View Full Version : Какво е любовта, ако не споделяш с любимия си човек?
Болезнената и най-проблемната тема.Включете нещо от личния си опит или дайте просто мнение по въпроса.Вие сте ! :)
ManiaSpiritY
12-23-2009, 15:30
Любов без споделяне няма .Тя се основава именно на това- доверие ,обич и споделяне на всичко ,независимо добро или лошо :)
ivcheto0o
12-23-2009, 15:44
Несподелената Любов е болка и самонараняване.Мисля 4е по4ти всеки го е изживял.
Bellatrix
12-23-2009, 16:21
Нищо не е. Несподелената любов е най-гадното нещо. Аз бягам от истински чувства, докато не тръгна с някого и докато не съм сигурна, че няма да трае 2 дена.
После вече си заслужава.
cinderella_gugutka
12-23-2009, 16:28
Любов без споделяне няма .Тя се основава именно на това- доверие ,обич и споделяне на всичко ,независимо добро или лошо :)
Ммм, секс? Привързаност? Компромиси?
sh3_1s_7h3_0n3
12-23-2009, 16:47
Споделянето на времето също ли се смята за "любов"?
Ами ако двама души имат връзка, в която единият обича другия, но вторият не обича първия, ще просъществува кратко, защото колкото и вторият да прикрива истината, накрая влюбеният ще остане наранен и всичко ще приключи със сълзи и скандали. По-добре несериозна връзка, отколкото несподелена любов.
Била съм и в двете положения - и на обичащия, и на обичания. И в двата случая ме болеше.
Любовта се изгражда на принципа на приятелството, само, че в любовта има и интимни моменти.
Ако човекът до теб не ти е и приятел, то тогава никаква любов това не е.
Не е любов ако е несподелена, а само болка ..
ShawnMac
12-23-2009, 21:26
Много е просто - тогава не е любов :)
SuNsHiNe6
12-30-2009, 17:17
Вечна болка :cry: :cry:
nymphadora
12-30-2009, 17:19
Нищо не е. Несподелената любов е най-гадното нещо. Аз бягам от истински чувства, докато не тръгна с някого и докато не съм сигурна, че няма да трае 2 дена.
После вече си заслужава.
+1
izlishna
12-30-2009, 17:20
Как може да има любов без споделяне ? Това е едно от най-важните неща в една връзка :)
Sladurcho
12-30-2009, 17:22
Как може да има любов без споделяне ? Това е едно от най-важните неща в една връзка :)
Съгласен съм :smt008 Споделянето зближава хората :)
Любов любов, точно в момента няма на коя мацка да я дам, последната се подигра лошо с чувствата ми...
После вече си заслужава.
Доста познато