ми каже някой "страшни крака в колко отварят '' и ще целува земята определено... :)
мда.. ще я целува и заедно с тва ще си събира зъбитее... 8-) 8-) :lol:
LoveRetroMusic
12-23-2009, 12:59
Грешка. Темата на автора е по-тъпа. 8-)
danyrenesmee
12-23-2009, 13:08
Грешка. Темата на автора е по-тъпа. 8-)
е да,ама се предполага,че тя излиза от болния му мозък :D