Влез

View Full Version : Nespodelena liubov

dantro
12-23-2009, 10:55
Iskam da vi raskaja moqta istoriq.. Lqtoto na 2007 godina se zapoznah s neveroqto krasiv momiche, dvamata se vliubihme za okolo 1 mesec otidohme na more i t.n vsichko beshe kato v romantichnite fili taka krasivo i ispulneno s mnogo liubov .. minaha 2 godini porasnahme zavurshihme uchilishte i reshihme da otidem zaedno na more da rabotim cqlo lqto.. vsichko beshe nared dokato ne zapochnahme da se karame postoqnno che az q revnuvam i t.n .. no vse pak si ostanahme zaedno. Lqtoto svurshi i se pribrahme v nashiq grad tminaha nqkolko dni i tq me zarqza kato mi kaza che ne me obicha veche i che nqma trupka ot neina strana.. i taka minaha veche zapochva 4ti mesec az sum v drug grad v bansko rabotq tq si e v nashiq gras no az ne iskarvam i nito den bez da si mislq za neq.. podurjame s neq kontakt , no tq vse mi kazva che nqma shans da se saberem... tq nqma drug ne e i spala s drug pone po neinite dumi a az i vqrvam zashtoto nioga ne me lugala. kajete mi imate li nqkaki idei kak da si q vurna kakvo da napravq boli me adcki mnogo ... az sum i purviq v vsichko no tq prosto veche ne me obicha .. i dvamata sme na po 19.. nemoga da si goobesnq nikoga ne sum ispitval podobno neshto kum nqkoe momiche...

reza4kata
12-23-2009, 11:01
Научи се да пишеш !!! Пишеш като манго, така и не разбрах момче или момиче си...

felly_
12-23-2009, 11:01
Аз съм в много подобно положение....виж откажи се.... ако ти е казала,че няма чувства ,няма смисъл според мен...Ако си я питал дируктно и тя ти е казала "не" ,значи само безсмислено усложняваш нещата...плюс това момичетата не обичат мъже ,които ходят след тях...ако се държиш по -студено и по-мъжки и и покажеш ,че можеш да я забравиш ,както и тя теб ще видиш че тя ще покаже по-голям интерес...така поне мисля аз...

felly_
12-23-2009, 11:02
reza4kata недей толкова остро!!!Заяждай се някъде другаде,момчето много добре си пише...

Azgalor
12-23-2009, 11:07
Писането на кирилица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!

dantro
12-23-2009, 11:20
Ei hora ne vi iskam tupite kritiki???Ako nqkoi iska da dade savet po temata dobre ne mi sa pritrqvali kritiki

dantro
12-23-2009, 11:23
Аз съм в много подобно положение....виж откажи се.... ако ти е казала,че няма чувства ,няма смисъл според мен...Ако си я питал дируктно и тя ти е казала "не" ,значи само безсмислено усложняваш нещата...плюс това момичетата не обичат мъже ,които ходят след тях...ако се държиш по -студено и по-мъжки и и покажеш ,че можеш да я забравиш ,както и тя теб ще видиш че тя ще покаже по-голям интерес...така поне мисля аз...

Da kaza mi go direktno i napravo no 2 god ot jivota mi sa minali samo s neq i nemoga prosto taka da q zabravq ... 3 mesec minaha az q obicham vse esno e bilo vchera..

soul1199
12-23-2009, 12:11
щом ти е казала,че не те обича и няма тръпка,няма смисъл да продължаваш да настояваш да се съберете,поне е била честна към теб,просто я забрави и продължи напред,знам,че е трудно,но няма друг начин

aloveyou
12-23-2009, 14:03
щом ти е казала,че не те обича и няма тръпка,няма смисъл да продължаваш да настояваш да се съберете,поне е била честна към теб,просто я забрави и продължи напред,знам,че е трудно,но няма друг начин

+++
Много правилно

П.С - ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Hilary_
12-23-2009, 19:23
Писането на кирилица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!

++

peshost
12-23-2009, 19:43
Поредния турски сериал...

Snickers
12-23-2009, 21:19
Латиница не чета. 8)

NeOo123
12-23-2009, 21:42
и мян ме зарязаха по сащия начин няма тръпката от преди и сичко се промени сега го няма любимия до мен но какво да се прави няма да я забразя никога тя ме научи да обичам :-)

stanimir4etooo
12-24-2009, 19:03
щом ти е казала,че не те обича и няма тръпка,няма смисъл да си даваш напразни надежди..пък и тя е била искрена с теб..трябва да си и благодарен за това,а също и за това ,че сте останали приятели и поддържа връзка с теб,малко са момичетата ,които биха направили това... :)