Влез

View Full Version : ami sega

mycel
12-21-2009, 16:35
:D

w0sh
12-21-2009, 16:38
ъъъ.

резюме?

br3akth3wind
12-21-2009, 16:48
Хвани напиши някоя книга направо :-s

bathory
12-21-2009, 17:07
ок

Bellatrix
12-21-2009, 17:11
Обикновенно успявам да ги дочета. Ти разби моят принцип да дочитам вече отворена тема. ПРОСТО НЕ МОГА!!!! :-o :-o :-o

SpeakSoftlyLove
12-21-2009, 17:15
^ Бай Ганьовци

Говори с това момче което харесваш, виж дали ще се зарадва на интереса ти към него. Ако и той те харесва ще го покаже, няма как.

Каквото и да става, според мен, трябва да оставиш сегашният си приятел. Не е честно той да е лудо влюбен в теб (доколкото разбрах) , а ти да си на границата да го оставиш. Не си виновна за чуствата си, но бъди честна и справедлива с момчето което все пак те обича.

Успех!

DarknessAngel
12-21-2009, 17:26
Хубаво е,че прекарвате времето си заедно. :) Относно другото- винаги искаме забраненото,нормално е да се чувстваш така,все едно си взела всичко от тази връзка. За сега остави нещата така. Ако оставиш приятеля ти
1. Вероятно няма да прекараш повече такива хубави моменти с двамата.
2. Възможно е,както казваш за "бившата" му да му паднеш в очите.
3. Приятелството им няма да е същото.
Не зная,решенията си взимаш ти,но живота е пълен с препятствия. А и във всеки от нас живее Човекът. Идеални хора няма. В момента ти изглежда така, просто защото е симпатично, само момче. :)
Относно въпроса ти - според мен недей да чакаш нещо да се случи.
Живей с това,което имаш. :)

bebkata
12-21-2009, 17:36
ъъъ.

резюме?

+ 1 :-s :-s

mycel
12-21-2009, 19:29
Хубаво е,че прекарвате времето си заедно. :) Относно другото- винаги искаме забраненото,нормално е да се чувстваш така,все едно си взела всичко от тази връзка. За сега остави нещата така. Ако оставиш приятеля ти
Не зная,решенията си взимаш ти,но живота е пълен с препятствия. А и във всеки от нас живее Човекът. Идеални хора няма. В момента ти изглежда така, просто защото е симпатично, само момче. :)

аз никой не съм и тръгнала да оставям.. щото съм наясно с нещата, които биха се случили и точно затова не го правя ... не искам да разбивам сърцето му, пък и на мене няма да ми е песен.. не искам да забърквам каши.. но всеки път като си пусна някоя песен на въпросната група и като почна да им вадя нещата, се сещам за въпросното момченце и ми става едно такова хуууууууууубаво ... предразполага ме някакси.. пък и аз съм винаги супер борбена такава.. за такива неща стане ли дума, и света ще обърна, ама ще постигна това, което искам. Абе ще дойде подходящ момент и тогава.. всичко ще се разбере.. или пък с времето - пак същото...

smiirnoff
12-21-2009, 19:41
пфу пфу
абе не го пиши толко' ситно
няма да го чета о.о
2 минути се взирах, ама ми доскуча о.о

mycel
12-21-2009, 20:04
ТОЯ ФОРУМ ЗА НИЩО НЕ СТАВАте БЕ, ДЕБА. :-)

F_CK_all_I_need_is_U
12-21-2009, 20:07
Мда, определено щом си се загледала по друг, явно този, с когото си не е тфоят човек.Нооот една страна е тъпо тфа изчакване, смао си губиш времето.Бездействието няма да промени нищо.По-добре му намекни по някъф начин, знам ли и аз, опитай се да разбереш, дали те аресва.Па и ако скъсаш единия, за да тръгнеш с другия, ще им преебеш отношенията, така чеееееее.. мисли си хубаво ;д успех 8-)

mycel
12-21-2009, 21:24
човек винаги получава любовта, която иска, в най-неподходящото време и в най-неподходящия момент...

s70rm3r
12-22-2009, 06:13
Откъде си толкова сигурна че хвърчат искри между теб и въпросното му бфр?

Понякога чуствата лъжат.. все пак не забравяй.. Любовта и Лудостта вървят.. ръка за ръка.
Поговори с него - на четири очи де му се вика. Далеч от приятеля ти , насаме с бфр-то му. Попитай го 2-3 неща за теб лично дали има някакви чуства към теб но същевременно , опази емоциите си към него. Трябва да имаш железен дух, и най-важното да му имаш доверие че няма да те изпее на приятеля ти.

mycel
12-22-2009, 18:27
Чувствата никога не лъжат. Няма напразни чувства.................................... ............... чувството се поражда от нещо..от нещо, което обикновено ти го подсказва интуицията. Стига да знаеш как да я развиваш и използваш ... и да и вярваш, разбира се..

kukli4kata001
12-22-2009, 18:57
ъъъ.

резюме?

danyrenesmee
12-23-2009, 11:13
ъъъ.

резюме?

+ 1 :-s :-s

абсолютноо.. :X .. тц..абе тва е форум бе хора..кой ще седне да ви чете една страница глупости.. :X

TheOnee
12-23-2009, 12:09
ама ти си яко тъпо пАрче уе.
през онаа ралта ми е кой в кой е влюбен..
пикла!
не стига, чее написала роман пък и ше ни ебе майките само защото сме и искали резюме..
пикла!

mycel
12-23-2009, 19:52
ХАХА тоя форум за нищо не става, бе. След като повечето, пишещи тук не могат да прочетат темата докрая и да вникнат в нея, ама спамят такива ахахахахха
жалка работа
за нищо не ставате, teenproblem.net :Д
ше ви ба в невероятния форум
не съм умряла за ценните ви съвети бе, форумци
вие ако мислите, че до teenproblem.net съм опраяла.. ХАХАХАХХАХА вие ако прочетете темата даже ще видите, че би трябвало да се получи нещо като дискусия по темата, ама изглежда .... ранга на форума бая е паднал, вече не е същия форум, който беше преди 2-3 години
много прост народ се е нарегнал, ама много.. що не си кажете, че ви мързи да четете, ами обвинявате тоя, дето е постнал темата
зленца ... :smt039 :smt023

montana6
12-23-2009, 20:11
човек винаги получава любовта, която иска, в най-неподходящото време и в най-неподходящия момент...

Само че дали това е твоята любов, която искаш? Според мен е някакво моментно увлечение за разнообразие (щото с другия ти е станало монотонно), ама не съм сигурен, че е правилно. Ти си знаеш все пак де.

aloveyou
12-24-2009, 09:05
Чувствата никога не лъжат. Няма напразни чувства.................................... ............... чувството се поражда от нещо..от нещо, което обикновено ти го подсказва интуицията. Стига да знаеш как да я развиваш и използваш ... и да и вярваш, разбира се..

Много правилно..

mycel
12-29-2009, 09:15

Само че дали това е твоята любов, която искаш? Според мен е някакво моментно увлечение за разнообразие (щото с другия ти е станало монотонно), ама не съм сигурен, че е правилно. Ти си знаеш все пак де.

това е .... след като го има чувството.. иначе нямаше да го има..

EnterYourNameHere
12-29-2009, 09:28
ХАХА тоя форум за нищо не става, бе. След като повечето, пишещи тук не могат да прочетат темата докрая и да вникнат в нея, ама спамят такива ахахахахха
жалка работа
за нищо не ставате, teenproblem.net :Д
ше ви ба в невероятния форум
не съм умряла за ценните ви съвети бе, форумци
вие ако мислите, че до teenproblem.net съм опраяла.. ХАХАХАХХАХА вие ако прочетете темата даже ще видите, че би трябвало да се получи нещо като дискусия по темата, ама изглежда .... ранга на форума бая е паднал, вече не е същия форум, който беше преди 2-3 години
много прост народ се е нарегнал, ама много.. що не си кажете, че ви мързи да четете, ами обвинявате тоя, дето е постнал темата
зленца ... :smt039 :smt023

Дочуване, КАЗАХ!

Lucksy
12-29-2009, 09:31
що не напишеш някой роман за това? като мене :D :)

HardGirl666
12-29-2009, 21:51
Не ме интересуват другите,но на мен историята ти ми хареса.Няма да почвам да ти пея к`во да правиш,защото беше казала,че искаш дискусия и мнение от другите..какво бихме направили ние в тази ситуация :] Та започвам да влизам в ролята ти :-o Е,значии..мисля,че бф-то на приятеля ми е много точен човек,допада ми,но в НИКАКЪВ случай не мога да кажа,че го обичам (имах един такъв случай,в който си мислех,че обичам момчето,а всъщност допусках адската грешка.Изпатих си де и затова точно по тази причина повече не съм допускала да ми се случи такова нещо) Това е просто едно привличане..изглежда Човекът е мой тип,но просто ми трябва повече време-да го опозная по-добре и да общувам повече с него,за да мога да разбера поне по някаква малка възможност дали и той ме харесва като Човек и изобщо всичко.А относно приятеля ми-в НИКАКЪВ случай няма да правя каквито и да е глупости (от сорта да късам с него и т.н.) Но ако бф-то му наистина ме разбере и сподели какво мисли или какво изпитва към мен .. може би бих говорила с приятеля си..(ти каза,че те разбира и те уважава много,така че продължавам) и ако наистина ме разбере,смятам,че ще уважи мнението ми и ще останем добри приятели,както и той с бф-то му..

Е..надявам се по някакъв начин да съм била полезна :P :D

mycel
01-02-2010, 11:52
що не напишеш някой роман за това? като мене :D :)

като тебе?

Gigi1302
01-02-2010, 16:11
Изчетох както темата, така и всички мнения. Смятам, че не е честно да постъпваш така спрямо приятеля си. Той трябва да знае, че не смяташ, че той е човекът за теб. В противен слушай, когато разбере, че е бил лъган дълго време, ще го заболи много повече. А колкото до другото момче, сама избери дали държиш повече на ПРИЯТЕЛСТВОТО на гаджето си или на чувствата си към най-добрия му приятел.

П.П.: Ако обичаш, не давай генерални мнения за всички от форума. Да, има много идиоти, които пишат глупости само за рейтинг, но има и хора, които се опитват да помагат.

mycel
01-10-2010, 20:01
той вече знае .... разбра го по аадски глупавия начин.. като видя едни снимки.. и мацката, която си харесва същия пич, който и аз, и тя така разбра.... тя ми е много добра приятелка

И двата пъти изтръпнах, като ги видях кои снимки гледат ..... все пак се разбрахме относно това... с приятеля ми още сме заедно.. каза, че е изпаднал в най-огромния шок на света хахаха
:|
но любовта му ме задушава...

иначе много ясно, че няма да скъсам с него.. не съм разбивачка на сърца
и няма да бъда
нещата ще се наредят .. постепенно.. сигурна съм :)

Lyubeto
01-10-2010, 22:09
Според мен искрите са споделени . За да заподозреш ,че изпитва нешо към теб значи се е издал някак , подал ти е някакъв сигнал.
А иначе ако бях на твое място щях да го подпитам ама мнооого отдалече по въпроса , който ме интересува . Но иначе за някакви конкретни действия дори и нямаше да си помисля.
Нещата ще се подредят да. Но дано да се подредят както ги искаш :)

Bixel
01-10-2010, 22:15
ако ти са ибе от него - иби са, ако не жива и здрава

iLovePussyJuice
01-11-2010, 09:01
Без да искам видях, че си от Перник и си обясних всичко. :)
Оркската любов за мен е непозната и не знам как да я коментирам... :-o :lol:

Zarity
01-11-2010, 11:16
:razz: :razz: :razz:

mycel
01-13-2010, 18:40
:razz: :razz: :razz:

земи тоя хумор ;0 ебати сатирата ..... забавни сте :P
иначе имаше едно яко градивно мнение, де*аа:)
иначе ще станат нещата. даже си кроя планове....::]]] ще станат, ще станат, сигурна съм. ;]

LittleMissSunshineE
01-13-2010, 19:32

Много точно :)

mycel
01-15-2010, 06:03

Много точно :)

еми не ... мнооо тъпо мислене.. извинявай, ама ако седиш и чакаш щастието само да долети при тебе, без да си вкараш нищо от възможностите, които притежаваш, за да го получиш - никога няма да бъдеш щастлив.
И какво всъщност трябва, за да харесаш даден човек/предмет? Аз не мисля, че ти трябва много. Когато харесваш някой или нещо, ти не се питаш "Ама защо" ... Просто... го харесваш. Това е..
В живота нищо няма да ти падне ей така, в перфектния за теб момент. Може Нещото, което винаги си искал, да се появи в живота ти в момент, в който най-малко го очакваш.

(Замислете се, не става ли всъщност винаги така? Виждаш яка блузка в магазина, точно когато нямаш пари да си я вземеш. Докато имаш гадже, виждаш някакъв човек, който ти взима акъла и край, не спираш да мислиш за него. Прибираш се вкъщи, след като си обядвал навън, и във вас има вкусно ядене.. колко още примери мога да измисля..)

И то няма да нито в перфектната ситуация, нито в перфектния момент.. и тогава ще си проличи доколко вярваш в себе си, за да вземеш това, което искаш. И не става въпрос само за любовта.. а за много други неща. Перфектната ситуация, перфектният момент... хаха, това даже и по филмите го няма. Винаги трябва да има някаква тръпка, драма, преживяване. Трябва наистина да се потрудиш, за да вземеш това, което искаш. Защото Нещото, което искаш, се е появило в живота ти именно заради теб, а не заради някой друг. И ако не го осъзнаеш докато е време, ситуацията съвсем ще се промени вече и въпросното Нещо ще е твърде далече от теб. Полагайки усилия, за да вземеш това, което искаш в дадения момент, го привличаш към себе си... и вярвайки, разбира се.

mycel
01-18-2010, 21:15
леееелееееее, очаквах 10 реда хранилка след горния пост. е*ати на хората как въобще не им пука за тия неща..

BlueFace
01-18-2010, 21:33
Аз мисля ,че не можеш да се изразяваш като хората :grin: :grin:

Аз бих те посъветвал да послушаш сърцето си ;) :)

Bixel
01-18-2010, 22:45
офф немоа ти разбера глупостите дето пишеш :shock:

КАТО ПИШЕШ - ПИШИ ЗА ХОРА НА НИВО 4ти КЛАС, не за китайци!!

ScionOfStorm
01-19-2010, 01:42
К'во всички писнаха, свикнали да четат по три реда неграмотни големи букви с редуващи се малки и главни символчета. Бати хората.

Сега съм неадекватен, ама ме заинтригува - още не знам дали за да те нахраня, или не. Утре ще пиша ако се сетя за темата. :Р

mycel
01-21-2010, 17:32
не бе, нивото на форума е паднало Яко..
аз не съм писала тука от 2007ма година ... и бешеееее.. яяяяяко друго нещо хахахахахах

wasnttime
01-21-2010, 17:54
Хвани напиши някоя книга направо :-s :lol:

Torn
01-21-2010, 17:57

И кво като е от Перник :x :x

mycel
02-14-2010, 09:21

И кво като е от Перник :x :x

с хора от Перник не е добре да спориш .. нищо лично ама.. така казват хората :D :D

karitoo
02-14-2010, 13:38
Аз също бях в такава ситуация наскоро и много се чудех какво да правя иии рискувах... Засичането на погледите сблъсаците един в друг... Нищо не е било случайно.... И така рискувах и бях много щастлива...

Успех на теб ^^

mycel
02-14-2010, 17:11
Аз също бях в такава ситуация наскоро и много се чудех какво да правя иии рискувах... Засичането на погледите сблъсаците един в друг... Нищо не е било случайно.... И така рискувах и бях много щастлива...

Успех на теб ^^

да .. нищо не е случйно ... съгласна съм .. чакам лятото ... тогава ще се разрешат доста неща.. :)