Влез

View Full Version : Помогне те!

ChukBass
12-22-2009, 18:27
Преди около 2 години тръгнах с едно момиче. За мен тя бе перфекна и много я обичах (не че още не я обичам) всичко вървеше добре докато един ден най добрата и приятелка (с която ходех и скъсах заради въпросното момиче) ми каза, че е говорила гадни неща за мен пред нея и аз и повярвах и в яда си даже не исках и да поговорим за това. В последствие разбрах , че това е лъжа и поисках прошка но тя отказа. С времето започнах да я обичам все повече и повече. Мъчехсе да и обясня всичко, мои приятели и приятелки също говореха с нея но тя не искаше и да чува. И преди година и половина по стечение на обстоятелствата спрях контактите с нея. Постоянно гледам нейни снимки и си повтарям какъв съм идиот. Все още я обичам толкова много че почти не мисля за друго: когато ме изпитват мисля за нея, когато някой ми говори почти не го отразявам. искам с нея да бъдем заедно и до днес още имах надежда, когато разбрах че тя е стана МИС на училището си. Сега няма никаква надежда да съм с нея. Искам да ми дадете няккакъв съвет какво да правя? Благодаря предварително!

haritov
12-22-2009, 18:51
Спомените са като бездна,а взираш ли се прекалено дълго в нея ,накрая тя ще погледне теб!

ChukBass
12-22-2009, 18:59
Аз се взиръм в нея, но дори незнам дали ме помни вече.

haritov
12-22-2009, 19:01

явно философията на Ницше няма да помогне

или отиваш при нея и си казваш всичко или почваш да правиш нещо друго

иди на дискотека излез с фр

ChukBass
12-22-2009, 19:05
Това го правя вече година и половина. А до каването какво чуствам, ако и ги кажа за пореден път сигорно ще издейства ограничителна заповед!

valdesbg
12-22-2009, 19:53
Човече сам си си отговорил на въпросите.

Не очаквай да ти кажем че си ангел небесен и с едно махване на вълшебната пръчка ще отмине всичко. Приеми че си сгафил, осъзнай къде си сбъркал, и се постарай да не правиш така повече :)

А до каването какво чуствам, ако и ги кажа за пореден път сигорно ще издейства ограничителна заповед!

Е това ще е от полза :)

LadyDi
12-22-2009, 19:55

Не мисля, че е минал 10-ти клас, за да е учил за Ницше.

Бележка: Ницше все още се учи в десети клас, нали??

valdesbg
12-22-2009, 19:57
Марина по наше време го учихме точно в 10 клас.

ChukBass
12-22-2009, 20:01
в момента съм 10 ти клас

haritov
12-22-2009, 20:02

еми не си спомням да съм го учил де

valdesbg
12-22-2009, 20:02
Авторе - какво очакваш да ти кажем/направим за теб?

T91
12-22-2009, 20:26

В 11 се учи .

ChukBass
12-22-2009, 22:23
да ми дадете някъкав съвет но без "Кажи и какво чустваш" защотото не помага

valdesbg
12-22-2009, 22:31
Приеми че си сгафил, осъзнай къде си сбъркал, и се постарай да не правиш така повече :)

Добавка - харесай си друга. С тази си обречен:)

ivcheto0o
12-23-2009, 05:19
еми сам си си го направил.Пък и кво кат е станала МИС ?!?!Но след толкова време едва ли и те изпитва съ6тото,но ни6то не пре4и се пак да се опита6 да бъдете не6то кат приятели.

soul1199
12-23-2009, 08:11
еми сам си си го направил.Пък и кво кат е станала МИС ?!?!Но след толкова време едва ли и те изпитва съ6тото,но ни6то не пре4и се пак да се опита6 да бъдете не6то кат приятели.