View Full Version : Nespodelena liubov
Iskam da vi raskaja moqta istoriq.. Lqtoto na 2007 godina se zapoznah s neveroqto krasiv momiche, dvamata se vliubihme za okolo 1 mesec otidohme na more i t.n vsichko beshe kato v romantichnite fili taka krasivo i ispulneno s mnogo liubov .. minaha 2 godini porasnahme zavurshihme uchilishte i reshihme da otidem zaedno na more da rabotim cqlo lqto.. vsichko beshe nared dokato ne zapochnahme da se karame postoqnno che az q revnuvam i t.n .. no vse pak si ostanahme zaedno. Lqtoto svurshi i se pribrahme v nashiq grad tminaha nqkolko dni i tq me zarqza kato mi kaza che ne me obicha veche i che nqma trupka ot neina strana.. i taka minaha veche zapochva 4ti mesec az sum v drug grad v bansko rabotq tq si e v nashiq gras no az ne iskarvam i nito den bez da si mislq za neq.. podurjame s neq kontakt , no tq vse mi kazva che nqma shans da se saberem... tq nqma drug ne e i spala s drug pone po neinite dumi a az i vqrvam zashtoto nioga ne me lugala. kajete mi imate li nqkaki idei kak da si q vurna kakvo da napravq boli me adcki mnogo ... az sum i purviq v vsichko no tq prosto veche ne me obicha .. i dvamata sme na po 19.. nemoga da si goobesnq nikoga ne sum ispitval podobno neshto kum nqkoe momiche...
reza4kata
12-23-2009, 11:01
Научи се да пишеш !!! Пишеш като манго, така и не разбрах момче или момиче си...
Аз съм в много подобно положение....виж откажи се.... ако ти е казала,че няма чувства ,няма смисъл според мен...Ако си я питал дируктно и тя ти е казала "не" ,значи само безсмислено усложняваш нещата...плюс това момичетата не обичат мъже ,които ходят след тях...ако се държиш по -студено и по-мъжки и и покажеш ,че можеш да я забравиш ,както и тя теб ще видиш че тя ще покаже по-голям интерес...така поне мисля аз...
reza4kata недей толкова остро!!!Заяждай се някъде другаде,момчето много добре си пише...
Писането на кирилица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!
Ei hora ne vi iskam tupite kritiki???Ako nqkoi iska da dade savet po temata dobre ne mi sa pritrqvali kritiki
Аз съм в много подобно положение....виж откажи се.... ако ти е казала,че няма чувства ,няма смисъл според мен...Ако си я питал дируктно и тя ти е казала "не" ,значи само безсмислено усложняваш нещата...плюс това момичетата не обичат мъже ,които ходят след тях...ако се държиш по -студено и по-мъжки и и покажеш ,че можеш да я забравиш ,както и тя теб ще видиш че тя ще покаже по-голям интерес...така поне мисля аз...
Da kaza mi go direktno i napravo no 2 god ot jivota mi sa minali samo s neq i nemoga prosto taka da q zabravq ... 3 mesec minaha az q obicham vse esno e bilo vchera..
soul1199
12-23-2009, 12:11
щом ти е казала,че не те обича и няма тръпка,няма смисъл да продължаваш да настояваш да се съберете,поне е била честна към теб,просто я забрави и продължи напред,знам,че е трудно,но няма друг начин
aloveyou
12-23-2009, 14:03
щом ти е казала,че не те обича и няма тръпка,няма смисъл да продължаваш да настояваш да се съберете,поне е била честна към теб,просто я забрави и продължи напред,знам,че е трудно,но няма друг начин
+++
Много правилно
П.С - ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Писането на кирилица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!
++
Поредния турски сериал...
Snickers
12-23-2009, 21:19
Латиница не чета. 8)
и мян ме зарязаха по сащия начин няма тръпката от преди и сичко се промени сега го няма любимия до мен но какво да се прави няма да я забразя никога тя ме научи да обичам :-)
stanimir4etooo
12-24-2009, 19:03
щом ти е казала,че не те обича и няма тръпка,няма смисъл да си даваш напразни надежди..пък и тя е била искрена с теб..трябва да си и благодарен за това,а също и за това ,че сте останали приятели и поддържа връзка с теб,малко са момичетата ,които биха направили това... :)